Top

Tip: Uundværlig roadtrip-app til planlægning

13.07.2015
Skabt af Cathrine

Skærmbillede 2015-07-12 kl. 17.17.31
Forleden fik jeg et noget nært genialt tip fra Rikke – Roadtrippers! Hvis man skal på roadtrip i USA, så er den noget nær det mest geniale.

Vi har arbejdet i google maps indtil videre, og den fungerer også super godt, MEN, og her kommer et kæmpe minus, den tillader kun x antal stop på ens rute – derfor så vores rute så ufærdig ud. på sidste kort. Rikke har for nyligt honeymoon’et i USA, og der brugte de app’en, som sitet for nyligt har lanceret.

Nu er den hentet til min telefon, ruten er tastet ind med præcise adresser – 2540 mil = 4088 km, det vil tage 53 timer og koste os ca. 436 dollars i benzin. Den har vist os campsites for telte hele vejen rundt. GENIALT.

Én ting er så selve ruten – undervejs kan man nemlig søge morgenmadsmuligheder, campsites attraktioner osv. frem i nærheden af én. Vi kommer til at campe en del, og det er faktisk lidt overskueligt at holde styr på campsites, hvad der kan bookes osv. Det bliver en kæmpe hjælp at have den med os.

Det var lige præcis denne her hjælper, som kan give os det forkromede overblik, jeg har savnet. Vi har tastet præcise adresser ind på alle de hoteller og airbnb’s, der allerede er booket, ind.

Det eneste minus ved app’en er, at den for nu kun duer i USA. Den er endnu ikke lanceret world wide, men det er klart kun et spørgsmål om tid. Og hey, på plussiden er den gratis!

Jeg giver jer lige den færdige rute, når vi er helt på plads – nu er der én måned og én dag til, at vi rejser, wehu!

Go get it 🙂

 

10 kommentarer

 1. Søs / Frk NV siger:

  Nej hvor genialt! Vi drømmer også om en roadtrip og i drømme-planlægnings-fasen mht. rute stødte vi også på problemet med Google-maps. Tak for tippet – glæder mig til at se jeres rute 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Ja er det ikke? Intet mindre end genialt 😀 Det gør det i al fald lidt lettere at overskue sin tid, muligheder og økonomi på vejen 🙂 KH

 2. Laura siger:

  Så var det det tip! Jeg opdagede også siden for nogle år siden, og tænkte at den ville være genial, men jeg kom aldrig rigtig i gang med at bruge den. Og det fotryder jeg jo så nu 😛 Den virker faktisk langt smartere end det førstehåndsindtryk jeg blev efterladt med dengang, haha. Er stadig tilmeldt deres nyhedsbrev, og de kommer op med nogle fine historier og overnatningsmuligheder engangi mellem. Ret hyggeligt!
  Jeres roadtrip bliver helt sikkert det bedst planlagte jeg har set 😀 Glæder mig helthelthelt vildt til at følge med!! 😀

 3. Agnete siger:

  Det lyder super smart, jeg skal også snart i gang med at planlægge en roadtrip i USA, så må lige få hentet den app også. MEN, man kan vel ikke rigtig bruge appen mens man er i USA, kan man vel? Altså det er i hvert fald super dyrt for mig at bruge data på min iphone i USA, så man kan vel kun bruge den, hvis man befinder sig et sted med wifi?

  1. Molly siger:

   Heldigvis kan man købe amerikansk sim-kort 😉

 4. AB siger:

  Det er super smart med de apps. 😀
  Hvis nogle kunne bruge det til noget er der en lignende app ‘Campermate’ til både AUS og NZ, bedste steder for roadtrips, hvis du spørger mig.
  Den er lavet af brugere til brugere, derfor bliver den også heletiden opdateret og der er vildt mange sjove og skæve tips i. Noget for en hver smag. Den gav mig mange vilde og gratis eventyr, da jeg havde fornøjelsen af at bruge den i små 3 måneder. 🙂

 5. Lisa siger:

  jeg vil lige anbefale hjemmesiden renefrederiksen.dk – han har lavet den mest fantastiske side med tips og tricks, når man er på roadtrip i USA.

 6. Celia siger:

  Det ser fandme godt ud! 😀 Og vildt smart app, altså! Den kommer vi helt sikkert til at hente og bruge, når vi bor derovre, det gør det jo super nemt lige at planlægge et lille roadtrip. 🙂 Og der er sååå meget at se derovre!
  Jeg glæder mig fandme til at følge med herinde, når I rejser rundt!
  Og så har jeg det så sjovt over, at I er i LA, mens vi også er! 😀 Bliver sjovt at se “min” by igennem dine øjne også. Woop!

 7. Rikke siger:

  Ih, hvor dejligt at du kunne bruge tippet, Cathrine! Glaeder mig saadan til at foelge med i jeres tur og haaber ikke Roadtripper skuffer! 🙂 og tusind tak for link 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Den er jo genial, Rikke! Hele turen er plottet ind 😀 Det er så fedt! KH

Send en besked