Top

Ugen der gik (22)

04.06.2012
Skabt af Cathrine

22 er mit lykketal, så jeg bildte mig selv ind, at det ville blive en ganske udmærket uge; og det blev det også. Jeg blev indehaver af to dyre sager, jeg fuldede mig næsten som en 20-årig (men betalte prisen som en 23-årig, hvordan kan der ske så meget på tre år?), og så gik jeg næsten i luften med børneradioen:

I uge 22 har jeg:

… Følt mig som en stjerne i mit eget køkken; jeg mangler bare et kamera at tale ind i, så er der Jamie Oliver over den

… Leget med Frida i gården – og tonset rundt efter hende i gården i en halv time efterfølgende for at prøve at fange hende ind

… Taget et skridt op af rejsefeber-skalaen med tre tykke bøger til samlingen

… Investeret i en damefavorit (ælsker den film)

… Cyklet på arbejde for første gang i et lille år – og nydt hver en meter

… Nydt godt af mit eget distilleri og serveret bacardi breezers

… Og Frida leget med pap, det kan tygges i og pakkes hunde i for eksempel

… Holdt mig fra at hapse nogle pæne sanduller

… Spist burger MED HJEMMEBAGTE BOLLER ÆLTET PÅ VIDUNDERET, oh my!

… Ønsket mig en pige på 3 år, der kunne passe denne tyldrøm af en sag

… Lavet mit mest forstyrrede collage til dato; Pippi Langstrømpe møder børnesalmer møder drukspil

… Delt ud af min værtindegave fra min kæreste veninde T til flere af de dejlige damer

… Savnet min tid i Fredensborg Slotskirkes Pigekor men til gengæld sunget for (med bævende grådkvalt stemme, you know)

… Spillet Vandfald – so many rules! Er blevet så gammel at reglerne skal nedfældes inden spilstart

… Hilst på Pippi som hænger i mit nye studie, hun hænger ud med gamle sørøvere, bad ass

… Haft ondt i håret sammen med Frida

… Gået med hue og halstørklæde – I JUNI!

… Og derfor bandet af ACNE, der gerne ville sælge mig deres vintertøj

… Mindet mig selv om min fantastiske farmor – husker hvordan hende og jeg blev stjerneuvenner, jeg ville have en sodavandsis af Hjem-Is-bilen, men farmor sagde at det var noget pladder (med åben “a” i pladder), man måtte kun få flødeis i farmors hjem

… Følt mig lidt uden for, når Susanne fra smykkebutikken rundt om hjørnet skal til bedsteforældrearrangement, og jeg ikke skal – det lyder hyggeligt!

… Gjort det eneste rigtige, når det er huevejr; spist kanelsukker med risengrød

Jeg har lært:

– At Frida ikke kan administrere frihed under ansvar – hun er krop umulig at indfange i gården

– At styre knapperne i radioen

– At sour cream and onion con holiday stadig fungerer som morgenmad

– At jeg ikke er den eneste, der græder i utide

– At jeg kan cykle herfra til månen på min damecykel og i øvrigt købe mig fattig i gear til den (900,- for en kædelås??!)

– At sætte pris på D&G og Rollo & King

– At spille på flere heste; børneradio over sommeren OG SommerSummarum

– At det ikke er værd at give 150,- for et par strømpebukser, når man 1) Ikke er en pæn dame 2) Ikke er over 60 3) Har en hund 4) Hedder Cathrine

– At man sagtens kan gå i 0 allerede den 1. i måneden

HVAD HAR I LÆRT?

16 kommentarer

 1. N siger:

  Hvor er sandalerne fra?

 2. Ååååååhhhh Cathrine… Dette indlæg er altså ugens højdepunkt. Jeg glæder mig hver uge og griner højlydt hver gang. 😀 Faaaan-tastisk!

