Top

Vegetarvejen… Hvordan gik det?

21.12.2012
Skabt af Cathrine

Nu er det sådan cirkus en måned siden, at min kæreste og jeg blev enige med mig selv, om at vi ville prøve Aarstiderne. I fire uger har vi fået råvarerne serveret foran hoveddøren, og i fire uger har vi ikke skulle bekymre os om, hvad vi mon skulle have til aftensmad i hverdagene. HERLIGT!Vi valgte Vegetarkassen (selv om vi ikke er vegetarer), da den var billigst. Kassen har indeholdt opskrifter til 4 dage og masser af sunde ingredienser. Der har været ALT for meget mad i hvert måltid ?  i hvert fald til en omgang frokost efter de fleste måltider. Og det er jo skønt!

Vi har lavet hokkaidosuppe med kokos, falafler i pita, pizza med jordskokker og kartofler, cannelloni med spinat og tomat, sandwich med kartoffelrösti osv. Alt har været vegetar, og jeg har enkelt gang købt hakket okse, fordi jeg synes, det var synd at min kæreste skulle have så meget mad uden kød. Men han bad mig bare lægge det i fryseren. Han ville prøve at køre stilen helt ud. Det har vi gjort!

Og det er faktisk gået overraskende godt! Altså madkasserne har været fyldt med gode grøntsager, også nogle vi aldrig selv ville have købt. Men nogle af retterne var mere specielle end lækre; dalsuppe med kartofler og løg, kikærter med kartofler, pesto og grillede grøntsager. I denne uge har vi også fået tofu med. FRYGTINDGYDENDE! Jeg kan slet ikke arbejde med det, det er så ækelt. Men nu skal jeg prøve! Sådan en kasse er genial til de kræsne, for man er jo ligesom nødt til at spise det, der bliver serveret.

Vi har virkelig fået øjnene op for nogle lækre opskrifter, og det er dælme en befrielse ikke at skulle bekymre sig om aftensmaden (ja ja, 1. verdensproblemer, når andre slet ikke ved, om de får aftensmad). Og selv om vi ikke har savnet kød, så er vi enige om, at vi vil prøve en anden kasse efter jul ? vi er lidt pas på det med kikærter og bønner. Så alt i alt er vi ret glade for kasserne, det er godt givet ud for os, og vi får meget mere varieret mad!

13 kommentarer

 1. Debbie siger:

  Det lyder vildt lækkert.
  Kunne være man skulle bestille 1 kasse i måneden med forskellige råvarer, nu her hvor jeg skal bo selv i KBH. Det ser i hvert fald rigtig lækkert ud, synes jeg 🙂 Desuden elsker jeg bare grøntsager og frugt, og er helt skør af at være herhjemme i Jydeland, da min familie går en anelse mere op i, at købe hvede – og det er altså ikke lige mit yndlings spise. Trøster dog mig selv med, at det kun er jul én gang om året, og det derfor er ok at synde 😉

 2. J. siger:

  Øj, hvor ser det godt ud. Gad jeg godt. Desværre ingen passende kasser til 1 person (så bliver det i hvert fald alt for dyrt)!

 3. Lyder super godt! Vi er også totalt stolte af os selv, når vi en gang imellem får lavet madplan og skal tænke over andet end at få købt ind to gange i løbet af ugen.

 4. AnnaRita siger:

  Hej C,
  Før jeg mødte min kæreste hadede jeg tofu som pesten, men efter han kom ind i mit liv (han er asiat), elsker jeg tofu, så synes bare I skal go for it!
  Dog skal I være opmærksomme på, at der findes forskellige slags tofu, til forskellig slags madlavning, så husk at tjekke pakken en ekstra gang inden i begynder at kokkere 😉

 5. Sara H.B. siger:

  Jeg har været inde og se på deres hjemmeside og jeg forstår det simpelthen ikke. Hvad betyder pr. kuvert?? betaler i 40 kr for hver kurv?? eller er det de 350 kr pr. kurv? og er det for en kurv eller en måned..? 🙂

 6. Alexandra siger:

  Kuvert betyder pr. portion og de 350,- er pr. kurv 🙂

 7. Milana siger:

  Hvor lækkert! Jeg har også overvejet at bestille kasserne, men vi får dem på jobbet og frugtkasserne har godt nook været sløve her i vinterhalvåret. Men vegetarkassen lyder helt vildt god 🙂

 8. Cathrine Nissen siger:

  Jeg har ikke prøvet den der kasse med forskellige råvarer – jeg foretrækker at det er en måltidskasse, så der er opskrifter med. Så får man ligesom brugt sagerne. Men din dygtige madkæreste kan sikkert trylle med det meste 🙂
  Det er kun jul en gang om året – man må gerne!
  KH

 9. Cathrine Nissen siger:

  http://www.aarstiderne.com/MaaltidsKasser/MaaltidsKasse-VerdensKassen-til-1 – den er måske lidt for dyr? Det er den jeg skal have fra januar 🙂 KH

 10. Cathrine Nissen siger:

  Ja madplaner er også sådan en god idé. Både for overskuddet i ens hverdag, men også de penge man bruger på tilfældige madkøb.. KH

 11. Cathrine Nissen siger:

  Jeg giver det en chance 🙂 Det må jeg prøve! Det er sådan en vakuumpakket øko-en. Men der er heldigvis opskrift med, så jeg får en forklaring på tilberedning 🙂 Tak for tofu-opmuntringen AnnaRita!
  KH

 12. Cathrine Nissen siger:

  Lige nøjagtig 🙂 det er 350 om ugen! KH

 13. Cathrine Nissen siger:

  Den er også god – men vi blev lidt træt af manglende kød til sidst 🙂 Jeg glæder mig til at prøve næste slags kasse! Kunne dog godt forestille mig frugtkasserne lidt sløve på denne årstid. KH

Send en besked