Top

Vi kommer os lige i etaper

20.02.2020
Skabt af Cathrine

Hold da kaje, hvor har jeg været ussel. Et døgn i bar røv og dyne og et døgn i nattøj og dyne – uden så meget som et bad indimellem. Dog har jeg børstet tænder, jeg er ikke helt uden former.
Jeg har været hammersyg siden tirsdag, og det lyder frygteligt men for første gang nogensinde har jeg ønsket mig bare at være mig og ingen andre omkring mig. Jeg havde ikke lyst til at være mor, kæreste, nærmest ikke engang lyst til at være mig selv. Faktisk bare slet ikke mig selv.
Der er ikke noget så mørkt i tankerne, som 39 i feber ikke kan fremmane, vel? Farefulde mareridt og nul appetit.
Det startede fredag med, hvad vi formoder var fod-, mund- og håndsyge hos Eddie. Eller, jeg vidste ikke da, hvad det var. Fra det ene sekund på legepladsen til det næste, så var han ved siden af sig selv. Han var ked af det, ville ikke spise, jeg ammede, og så faldt han i søvn i mine arme. Så trillede vi hjem. Han var mat og havde feber resten af fredagen. Lørdagen var han mere sig selv igen, men søndag morgen opdagede vi en masse små knopper. Over alt. Det virkede ikke til at klø (troede først det var skoldkopper). Men han var påvirket og forkølet, og google stillede så diagnosen (hvorfor jeg blot skriver ‘formoder’, for jeg gik ikke til lægen – man kan nemlig ikke gøre en fis ved det).
Og så kom tirsdag – jeg mærkede det allerede fra morgenstunden, at jeg var lidt off. Det blev bare værre og værre, men Adam kunne ikke komme tidligt hjem. Kors, at være syg som forælder og ikke føle man kan noget som helst, men stadig skal det meste. Det er altså ikke sjovt – for nogen. Og nu torsdag… Nu begynder Adam at skrante… “Denne her dag skal bare overståes!” sagde Adam i morges, I kender følelsen.
Vi kommer os lige i etaper oven på denne her omgang – jeg fornemmer at rigtig mange af jer er syge? Jeg kan anbefale at se noget Sex Education på Netflix. Lige præcis den slags “slå hovedet fra”, man har brug for med masser af humor og omsorg (fik også set lidt Når støvet har lagt sig” på DR1 men hold da kæft en deprimerende omgang, det kan ikke anbefales, når man er dybt nede i hullet).
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,

8 kommentarer

 1. Loui siger:

  Jeg synes det kunne lyde som om Eddie har haft det der hedder 3 dages feber. Det kendte jeg ikke selv til, før vores dreng på dengang 2 år fik det. Rigtig god bedring;)

  1. Cathrine siger:

   Måtte da lige google – han havde godt nok kun feber en dag og udslettet har han stadig efterveer fra. Men hvis ikke det forsvinder, så må jeg forbi lægen i næste uge! Tak! Der er så mange ting de kan fejle, de små! KH

 2. Sara siger:

  God bedring! Syge on-off på 4. uge nu. Rotavirus og så en omgang forkølelse fra helvede! Jeg føler med dig. Der må godt komme en voksen og redde en 😅

  1. Cathrine siger:

   Kunne man godt have som service, kunne man ikke? Sådan på Wolt-basis. Hvor der kommer en rar voksen og tjekker op på en, spørger hvordan man virkelig har det, smører en tebolle med tandsmør, henter Remoten, lige tager en klud henover bordet, ryster dynen. Evt. lidt ekstraservice i at puffe puder og nusse på panden. KH

 3. Kamilla siger:

  Jeg er nygravid med baby nr 2 og er sp kvalmeramt at jeg i ugevis har overladt alt til min mand, så jeg glædede mig så meget til sommerhustur. (Nordjylland he vinterferie i uge 8). Onsdag morgen – eneste dag jeg skal være alene med min datter indtil min mand får fri og vi kører på ferie vågner jeg op med en grum influenza. Jeg følte ikke altid det var forsvarligt at jeg var den voksne men ‘heldigvis’ havde min datter også en offdag så hun ville gerne bare ligge i arm på sofaen og se Mickey mouse. Ellers var hun røget over til naboen. Shit sådan en omgang influenza minder en om at det ikke er hyggeligt at være syg.

  1. Cathrine siger:

   Noooo! Stakkels jer! Og dig! mest altså. Men hvilket sammentræf at din datter også svingede i samme energibane, mon hun blev syg efterfølgende eller gik hun fri? Håber I kom af sted! Du har så ret, man bliver virkelig mindet om, at sygdom er sygdom og altså ikke sådan, “ej sofa og Netflix <3" den tid er forbi 😂😭 God bedring. KH

 4. Siff siger:

  Det er simpelthen det værste at være syg og samtidig skulle være mor for nogen, det føles helt umuligt – heldigvis var du og Adam ikke syge samtidig… Det ser faktisk ud som om alle fra Barrés fest ligger syge – hun postede selv smittebæreren, som var shotsansigtet… Har du og Adam mon også været forbi og få et shot?

  1. Cathrine siger:

   Haha, shotfjæset – jeg tog dem af flasken! Haha! Elegant, men tror faktisk Eddie var vores smittebærer, min far blev også virkelig syg efter at have passet ham lørdag. Men Shit det er hårdt. Adam tog heldigvis kun en forkølelse. Det er også så tarveligt når alle, far/mor/mor/far/børn bliver syge! KH

Send en besked