 3. Helena siger:

  Hvor er sandalerne fra? 🙂 De er virkelig fine…

 4. Malou siger:

  – At jeg tror jeg har født min hund, når dyrlægen roser hans pels.. Skruer lige lidt ned for hunde-mor genet!
  – At to gange dyrlæge på en måned gør forfærdeligt ondt i pengepungen
  – At jeg nok burde lave en læseplan OG FØLGE DEN!
  – At jeg ikke er bange for edderkopper, så længe jeg er på landet og jeg regner med de er der
  – At jeg nok gerne vil bo på landet – en weekend med landidyl og marker så langt øjet rækker (uden kokasse lugt eller fordring af grise klokken 5.00) er ikke nok for mig
  – At bugles smager SÅ godt hvis man liiige dypper dem i lidt sweet chilisauce 🙂

 5. Nanna siger:

  Jeg har først lige for nylig opdaget din blog, og følger den nu og ELSKER den 😉

 6. Sisse-Sofie siger:

  – at ligegyldigt hvor længe jeg ligger og steger i en eller anden halv-imaginær sol, så bliver jeg bare ADLRIG ligeså brun som min lillesøster!
  – at det ikke er lige så nemt som at klø sig i nakken at finde en andelslejlighed i min prisklasse, og at alle de gode i øvrigt er taget
  – at kalvehjerte er et ganske udemærket (og sensationelt billigt) stykke kød der altså ikke smager som lever, og som man skal sørge for ikke at stege for meget, så smadder det altså bare godt.
  – at det ikke er alle der kan lide tanken om at spise hjerte lige så godt som jeg (og min pengepung) kan.
  – at jeg faktisk ikke rigtigt behøver at læse op til mit livs vigtigste eksamen, jeg kan jo det hele i forvejen (host, host!)
  – at man jeg ikke har noget spændende legetøj (tak Eigil 2 år for lige at gøre mig opmærksom på det, du bliver nok IKKE inviteret på boller en anden gang!)
  – at det er FUCKING tungt at købe ind til madplan for 4 mennesker, 7 dage, helt alene 🙁
  – at bare fordi jeg har lånt bøger på biblioteket, betyder det altså ikke at jeg er vildt klar til eksamen, og ikke behøver at læse op (eller.. det lærer jeg måske i næste uge)

 7. De er såmænd fra H&M 🙂

 8. Hvor er du dejlig, Ditte, DET glæder mig, at du griner med mig 😀 TAK TAK TAK!

 9. Dem fandt jeg i H&M ved Magasin på hjørnet af Strøget og Bremerholmen i indre KBH, mon ikke de til at finde andre steder 🙂 KH

 10. Hahaha, åh altså Malou, jeg føler dit hundemor-gen! Jeg bliver selv meget stolt hundemor, når folk kommenterer på Fridas fine konturer i hovedet og slanke krop (som om jeg har lavet hende, styr mig!) Æv æv æv, til gengæld med den dyrlæge, det er så pokkers dyrt. Hvis jeg skulle blive noget andet end radiodame, så skulle jeg være dyrlæge, en gratis en af slags, en slags hunde-mother Theresa (er det blasfemi?)
  Edderkopper er klamme – møder du dem egentlig nogensinde i byen? Jeg så btw dine kalk-billeder, wow!
  …. Og bugles smager godt til alt, især Holiday, og nu skal jeg også prøve med chilisovsen 😉 KH

 11. Hvor er det dejligt at høre Nanna, hjerteligt velkommen til 🙂 Det glæder mig!

 12. Jeg skal lige starte med at sige, at jeg er tosset med dine digte, de er meget, meget fine, kære Sisse-Sofie 🙂
  Lejlighedsjagt er noget fanden har skabt for tykke pengepunge, øv – jeg håber det lykkedes at finde den perle, som alle med misundelse vil sukke over! Kalvehjerterne – dem får du til gengæld for dig selv, hæhæ 😀 Jeg krydser 4×2 fingre og to sæt tæer på hver fod for, at det vil gå dig bragende til eksamen (var det den med sms-novellerne, for det er da noget, jeg ikke anede eksisterede? “atfølesiggammel”)… Og sig så lige til Eigil, at han kan få en grydeske, en rulle toilet papir og en gryde og pakke tørrede spaghettier næste gang, der er sjov til flere timer (mindes i hvert fald skør underholdning hos farmor).
  KH

