Top

Tre lydbøger til listen – og gratis abonnement til jer

10.10.2018
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand — Annonce

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Mofibo
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Mofibo
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Mofibo

indlægget indeholder en rabatkode til 30 dages gratis abonnement hos Mofibo

Kan det se meget mere efterårsagtigt ud? Planen var egentlig at gå ned i Frederiksberg Have og skyde de her billeder, sådan få et ægte efterårsboost på skærmen. Men for pokker, der er langt, haha! Det er ikke endnu. Vi kommer kun rundt i vores område. Men der er nu også temmelig efterårsfint efterhånden, så herligt.
Lige nu er temperaturerne jo egentlig ret høje – 18-20 grader, og man kan godt snige sig til åben jakke lidt endnu. Men snart er det tid til te, risengrød (det har jeg fået et par gange allerede – også på Herlev, stærk servering!), kastanjedyr. Det er tid til mere indendørshygge men for pokker, hvor er det også vidunderligt at bevæge sig ud netop nu, sådan at opleve overgangen. Det er noget jeg savner meget fra mit løb – at kunne følge naturen helt tæt, hele året rundt. Der sker noget magisk hver måned. Men især nu; alle de gyldne toner. Jeg er så vild med det.
Jeg kommer ikke ud at løbe i lange tider, men til gengæld forestiller jeg mig, at der kommer en hel del lange gåture på programmet – med hund og baby. Jeg er ærligt talt ret spændt på, hvordan det skal lade sig gøre alene, hehe… Men mon ikke, det løser sig?

i samarbejde med Mofibo

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Mofibo
I forlængelse af mit barselsindlæg i går, så har jeg jo ikke den mere almindelige “smid-hvad-du-har-i-hænderne-og-kom-tilbage-om-et-år-barsel”. Jeg er stadig på arbejde som selvstændig, selv om det ikke er i fulde omdrejninger.
Tempoet kommer klart ned, der kommer til at være en masse dejlige gæster herinde, og så  kommer jeg til at prioritere at lave almindelige ‘barselsting’. Som babysvømning. Barselsbesøg hjemme. Mødregruppe (vi er en lille flok kvinder i mit netværk, som er gået sammen og har lavet vores egen). Og den jeg næsten har drømt mest om; gode gåture med mit barn i en barnevogn. Jeg græd, da vi fik vognen hjem i sommer, haha! Bare tanken om, at der skulle ligge et lille menneske i den, mit menneske. Det var for stort.
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Mofibo
Og til de gåture? Podcasts og lydbøger!
Derfor falder mit lille samarbejde med Mofibo ret perfekt ærligt talt – en gentagelse af en tidligere succes. En varm hue på, luffer, en kaffe i min kopholder og alverdens lydbøger ved min hånd. Eller i ørerne – for hænderne kommer nemlig ikke til at være frie i lange tider, hehe…

Om I er på vej på barsel eller ude på løbeture eller bare har mod på lidt efterårskræs for ørerne, så håber jeg, I kan bruge en lille treat. Sammen med Mofibo giver vi 30 dages gratis abonnement for nye kunder – I skal blot bruge koden RPD2018, når I tilmelder jer. Og det er i øvrigt uden binding. Tilbudet gælder til og med den 31. oktober – så ret god timing med efterårsferien!

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Mofibo

(Barnevognen er en gave fra Cybex)

Jeg har tre lydbøger på min lytteliste indtil nu, og jeg forestiller mig, listen hurtigt udvides. Måske I endda har et par tips?

‘Kære Zoe Ukhona’ af Pelle Hvenegaard

Denne her har stået på min liste længe! Som en af de få, få mænd i fertilitetsbehandling har Pelle valgt at være offentlig omkring det, nu på bagkanten af det. Det er ret sejt, og denne her bog er deres historie og vej til at blive forældre til deres smukke datter Zoe Ukhona. De er endt på en anden vej end os, men med samme mål. At blive forældre og jeg vil meget gerne høre, hvordan det hele føles fra en mands perspektiv for at få en endnu større forståelse for Adam.

