Top

Wake up, feel good – my tricks to the everyday spa feel + win Origins

31.10.2017
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand — Annonce

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Origins

english translation below

Kan I huske, at jeg skrev, at jeg havde ligget og rodet rundt på jorden ved Ørstedsparken i søndags? Jeg ledte efter gode blade til fotos, haha! Dedikeret, ikke? Det er jeg ikke for fin til, selv om det har set mærkeligt ud, at jeg rodede bunkerne igennem foroverbøjet. Jeg pustede på dem og lagde dem i muleposen, som jeg fandt dem og tog dem med hjem, hehe…
Jeg ville blandt andet have lidt til det her lille indlæg. For det er egentlig et meget godt billede på, hvordan vores hud egentlig også har det nu, ikke? Udsigt til nul sol, ingen D-vitamin, kulde som giver tør hud. Tør hud som betyder trist og grå hud. Fuldstændig ligesom bladene krøller vi sammen, får lidt flere tørhedslinjer til samlingen de næste måneder.
Når man så som mange af os er travle, står tidligt op i mørket om morgenen, måske ikke helt får nok søvn (det er i hvert fald dér jeg naturligt skærer ned, når jeg er travl, mindre søvn, mere arbejde), ja så har huden altså bare lidt trænge kår.

annonce i samarbejde med ORIGINS

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Origins
Men vi kan altså gøre lidt. Andet end bare at pøse kaffe ned i halsen, som de fleste af os nok ville gribe efter, har vi ikke sovet nok. Der er andre måder at vågne på på en ordentlig måde, og det kan indebære et par hjælpere fra Origins, som har en serie netop til os. Busy ladies (og mænd velsagtens), som har hovedformål at vække huden og måske også dig; GinZing.
Origins er en af de gode i min verden; holder sig fra animalske ingredienser, petrolatum, PABA, paraffin og en lang række andre indholdsstoffer som er ganske almindelige i kosmetik. De har været en del af min rutine fra tid til anden; Drink Up-fugtmasken er blandt andet en gammel favorit i min samling, og er nu blevet det igen.
GinZing er en større og rigtig lækker serie, som har tre ingredienser tilfælles. Kaffefrøolie og koffein (ikke drikke så meget – kom det på huden i stedet), som sørger for at huden holder på fugten og synes mere frisk, og så ginseng som giver energi til huden, så den forbliver elastisk. Energi, fugt, udstråling og glød. Det er kodeordene i serien! Alt det jeg gerne vil have om morgenen.
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Origins
Min rutine har den sidste uge bestået af min sædvanlige micellerens først. Så et par spritz med GINZING Enery-Boosting Treatment Lotion Mist. Den indeholder bl.a. ginseng, koffein og hyaluronsyre, sidsnævnte som er en kæmpe vinder i hudpleje, da den binder fugt. Misten er klinisk bevist til at udjævne hudens struktur på to ugers brug.
Derefter følger en serum og så den prisvindende GinZing Relieving eye cream. Den indeholder et vitamin b-kompleks, som reducerer hævelser og magnolia extract, der mindsker mørke render.
Og slutteligt – en god fugtgiver. Jeg har talt om det før, men fugt fugt fugt er det vigtigste for huden! Også for jer der har uren hud (så skal I bare være obs på, hvad fugtgiveren i cremen er). Fugt er alfa omega for den gode og glade hud, hvorfor jeg også er tilhænger af både serum og mist. Den sluttelige “hinde” på huden er den gode fugtcreme, den barriere der skal beskytte huden, når du går ud af døren, og der har jeg med min tørre hud været meget glad for Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream den sidste uge. Også den, ligesom resten af serien, indeholder ginseng og koffein. Den er fløjsblød, giver masser af fugt hvis huden tørster – og det er netop, når den tørster, den kommer til at se grå, træt og trist ud. Nogen vil måske opleve den giver rigeligt med fugt – så brug den om natten.
Nogen siger, at huden regenerer mellem klokken 22-02, hver dag, så der har den brug for al den hjælp den kan. Ren hud, masser af fugt. Det er også tit de timer, vi skærer søvn fra i, når vi er travle – hvorfor vi måske ender med at se mere trætte ud. Huden får ikke den pause til at finde sig selv oven på dagens strabadser.
Vil du have et fugt-alternativ med SPF til om dagen; Energy Boosting Tinted Moisturizer. Den har en blanding af fysisk og kemisk solfilter og en SPF på 40. Det er ikke så tit, jeg ser det niveau i en dagcreme. Men SPF er godt, også om vinteren. Den har en smule farve men den blender super fint ind i huden. Det mindsker også ujævnheder, både i tekstur og farve.
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Origins
Jeg må indrømme, at det er lidt tidligt at tale om stor forskel efter en uges brug, men følelsen, den har ikke været til at tage fejl af. Serien dufter lækkert (der bruges en smule æteriske olier, ligesom i mange andre naturbrands) og friskt. Jeg har opbevaret øjencremen på køl, og den har virkelig været lækker at få på trætte øjenomgivelser om morgenen.
Der er ekstra tricks til at prøve at få det gode ind på de trætte morgener. Og udover at bruge hudpleje med virksomme ingredienser, der dufter rart og lækkert, så er det her mine tricks:

 1. Jeg elsker at sætte musik på på badeværelset. Det skal ikke være vildt men godt. Jeg ELSKER fx at sætte Frank Oceans album Blonde på eller Solanges A Seat at the Table. Vi har en enkelt højtaler stående derude, og den får lov at forkæle mig om morgenen.
 2. Så tænder jeg et lille duftlys. Der er noget med kombinationen af badeværelse og stearinlys, som jeg synes er vildt luksuriøst og lækkert.
 3. (Det her er en parentes, for det er slet ikke alle morgener, der er tid, men ellers er det igang med børsten – tørbørsting er det helt rigtige til at vække huden og kroppen)
 4. Jeg har altid morgenkåben hængende derude på en krog lige over for brusekabinen, så jeg kan hoppe direkte i den ude af badet. Det sparer mig tid på frottering at hele kroppen og føles lidt spa-agtigt. Win win.

KONKURRENCEN ER SLUT, VINDERNE ER TRUKKET!
Jeg har fået mulighed for at forkæle tre af jer med hele serien. OG endnu bedre – de tre vindere vinder to sæt. Så julegaven til mor, søster, veninde eller kæreste er sikret. Fint, ikke?
Giv mig jeres tricks til en frisk morgenstart i kommentarfeltet her, så vi kan forlænge den gode liste. Når I har sovet lidt for lidt – hvad gør I for at få en frisk start om morgenen?
Jeg finder tre vindere af to sæt. Et sæt består af hele GinZing-linjen og vinderne trækkes søndag den 5. november. De får direkte besked.
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Origins
I told you I was crawling around the streets picking up fallen leaves – they were meant for this post. Both the colors were a match and talking about the dry wintery skin waiting ahead for us. I mean what better image on crinkled, grayish skin than a curled up, faded leaf? 
A lack of D-vitamin, no sun, the cold – all contributing to a dull looking dry skin. And combining that with a lot of us being a tad too busy cutting down hours of sleep to make ends meet, getting up while it’s still dark, getting off work when it’s dark too. Come on, we’re not exactly lending our skin a hand.
But we can do something that doesn’t involve more coffee down the throat – probably most of us’ #1 plan to save ourselves being tired. There are other and better ways to wake up and that can include a couple of helpers from Origins. A series of products made for us busy ladies with a focus on waking up the skin and maybe you too, while where at it.
Origins is one of the good guys in my book; they don’t use any ingredients of anial origin, no petrolatum, PABA, paraffin or other ingredients that are common in cosmetics. They have been a part of my routine for a long time; the Drink Up mask is an old favourite.
GinZing is a line of products with the three ingridients in common. Coffee bean oil, caffeine (don’t drink it, put it on your skin) which keeps the skin hydrated so it seems more fresh and ginseng to boost the skin with energy so it seems more elastic. Energy, loads of moisture, glow and radiance. All the buzz words for this line. All I hope for in the morning.
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Origins
The past week my routine has been using my usual micellar water. Then a spritz of GINZING Enery-Boosting Treatment Lotion Mist. It contains ginseng, caffeine and hyaluronic acid which is a favourite helper to the skin cause it helps keep the skin moist. It binds the moist to the skin. The mist is clinically proven to smooth out the skin’s structure in two week’s use.
After the mist comes the serum and then the award winning GinZing Relieving eye cream. It contains a vitamin B complete which reduces swollen areas (great for tired eyes) and magnolia extract, which reduces darkness under the eyes.
And finally –  a great moisturizer. It’s the most important thing for the skin, moist moist moist. Also for you guys with combination skin (you just need to know which kind of moisturizer to get). A moisurizer is #1 to have a great and happy skin – which is why always use both a serum and mist. The last thing to leave on your skin needs be something than can work as a barrier to protect it from outcoming enemies; pollution, the cold etc. All things you meet going out the door. I’ve been pretty happy with the new Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream. Like the rest of GinZing it contains ginseng and caffeine, it’s silky smooth and a great moisturizer so you’ll avoid the dull looking skin. Some of you might experience it as somewhat heart – but then use it at night.
Some claim that skin is regenerating between 10 PM and 2 AM every night – so the skin needs all the help it can get. Being clean and moisturized. The skin needs a break.
If you want a moisturizer with SPF during the day; Energy Boosting Tinted Moisturizer. It contains a mix of chemic and physical filters and has a SPF of 40. Not too often I see as high a level. SPF is important – during the winter as well. It’s lightly tinted and blends well into the skin minimizing bumps and darkness.
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Origins
I have few tricks up my sleeve I use to wake up in the morning. I like to do something extra good if I know I didn’t really hit the magical 8 hour sleep mark. Besides using the right products these are my go to’s:

 1. I love putting on music in the bathroom. Not too loud, no too wild. I prefer Frank Oceans album Blonde or maybe Solanges A Seat at the Table. We have a small speaker out there for the exact reason.
 2. I then light a scented candle. The combination of bathroom and candle light – to me it seems so luxurios.
 3. (This is a parenthensis cause some mornings I don’t have the time – well most mornings, but sometimes I do. Go at it with a dry brush and get the blood circulation going)
 4. I always keep my robe just across from the shower so I can grab it as soon as I turn off the water. It saves me some time not to pad myself dry with a towel and it feels spa-like. Win win.

COMPETITION
I have the opportunity to pamper three of you with the GinZing-line. And even better, the three of you winning you get two gift sets – so you get to pamper your mom, sister, friend, girl friend. Maybe a christmas present secured?
TO participate: Give me your tricks to a fresh morning so we can expand the list above. You’ve gotten a little too little sleep – what do you do to wake up, get a fresh start?
I’ll pick three winners of two sets and winners will be announced Sunday November 5th.
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Origins
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Origins
 

366 kommentarer

 1. Emilie siger:

  Jeg ville ønske, at jeg kunne fortælle, at når jeg har sovet alt for lidt, så står jeg alligevel op og laver yoga, en greenie eller noget helt tredje, og med et trylleslag er jeg frisk. . Sandheden er, at jeg som regel bare sover videre.. andre morgerner lytter jeg på P1 eller podcast, mens jeg brygger en god cappuccino på min Francis Francis.

  1. Margrethe Olsen siger:

   Næhhh en fantastisk konkurrence! Når jeg ikke helt kan vågne om morgenen sætter jeg en god podcast på. Nogle gange virker det bedre at tænke på noget rart jeg skal den dag. Om det er at spise dejlig morgenmad, have min yndslingsbluse på eller tage ned og træne.

 2. Louise siger:

  Mit bedste trick er en tur i havet. Men da tiden sjældent rækker til det på hverdage, starter jeg med et koldt gys under bruseren. Jeg skulle lige tage tilløb de første par gange, men nu kan jeg ikke undvære det 🙂

 3. Sarah siger:

  Når jeg engang i mellem har sovet lidt for lidt, så kan jeg godt lide at putte et skvæt citron i min glas med vand. Det er giver lidt ekstra friskhed om morgenen. Det er en rar treat, der kun tager nogle få sekunder (især hvis man laver den hurtige og bruger købe-citronsaft istedet for selv at presse det). Hvis den er helt gal på søvnkontoen kan man gøre vandet ekstrasurt, så det lige kilder lidt i kinderne.

 4. Mette siger:

  Det stikker lidt ved siden af alle skønhedsritualerne, som selvfølgelig også er en klar hjælp til de kolde morgener, men mit favorit trick til at gå en god morgen i møde er helt klart at forberede en lækker morgenmad. Der er simpelthen ikke noget bedre end at starte sin dag med et lækkert morgenmåltid, om det så er en option havregrød med sin yndlingstopping eller andet. Dét kan simpelthen få mig til nærmest at hoppe ud af sengen af ren begejstring 👅💥

 5. Sanne L siger:

  Nøj altså, hvor en vanvittig fin konkurrence. Bliver helt glad af alt det orange og udsigten til (måske) at kunne dele skønhederne med min veninde Anja som jeg (gisp) er ved at starte en virksomhed sammen med. Så vi har masser af sene aftener og tidlige morgener foran os i vores arbejde med alt det nye og der kunne en ekstra omgang koffein, også uden på kroppen, være virkelig tiltrængt. Men altså, mit allerbedste træt-morgen-tip er en kop ActiGreen, Green Tea Powder, der også indeholder koffein, men også så meget andet antioxidant-godt, i ekstra store doser, fra den grønne te. Sådan en kop er virkelig min livredder til trætte morgener.

 6. Emma H siger:

  Når jeg ikke har sovet helt nok, så sørger jeg for god tid til at vågne. Brygger mig en god kop kaffe og skummer eventuelt noget mælk til. Tænder stearinlys, og så sidder jeg bare 15-25 minutter med min kaffe og slapper ind indtil jeg skal gøre mig klar. Så føler jeg mig mere frisk 🙂

 7. Natacha siger:

  Jeg starter hver dag med et iskoldt glas vand, som sætter et godt kick i systemet. Derudover så sørger jeg får, at morgenmad er noget jeg glæder mig til, så hellere bruge 5 minutter ekstra om aftnen på at gøre den klar. Det er bare nemmere at forlade dynens varme, hvis der er noget lækkert at se frem til inden der venter en frisk cykeltur.

 8. Tanja siger:

  Jeg snoozer for det meste én gang. Første gang vækkeuret ringer, står jeg ikke op, men overvejer i stedet, med dagens program i baghovedet, hvilket sæt tøj jeg skal iføre mig. Anden gang er det så op ad sengen (for det meste 😉). Det hjælper til, at jeg får en god start på dagen uden for meget stress og jag. Så sæt vækkeuret til et kvarter før, du reelt skal op – så er der tid til at putte lidt i sengen og glæde sig til dagens begivenheder 😊

 9. Rikke siger:

  Jeg henter juiceren op af kælderen og laver min yndlingsjuice med æble, gulerod og ingefær. Det giver et nøk nedad på træthedskurven!

