Top

Tv-tip: Sex, kaos og bekendelser

21.03.2012
Skabt af Cathrine

Det her fjernsyn har jeg glædet mig MEGA længe til! I aften kl. 21.00 på DR2 har den nye serie Sex, kaos og bekendelser premiere!

I 8 afsnit bliver vi en del af 5 danske kvinders liv. Kvinderne har fået stukket et kamera i hånden, og i 100 dage har de filmet sig selv. Vi ser op- og nedturene. Hverdagen. Festen. Tømmermændene. Også moralske. Det er totalt ærligt, og det passer lige til mit temperament. Og en af mine yndlings-danske-kvinder er med; Maise Njor. Derudover er pigerne i ret forskellige ender af aldersskalaen; mellem 16-42 år, og det spænd, tror jeg det kommer noget ganske fint ud af. Min fornemmelse er, at nogle af tankerne, bekymringerne går igen trods aldersforskellen.

I aftenens afsnit skal der brændes undertøj og opdateres bolleliste. Jeg skal se det, skal du?

NB: HVIS IKKE DU FIK DET MED I FJERNSYNET, SÅ KAN DU SE DET LIGE HER 

20 kommentarer

 1. Anne Mette siger:

  JEG SER DET! 😀

 2. Me too! Og jeg kan lide det 😀

 3. Marie siger:

  Fuck! Jeg vidste der var noget jeg skulle se idag. Too late now 🙁
  Godt man altid kan se DR på nettet, for det program ser ret så interessant ud!

 4. Jeg har lige lagt linket på, så du må ind og se det 🙂 Jeg huskede det også kun fordi jeg havde sat alarm hehe!

 5. Mette K siger:

  Det er SÅ fedt! Kan totalt sætte mig ind i hende Fridas tanker.
  Hvem er Maise Njor? Hvordan er hun kendt?

 6. Ja jeg er altså også vild med det! Maise Njor er journalist og forfatter – hun har blandt andet skrevet bøger i eget navn og sammen med Camilla Stockmann fx “Charlie Hotel Oskar Kilo” og “Michael Laudrups tænder”. De kan VARMT anbefales, hvis ikke du har været der. Og så er hun i øvrigt monopolist i Mads & Monopolet på P3 🙂

 7. Camilla siger:

  Jeg så det også 🙂 Hvor er Maise dog ked af det 🙁 Åhh det skær i mit hjerte, at se et andet menneske så ked.
  Maise Njor har også været skribent i Eurowoman, hvor hun skrev på en af de sidste sidder, det var nogle vildt sjove artikler og små historier – i stil med “Michael Laudrups tænder”.
  /Camilla

 8. Sebrina siger:

  Fedt den må jeg lige klikke ind og se!

 9. Sissel siger:

  Æjj hvor ville jeg gerne have set det i tv. det er nu noget bedre end at se det på nettet 🙂
  http://www.blogfemmefatale.blogspot.com

 10. Claramaj siger:

  Damn, er lige blevet færdig med det. Det var virkelig virkelig godt synes jeg. Jeg glæder mig allerede til det næste kommer. Noget af det sjoveste ved det er at alle personerne er så forskellige, og at de allesammen alligevel minder rigtig meget om en selv, eller veninden, eller en eller anden anden man lige kender. Meget fascinerende.
  Tak for tippet 🙂
  Clara Maj

 11. Du må se det næste onsdag 🙂 Og så kan det altså anbefales så meget, at du MÅ få set bare det ene afsnit, du gik glip af, på nettet 🙂

 12. Mette T siger:

  Ihh tak for endnu et fantastisk tip! Burde være gået i seng, men må lige se afsnittet på nettet inden jeg rammer dynen!

 13. Ja hun er virkelig såret, men hvor er det også sejt at tage skeen i den anden hånd og gøre noget ved livet og sin situation!

 14. Do it Sebrina, du vil ikke kede dig 🙂

 15. Ja jeg tænkte de samme tanker som dig Claramaj, at selv om aldersforskellen er betydelig, og pigernes tilværelse vidt forskellig, så er der noget i dem, som minder om hinanden. Noget universelt, kærligheden?
  Selv tak 😉

 16. Hehe, jeg håber, du var godt underholdt 🙂 Der er 7 afsnit tilbage, det næste sendes igen på onsdag. Jeg er fan, jeg skal sidde klistret til skærmen 🙂

 17. Frida siger:

  Tak for nogle seje kommentarer!

 18. Frida siger:

  Og en lækker blog…

 19. Selv tak Frida, I gør det hamrende fint!

 20. julius siger:

  Hey Frida
  Jeg vil sige mange ting hvis jeg kunne lige nu, men det eneste Jeg kan få frem er at du er mere end almindelig. det gør helt ondt i mit ellers kolde hjerte når Jeg ser at du er oprigtig ked af det!! men hey vi har alle sammen noget der ikke lykkedes når man vil det..vil meget gerne fortælle dig hvad Jeg ved eller slet ikke ved!! ved ikke hvorfor Jeg føler det!! frk.julius@gmail.com vh. Julius

Send en besked