Top

Very international

12.11.2014
Skabt af Cathrine

rockpaperdresses, cathrine nissen
Indholdet af min taske taler sit tydelige sprog. Udover en bunke kvitteringer, visitkort, så er det her de sørgerlige rester fra den sidste måneds rejseri. Lidt svenske kroner fra min tur til Stockholm. Lidt Euro fra min tur til Amsterdam og Hamborg. Lidt dansk kunne det også blive til og så lidt efterladenskaber fra Singapore. Der mangler lidt norske mønter fra Oslo-turen, men der hævede jeg slet ikke.

Jeg har fået et nyt stempel i mit pas. Fået lidt flere penge til min eksotiske sparegris; den med alle rejseresterne. Og så har jeg en dametaske fyldt med noter og visitkort.

Det kribler i mine fingre for at kigge alt igennem; billeder og bunker. Vaske den fremmede lugt ud af tøjet. Samtidig har jeg lyst til at kravle under dynen og sove til i morgen.

Selv om jeg sov det meste af Singapore-Frankfurt-turen, så er det ikke helt igennem. Man rumler lidt rundt i sådan et sæde. Og kroppen er stadig træt. Hovedet ligeså. At jeg lige har været halvanden time hos mine beautydamer til en ansigtsbehandling af kongelig kaliber gør mig bestemt ikke mindre træt – dog på en lykkesvævende sky. Jeg havde haft aftalen hos dem i måneder, og med sådan en ventetid ville jeg ikke bare aflyse, selv om jeg næsten skulle tage direkte fra lufthavnen.

Med skønhedstilliden i top og rygsækken fyldt over randen med oplevelser er jeg noget så glad. Så selv om der er planer for resten af ugen, så vil jeg klare dem med fornyet energi. Når jeg altså lige har sovet lidt. Og så kommer der også flere postkort fra den anden side af jorden.

Sov godt!

***

The content of my purse speaks it’s own very international language. Aside from all of the business cards, travel notes and receipts you’ll find Swedish Kroner from my trip to Stockholm. Euro from my trip to Amsterdam and Hamburg. I have had days in Denmark too as you can see. And of course Singaporean dollars – which I now wonder why I didn’t spend in the airport. All there’s missing to make my travel itinerary complete for the past month is some Norwegian Kroner as well. 

I am equally tired and excited at the moment. Sitting here back in my Copenhagen kitchen. I want edit and flip through all my AMAZING pictures AND go to bed. At the same time, haha! I am so tired and yet so happy and energized to be back, reunited with the walls I know the best, my charger for the computer (had forgotten all about a converter so the plug didn’t fit in Singapore) and of course my dog and soon Adam too, when he gets off work.

Think I’ll unpack, go to the postoffice, apparently they are holding quite a few things for me, walk Frida and then see what energy’s left.

Have a great day – or good night!

En kommentar

  1. HJEMMEPØLLEN siger:

    Hej søde Cathrine,
    Hvor er det godt at høre, at du nyder livet og oplever en masse. Det er skønt at følge med i dit liv og de mange spændende oplevelser, det er spækket med. Jeg håber du når at trække vejret, hive stikket ud og lade op inden den kommende uge. God fredag til dig.
    Kram fra
    HJEMMEPØLLEN

Send en besked