 10. Laura siger:

  Den bedste start på dagen er for mig en løbetur, derefter et bad med tid til hårkur og ansigtsscrub, det giver en god følelse af velvære:)

 11. Maria siger:

  Jeg strækker mig ekstra godt og med det samme jeg skal stå op. Det er som om, det snyder kroppen til at tro, at den er frisk 😄 Á la der er jo ingen der gider strække sig, hvis de er dødtrætte, så det er vi nok ikke 🤷🏻‍♀️

 12. Sara siger:

  Mit bedste morgentip er et par plask iskoldt vand i ansigtet inden morgenrensning – jeg er typen, der bader om aftenen, for at kunne sove lidt længere om morgenen og det kolde vand i ansigtet vækker mig op til dåd 😄

 13. Sandra siger:

  Jeg plasker altid iskoldt vand i ansigtet som det første, når jeg vågner. Hvis søvnunderskuddet har været stort i vinterhalvåret, så hjælper det at tage et par dybe indåndinger for åbent vindue og få den friske luft helt ned i lungerne.

 14. Liselotte siger:

  Når jeg har søvnunderskud og ikke føler mig frisk om morgenen må jeg ud i den friske luft for rigtigt at vågne. En lille gåtur er rigtig dejlig at starte dagen med, selvom det er svært når det er mørkt om vinteren ☺️

 15. Line siger:

  Løbetur og en dejlig sund morgenmad, så er jeg helt klar på dagen. ☀️🍂🍁

 16. Line Bork siger:

  Jeg er meget glad for min cykeltur om morgenen på vej på job. Den er op ad bakke, men med en god podcast i ørerne og masser af frisk luft til hovedet, er det den absolut bedste start på dagen – også på de dage, hvor jeg har sovet lidt for lidt.

 17. Maria B. siger:

  Det er lidt bagvendt, men jeg har de sidste 5-6 år brugt Origins night a mins cremen inden sengetid. Da jeg elsker at prøve nye produkter har jeg fra tid til anden købt en anden – men jeg falder altid tilbage til den fra Origins. Det er simpelthen nærmest umuligt at vågne med træt hud, når den creme har haft tid til at arbejde natten over. Ellers glæder jeg mig også altid til efterår, når temperaturen falder lidt. Den kølige vind på cykelturen til kontoret er den bedste medicin mod træt hud 🙂

 18. Anette siger:

  Jeg og min kæreste bor i en 1-værelses lejlighed, så det er begrænset hvad jeg kan gøre de morgener, hvor jeg skal (meget) tidligere op end ham. Jeg starter dog som regel dagen ud med at strække godt ud på badeværelset – der er intet bedre efter 8 timer på langs. Dernæst åbner jeg vinduer, så jeg får en masse frisk (og kølig!) luft ind, så jeg bliver “frisk”. Dette kombineret med et skyld af ansigtet i noget kold vand fra hanen gør virkelig at jeg vågner op. De dage, hvor jeg er kommet for sent op, og ikke har tid til at følge min normale rutine, præger det hele min dag. Jeg føler ikke, at jeg nogensinde vågner helt, og det er bare en skidt følelse at gå rundt med!

 19. Louise siger:

  Min tørre, sarte hud vil elske et Ginzing-boost..
  Jeg står gerne op lidt før jeg egentlig behøver, for at have god tid til at vågne -det betyder nemlig meget for mig og er en god start på dagen. Jeg kan godt lide at have en god kop kaffe med på badeværelset som jeg nipper af imens jeg børster kroppen, lader håret tørre lidt og lægger makeup -og er jeg ekstra træt tager jeg gerne et ingefær-citron shot inden jeg hopper i bad og slutter med det helt kolde vand, inden jeg hopper ud af bruseren. SÅ er jeg helt sikkert vågnet🙂

 20. Maria siger:

  Jeg elsker min morgencykeltur! Det er godt nok ikke det første jeg gør, selvfølgelig, men det er klart den del af min morgen, som frisker mig helt op! Især lige nu, hvor kulden er sat ind og bider lidt i kinderne..

 21. Sofie siger:

  Iskoldt vand i ansigtet og så GinZing ansigts- og øjencreme, som jeg har sværget til i årevis. Ingen over Origins når det kommer til hudpleje! 🙏🏽

 22. Sofie siger:

  Når jeg har en træt morgen, visualiserer jeg gerne den kommende dag og de næste dage. Jeg synes hurtigt, at en dag der starter travlt og træt om morgenen kan komme til at virke fuldstændig uoverskuelig, ligegyldig hvad den indebærer, og det holder hurtigt ved, så dagen faktisk bliver uoverskuelig. Men hvis jeg lige får vendt, hvad dagen egentlig byder på og måske også den næste, så er det tit ikke så slemt. Det gør det lidt nemmere at tænke “Ja okay, jeg er træt nu, men det behøver faktisk ikke være så slemt – jeg kommer jo hjem igen i aften og må lige huske på at lade op på et andet tidspunkt” eller lignende. Og så er det måske de hårde dage, hvor jeg køber frokosten i stedet for at smøre en kedelig madpakke, eller køber et stykke lækkert med hjem.
  Jeg vil gerne vinde sættet til min mor; hun er den største fan af origins! Det er jeg sådan set også, har brugt deres fedeste ansigtscreme i årevis snart 🙂

 23. Monica siger:

  Min hud har brug for C-vitamin, så hver morgen laver jeg et glas varmt vand med saften fra en halv citron. Når jeg har god tid om morgen, så giver jeg min krop en skrub med grumsen fra morgenkaffen. Olien går huden så god og blød.

 24. Julie siger:

  Jeg er A-menneske og elsker langt de fleste morgener, særligt roen og forsøger at tage den i et langsomt tempo. Jeg starter med et stort glas vand, derefter ansigtstens og så gennemgår jeg dagen i badet – helts de rare ting – for at vågne helt op. Slutter nogle gange badet med et koldt gys

 25. Sarah siger:

  Jeg elsker min tørbørste! Ikke nok med at den er god for min hud, så sætter den også gang i blodcirkulationen, hvilket jeg føler vækker min krop og gør den klar til min morgen-løbetur. Jeg elsker at starte min dag med motion, for det gør at jeg er fleksibel til at lave aftaler, når jeg har fri fra arbejde.

 26. Amalie D siger:

  Et ingefærshot og en kop kaffe☕️

 27. Marie siger:

  Et stort glas koldt vand plejer at gøre underværker når yngste arvingen mener at dagen starter kl 04 😎

 28. Simone siger:

  For mig hjælper det altid når jeg cykler afsted på arbejde – den friske luft giver en rigtig god start på dagen 🙂 Hvis jeg får sovet for længe, hjælper koldt vand i ansigtet, og et koldt glas vand 🙂

 29. Kamilla Hyldgaard siger:

  Jeg synes min morgen er aller bedst, når jeg får renset mit ansigt ordentligt og brugt en god fugtcreme, børstet mine tænder grundigt og brugt mundskyl – så føler jeg mig bare lidt mere lækker og klar til at komme ud på en frisk cykeltur til uni 😀

 30. Ulla siger:

  Pøvvv, jeg er oppe kl. 4 hver nat for at give min hund medicin, og det betyder, at vi igen skal op og ud kl, 6; hvor det lille kræ eller den gamle pelsdame skal have mere medicin nu med mad og så ekspres ud – så helt ærligt – jeg er til to double espresso og en banan, indtaget i apatisk tilstand inden douche – og det eneste jeg gør er at smide noget fugtgivende creme all over. Absolute low maintenance. Og så bæller jeg en halv liter vand. Absolut ingen zenagtig wellness over det; survival kit til hverdag, når man elsker sit kræ – og skal stå og undervise på højere akademisk niveau 6 timer uden meget søvn….
  Sådan lidt ginding ville være godt til weekend pampering
  Knus … og en krammer til torsdagen

 31. Christine siger:

  Med to små børn, sover jeg ALDRIG for længe eller får for meget søvn.
  Det kan hurtig regnes frem til, at det er syv år siden, at jeg har fået FOR meget søvn.
  DEt bedste kick om morgenen, er min KAFFE. Ville ønske at jeg kunne sidde stille og nyde den, men sandheden er at den bliver drukket, imens jeg smører madpakker og måske også samtidig får spist lidt morgenmad selv, hvis jeg er heldig:)

 32. Luna siger:

  En løbetur og en maske til ansigtet og en kur til håret. Og så lige fem minutter ekstra til morgenmaden og kaffen 😊

 33. Amalie siger:

  Hårde morgener kræver ultimativ pleasure. Gerne den guilty af slagsen. Og for mit vedkommende er det Go Morgen DK på fjerneren mens jeg slubrer kaffe (ad libitum) i mig imellem bidder af ostemaden. Det program kan forsøde selv den bitreste morgen med alle dets (over)romantiske historier.

 34. Stine Larsen siger:

  Mit bedste trick er egentligt bare et dejlig varmt bad, en kop te og at tage mig god tid til at spise morgenmad. Så starter dagen godt 😊

 35. Mette Glerup Kristensen siger:

  Kold vand i hovedet, klappe kinderne og en god fugtgivende creme på 👌🏼
  Derudover et koldt glas vand og så kan dagen komme an ☀️

 36. YM siger:

  Jeg har prøvet alverdens tricks, men i sidste ende må jeg bare erkende at nok søvn er vejen frem for mig. Koldt vand i ansigtet, køleskabskolde teskeer på øjnene, kaffe – intet kan hamle op med 8 timers søvn. Så det prøver jeg på at få. Det går… sådan nogenlunde… nogle gange. Haha. Meeen jeg arbejder på det 🙂

 37. Sofie E siger:

  Det der med en frisk start kan nogle gange være en udfordring… Mine morgener starter altid med, at min 1-årige datter vækker mig (alt) for tidligt – og det er jo en frisk start i sig selv 😉 Men de aftener forinden, hvor jeg er kommet alt for sent i seng (hvornår lærer jeg det?), hjælper det at tage et bad, gerne så hurtigt som muligt (og her kommer så udfordring nummer 2 med en 1-årig). Jeg prøver ikke at gå og sumpe rundt med nattøj alt for længe – det bliver bare sværere at vågne ordentligt. Ja, det var jo ikke ligefrem et nyt og uhørt tip jeg her kom med, men jeg kunne virkelig godt bruge lidt hjælp på hudplejefronten til min trætte mor-hud. Krydser fingre 🙂

 38. Dottekvot siger:

  Jeg starter min morgen med at drikke et stort glas vand, at hydrere sig som det første, gør altså virkelig godt. Derefter forsøger jeg at huske at tørbørste mit ansigt inden jeg går i gang med morgenrutinen, som altid afsluttes med engod kop te. Så er jeg klar til dagen.

 39. Josefine siger:

  Skøn konkurrence, det er sådan en lækker serie.
  den bedste måde at starte morgenen på for mig er at (næsten) vælte ud af sengen og gå en god tur – om solen skinner eller det regner er ligemeget, bare det at komme ud. Aller bedst er det, hvis jeg har en veninde med. På de dage hvor der slet ikke er tid til gåtur, holder jeg meget af at ligge i sengen med åbent vindue og bare kigge ud og mærke den friske luft i lidt tid.

 40. Trine siger:

  Jeg ville elske at vinde denne serie, da jeg i forvejen bruger den dagligt, og det samme gør min søster, så hun skulle have det andet sæt 🙂
  Mit bedste trick til at blive frisk om morgenen er at starte stille ud – stå op i ordentlig tid, så man ikke skal stresse rundt, for det kan virkeligt gøre mig træt. Jeg synes også at min hudplejerutine gør mig frisk. En god fugtende creme og en kølende øjencreme gør simpelthen underværker. Hvis jeg er hævet i øjenomgivelserne kan jeg godt lide at massere dem let. Det hjælper mod puffy eyes.

 41. Sidsel siger:

  Jeg elsker laaaaangsomme morgener – og sådan er alle mine morgener, for på den måde bliver resten af dagen simpelthen bedst. Det vigtigste for min friskhed er dog iskold vand i ansigtet (og på fridage et dyp i havet) og altid dejlig varm, sort kaffe.

 42. Astrid siger:

  Når søvnen ikke har været tilstrækkelig, men dagen på trods(!) har tænkt sig at starte sørger jeg for at:
  1. Have god tid om morgenen! For lidt søvn og for travlt er et no-go
  2. Lave morgenøvelser/yoga for at vække den trætte krop
  3. Tage et varmt bad og lytte til podcast imens
  Jeg krydser alt hvad jeg har i håb om at vinde den lækre serie <3

 43. Sofie siger:

  Den måde min krop vågner allerbedst op på er ved virkelig at strække mig igennem, mens jeg endnu ligger i sengen og tænker på, hvad dagen skal bringen. Hjernen vågner så for alvor på en frisk cykeltur .

 44. Ida M siger:

  Først og fremmest, så snoozer jeg aldrig. Bare tanken om at miste nogle minutter af min søvn ved at ligge og være halvvågen, det kan jeg slet ikke 😉 Derudover sørger jeg for at stå op 1,5 time før jeg skal ud af døren. Så er der tid til at vågne, spise morgenmad (yndlingsmåltid) og nyde min kaffe. Gerne med radio eller podcast kørende i baggrunden mens jeg ser gaden vågne uden for mit vindue.

 45. Clara Pedersen siger:

  Frisk luft uden tvivl – selv de hårdeste morgener kan blive hjulpet på vej af at starte dagen udenfor. Om det er en løbe-/gåtur lige fra morgenstuden, cykeltur på arbejde/i skole eller bare at være ude på terrassen et par minutter nu hvor luften om morgenen er ved at blive så kold, at den bidder lidt i kinderne, så hjælper det mig så meget på at få en god start på dagen.

  1. Clara Pedersen siger:

   …og farverigt tøj selvfølgelig! Det giver smil på læberne lige fra morgenen.

 46. Arnthrudur siger:

  Selv om jeg har to små drenge på 1 og 2 1/2 så elsker jeg vores morgener. Der er ikke noget dejligere end at vågne ved deres småpludder inde ved siden af. De vågner tidligt hvilket oftest betyder at vi har god tid og det nyder vi. Hvis jeg kan nå det elsker jeg at bruge tørbørsten hvorefter jeg tager et bad der slutter med koldt vand. Manden i huset bruger lang tid på at lave den lækreste kaffe og vi sidder længe og spiser god morgenmad alle sammen. Kan slet ikke forestille mig en bedre start på dagen. Jeg har brugt en Tinted Moisturizer fra Origins i lang tid. Den er helt perfekt til min sarte Islandske hud som ikke kan klare så meget sol.

