Top

VI SES I AFTEN!

10.12.2014
Skabt af Cathrine

Oriflame, rockpaperdresses, cathrine nissen
NØJ hvor jeg glæder mig til i aften, helt vildt meget! Tøsehygge med mig, 40 af jer, guf, julemusik og masser af makeup at dimse den med! Jeg er også blevet sat til at lave en ROCKPAPERQUIZ, og det er dælme svært! Og totalt ego at sidde og lave spørgsmål i ens liv og levned, haha! Men nu ser vi, hvordan det spiller. Der er i al fald gode præmier på højkant.

Maria har sendt mails ud i weekenden til alle pigerne, som skal med. Og jeg ville ønske, jeg kunne få jer alle med. Jeg blev noget overrasket over, at vi fik så mange tilmeldinger med så kort frist. Det var en kæmpe lettelse ikke at sidde tilbage og skulle finde 40 veninder selv, hah! Hvis jeg er heldig, så får jeg en dag en ny mulighed for at invitere jer alle sammen i en ny anledning.

Det kommer til at blive totalt overvældende i aften. Jeg er altså både spændt og nervøs – lidt ligesom at skulle på date, hvor jeg tænker, jeg kommer til at blive set an. Uh! For at undgå at lægge alt for meget pres på mig selv, så vidste jeg allerede i sidste uge, hvad jeg skulle have på. Jeg tænkte, at jeg ikke skulle sidde med en tøjkrise i sidste øjeblik. Så jeg gør mig altså pæn for jer i aften, at I ved det!

Men NU vil jeg komme ud af døren. Jeg skal på DR og lave et interview til lørdagens program.

Jeg glæder mig til at se en del af jer senere – hav en dejlig dag <3

PS: HVIS I bliver forhindret, gud forbyde det, hah, så giv lige Maria en mail – jeg ved, der er flere søde piger på listen, som gerne vil guffe den i aften!

***

I am so excited to see some of you later today. I feel like I am going on a date and I must admit that I am a bit nervous. But there’s candy, christmas music and I already decided on my date outfit last week, so no crisis there! See some of you later – have a great day!

12 kommentarer

 1. Sabrina siger:

  Yay! Jeg var en af de heldige og min veninde og jeg glæder os meget til dulle og Rocker hygge men nu giver du jo os andre helt stress over tøjet…Arghh 😉
  Vi ses senere!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Sabrina, det var en FORNØJELSE at se dig i dag! Du er simpelthen ligeså skøn i virkeligheden som på bloggen! Tak fordi I begge kom 🙂 KH

 2. Christina Storm Petersen siger:

  Kan i have en helt fantastisk aften 😀 Jeg vandt desværre ikke lodtrækningen, så i stedet drager jeg på arbejde. Spis en masse donuts og så håber jeg at møde dig en anden gang 🙂
  knus

  1. Cathrine Nissen siger:

   GID jeg kunne have haft alle med – jeg håber, jeg må invitere en anden gang 🙂 GOD arbejdslyst! KH

 3. Milla siger:

  “Guffe den i aften”? It HAD to be said – ha’ en god en i aften 😀

  1. Cathrine Nissen siger:

   Jeg VIDSTE den måtte blive påtalt 😀 Haha! TAK Milla! KH

 4. Lisbeth siger:

  Glæder mig sådan 🙂 har min mor med som i tidernes morgen introducerede mig for Oriflame (mindes du også har snakket om “bestillings-kataloget”). Hun går nu ikke så meget med make-up, men det kan jo være hun bliver omvendt efter denne aften. Vi ses snart 😉

  1. Cathrine Nissen siger:

   Hvor var det bare hyggeligt Lisbeth, at du havde din mor med. Du er en sød datter! <3 TAK for i aften! KH

 5. Nikoline siger:

  Åhh gid det var mig 🙁 Men jeg håber at i alle får en god aften! <3
  NelliesCloset

  1. Cathrine Nissen siger:

   Jeg ville ønske jeg kunne have haft alle med 🙂 KH

 6. Det var så smadder hyggeligt at møde dig, og nåede næsten at blive lidt starstruck 😛 men du var så sød og nede på jorden, og det gjorde det meget nemmere at hilse på dig.
  Håber du selv har været tilfreds med aftenen, i hvert fald tusinde tak for et godt arrangement.

 7. Simone siger:

  Son Janni siger så følte jeg mig også lidt starstruck :p men du er sgu så fandens sød! Tak for i går 😀

Send en besked