 13. Sisse-Sofie siger:

  åh altså tak 🙂 det er nærmest det bedste jeg kan få at vide (det med digtene altså 🙂
  faktisk fandt Eigil endelig et sjovt stykke legetøj, da han fandt et stykke indtørret pølse på gulvet :S DET var bare sjovt kan jeg sige dig.
  sms-novellerne er også nye (og jeg ved ikke helt hvor nede jeg er med det, det er sgu lidt fjollet på en måde, de hedder nærmest altid noget med “lol” i titlen!) og den er overstået. jeg skal til mundtlig dansk på lærereksamen her den 20. så er jeg færdig som ddansklærer. (helt færdig er jeg ikke, der er lige to år mere, men U get the point, det er mit hovedfag = vigtigt as fuck! og jeg giiiider ikke læse!)
  Kalvehjerte er awesome! glæder mig allerede til nlste gang jeg skal stoppe hovedet med det 😉
  Tak for god læsning, du har en dejlig og sjov blog, den slags jeg selv ville have hvis ikke jeg havde besluttet mig for ikke længere at blogge om min hverdag, fordi 8. klasser er blodsugende googlehunters 😉

 14. Sisse-Sofie – you crack me op! Eller er det her man skriver ROFL? Det med pølsestumpen, det kan jeg levende forestille mig har været vældig morsomt at skubbe rundt på gulvet! Eigil lyder som en glimrende ting-finder, han må gerne komme hjem til mig og lede efter et par forsvundne sager!
  UF der er ikke mange dage til du skal til vigtig eksamen – jeg håber du spiser et godt måltid aftenen inden, måske et lille hjerte vil være på sin plads?
  Tænk, jeg synes, det er helt frygtindgydende, at jeg har en dansklærer med på sidelinjen 😀 – jeg er lidt i tvivl om kommatering i ny og næ, men du må være vant til at folk kaster om sig med sådan nogen – især i cyberspace – måske er du ikke sådan en der tager det til dig?
  Jeg sender en masse LOL i din retning!

 15. […] inspiration fra flere blogs, bl.a. her og her, har jeg valgt at lave min egen lille udgave. I stedet for, hvad jeg har lært eller ting jeg […]

 16. Malou siger:

  Hov! Har først fået set dit svar nu :/
  Hunde-Mother-Theresa er mere end velkommen – ikke spor blasfemi i mit hoved… Innovativ tænkning vil jeg nærmere kalde det 😉
  kalkbilleder er flotte – men ikke mine, derimod Netes som jeg deler blog med 🙂 Jeg takker på hendes vegne 😉 Kender for øvrigt lidt en pige, som fik taget professionelle “famile-billeder” ved kalkbruddet – hende, kæreste og hund – det er en virkelig fin location til sådan noget… Jeps, hun er mopseejer – vist ikke mange andre som vælger hunden med på familieportrættet 😉
  En sjælden gang sniger der sig en edderkop ind hjemme hos mig, de er heldigvis ikke så store, som dem jeg husker fra mine forældres kælder.. I’m telling you, no shit og sådan, der var nogle på størrelse med en 14 årig piges håndflade. Dem tør jeg simpelthen ikke slå ihjel! Er bange for de kan spise mig.. Får også hjertebanken når jeg i Zoo kigger på fugleedderkopperne – de er bag glas Malou, BAG GLAS! Tør ikke stikke hovedet helt hen til deres klamme lille akvarie-agtige-ting. AD!
  Nu er du ikke så glad for rygeostsalat, MEN det er altså min yndlings dip til Bugles… Og faktisk også agurkstænger 🙂

Send en besked