 47. Lærke siger:

  Hvis jeg er presset på tid:
  Kaffe, kaffe, kaffe!
  Rap i ørerne.
  Rød læbestift.
  Hvis jeg har god tid:
  Et laaaangt varmt bad.
  God tid til at lægge make up – gerne med Mads & Monopolet kørende i baggrunden.
  God tid til at lave og spise lækker morgenmad.
  Jeg vinder aldrig noget, men hey, hvo intet vover, intet vinder 🤞🏻💫🙂

 48. Ida siger:

  Frisk luft. Starter altid morgenen med at åbne havedøren, træde ud på græsset og tage nogle dybe indåndinger. Ahh. Dernæst: kramme mine børn.

 49. Emma Kjærulf siger:

  Et virkelig godt tip til et hævet, jeg-har-sovet-alt-for-lidt ansigt er, at køre en isterning rundt i ansigtet og derved fjerne hævelsen, og give en kort ansigtsmassage med en god ansigtsolie efterfølgende. Dét gør underværker!

 50. Ima siger:

  Jeg er glad for min jaderulle. Man bruger maks 2 min og ansigtet føles helt opløftet 🙂
  De dage der lige er lidt mere tid, har jeg en ske liggende i køleskabet. Den bruger jeg under øjenene, og jeg bliver mere frisk!
  Men for mig er luksus og selvforkælelse at have tid om morgenen. Bare 10 min, sidde med min familie og starte dagen stille og roligt. Uden morgenens stress og mylder.

 51. Nanna siger:

  De morgener, hvor jeg trænger til et ekstra kick, kører jeg en hurtig skrubbemaske i ansigtet (og kroppen, hvis der er tid) og slutter morgenbadet af med en iskold skyller – så er der garanti for glød og glæde! Og så starter jeg altid morgenen med et glas koldt vand fra køleren 🙂

 52. Marlene Høj siger:

  Jeg forsøger altid at starte dagen roligt (det er svært med tre børn 😂) med en kop rygende varm kaffe og læser lidt i min bog eller sidder lidt med mobilen (og læser blogs) selvfølgelig. Faktisk er jeg er afhængig af mit lille morgenritual at jeg gerne springer badet over, hvis jeg er kommet for sent op.

 53. Marie Aagaard siger:

  Efter jeg er startet på voksenjob, hvor jeg står op 6:30 hver dag, er det første, der sker hver morgen, at lysterapilampen bliver tændt. Så glor jeg ind i det dejlige lys i mens jeg skyller morgenkaffen ned, og mindes mormor, som sad i lysterapilampe hver vinter.

 54. Mia Malene Flarup Hartmann siger:

  Jeg bor på Frederiksberg men studere ude på Roskilde universitet, så ugen er fyldt med kolde og mørke morgener, når jeg skal nå ud til de tidlige forelæsninger der starter 8.15.
  Det aller første jeg gør hver morgen når jeg triller ud af sengen er, at sætte min kaffe maskine til, at brygge en god kop kaffe til mig (der kunne produkterne med koffein måske give et ekstra spark), hvorefter jeg skyller mit ansigt i iskoldt vand. Der er simpelthen ikke noget som frisker både huden og hovedet op, som en ordentlig omgang koldt vand.
  Jeg har valgt, at jeg ikke synes morgener skal være en sur ting, så jeg sørger for altid at sætte mit ur så jeg har god tid til, at drikke min kaffe og lytte til lidt podcast mens jeg gør mig klar. Det lyder måske super overskudsagtigt, men på denne måde synes jeg, at jeg får den bedste start på dagen, uden stress fra morgenstunden af – det synes jeg er en vigtig ting, når tilværelsen som studerende ellers ofte på alle andre fronter godt kan være lidt stressende til tider 😅🤓📚
  Snart træder jeg ind i eksamensperioder og projektintensiv og så er jeg sikker på, at min hud ikke vil andet end at smile, ved tanken om disse produkter 😋🍁🍂

 55. Dorthe S siger:

  Jeg tager et dejligt varmt bad og til slutter det af med at skrue temperaturen ned, så hele kroppen vågner og er frisk til en ny dag!

 56. Signe siger:

  Starter altid dagen, uanset hvor travlt jeg har, med et bad, verdens bedste kop kaffe og p1. I weekenderne står den altid på hjemmelavet juice. Så skønt! TAK for at du minder mig om at prioritere selvomsorg i den megatravle hverdag.

 57. Lærke siger:

  Jeg rejser rigtig meget med arbejde, og det betyder masser af tidlige morgener på kedelige hoteller, hvor man ikke lige kan køre sin rutine. Dem redder jeg med to ting:
  1) en rigtig god natolie eller ansigtsmaske aftenen før, så min trætte hud får et forspring – faktisk tit overnight masken fra Origins
  2) høj musik! Sia, Beyonce eller en anden sej dame for fuld udblæsning og så en lille dans, inden jeg går i bad. Så kan man kun blive i godt humør og lige lidt friskere 🙂

 58. Matilde siger:

  Jeg springer aldrig over morgen-gåturen med min lille mops Rita. Den frisker op og giver røde kinder, hver dag.

 59. Kirstine siger:

  Jeg har tit rigtig svært ved at komme ud af sengen om morgenen. Derfor starter jeg altid dagen med at:
  1) Gribe ud efter min computer og stadig fra sengen sætte en god sang på, som giver mig lyst til at stå op.
  2) God morgenmad med minimum indsats. Jeg sætter ofte grød over dagen før, som kan stå og bløde op over natten. Når jeg er kommet op af sengen, er det skønt bare at kunne tænde for komfuret og så er der morgenmad efter få minutter.
  3) Hvis mine øjne er hævede, ligger jeg nogle minutter med agurkeskiver på øjenlågene. Hvis jeg allerede om morgenen føler mig stresset, er det også en god anledning til lige at give mig selv tid til at tage nogle dybe vejrtrækninger.

 60. Kathrine Pender siger:

  Lækker konkurrence! Bare jeg kunne sige, at jeg har ét supertrick, som jeg troligt følger hver gang, det sker (og det er ofte i ekstra travle perioder, som jeg i øjeblikket har). Men den ting, der virker hver gang er at lave en stor kop sort te, sprøjte lidt af min ansigtsspray i ansigtet som fugtboost før min make-up, tænde for min favorit podcast eller morgen-TV – alt sammen iført min store, fluffy, varme morgenkåbe. En sikker vinder til at vågne op i et roligt tempo!

 61. Stine Rytter Handberg siger:

  Det sker lidt for tit for mig for tiden, men så er det bare ud og plaske noget iskoldt vand i ansigtet og brygge en god stor kop kaffe, så er dagen ligesom igang 😄

 62. Sarah siger:

  Jeg sørger for at tage mig tid til at ligge i ske med min kæreste og kramme ham ekstra meget – det er sådan, jeg lader allerbedst op (i hvert fald mentalt… tror nu godt min hud kunne bruge lidt ekstra hjælp 😅) 😍

 63. Tine siger:

  Jeg åbner som det første skråvinduet i soveværelset ud til vores altan og står dér og nyder følelsen af den friske, sprøde morgenluft i ansigtet, mens jeg får øjne. Og så nyder jeg den urban feel, der er over at kunne se rundt på lyset fra vinduerne i lejlighederne rundt i carréen/gården og et af byens kirketårne stikke op bagved. Aaaah, det syn er værd at stå op til!

 64. Lisa S siger:

  Med to små børn, fuldtidsjob, fodbold og et stærkt social gen er kroppen og huden særdeles presset – særligt om morgenen, hvor jeg nærmest ikke kan se ud af mine øjne. Gode cremer er vigtige: Meget vigtige. Ellers elsker jeg at smide iskold vand i ansigtet fra morgenstunden. Dét frisker op. Ellers kan en god concealer gøre, at man føler sig mere frisk, bare fordi man ser sådan ud Win win👍🏼

 65. Sophie P. siger:

  Når jeg har sovet for lidt (hvilket ofte sker, da jeg er lidt af en natteravn med et almindeligt kontorjob) plejer jeg at høre min musik fra min personlige morgen-playliste allerede når jeg ligger i sengen. Der er intet som Beyoncés “Flawless”, Spice Girls’ “Wannabe” eller gode gamle J-Lo from the block der kan peppe en lidt grå og trist tirsdag helt gevaldigt op 😀

 66. Karoline Weismann siger:

  Sikke en præmie at kunne vinde her i den kolde tid (hvad sker der lige for de kolde grader?).
  Det bedste tip til at få energi til dagen er at starte med at drikke en halv liter vand. Herefter sættes kaffen over og alt imens den brygges, kan tiden bruges på badeværelset. Morgenradio, koldt vand i hovedet, en fugtcreme og så er basen lagt. Prikken over i’et er cykelturen til uni, hvor man har tid til at vågne med masser af frisk luft inden en lang dag venter 🙂

 67. Helle siger:

  Jeg ville ønske, at jeg kunne skrive yoga eller noget andet vildt friskt og sejt, men må indrømme, at jeg vågner ved at tjekke mobilen som det første om morgenen og lige ligge med den en halv times tid… 👀

 68. Thilde siger:

  Jeg starter med at åbne soveværelses vinduet, så der kommer en masse frisk luft ind. Herefter hopper jeg i et varmt bad, koger et æg og brygger en god kop kaffe + drikker et glas citronvand ‘on the side’ – så er jeg klar til at erobre dagen 🙂

 69. Tea siger:

  Ville ønske jeg kunne sige en løbetur, yoga eller noget andet friskt, men egentlig er det bare kaffe – altid kaffe! Det er så vigtigt at have et øjebliks ro og få morgenkaffen. Trække vejret ned i maven og gøre klar til dagens udfordringer. Og så cykelturen til uni eller arbejde. Lidt frisk luft i hovedet gør virkelig underværker inden man skal koncentrere sig om noget!

 70. Trine siger:

  Når jeg fået for få timer på øjet plejer jeg at starte med et glas iskoldt vand og derefter også iskoldt vand i ansigtet – godt for både krop og sjæl. Dernæst får den fuld skrue med Nik & Jay eller Backstreet Boys og min hårbørste plejer gerne at gå for at være en ganske glimrende mikrofon 😅

 71. Randi Petersen siger:

  Min morgen starter ofte sådan: en hurtig skyller og herefter er trickset at stige ud af det varme bad i den kolde luft fra det åbne vindue. Det er forfriskende at mærke kroppen komme i omdrejninger for at få varmen. Herefter bruger jeg en lækker økologisk hybenkerneolie i stedet for ansigtscreme også på halsen. Og så er det ellers bare om at få lavet en god kop kaffe til at tage med ud af døren😊

 72. Helle siger:

  Det bedste er at stå tidligt op, løbe en tur. Så hjem i et varmt bad, med efterfølgende påføring af div. cremer. En hurtig morgenmad og så en lille lur på sofaen. Så er dagen reddet.

 73. Sara siger:

  Det er lidt kedeligt men for mig er det bedste et glas grapejuice, en kop kaffe og havregrød med frugt/nødder på. Og så en lille lur opad dagen:)

 74. Anja siger:

  Jeg vågner bedst med on kop kaffe og morgenradio på P4 tilpas mængde nyheder og musik. Derefter afsted på cyklen, frisk luft til kinderende og 12 min senere er jeg klar til at klæde om og starte en ny dag 🙂

 75. Stine Lindegaard siger:

  Hvis jeg ved, at jeg skal tidligt op, så trækker jeg ikke mine gardiner fra – så jeg om morgenen vågner op i dagslys (så længe det nu varer….) Det gør det lettere, at hoppe ud af sengen, end hvis det er helt mørkt på værelset 🌟 Derefter står op, sætter kaffe over, og hopper ud i bad. Gerne til lyden af morgenradio, hvis nu min roomie ikke er hjemme. Så hopper jeg i morgenkåben og drikker min kaffe.
  – at vælge sit outfit dagen før, har også hjulpet mig til at få en god start på dagen #NejTakTøjkriser

 76. Liv siger:

  Jeg starter dagen med et koldt plask vand i ansigtet. Jeg er også så heldig, at jeg allerede har Ginzing gelen fra Origins, som er dejlig frisk på morgentræt hud, og så dufter den vidunderligt at citrus. Den påfører jeg hver morgen.
  Herefter står den på en kop varm te akkompagneret af morgenmad og rolig morgenmusik i baggrunden. Simpelt, men alligvel umådeligt effektivt.

 77. Nanna siger:

  Dejligt indlæg med gode tips! Jeg er selv stor tilhænger af Origins, og bruger blandt andet deres masker og ansigstcremen med SPF 15. En god morgen for mig starter gerne med at sætte radio på, eller en podcastserie som jeg er igang med. I perioder hører jeg også Jean Michel-Blais. Derudover skal jeg have skaffet mig en wake-up lampe til disse mørke tider, som simulerer naturligt sollys.

 78. Lækker konkurrence!
  Mit bedste bud til at blive mere morgenfrisk. er at starte dagen med et køligt bad. Ikke alt for varmt. Hvis man virkelig har brug for et ekstra boost, så skal man slutte af med det helt kolde vand. Så vågner kroppen rigtig op og er klar til kamp.

 79. Liza siger:

  Jeg holder af at tænde radioen om morgenen – det hjælper ganske godt. Et tip (der godt nok skal bruges om aftenen) er at drikke vand lige inden sengetid, så man vågner op næste morgen og skal tisse. Så er det pludselig ikke så svært at komme ud af sengen!

 80. Karina pagh siger:

  Jeg gør kaffen og min morgenmad klar aftenen før, så jeg har massere tid til godmorgen Danmark og hygge.

 81. Sophie siger:

  Ih jeg håber jeg vinder. Sikke en god konkurrence! Mine bedste morgentricks er at løbe en tur med min søde veninde, tage et hurtigt bad, lave en kop kaffe og sætte mig tilbage i sengen for at læse. Det er skønt.

 82. Louise siger:

  Jeg vågner først rigtigt op, når jeg får det kolde gys under bruseren eller et koldt plask med vand i ansigtet. Så er det som om kraniet lige åbner sig lidt mere, og jeg kan se ud af øjenkrogene og møde dagen! Dejlig konkurrence – håber jeg vinder!