‘Jeg er f*cking hot’ af Renée Toft Simonsen

Jeg har de sidste mange måneder sendt min mor mange tanker, som jeg selv har gået og forberedt mig på at skulle blive mor. En følelse af at være forbundet på en ny måde til begge mine forældre. Jeg tænker Renées bog som en fin forlængelse hertil, som en måde at forstå min egen kære mor endnu bedre. ‘Jeg er f*cking hot’ er historien om at gå i overgangsalderen, skiftet fra at være nogens mor på ‘hjemmeboende’-måden til at skulle finde sig selv igen. Oplæst af Renée selv.

‘Jytte fra marketing er desværre gået for i dag’ af Morten Münster

Denne her er klart et wild card, haha! Det er sådan en ægte businessbog! Måske spændende, måske dødkedelig, men titlen er genial! Vi taler fyrre års forskning i menneskelig adfærd omsat og nedkogt af Morten Münster. Vi mennesker opfører os sjældent IRL, som de mennesker, der bliver lagt strategier for. Vi gør ikke, som det er planlagt, vi skal gøre. En “lille” håndbog til, hvordan man kan bruge adfærdsdesign til at skabe forandringer omkring os.
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Mofibo

20 kommentarer

 1. Randi siger:

  God fornøjelse! Efterårsbarsel er super dejligt 🙂 Og jeg kan anbefale Morten Munsters bog, den er virkelig god, og tankevækkende. Det er ikke en man læser ud i en køre, men den er levende og relevant fortalt. Og så er det bare vildt spændende hvordan vi mennesker bliver og kan påvirkes.

  1. Cathrine siger:

   Ja det har jeg også hørt – det bedste. Og når foråret kommer, så har man en lille kravlende bullerbasse, der vil frem i verden. Helt perfekt til de lune måneder med græs under hænder og fødder.
   Og godt at få lidt feedback på Mortens bog. Jeg må lytte den! KH

 2. Marie siger:

  Hej Cathrine
  Allerførst glædeligt tillykke med dit dejlige stykke guld – du stråler om kap med den smukke efterårssol!
  Jeg ville egentlig bare spørge dig om, hvem der har lavet din fine jakke:)
  De bedste hilsner
  Marie

  1. Cathrine siger:

   Nåårh, tak Marie, tusinde tak! Jeg har det også virkelig dejligt – træt men dejligt <3
   Frakken er lavet af Custommade! Kh

 3. Mia B siger:

  Jyttebogen er sjov, så den skal du nok få hørt 😊 Morten er en dygtig formidler

  1. Cathrine siger:

   YES! I will 😀 Tak Mia! KH

 4. Kathrine siger:

  Jeg har ville læse ‘Jytte fra Marketing’-bogen længe, nu skal det da være! Tak for det sidste skub 🙂

  1. Cathrine siger:

   Yes, så er vi to, sæt igang! Kh

 5. Julie Koch siger:

  Fantastisk! Jeg har allerede lyttet til de bøger på mine ture med barnevognen! Hvor er din flotte frakke fra?

  1. Cathrine siger:

   Den er fra Custommade og rigtig god varm! KH

 6. Mathilde siger:

  “Alt det lys du ikke ser” er også rigtig god, hvis du ikke har læst/hørt den – dejlig oplæser også

  1. Cathrine siger:

   YES med tip! Tak Mathilde, den kommer jeg på lyttelisten! Kh

 7. Sabina siger:

  Hvor er den flotte frakke fra?

  1. Cathrine siger:

   Den er fra Custommade 😀 KH

 8. Susanne siger:

  Følg @litfix her på Instagram, så vil du aldrig mangle inspiration til læsningen. Elena Ferrantes bøger er et must til gåture med vognen 😉

  1. Cathrine siger:

   Godt tip Susanne, tusinde tak! KH

 9. Maibrith siger:

  Hvor er de lækre støvler du har på fra??

 10. N siger:

  Hvor er frakken mon fra?

  1. Cathrine siger:

   Den er fra Custommade <3 KH

Send en besked