 83. Nanna siger:

  Jeg plejer lige at åbne lidt vinduer hist og her i lejligheden, så jeg kan få lidt frisk luft til hovedet og kroppen.
  Sætte en god podcast på højtaleren, og få gang i hovedet og hjernen på den måde.
  Lave en god, varm morgengrød med et koldt glas vand on the side
  På den måde bliver jeg frisk – hvis søvnen har været mangelfuld 😊

 84. Charlotte siger:

  Et koldt bad 😀

 85. cecilie siger:

  Et kram fra min datter på 13 måneder, det er som regel hende der er skyld i manglende søvn, men hun er bare så mega glad om morgen, og giver gerne en krammer. Så er hun (som regel) tilgivet. Laver dog ofte liiiige et dobbelt-shot kaffe imens .. Hehe … Ellers har jeg lige fået sterinlys udenfor på altanen, som kan ses fra køkken-allerummet; SÅ er der noget ved at stå op mens det stadig er mørkt. Da ‘vi’ stod op kl 5 i søndags skyndte jeg mig at tænde lysene udenfor vinduet, og så hyggede vi inde i stuen imens 🙂

 86. Mette siger:

  Op i bad og så ind under dynen igen i 10-15 minutter. Det føles som om man lige får lidt ekstra søvn og man blir gennemvarm og klar til dagen. Bonus er hvis både mand og kat stadig er i sengen. ☺️

 87. Mette siger:

  Jeg kysser min kæreste godmorgen, drikker en god kop kaffe og så hopper jeg ellers op på cyklen og nyder Kbh og den friske (kolde) luft på vej til job🌬☺️ Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg dele præmien med min gymnasieveninde, der samtidig er min skønhedsguro! Hun har tippet mig om, at man kan lige nu få Origins Ginzeng øjencreme i pointshoppen🙆 Tippet er hermed givet videre 😉

 88. Josefine siger:

  Jeg drikker et glas vand med friskpresset citronsaft og så kommer jeg lidt koldt vand i hovedet mens jeg hører min godmorgen-playliste. Enkelt men godt!

 89. Line siger:

  Hvis jeg ikke har fået nok søvn, og absolut skal ud et sted, så sidder jeg gerne med meditations-podcasts i ørerne, eller noget af yndlingsmusikken. Bare sidde der, midt i den offentlige transport til arbejde/skole/whatever med lukkede øjne, og prøve at samle lidt ekstra kræfter til dagen. 🙂

 90. Anne Dünweber siger:

  Min morgen rummer ud over det obligatoriske bad tre vigtige ingredienser: 6 minutters strækøvelser, som vækker muskler og led, åbent vindue, så jeg kan mærke den friske morgenluft og en god kop slowbrewed kaffe. Så er jeg klar til dagens udfordringer.
  Gode cremer som fugter, føles godt på huden og dufter dejligt er bestemt også væsentlige “hjælpere” både morgen og aften.

 91. Line siger:

  Jeg tænder for radioen og lytter lidt, mens jeg står op og gør mig klar til dagens gøremål. Når jeg starter dagen med et skud god musik, gør det mig i et dejligt godt morgenhumør (selvom jeg er lidt træt!)

 92. Stina siger:

  Jeg starter altid min morgen med et glas vand, et bad og et godt morgenmåltid. Ift. til hudpleje synes jeg det er lækkert at slutte hele rutinen af med Rudolph Care face mist!

 93. Sine siger:

  Jeg håber at ungerne er friske, glade og står op i en fart. For Så er det i det mindste kun mig selv der er i en sørgelig forfatning. Jeg gør intet forskelligt når jeg er træt. Måske blive madpakken lidt ekstra kedelig.

 94. Stine H. Mølgaard siger:

  Jeg er sådan en som aldrig er frisk liiige når jeg står op, derfor skal visse ting til før jeg kan starte dage. Jeg starter dagen ud med dejligt langt(hvis jeg har tid) bad. Det er virkelig et tidspunkt hvor jeg for alvor vågner. Herefter står den på selvforkælelse i form af te samtidig med at jeg hører højt musik og plejer mit ansigt og lægger make-up. Der skal egentlig ikke så meget til, men dette her virker for mig.

 95. Line siger:

  Efter en nat med meget lidt søvn, så sørger jeg for at komme ud af sengen i det øjeblik vækkeuret ringer og så direkte ind under bruseren.
  Imens har manden gerne brygget dagens første kop kaffe, så denne står klar, når jeg træder ud af badet.
  Den kan så nydes iført morgenkåbe ved spisebordet inden dagen rigtigt går igang.

 96. Stine siger:

  Tænder for radioen på P8 jazz eller 24syv og styrer ud i køkkenet for at brygge kaffen. Plejer at lægge tøj frem aftenen inden, hvis dagen efter starter eeeeekstra tidligt, så skal man ikke til at stå med en masse valg og dilemmaer så tidligt om morgenen 😉😉

 97. MetteMM siger:

  Jeg har desværre ingen råd til at blive frisk om morgenen – men læser med interesse de andres råd 😉 For mig gælde det bare om ikke at have alt for travlt om morgenen, så jeg har tid til at spise min havregryn og drikke min kaffe stille og roligt, mens jeg lytter til P1. Tasken skal helst være pakket aftenen inden og tøjet lagt frem, så jeg skal tænke så lidt som muligt om morgenen. Jeg kan slet ikke forestille mig at udsætte min trætte krop for et iskoldt brusebad fra morgenstunden!

 98. Johanne siger:

  Det allerbedste en vinterkold og mørk morgen er at komme ud af sengen, så snart vækkeuret ringer. At starte dagen (lidt tidligere) i sofaen med et tæppe og en varm kop te i halvmørket er for mig den helt rigtige måde at komme godt igang med dagen på, når jeg er kommet for sent i seng. At starte dagen med sådan et break, fri fra tankevirvar og stress, føles som en ekstra forkælelse at give sig selv, og vil til hver en tid slå det at snooze, som i grunden aldrig føles som en luksus. Et andet tip som jeg altid benytter mig af, er at starte dagen med at sprede god energi til menneskene omkring mig. Jeg bor pt hjemme, og derfor kan jeg starte hver dag med at kramme min mor. Det er gratis lykkehormoner direkte til hjernen.

 99. Ann siger:

  Udover kaffe, så kan jeg aller bedst skaffe mig følelsen af morgen-overskud ved simpelthen, at beslutte at jeg har det. Hvis jeg bager pandekager til mine børns morgenmad og tænder stearinlys, ender selv de mest trætte morgener med at føles dejlige.

 100. Laura siger:

  Ih hvor lækkert! Jeg ville ønske mit badeværelse bød op til hygge og selvforkælelse, men det er så småt, så jeg hygger for det meste bare i sengen..
  Det første jeg gør om morgenen, det er at tage min hund ud og gå. Det vækker mig rigtig meget, og hvis jeg også giver mig til at løbe med hende, så har jeg bare en bedre, mere energifuld, dag! Det er ikke altid jeg liiiige får gjort det, dog.. Kræet kan satme løbe stærkt!
  Tak fordi du holder konkurrencer for så lækre mærker! ♥️

 101. Michala siger:

  Masser af koldt vand i ansigtet, og så serum og en god creme, og evt. hybenkerneolie ved vintertid. En ekstra god morgenmad, i form af f.eks havregrød eller youghurt med masser af toppings og måske endda et blødkogt æg trækker også op, hvis der altså er tid. God kaffe er obligatorisk.

 102. Signe siger:

  Brygger en ekstra god kop kaffe, bruger 5 min mere end normalt på at nyde den, og undgår at åbne computeren og finde mobilen frem. I stedet sætter jeg mig ved vinduet, og ser byen vågne og solen stå op 😊

 103. Louise siger:

  Jeg starter ALLE mine morgener med masser af vand. Jeg føler mig nemlig helt dehydreret efter en (lang) nats søvn. Derudover er jeg også blevet kæmpefan af tørbørstning – det føles som om, at det vækker kroppen, nerverne, huden og nærmest cellerne op til dåd. Og så slutter jeg mit bad med et iskoldt gys. SÅ er jeg rigtig vågen 😉😅
  Bedste morgenforkælelse efter morgenritual er luksusmorgenmad (bagt havregrød, smoothiebowl, havregrød med yndlingstoppings el.lign.) Så kan dagen kun blive god 😇🙌🏻

 104. Katrine siger:

  Min kæreste eller jeg, afhængigt af hvem af os, der skal først op, sætter en “puttealarm” – når alarmen ringer, så har man lige 10 min., hvor man kan putte sig ind til den anden, inden anden alarm ringer, og dagen for alvor kalder. Det at starte min dag med at ligge helt tæt op ad ham jeg elsker mest og nyde varmen under dynen, giver mig energi til resten af dagen ❤️

 105. Signe H-P siger:

  1) Et positivt mindset fra øjnene slår op
  2) Iskold vand i hovedet
  3) Kaffe
  = Den bedste start på dagen!

 106. Maria siger:

  Jeg har været i et massivt søvnunderskud de sidste par år pga to dejlige unger, som desværre ikke sover ret godt om natten.
  Derfor er jeg nærmest kronisk træt – og det kan virke helt uoverskueligt, når vækkeuret ringer.
  I stedet for standard-alarmen på min telefon, bruger jeg harpespil, som er ret blid at vågne til:)
  Derudover skynder jeg mig under bruseren og får vand i hovedet.
  Jeg bruger en ansigtsvask fra beauté pacifique, som jeg skummer op under bruseren – dejligt nemt.
  Ellers bruger jeg en god creme med fugt til ansigtet – og selvfølgelig “puffy eyes” ligeledes fra beauté pacifique, som gør underværker for mine sorte rande under øjnene.
  Så er jeg klar til dagens make up, og derefter et dejligt morgenmåltid:)
  Lækker præmie – håber jeg er den heldige!

 107. Liv siger:

  Jeg begynder hver morgen med oil pulling. Det giver mig dels en følelse af en renere mund og jeg får børstet tænderne endnu bedre.

 108. Cecilie siger:

  Jeg fik for lidt under 6 måneder siden konstateret kontaktallergi over for formaldehyd, som desværre findes i meget emballage for makeup og renseprodukter. Jeg fik grim eksem i hele ansigtet, og skammede mig gevaldigt over at gå uden for en dør, da det virkelig lignede, at jeg havde fået et ordentlig lag tæsk; har mere end én gang overhørt grimme kommentarer vedrørende eksemet i mit ansigt. En lang jagt på nye skønhedsrutiner indtraf derfor, og der faldt jeg over GinZing-serien fra Origins, som i mere end en forstand har hjulpet mig. Jeg kan tåle alle ingredienserne, den fedter ikke min hud til, og især misten hjalp min eksem med at syne mere ensartet og til sidst forsvinde. Min mor har netop fået konstateret samme allergi, og jeg ville elske at kunne forkæle hende med et sæt, så hun ikke behøves lede lige så længe efter en løsning ❤️ Min morgenrutine starter altid med, at jeg tænder for en podcast (lige pt. lytter jeg til gyserhistorier gennem The No Sleep Podcast, haha), en kop te i vindueskarmen, en skål blåbærskyr med chokolademüesli, hvis jeg vil forkæle mig selv lidt, og en opdatering på nattens begivenheder rundt omkring i verden. Derudover bruger jeg troligt GinZing misten morgen og aften, da den virkelig kvikker min hud op, og får mig til at se friskere ud end jeg måske i virkeligheden er 😅

 109. Charlotte siger:

  Koldt bad, omelet og en stor kop kaffe.

 110. Malene siger:

  Jeg er kæmpe B menneske – og har så svært ved at komme op om morgenen. Jeg elsker dog når det lykkedes mig at stå op eller gå en eller tur – den bedste start på dagen. Ellers sætter jeg min yndlingspodcast på. Det hygger helt vildt.

 111. Maria Sophia Dahl siger:

  Mmmhhh min morgenrutine er først og fremmest min gode koffein ven, Kaffe. Jeg nyder duften af kaffe om morgenen, mens jeg står og gør mig klar foran spejlet. Denne serie ville glæde min hud, hvilket ville være en dejlig ny og tiltrængt rutine.
  Når jeg er færdig foran spejlet, bevæger jeg mig ud i køkkenet for, at lave morgenmad; som oftes består af smoothie, havregrød eller skyr. Når jeg er færdig med, at forkæle min mave. Så laver jeg mig endnu en kop kaffe to go, som ryger med mig på farten. Måske jeg ville kunne undlade denne kop og istedet for tilføre koffeinen til min hud ;-).

 112. Marie siger:

  Mit bedste trick? Hmm prøve at nå at lægge lidt make up, tid er i den grad en mangelvare om morgenen.

 113. Maja siger:

  Når jeg vågner efter en alt for kort nattesøvn, bruger jeg ofte lige et par minutter på at overbevise mig selv om, at jeg nok burde stå op i stedet for at blive under den varme og trygge dyne. Det, der altid ender med at vinde mig over på den fornuftige side, er mit “What would Beyonce do?”-billede stående flot indrammet på sengebordet. For ville Beyonce stå op og påbegynde en ny dag, selvom hun var lidt småtræt? JA, det ville hun da! Så selvfølgelig står jeg op, tager et varmt bad og spiser en god morgenmad med en ekstra stor kop morgenkaffe, så jeg er klar til at “run the world” sammen med resten af klodens seje mennesker. 😉

 114. Kamilla siger:

  Jeg bruger en lækker c vitamin serum og så elsker jeg at pjaske koldt vand i ansigtet ☺️

 115. Tugce siger:

  Når jeg ikke har sovet nok, er især vinterens lange arme ekstra krogede og uhyggelige om morgenen.
  Jeg starter med at tænde min lampe, som har en glødepære i (guilty pleasure), og rummet bliver straks varmere i dens knitrende skær. Så tænder jeg for morgenradio, og overraskes over værtens friske klang, og at nyhedsfladen atter er fyldt før solen er stået op; jeg må også op og få historier på min flade. Jeg går ud i køkkenet og tænder for min yndlings morgen-jingle; lyden af kaffemaskinen. De første halvvågne minutter er de hårdeste efter en for kort nat. Kampen mod snoozeknappen. Når den første tår kaffe rammer mundhulen, er det værste overstået, og så lover jeg atter mig selv; i dag skal jeg tidlig i seng.

 116. Sofie siger:

  Hver eneste morgen vågner jeg op til min yndlings Bon Iver sang “Holocene”. Det giver mig det lille ekstra skub til at komme ud fra dynerne og op og igang. Derudover nyder jeg en stille gåtur og tanken om en lækker morgenmad.

 117. En hund, der står i ens ansigt om morgenen og er alt for begejstret, har det med at virke ret opkvikkende…
  Derudover: Revet agurk inde i køleskabet. Put det i et the-filter og læg det på øjenene. Rent mirakelmageri. Og så kaffe, kaffe, kaffe og en hunde-gå-tur.
  Så er man igang

 118. Maria Steendahl siger:

  Hvis jeg skal have en frisk start om morgenen, tager jeg et bad. Også selvom jeg har travlt. Og slutter af med et iskoldt skyl. For mig gør det bare hele dagen lidt bedre. Jeg føler mig frisk, ren og klar til at gå en ny dag i møde. Derudover drikker jeg et glas vand som det første når jeg vågner, for lige at rense kroppen.

 119. Camilla H siger:

  Der er ikke noget som et koldt bad, der kan gøre en frisk og klar på en ny dag 🙂

 120. Camilla siger:

  Det lyder måske ulogisk og som noller, især hvis man er b-menneske. Men hvis jeg går i seng sent og ved, at jeg ikke kommer til at få sovet nok, jamen så står jeg faktisk tidligere op. Haha. Altså vi snakker ikke tidligere end normalt. Men jeg sørger for ikke at skubbe tiden i den anden ende om morgenen, så jeg ender med at stresse rundt, da det bare er med til at give en dårlig start oveni, at man også har sovet for lidt. Så derfor er mit tip til korte nætter: sørg for at stå op i normal tid stadig, ikke snooze. Så du kan nå dit glas vand med antioxidanter i, sort kaffe, tøjkrise, toiletbesøg og bare kigge dig selv i spejlet og tænke “i dag bliver trods alt en god dag”. Der er større forudsætning for, at den kommer noget skævt fra start, hvis man altså stresser rundt fordi nattens manglende søvn stjæler minutterne, når du snoozer. Og det er jo ikke vidundersøvn man alligevel får der.

 121. Mai O. siger:

  Jeg er virkelig ikke særlig snild om morgenen. Jeg skal altid nå hundredevis af ting, inden vi kan komme ud af døren, så HVIS jeg skal give mig selv energi om morgenen, så handler det om at have gjort forarbejdet: at have lavet ting om aftenen, så jeg ikke behøver gøre det om morgenen. Fx madpakker. Eller stryge min skjorte. Eller pakke vores ting, så vi er helt klar. Lægge tøj frem. PÅ selve dagen er det vigtigste næsten en god kop kaffe. Med MÆLK i. Åh, GUD FORBYDE DEN MORGEN, hvor der ikke er mere mælk. Pfff!
  God dag <3

 122. Anna A. Nielsen siger:

  Amen det kommer som kaldet med denne konkurrence!
  Er i dag stået op kl. 04! SNORK altså…. Er virkelig ikke A-menneske!!
  Det første jeg gjorde var koldt vand i ansigtet og så lidt ansigtsmassage med en god rense-balm, herefter skyl igen -Og så ellers på med en god fugtighedscreme og olie på toppen for at holde fugten inde, når jeg lige om lidt sætter mig i bilen med en 4-timers køretur i vente 🙂
  Bruger også ofte min SARD sugekop især hvis jeg er lidt hævet i ansigtet…
  Efter morgenrutinen står den på en god, stor kop kaffe imens al fugten arbejder sig ned, inden makeuppen kommer på for at skjule de sidste træthedstegn 😀 😀
  Rigtig dejlig dag!

 123. Tenna siger:

  Koldt vand i hovedet for at vågne ordentligt, lidt ekstra øjencreme under øjnene og så er concealer for at snyde mig til et friskere look, når jeg er rigtig træt.. Jeg bruger faktisk den facial mist fra Origins, den er en lifesaver HVER morgen!

 124. Mette siger:

  Jeg synes det ville være vildt sejt, hvis jeg kunne sige, at jeg drak en grøn juice, lavede morgengymnastik og sang i badet, for at vågne. Sandheden er dog, at jeg som oftest først vågner, når jeg går ud af døren og ned til bussen. Jeg står som regel op, vasker mit ansigt, smider noget krigsmaling på og så afsted! Bliver helt inspireret af dine og andres forslag, på en god start på dagen – et ret overset punkt i min dagligdag. Tak!

 125. Nynne siger:

  Når jeg har sovet for lidt, tager jeg mig riiiiigtiiiig god tid til morgenkaffen – og så hiver jeg strikketøjet frem, og hengiver mig til det et lille stykke tid!

 126. Christina siger:

  Jeg forsøger at blive frisk med Tromborgs ginger shower gel, som virker opkvikkende på sanserne – og tager mig tid til at fikse noget ordentligt morgenmad, så det i hvert fald ikke bliver dét, der gør mig dvask de første timer på job.
  PS både min kæreste og svigerfar elsker Ginzing fugtighedscremen (min kæreste fik en gratis prøve engang og har så brugt den i nogle år – og givet anbefaling videre) så den dur også til mænd 🙂

 127. Tina Bremer siger:

  Jeg er totalt morgenmenneske, en af de lidt irriterende der står op kl. 5.00 og træner en time fra kl. 6.00. Men kroppen skal igang, før den kan yde, og mit trick er helt enkelt. Et stort glas koldt vand fra hanen, før jeg gør noget som helst. Det er enkelt, man skal ikke gøre andet end at tænde for hanen og så drikke……og det virker! Efter det én kop rigtigt god kaffe og voila, dagen er igang på bedste vis:)

 128. Bibi siger:

  Hvis jeg ikke er rigtig frisk, eller hvis vejret er nedslående, så frister bilen, men den bedste start på dagen er at cykle de 7 km til mit arbejde. Det er hverken for lidt eller for meget og kræver ikke store forberedelser eller brusebad på arbejdspladsen.

 129. Michelle siger:

  Hvor er det en fin konkurrence! 😊 Jeg er inde i en periode med alt for meget arbejde og eksamen, så når jeg ikke har sovet så meget, ryger der bare lidt ekstra make-up i hovedet.. Er desværre ikke så god til at gøre noget godt for mig selv om morgenen, for det er altid hurtigt ud af døren. Så det ville være lækkert med nogle produkter der kan give lidt spa-feel på en kold mandag morgen 😊

 130. Sarah siger:

  Når jeg har sovet for lidt, så sætter jeg pris på god tid til at drikke min første kop kaffe. Jeg har tendens til at stresse, når jeg har travlt, men 10 minutters ro med min kop kaffe fra morgenstunden giver mig overskuddet til at tage dybe vejrtrækningen igennem dagen, når alting bliver for meget 🙂

 131. Mai siger:

  Jeg mediterer et par minutter. Det er ellers ikke noget, jeg er god til st få gjort, men hvis jeg har ekstra travlt allerede fra morgenstunden, husker jeg mig selv på det. Jeg synes, det er med til st skabe ro og en god start; så kan dagen bare komme an!

 132. Amalie G siger:

  Koldt vandt i hovedet, ud på en løbetur (hvis tiden er til det) også tænd for radioen. Jeg elsker at høre P3 om morgen, så kan jeg høre musik og blive mindet om klokken på en gang 👏🏻

 133. Ej hvor lækkert! Jeg laver altid en flaske med vand og citron om aften, så står den i køleskabet hele natten. Og så drikker jeg den om morgenen, imens jeg klare min ansigtsrutine. Efter tørbørstning er vand vigtigt for at hjælpe affaldet ud af kroppen 😉

 134. Kristine B siger:

  Altså. Jeg må bare blankt erkende, at mit eneste trick på slatne morgener er en ekstra kop kaffe (eller to). Og det behøver ikke engang være god kaffe; pulverudgaven kan snildt klare den for mig. Til gengæld er det langt fra altid effektivt, bare at hælde kaffe i hovedet. Men HVIS nu jeg vandt, kunne det jo være, jeg skulle forsøge med et nyt trick på underskudsmorgener. Afkølet øjencreme lyder fx ret lækkert :kr

 135. Pernille siger:

  Efter en kort og hektisk nat, er en langsom morgen et must for mig. Så kan træthedsfølelsen nå at forsvinde, inden jeg går ud af døren. Derfor står den på et friskt bad, og typisk en syrlig morgenmad ala havregrød med appelsinfiletter.

 136. Mathilde H siger:

  To gode ting fra min morgenrutine er masser af fugt i ansigtet (både olie og creme) og en kop kaffe sammen med min dejlige kæreste ❤ Hvis jeg har god tid, får kroppen også et godt lag af en fed creme, da jeg fra naturens side altid har døjet med tør hud.
  Min kulmaske fra Origins har jeg selv været vildt glad for, og har tit tænkt på at prøve andre produkter fra mærket. Tip om kulmasken er altså hermed givet videre 😊

 137. Nini siger:

  Langt ude på landet hvor jeg bor er morgenluften ekstra frisk og klar, så en lille runde i haven eller bare stå på dørtrinet og vinke til datteren når hun går ud til skolebussen er en god opkvikker. Og god tid over morgenkaffen når hun er gået er den bedste måde at starte dagen på. Koldt vand og mist er også godt.

 138. Laura siger:

  Jeg har altid en ske i fryseren, og hvis jeg er viiiiirkelig træt, lægger jeg den på øjet, og vupti, så sætter kuldechokket lidt gang i det hele igen. Jeg ved ikke, om det er så godt for huden, men det er en meget rar fornemmelse.

 139. Trine Heide siger:

  Tørbørstning af ansigt og krop, det kan så meget anbefales… Rudolph cares skrubbemaske lige inden jeg går ud af badet – lad den sidde 10 min og huden bliver så dejlig blød💫🙏🏼🍀

 140. Sofie siger:

  Jeg var tidligere i en stilling hvor jeg ofte følte mig utilstrækkelig og usikker. Her havde jeg en lille morgenrutine, hvor jeg hver morgen gav mig selv en lille peptalk, mindede mig om hvilke seje ting jeg har gjort og opnået, og hvorfor jeg er god nok. Det er som sådan ikke en beauty-rutine, men det virkede virkelig. Og jeg følte mig langt mere power- og overskudsagtig når jeg cyklede på job – det tror jeg også kan ses på ens udstråling. Nu er jeg heldigvis i en stilling hvor det ikke er så nødvendigt længere, men på dårlige dage giver jeg lige mig selv en tur med kærligheds-bruseren igen, haha.

 141. Sara Oddershede siger:

  Når jeg har tid til at have en rolig og afslappet morgen, kan jeg bedst lide at løbe en tur inden jeg går i gang med noget andet. Om efteråret er temperaturen helt perfekt, og man kommer hjem med de flotteste røde kinder og føler sig meget mere vågen. Så hjem til en omgang varmt citronvand og lækker morgenmad efter et dejligt bad, og så ind og se nyhederne.

 142. Rebecca siger:

  NØJ, en svedig konkurrence! Krydser fingre!
  Mange nævner jo koldt vand – jeg bruger det nok lidt på en anden måde. Et bad er et must, hvis man er helt kvæstet om morgenen, og for mig gør det underværker at tage et såkaldt kontrastbad. Og hvad er det så? Jamen, man skifter simpelthen mellem koldt og varmt vand. Det sætter blodgennemstrømningen i kroppen i gang, og så er det lidt mere overskueligt end at skulle tvinge sig selv til et helt koldt bad.

 143. Nina siger:

  Jeg havde en laaang periode, hvor jeg hver morgen drak en kop varmt vand med ingefærstykker og citronsaft. Det giver den dejligste ro i krop og sind, og man føler sig ren indvendigt. Det kan kun anbefales, også fremfor kaffe! Lige for tiden, har jeg dog ikke så meget tid om morgenen, så derfor skal indsatsten ligge inden sengetid. Jeg bruger en fugtgivende maske om aftenen, som jeg så sover med – og min hud er virkelig frisk om morgenen. Den er faktisk fra Origins og hedder Drink-up Intensive. Et par gange i ugen supplerer jeg også med en ansigtsscrub, som er virkelig godt givet ud.

 144. Emilie siger:

  Når jeg har fået en time for lidt på øjet, er en sikker vinder et tyndt lag aloe vera gel i ansigtet. Det frisker op, og huden føles meget mere spændstig. Håber at jeg vinder 🙂

 145. Simone siger:

  Jeg stiller mig under den iskolde bruser i 1 minut hver morgen. Det frisker ikke kun op men gør også huden flottere 🙂

 146. Marie siger:

  Min rutine handler om ren feel good. Ignorer snooze knappen, selvom alt i en higer efter bare tyve minutter mere. De tyve minutter gør ikke noget mærkbart for søvnen, men gør rigtig meget for en god og rolig morgen. Op i god tid, lidt ekstra selvforkælelse på badeværelset, måske en lynmaske, eller tørbørstning efterfulgt af en friskduftende kropsolie, så er man i gang. God morgenmad, indtaget siddende, og ikke mens man er halvt ude af døren. Vælge et outfit der gør glad, fint, matchende undertøj, og måske en glimmerbluse, eller en flagrende kjole. Makeup, måske en lille eyeliner, eller en farvet læbe, og gøre lidt ud af håret. Så føler man lige pludselig at man kan overskue dagen meget bedre, og med et smil på læben, og kommentarer om “hvor ser du godt ud i dag”, i stedet for “du ser lidt træt ud”, så har man vendt en træt øv-dag med en forhastet start, til en ikke træt, tyl&glimmer-dag.

 147. Hvor ville min trætte vinterhud gerne vinde sådan et sæt 🙂 Lige meget hvor lidt/meget jeg har sovet, så er der intet, som vækker mig bedre end en frisk gåtur med min lille hund! Glæden i den lille fis når hun skal ud at gå og den friske luft – det vågner man af! 🙂

 148. Tina KH siger:

  Meget lækker konkurrence:-)
  Jeg er begyndt at bruge Origins olie til ansigtet hver aften inden nattetid og massere det grundigt ind.
  Siden min arbejdsulykke for 7 år siden har jeg ikke sovet mere end ca. 3 timer pr. nat og så ellers op, rundt ned, lave smerte øvelser, tage piller, vende og dreje mig.
  Men jeg skal altid op og i sving om morgenen, bor jo på en gård med dyr.
  Det som kan friske mig lidt op ovenpå en ekstra dårlig nat er mine heste, ud og give dem mad og drikke og nusse om dem og så lidt ud i folden med dem, de elsker at gå lige bag mig.
  Så min hud er begyndt at se slidt ud og derfor er jeg gået over til olien fra Origins, men ville super gerne prøve de andre produkter også og kunne glæde min veninde med et sæt til jul:-)
  Rigtig god november til dig:-)

 149. Anna siger:

  Når jeg ikke har sovet nok, elsker jeg at tage 10 – 15 minutter i sengen med en god kop kaffe inden dagen går igang. Det å sidde og kikke ud i ingenting, med en varm kop mellem hænderne og dynerne om mig, giver en blød og god start på morgenen. Så er jeg lidt mer klar efter 🙂

 150. Betina siger:

  Jeg sørger for at lave en god kop kaffe, tager et bad med en lækker hurtig ansigtsmaske – så er jeg klar til at gribe dagens udfordringer an, selv med for lidt søvn!

 151. Marie Ryberg Johansen siger:

  Jeg bliver frisk af at have god tid om morgenen. Selv når jeg har fået for få timers søvn, prioriterer jeg at stå et kvarter tidligere op, så jeg har tid til at sætte musik på, lave en kande te og sidde og spise min morgenmad i ro og fred. Og så er jeg svært glad for tørbørstning af mit ansigt – det giver sådan nogle friske, røde kinder

 152. Trine A siger:

  Generelt sover jeg alt for lidt for tiden, det bliver nok til gennemsnitligt 5 timer pr. nat. Jeg vågner bedst med Go’morgen Danmark, en god kop kaffe og åbne vinduer, så jeg får noget frisk luft. Ydermere bruger jeg en super fugtgivende creme, så min søvntørstige hud, ikke tørrer fuldstændig ud i løbet af dagen.

 153. Mathilde siger:

  En frisk cykeltur til arbejdet eller læsesalen plejer at vække mig op! Ellers er tankerne om dejlige aftaler senere på dagen også en opfrisker 🙂

 154. Simone siger:

  Hvis jeg kunne nå det hver morgen – og ikke havde så hulens langt til vesterhavets kyst – foretrækker jeg klart at springe en tur i den store naturlige balje. Hunde koldt, men så fantastisk bagefter. Og særligt hvis saunaen på Husmoderstranden i Hirtshals er tændt! Dette forekommer dog alt for sjældent en gang eller to om måneden. Til gengæld er jeg nu kommet ind i en rigtig god rutine, hvor jeg står op godt 1,5 time før mødetid med min kæreste. Vi drikker en kop kaffe, får en god solid portion havregrød. Jeg har tid til et bad. Og ikke mindst har jeg tid til 10 minutters yoga med appen DoYouYoga. Siden jeg har lavet øvelser dagligt hver morgen er min ryg blevet så medgørlig og glad, og min krop er knap så træt efter en hel dag med stillesiddende arbejde. Og nå ja, så har et morgenkys eller knus af dem man elsker på vej ud af døren aldrig skadet nogen – Så starter dagen altså bare så godt 🙂 🙂 🙂

 155. Frida Paus Regnar siger:

  Sikke en lækker konkurrence 🙂
  Jeg starter hver morgen med at drikke et glas vand med citron inden jeg indtager noget andet. Det hjælper virkelig på energien med sådan et c-vitamin boost fra morgenstunden. Jeg drikker ikke kaffe, så må få min energi andre steder fra. Desuden er der en masse andre fordele ved at drikke vand med citron, bl.a.: citronvand om morgenen hjælper din krop med at udskille affaldsstoffer, citroner er rige på C-vitamin (cirka 30-40 mg per citron), der er essentielt for et sundt og stærkt immunforsvar, du får pænere hud af citroner – da C-vitamin er med til at udskille affaldsstoffer, fordøjelsen bliver forbedret, forbrændingen bliver boostet, blodsukkeret bliver stabiliseret osv osv. Listen er lang :))
  Håber jeg vinder, så vil jeg glæde min søster med det andet sæt, det ville virkelig skabe glæde.

 156. Nathalie S. siger:

  Mit bedste morgen råd til en frisk morgen er enkelt og simpelt, men det gør en kæmpe forskel for mig og giver mig en ro. Jeg sørger ALTID for at rede sengen, lufte ud og rydde op. Så er der rent og pænt, så får jeg ro i sindet og glæder mig også når jeg kommer hjem fra arbejde. Så får jeg en stille start uden stress og rod der fylder. Så er jeg klar til at rense mit ansigt, så det er frisk og klar til dagens make-up. Jeg er fan er mist og bruger det både morgen og aften 🙂

 157. Line Christensen siger:

  Mit bedste trick er en langsom morgen med tid til yoga, god morgenmad, langt bad og en god kop te. Så ser resten af dagen pludselig lidt lysere ud, og oversku kan altså ses på huden 🙂

 158. Mia siger:

  Ih, det er sådan en god skrub. Den reddede min hud inden bryllup. Jeg har to tricks; jeg snoozer aldrig og tager min kaffe eller juice med ud på badeværelset til min morgenrutine. Det er lidt hverdagsluksus.

 159. Monika siger:

  Mit bedste morgentip er at synge højt i badet; Spotify har endda en playliste der hedder Singing in the shower, som er perfekt til formålet. Det lyder lidt sært, men den holder altså. Man ser meget mere vågen ud, når man smiler – og det kan ikke undgås når man synger i badet. Og så kan man jo spare den tid på at lægge et ton makeup for at skule det 🙂

 160. Celina siger:

  Jeg hopper en tur i havet, hvis ikke der er tid til det så slutter jeg mit bad med den kolde hane på fuld skrue.
  Jeg er stoppet med at drikke kaffe, så en god kop Pukka the – smager godt, men lskerne er så smukke, og så ellers en god mirgenmad med masser af vitaminer. Hvis jeg ikke har sovet nok bruger jeg som regel Rudolphs ansigtssrub i badet, den giver en flot glød.
  God dag 😉

 161. Laura A siger:

  Først og fremmest musik! Det hjælper altid hvis man er træt, t godt scarlet pleasure nummer, eller en klassiker fra Bruno mars, så er dagen nærmest allerede garanteret god. Så synes jeg at et stykke frugt ved siden af morgenmaden også hjælper, da det giver god energi, da jeg ikke er den store fan af kaffe – så holder jeg mig til frugten haha.

 162. Karoline Holst siger:

  Jeg har brug for at få gang i kroppen om morgenen! Enten en gå/løbe-tur, lidt yoga eller hvis jeg er tidspresset så virker noget så simpelt som at stå på hænder op af væggen virkelig for mig 😀
  God morgen til alle jer 🙂

 163. Kirstine siger:

  Sikke nogle fine billeder! Og flotte blade 😀 Hvis jeg har sovet for lidt, synes jeg hurtigt, at kroppen og sindet bliver mere urolig(t) end ellers. Derfor synes jeg ikke der er noget bedre end at sætte sig i sofaen med en kop kaffe og min lille mops på skødet, og så sidde og ae hende og kigge lidt ud af vinduet, mens jeg trækker vejret helt ned i maven. Oftest er det kun i 5 min., men det giver en dejlig rolig start på dagen 🙂

 164. Tine siger:

  En god friskbrygget kop kaffe i hånden og dynen med ind på sofaen, de morgener, hvor jeg har ekstra 5 minutter. Det redder altid min dag at starte morgenen langsomt op 🙂

 165. Lisbeth siger:

  Jeg haler min halvandet årige søn med ind i sofaen og så vågner vi med the, tæppe og ramasjang <3
  Det kunne være rart at udvide med lidt forkælelse til mor-huden også 😉

 166. Rikke siger:

  Når jeg lige har sådan en skæv morgen, så er det fantastisk at afslutte brusebadet med en kold skyller!
  I øjeblikket er frugtbuffetten på mit arbejde suppleret med en “sæson-del” med lime, ingefær, chili og sådan, så man lige kan lave sig en kop varm velvære, dét er lækkert, og tænker at gøre det samme derhjemme i weekenden.

 167. Karen Aune siger:

  Sikke en skøøøn konkurrence.
  Når jeg ikke har fået nok søvn (PS: det sker tit med en 1-årig), så sørger jeg for at være ekstra god ved mig selv. Laver min yndlingsmorgenmad. Tager blødt tøj på og hører min yndlingsmusik. Det er totalt must for mig, at ha’ blødt og samtidig pænt tøj i min garderobe, til de morgener, hvor jeg slet ikke magter skinny jeans og helst ville blive i nattøjet. Og så frisker det altid ret godt op, at jeg er nødt til at lufte min mops, Oberst 🙂

 168. Anne-Louise siger:

  For mig er den bedste start på morgenen en frisk gåtur med min hund! Uanset hvor lidt eller hvor dårligt jeg har sovet, føler jeg mig altid mere frisk når jeg har været ude og slentre en morgentur med ham 🙂

 169. Cecilie siger:

  Sikke en dejlig serie!
  Jeg er ret rutinepræget, når det kommer til morgener, det giver vist bare lidt struktur på en travl hverdag 😉 Men det virker for mig:
  1) (Hvis jeg er rigtig god, står jeg op før fanden får sko på og løber en tur i mørket)
  2)tænde radion og nuppe et bad samt iskoldt vand i hovedet og en god fugtgivende creme (den med øjencremen i køleskabet er også et sikkert hit her).
  3) drikke et stort glas vand med friskpresset citron og nuppe vitaminerne til.
  Jeg laver altid en greenie aftenen inden, så er den klar til tasken. Når jeg kommer på arbejde spiser jeg den med nødder på og en god kop kaffe til.
  🙂

 170. Louise Gross siger:

  Et hurtigt og koldt brusebad, en rygende varm kop kaffe og noget Spice girls/destinys child på anlægget. Redder ALLE morgener. Man kan slet ikke lade være at danse jo.

 171. Martine siger:

  Når jeg trænger til en ekstra god morgen og til at føle mig frisk og godt tilpas er der tre simple ting, der for mig gør underværker: kør en isterning rundt i ansigtet, særligt under øjenpartierne, kaffe og havregrød med banan og nødder, der indtages i sofaen under tæppet. Så er lykken gjort – og hvis jeg så kunne forkæle mig med origins lækre produkter, ja så må alt siges at være upåklageligt godt! Tak, for en dejlig, varm og berigende blog 😊

 172. Caroline siger:

  Jeg møder som ofte på arbejde allerede kl 7, så jeg må indrømme, at jeg næsten altid står lidt for sent op 🙈
  Jer starte næsten altid ud med et glad vand med frisk presset citron i, det give mig virkelig en forfriskende og udrensende fornemmelse 🍋🥂
  Og så masse af face mist! Hele dagen lang faktisk! Det er altså et mirakel middel 😍

 173. Cecilie Ferré Koch siger:

  Jeg slentre ud i køkkenet, tænder for en lyskæde (så der ikke kommer for meget lys), sætter vand over til te og skynder mig ud på badeværelset og snupper et varmt bad! – der er intet, som hjælper så godt som et bad, på trætte morgener! 😊

 174. Caroline siger:

  Jeg møder som oftest på arbejde allerede kl 7, så jeg må indrømme, at jeg næsten altid står lidt for sent op 🙈
  Jeg starter næsten altid sagn ud med et glas vand med frisk presset citron i, det give mig virkelig en forfriskende og udrensende fornemmelse 🍋🥂
  Og så masse af face mist! Hele dagen lang faktisk! Det er altså et mirakel middel 😍

 175. Cecilie Juel siger:

  Når jeg har sovet for lidt plejer jeg at lave en kop kaffe som jeg drikker imens jeg hører podcasts og gør mig klar, og hvis jeg har tid plejer jeg også at tage en tur i fitness for at komme ordentligt igang med dagen og få et energiboost inden jeg skal igang med dagens gøremål 🙂

 176. Turid siger:

  Sikke en fin konkurrence 😍 Jeg plejer at give mig selv god tid til at vågne om morgenen og hygge lidt! Lige bruge et par minutter i sengen under dynerne, stå op og lave lækker morgenmad, og så gerne læse et par sider i en god bog. Så er jeg klar til resten af dagen 😃

 177. Sofie B siger:

  Ej det kunne være mega lækkert at vinde! Også passer farven perfekt ud til vores badeværelse som er 70’er orange. Mit bedste tip om morgenen når jeg har fået for lidt søvn er at sove så meget som muligt måske helt ind til et kvarter til jeg skal afsted også hopper jeg op af sengen når væggeuret ringer. Måske ikke det smarteste at have så travlt men det er lækkert med en halv time mere under dynen og hoppet gør at jeg kommer op og føler mig frisk

 178. Julie siger:

  På trods af fyldte københavnske cykelstier, sætter jeg stor pris på min daglige cykeltur til arbejdet, der gør, at jeg møder op helt frisk, selvom søvnen har været sparsom.

 179. Maria Molina siger:

  Dejlig koldt vand i hovedet og bagefter en god fugtighedscreme. Og en stor kop kaffe!!

 180. Linea siger:

  Jeg starter med at tænde stearinlys i hele lejligheden, især når der er mørkt og koldt om morgenen. Så lidt musik og morgenkåbe, en stille start på morgenen ✨

 181. Sisse siger:

  Skønt indlæg og virkelig lækre produkter 🙂
  De hverdage, hvor min rygrad viser sig fra sin bedste side, står jeg op og laver 30-50min. yoga, efterfuldt af et bad, havregrød med kanel og frisk frugt samt en skøn kop kaffe med min mand. Dette giver en skøn og frisk start på morgenen.
  Alle de andre dage (størstedelen), hvor min rygrad er som en regnorms, putter jeg ½-1 time længere med min mand, som ofte ender ud i lidt lagen gymnastik – det er vel også en form for træning! haha. Dette giver en mindst ligeså frisk start på morgenen, og er lidt hyggeligere.
  Det er klart mit tip; hyg dig med din mand om morgenen, så får man sådan en skøn positiv indstilling resten af dagen 🙂

 182. Sisse siger:

  Jeg er A-menneske og sover, som en død, så jeg har en ren overskuds-fest hver morgen! (Ja ja, prisen for den slags fest er så, at jeg er meget død om aftenen).
  Bedst er, når jeg er alene hjemme, for så kan jeg få tid til rigtigt at nusse rundt, bruge ekstra tid på at tæmme krøllerne, rydde lidt op, planlægge lidt ekstra lækkert til aftensmaden osv. Så er det ligesom styr på dagen og jeg er klar!

 183. Anne siger:

  Lyder virkelig som en skøn serie, og en dejlig morgenrutine du har på trods af travlhed! Min morgenrutine starter jeg med at tænde for NOVA og lave mig en kop kaffe. Jeg går også gerne rundt i morgenkåbe så lang tid som muligt mens jeg får ordnet alt det praktiske. Når jeg endelig når til morgenmaden bliver den nydt sammen med den bog jeg nu end er i gang med, og får lige læst ca. 5 -10 min før jeg skal ud af døren. Somme tider sker det at jeg får læst lidt for længe, men så må jeg bare cykle det hurtigere. Er efterhånden blevet en habil cykelrytter! 🙂

 184. Camilla siger:

  Jeg gør desværre ikke det helt store. Jeg sidder godt og grundigt fast i dagpengelivet med afslag på afslag, selvom jeg kan ALT – og mangler i den grad noget, der kan få mig ud af sengen om morgenen. At vinde den her konkurrence, kan måske gå mig igang igen – og lige for tiden har jeg fornemmelsen af at jeg aldrig vinder i noget(slet ikke på arbejdsmarkedet). Så lad mig nu være heldig her i stedet for!

 185. Sarah siger:

  Selvom det kan virke let købt, så er koldt vand bare løsningen – enten i form af en kold skyller eller bare rigeligt med koldt vand i ansigtet! Mmmh-mmh! 😉

 186. Caroline siger:

  Hvor lækkert! Jeg må desværre indrømme, at jeg ingen rutiner har… Så derfor føler jeg, at jeg viiirkelig har brug for de her produkter!

 187. Mia siger:

  Jeg laver Professer Olufs grønne grød til morgenmad som giver god sundhedssvittighed og glød indefra. Desuden omgiver jeg mig med citrusdufte da det virker energigivende på mig.

 188. Julie siger:

  En løbetur, et bad og en kop stempelkande kaffe er der sjældent tid til… men det ville være rart, hvis der var 🙂
  Min søn på 1 år får os tidligt ud af fjerene og der er gang i ham fra morgenstunden – det får automatisk os andre i gang.

 189. Ida siger:

  Normalt elsker jeg langsomme morgener med kaffe og radio i baggrunden, men den bedste start på en frisk morgen er nu, at komme direkte ud på en lang morgen-cykeltur eller til en yoga time. Op og i gang, så kan dagen kun blive god! Min kæreste har også indført morgen-kajaktur i Københavns havn og jeg ærgrer mig sådan over at jeg ikke er kommet i gang, så det bliver forårets projekt. At se solen stå op fra kajak 🙂 Fantastisk konkurrence! Jeg har aldrig rigtig gået op i renserutiner, selvom jeg ville ønske jeg gjorde det mere. Men, Origins er det mærke, jeg gang på gang vender tilbage til.

 190. Rikke siger:

  Når jeg vågner træt og udkørt, så er det bedste jeg kan gøre at bevæge mig! Strække min krop rigtig godt igennem og derefter finde yogamåtten frem. Det behøver ikke tage lang tid – 5-10 minutter kan sagtens være nok. Det er bare en skøn, og lidt luksus-agtig, måde at vække kroppen på 🙂

 191. Sara siger:

  Jeg kommer altid alt for sent op og stresser rundt. 😉 Men når altid at drikke et stort glas koldt vand og skrælle et par gulerødder jeg har med i bilen på vej til arbejde. Og i bilen hører jeg gerne højt musik – som jeg synger med på. Og så er jeg ved at være vågen og frisk når jeg kommer ind på kontoret 😉

 192. Pernille siger:

  Koldt vand i ansigtet og frisk luft fra altanen 🙂 Derudover hvis tiden er til det så en sund og frisk smoothie 🙂

 193. Nanna Vedel siger:

  Når jeg har sovet lidt for lidt er et koldt bad, ynglings outfittet, en god morgenmad evt forbi bageren på vej på job, samt cykelturen med til booste min dag.
  Derudover giver det mig ro, hvis jeg tillader mig selv at slappe af når jeg har fri fra job, at jeg lige præcis denne dag, ikke har alt for store forventninger til mig selv, gør at dagen er nemmere at overskue og dermed slapper min krop mere af.

 194. Mia siger:

  Virkelig lækker konkurrence! Jeg har længe brugt deres dagcreme og scrub, og det får altid ,in hud til at se bare lidt friskere ud!
  Jeg ender altid med at snooze lidt for længe, men når jeg endelige tager mig sammen, skynder jeg mig at åbne døren til altanen, og så har jeg lige to minutter under den varme dyne, men med den helt kolde og friske luft i soveværelset. (:

 195. Emma siger:

  Jeg tager et bad, drikker to store kopper kaffe og måske et glas vand med citron. Det er simpelt, og måske kunne jeg gøre bedre for mig selv, men det er oftest, hvad tiden er til 🙂

 196. Simone siger:

  Starter dagen i min egen energi, i stedet for at være ærgerlig over den søvn jeg ikke har fået. Tager et lunt bad med min shower gel med lavendel fra Tromborg. Efter badet tager jeg tykke sokker på og min frotté morgenkåbe. Renser mit ansigt og giver god fugt bagefter. Her ville jeg nyde nogle lækre opfriskende produkter. Så sætter jeg gerne min spotify liste på (fyrværkeri indeni), laver grøn te og havregrød med blåbær og kokos. Så kan en dejlig dag begynde. Mine tips er altså selvkærlighed over alle grænser.

 197. Annemette siger:

  Når jeg har sovet alt for lidt, så tænker jeg min dag igennem, og finder noget som jeg glæder mig til. Og så tager jeg verdens største ja-hat på, og bilder mig selv ind, at det her bliver en pisse god dag, trods ingen søvn. Det virker sgu. Eller det virker på mig. Jeg snyder mig selv – og så smitter ja-hatten af på mine kollegaer, så de også bliver friske og glade!:)

 198. Mette siger:

  Det handler om at hygge sig om morgenen – uanset hvor længe man har sovet! Jeg er altid træt, når mit ur ringer klokken seks, så derfor: så hyggeligt som muligt! 🙂 Herunder gælder det først og fremmest, at jeg skal have god tid. Der er ikke noget værre end at stresse om morgenen. Der skal være god tid til makeup, vælge tøj og derefter spise morgenmad OG drikke kaffe i ro og fred. Det er mit bedste tips 🙂

 199. Miriam Bojsen siger:

  For kun 2 måneder siden blev jeg mor til en skøn lille dreng. Det har indtil videre betydet massere af kærlighed, smil og kys, og absolut ingen søvn ;). Særligt fordi han desværre døjer lidt med ondt i maven. Imens min mand tager sig af den lille, får jeg lov til (når det kan lade sig gøre) at tage et dejligt varmt bad. Derefter smører jeg min hud ind i fugtighedscreme, hvorefter jeg så kan prøve at dække min mørke rander under øjnene med make-up. Alt dette imens jeg hører musik jeg kan skråle med til alt hvad jeg vil. Selvom det ofte skal gå liiidt hurtigere end ønsket, så er det lækkert med lidt “mig-tid”.
  Det ville være helt helt fantastisk at vinde de her produkter! Måske lidt som en tidlig fødselsdagsgave, da jeg bliver 24 d. 7. November :).

 200. Danielle siger:

  Total klassiker, men drink vand som det første og en kop grøn the. Luft ud og spil noget musik der giver dig god energi😄

 201. Sofie Mondrup Nielsen siger:

  Dejlig konkurrence og dejlig blog! Jeg elsker Origins produkterne og er sikker på min barsels-vinter-søvnunderskuds-hud ville nyde godt af disse! 🍁👌🏼Kaffe, kaffe, koldt vand i hovedet og en morgendans med familien til yndlingsmusik !!

 202. Rikke siger:

  Hvis jeg har underskud på søvnkontoen, så ved jeg at det ofte skyldes tankemylder. Mit middel er at sætte en 4-minutters guided meditation på, da det giver mig lidt luft og ro. Derefter vasker jeg ansigt i koldt vand. Måske mystisk, men kombien virker for mig.

 203. Ida siger:

  Jeg ville elske at vinde denne konkurrence, og jeg ville især elske at kunne give min mor disse produkter i gave også, da det er hendes all-time yndlings produkt. Hvis jeg har sovet lidt for lidt, så er det altid godt med et iskold plask vand i ansigtet til at vågne op på. Og selvom man ligger under sin varme dyne og ikke føler for at skulle ud på sin cykeltur i det kolde vejr nogen gange, så overrasker det mig gang på gang hvor glad i låget jeg egentlig bliver af det, og hvordan det vækker mig op. Rigtig god dag 🙂

 204. Gry siger:

  Jeg ville ønske, at jeg kunne komme med et eller andet vildt godt tip til de morgener, hvor man har fået lidt for lidt søvn, men sandheden er, at jeg ikke rigtig har et. Oftest vender jeg mig og kigger ind i min datters store øjne – og når hun smiler til mig, ja, så kan jeg ikke andet end at gøre det samme ❤️
  Faktum er dog, at min trætte mor-hud trænger til fugt-fugt-fugt.

 205. Laura siger:

  Jeg tænder for den iskolde vandhane og skifter så mellem at sprøjte det kolde vand i ansigtet og drikke det 🙂 Meget simpelt, men ret effektivt. Iskold godmorgen! Min far gav mig rådet da jeg var 15-16 år til når man vågner op med tømmermænd (fantastisk praktisk råd – meget typisk for min far, ha). Men jeg synes altså også det er godt mod generel træthed

 206. Mille Hoberg siger:

  Det bedste er at stå tidligt op om morgenen og have tid til at tage det stille og roligt.
  Jeg starter altid dagen med at tage et bad. Jeg vasker dog ikke mit hår hver dag. Jeg vasker mig altid med min “havregynssæbe” som dufter lækkert af citrus – dog meget svagt – det er en god duft at vågne op af.
  Jeg vasker altid mit ansigt og sørger for at gøre det morgen og aften, da jeg simpelthen ikke kan fordrage at gå i seng med makeup.
  Jeg forsøger at lægge mit tøj frem aftenen inden, men det sker ikke altid, selvom det giver mig en masse ekstra tid om morgenen når jeg ikke skal vælge hvad jeg skal have på.
  Efter badet er det altid godt med en kop kaffe og en skål havregrød eller A38 med frugt. Jeg vil helst have en mættende morgenmad, ellers bliver jeg simpelthen sulten efter en time.
  Det er dejligt at have lidt tid til at sidde ned og spise, drikke kaffen og læse lidt eller se et afsnit serie. Jeg forsøger altid at sætte lidt tid af til det.
  Min hud er dog super træt og tør her i efterårstiden, så det ville være dejligt med en omgang fugt og pleje 🙂

 207. Signe siger:

  Jeg elsker og er lidt afhængig af at bevæge mig om morgenen. Ikke noget vildt. Bare lige det at komme op på cyklen, parkere bilen 10 minutters gang fra kontoret, eller svinge forbi vinterbadeklubben (hvis der er god tid). Eller en pilatestime. Det er som om jeg lige bliver genstartet af den friske luft og samtidig får sat gang i kroppen. Tror det er lidt det samme med en morgen-hundelufter-tur! .. Indrømmet – det kan også være en forbandelse at have travlt på cyklen – MEN jeg kan mærke at det skærper koncentrationen fra morgenstunden af.

 208. Louise siger:

  Det plejer at hjælpe med en tur i Øresund – især på denne her årstid. Hvis tid er knap, bliver det en tur under den kolde bruser, der får søvnen ud af øjnene.

 209. Katrine siger:

  Min wake up light hjælper mig på mørke morgener. Det er virkelig at foretrække, når rummet langsomt fyldes af blødt, varmt lys. Og så kan man indstille alarmen til fuglesløjt, så man vækkes af en fuldemands-glad solsorte-fløjten – nuvel stille i starten og så stigende i volumen. Du snyder med efterårs-blade, jeg snyder med forårsfornemmelser! 🙂
  Mit bedste morgentip er ro og rutiner. At stresse gør kun situationen værre. Når min kæreste og jeg kommer for sent op, redder gode morgenrutiner os. Han sætter vand over til æg, jeg tager et bad. Han går i bad, jeg koger æg og tager tøj på. Han kommer i tøjet, jeg lægger make-up. Når alt kommer til alt, når vi som regel også at sidde ned lidt tid for at spise morgenmad. Alt er lettere, når man skaber den gode morgenstemning i fællesskab – og sørger for at kysse hinanden farvel, før man suser afsted på cyklen 🙂

 210. Mia siger:

  Jeg plejer altid at starte dagen ud med en varm havregrød med mælk og chiafrø og en god kop kaffe – og havregrøden hjælper bare altid, haha. Det er det bedste om morgenen – især når jeg er træt👊Ville gerne være badass og sige at jeg gjordet eller andet vildt, men sandheden er nok at jeg ikke er specielt god til det med huden.. selvom jeg alt for gerne ville være det!

 211. Tina siger:

  Jeg er også til koldt vand – men ville elske at forkæle huden med en lækker Origins serie og samtidigt forkæle min mor til jul 🙂

 212. Camilla Green siger:

  Når jeg føler, at jeg ikke har sovet nok, trækker jeg som regel vejret dybt et par gange og skærer så et par punkter af morgenrutinen, så jeg ved, jeg kan tage det stille og roligt. Jeg tager en kop kaffe med på badeværelset og sætter, som dig, lidt rar musik på. Et af de punkter, jeg som regel vælger fra for at tjene mere tid, er mascaraen, men til gengæld tager jeg sjældent afsted uden blush på kinderne, så føler jeg altid, at jeg ser frisk ud 😊

 213. Anna siger:

  Jeg klæder mig altid ekstra fint på de dage med lidt søvn. Det booster den trætte selvtillid og fjerner ofte folks fokus fra mit trætte ansigt. pænt tøj giver simpelthen mere energi i løbet af dagen. Ren win-win

 214. Cathrine siger:

  For at blive morgenfrisk tager jeg ned og giver den gas til crossfit! Og ikke nok med det, så siger jeg til mig selv, at træning tæller dobbelt de dage, hvor man er træt, det regner eller hvis man gør det før kl 9 om morgenen 😉 Så føler jeg mig ekstra sej bagefter, selvom træningen er den samme.

 215. Laura siger:

  Jeg kender faktisk serien lidt, for jeg brugte et fødselsdagsgavekort til Matas på at købe et lækkert sæt med nogle små størrelser af dagcremen, øjencremen og natcremen .. De har været smadder gode og er snart væk, så jeg vil virkelig gerne vinde en genopfyldning + gaver til veninderne <3
  Min morgenrutine kan beskrives meget kort: den er optimeret. Jeg er meget langt fra et morgenmenneske, så hvis jeg kan spare 5 minutter, som i stedet kan bruges på at slumre under dynen, så er det det jeg gør! I stedet er jeg meget mere til en spa-rutine om aftenen, hvor jeg for tiden især nyder at pleje den tørre vinterhud med de lækre balms fra Karmameju og min nyligt indkøbte facemist med rosenolie fra Mario Badescu .. Den er så skøn!

 216. LINE K siger:

  Mit bedste råd er at sætte høj musik på, skylde ansigtet i kold vand – og så kunne det være lækkert at færdiggøre rutinen med dette lækre sæt 🙂

 217. Christine siger:

  Jeg tænder for musik eller radio som det første, når jeg vågner. Synes det er så hyggeligt at ligge og summe 5-10 min i sengen, og med snakken/musik i baggrunden er jeg sikker på, at jeg ikke falder i søvn igen. Og så er det ellers op og i bad, mens teen trækker – ahh! Hverdagsluksus 🙂

 218. N siger:

  Min bedste morgenvækker i travle tider er varmt øko-citronvand og en lang cykeltur på arbejde. Selvom det kan være fristende at tage toget så er motion og frisk luft den bedste måde at vågne på! Selvfølgelig med god musik eller en lydbog i ørerne 🙂

 219. amalie siger:

  Jeg har igennem de sidste to måneder haft ekstrem hormonel ubalance, kombineret med lidt stress og pres fra mig selv og omverdenen.
  Jeg har i den forbindelse nogle morgener vågnet og tænkt: “ingen kan lide dig og du kan ligeså godt blive liggende”. Som normalt positiv og glad OG vellidt pige er det helt sindssygt at opleve en krop og psyke blive taget fra en.
  Min morgenrutine har derfor båret præg af at gøre og planlægge ting som gør mig glad dén dag.
  Her i de koldere måneder er det en mild ansigtsrens og sheabutter, en varm kop the, og podcasts. Efterfulgt af en halv times telefon tid med mine veninder eller min mor, som ikke ved hvordan mine tanker har været fra morgenstunden, og nu har jeg efterhånden stadfæstet den halve times telefon samtale om morgenen at de også ringer til mig, af ren og skær vane og hygge. Bekræfter mig i at jeg er elsket og savnet, og hold op hvor er det dejligt at starte sin morgen med dem man elsker, selvom det bare er via telefon. Det enormt vigtigt at have kontakt med dem jeg holder af fra morgenstunden, er vokset op i en familie på 5 hvor vi spiste morgenmad sammen HVER morgen, og sendte hinanden ud i dagen med kys og kram og det savner jeg virkelig. Må indføre morgenmads ritualet med min kæreste, han er bare B menneske og jeg er A 😉
  Det går bedre og bedre, og er blevet bedre og bedre til at tackle det, og glæder mig til alt det hormon forstyrrende er ude af kroppen og jeg kan være balanceret igen 😛

 220. Mie siger:

  Jeg kommer et par dråber essential oils (rosmarin, grape eller citrongræs for en forfriskende og opkvikkende duft) på gulvet under bruseren, så når der bliver tændt for vandet og dampen begynder, tager den fat om olien og badet dufter fantasitsk. Tag et par dybe indåndinger gennem næsen – mmmh, skønt!

 221. Michella siger:

  Den bedste morgenstart, efter en nat uden for meget søvn, er at kysse min mand godmorgen. Brygge en god kop kaffe. Nusse vores nye hvalp og gå en lille morgentur. Et bad, en god serum samt dagcreme, så huden ser fugtet ud og derefter en GOD concealer som kan dække randerne under øjnene 🙂
  Den serie lyder god (og ser smuk ud) <3

 222. Tanja siger:

  Give mine 2 skønne børn et kæmpe kys og dejligt langt knus og vågne op stille og roligt. Plaske is koldt vand i ansigtet og derefter masser af fugt. Spise dejlig morgenmad med bær og nødder og drikke 2 store glas vand. Så er man godt på vej. Krydser fingre for mit held. Lyder lækkert med de produkter. Kh. Tanja

 223. Signe siger:

  Jeg er på ingen måde et morgenmenneske, og jeg kan godt synes, at livet er meget uretfærdigt, når vækkeuret ringer. Jeg er nødt til at stå tidligt op, fordi jeg pendler til studiet det her semester. Så det er bældragende mørkt udenfor. Men mit trick er simpelthen bare at få slæbt sig ud ad sengen ved at lokke sig selv med, at det bliver lysere, så snart man sidder på cyklen i den friske luft. I denne uge har jeg også morgenmaden som lokkemiddel til at komme op – for i søndags lavede jeg en lækker gang æblekompot til hele ugen, så jeg har topping til min ellers lidt kedelige havregrød. Det hjælper altså!
  Men jeg tror, at Origins-serien kunne give det sidste spark og hjælpe mig lidt på vej her til vinter.

 224. Frida siger:

  Mit bedste morgentip hvis søvnen har været lige det mindste, er klart et bad, en kop kaffe med et skvæt mælk, Chance, Soleima, Princess Nokia eller Anne Linnet i ørene og op på cyklen gennem byen – Så skulle jeg gerne være ved at være der!

 225. Sara siger:

  En lille morgendans kan altid vække min krop 🙂 Det hjælper både på trætheden og hurmøret!

 226. Luna siger:

  Jeg prioterer altid god tid om morgenen, så jeg ikke skal stresse og har ca 20-25 minutter hver morgen, til bare at sidde med morgenkaffen og vågne, inden dagen rigtig går i gang. Derudover sætter jeg også tid af til at jeg kan nå at gå på arbejde, fordi turen fra mig og til arbejde inkluderer en smutvej gennem Botanisk Have og jeg bliver altså lige glad hver morgen når jeg kan gå helt uforstyrret gennem den smukke have, fremfor at skulle cykle i morgentrafikken.

 227. Nadia WH siger:

  Iskoldt vand i hovedet og en ekstra lækker morgenmad, selvom det ikke altid virker.
  Cykler 5 km til og fra arbejde hver dag, så den friske luft plejer også at give lidt energi.

 228. cecilie siger:

  Hvis jeg er i god tid om morgenen, så sætter jeg vand over til min lemon-the, og mens vandet koger, sætter jeg mig i skrædderstilling i 5 minutter på min store puf i stuen. Det giver sådan en dejlig følelse, at starte med en lille form for meditation. og hvis jeg er ekstra frisk, løber jeg også ned og morgenbader. Det er mit love/hate forhold, som jeg bare ikke kan komme ud af. Hehe. men det er jo sundt, har jeg hørt.
  Hvis jeg har travlt, bliver det til en the to-go, og et hurtigt skyl under bruseren, som da også virker dejligt opkvikkende. Men jeg elsker nu at have god tid om morgenen, så de fleste af mine morgener er som først nævnte. Den lækre gave vil helt sikkert passe ind i morgenritual, så krydser fingre 😀

 229. Karine siger:

  Mit bedste morgentrick er at tage et bad 🙂
  Det får mig til at føle, at jeg er stået rigtigt op.
  Mvh Karine, som ikke har sovet ordentlig igennem de sidste 10 år, fordi der altid er 1-3 børn, som er tørstige eller som kommer ind i vores seng i løbet af natten. Ofte ender min mand og jeg med at sove i børnenes senge og børnene sover i vores nye lækre senge 🙁 er for træt til at tage kampen lige nu. Så at vinde denne præmie, vil måske hjælpe lidt på trætheden.
  PS. Jeg føler virkelig med dig og din mand i hele denne kamp for at få et barn. Vi har selv været igennem 3 ICSI, som er endt med tre dejlige drenge (1 på 10 år og 2 på 7 år). Jeg krydser fingre for, at det snart lykkes for jer at få en lille baby.

 230. Anna siger:

  Hvis jeg ved, at jeg får en træls og ekstra tidlig morgen, så plejer jeg at bruge god tid aftenen inden på et finde et lækkert outfit frem. Det hjælper på en eller anden måde altid, når jeg ved, at den del i hvert fald er on point – så kan jeg glæde mig til at se ekstra godt ud!

 231. Jeanette refstrup siger:

  Som det første tændes der for morgen beatet på p6, som lyttes til under badet, får mig igang og væk fra tanken om at kravler under dynen igen. Ellers er en god morgenmad nødvendig for at jeg kan tage hul på dagen.

 232. Marianne S. siger:

  Fantastisk! Jeg starter dagen med et morgenkys fra min søde kæreste, hvorefter jeg drikker et hjemmelavet ingefær-shot (kogt med æble og appelsin) og et stort glas vand for at få gang i kroppen! Jeg er også stor tilhænger af at skylle mit ansigt i kold vand og bagefter bruge en eyeroll med kølende effekt!!

 233. Anne Mette siger:

  Hvis jeg har sovet for lidt om natten, og jeg ligner en hængt kat om morgenen, så er der kun én ting, der sådan rigtig hjælper:LÆBESTIFT! Så glemmer jeg, at jeg er træt, når jeg ser mig selv i spejlet i løbet af formiddagen. <3

 234. Sara siger:

  Når jeg er kommet til at blive lidt for længe oppe (netflix is to blame) og ikke er udhvilet, så starter jeg med at strække hele kroppen godt igennem mens jeg ligger puttet under dynen. Det er så dejlig en følelse! Derefter trisser jeg ud på badeværelset, hvor jeg som det første renser mit ansigt med vand (koldt/varmt alt efter humør) – så føler jeg mig allerede mere klar på dagen. Iføre mig derefter altid mit mest behagelige tøj (dog anstændigt nok til arbejde), spiser en lækker morgenmad, snyder mig med make-up til et friskere udseende (Victoria Beckham lavede en video for Estee Lauder hvor hun fortalte hvordan hun med lidt blush på kinder og næse kan snyde sig til et frisk look der ligner man har fået lidt solfarve) – får håret op i den vante knold, og cykler mod arbejde. Cykelturen gør godt, men når jeg senere på dagen er ved at falde tilbage til træthedens mørke, så har jeg sørget for en lille forkælelse til mig selv i snackform, som jeg kan nyde så overskuddet atter vender tilbage. Intet banebrydende, men det virker for mig 🙂

 235. A siger:

  Sikke en skøn konkurrence!
  Det er virkeligt sjældent, at jeg sover for lidt. Jeg hænger også ud i fertilitets-møllen, og noget af det, der fungerer aller bedst for mig, er at få sovet nok. Så mit bedste morgentrick er at gå tidligere i seng 😉
  Når det alligevel ikke lykkedes (for sådan er livet jo), sætter jeg pris på et bad og Urtekrams bodysoap med Rose. Den dufter så skønt og godt, og det føles en smule forbudt med ting der dufter. Dermed bliver det også 100 % selvforkælelse, fordi nærmest alt andet jeg gør, på en eller anden måde handler om fertilitetsbehandling. Det her er kun for min skyld. Ah.

 236. Camilla N siger:

  What det lyder som et lækkert kit!
  Jeg starter dagen med et hurtigt bad, lidt mist i ansigtet, en øjencreme, og så ind i sofaen, med en kop kaffe og et par blødkogte æg, indtil cremen er tørret og så i tøj, og så er det ud med hunden! 😀

 237. Catrine N. siger:

  Jeg tænder som regel for Go’ Morgen DK eller finder noget godt musik på Spotify, reder seng, lufter ud og laver en god kop te. Så starter dagen godt for mig og jeg kan gå i gang med at gøre mig klar 🙂

 238. Anja Kouly Lethin siger:

  Min faste morgenrutine som jeg har praktiseret i mere end 10 år og som jeg ALDRIG går på kompromis med, består af følgende:
  – God tid til at vågne og gøre mig klar til dagen der venter – også selvom søvnen har været begrænset.
  – Yoghurt med mælkesyrebakterier, musli og sirup – ELSKER min morgenmad.
  – Strækøvelser og afspænding
  – Ansigts rens og tandbørstning
  – Afsted på cykel – FAVORIT transportmiddel uanset vind og vejr.
  Al ansigts pleje består af Origins produkter og så kan dagen bare komme an 🙂

 239. Cecilie Hausnap Brohave siger:

  Først og fremmest ville jeg starte ud med et dejligt bad, med lidt køgligere vand end jeg måske normalt ville gå i bad i. Herefter vil jeg påføre fugtighedscreme all over (hjælper på “friskhedsfølelsen”). Efterfølgende ville jeg, i hvert fald på denne årstid, lave en kop varm the, med frisk ingefær og en Skive citron. Her er det så ellers bare ud i den friske luft (selvfølgelig aller skønnest, hvis efterårssolen skinner). En god podcast eller noget dejligt musik i ørene, så morgenen starter stille og roligt ud, trods for lidt søvn☀️

 240. Nynne siger:

  Hvis jeg ikke har sovet nok, kan jeg godt lide at starte dagen lidt langsomt – min hund elsker at putte om morgenen, så han bliver nusset lidt ekstra, inden jeg sætter New Girl på, som altid kan få mig i godt humør.
  Jeg kan også godt lide at bruge lidt ekstra tid på at pleje min hud – den er ret sensitiv og reagerer på skiftet til kolde og mørke tider, så jeg føler mig bedre tilpas når jeg giver den lidt ekstra opmærksomhed <3

 241. Katrine Andersen siger:

  Sætter en kande med min ynglingste over, hopper i et hurtigt bad. Derefter tager mig god tid til at kredse om en lækker omgang morgenmad – amerikanske pandekager og hjemmelavet solbærmarmelade er en af favoritterne 🙂

 242. Astrid_K siger:

  Jeg er vilde med alle de mange gode tricks i kommentarfeltet, men hvad jeg får allermest ud af om morgenen er nu noget så simpelt som at åbne vinduerne! Om det er i sengen inden jeg kommer op fra dynerne, på badeværelset efter badet, i køkkenet til morgenmaden, så kan jeg ikke forestille mig noget bedre og mere velværsgivende end duften af sommer, forår, regnvejr, sne osv. 🙂
  Jeg drømmer om at kunne supplere en allerede dejlig morgen med ginzing-serien og vil elske at kunne forkæle min søster med et sæt også 🙂

 243. Maria siger:

  Jeg får alt for lidt søvn for tiden, både fordi jeg har en baby der skal ammes om natten og fordi mine børn ikke rigtig er på vintertid endnu, så de vågner kl 5.00!
  Det der virker bedst for mig, er ‘at komme i gang’. Når man er på barsel kan det være fristende at blive i nattøjet hele dagen, men hvis jeg tager rigtigt tøj på og gør mig lidt pæn, så bliver jeg mere frisk.
  Hvis jeg er så heldig at jeg også kan få et bad, så er det endnu bedre. Men det er ikke altid det lykkes, med en lille baby og en stor dreng der skal i skole.

 244. Mette H. siger:

  Mit lille tip til en god start på dagen er at strække sig. Ganske simpelt. Mens man stadig ligger under dynen, så bare strække sig, så lang (eller for mit vedkommende kort) man nu engang kan blive. Det vækker kroppen på den skønneste måde 🙂

 245. Anna siger:

  Det hjælper aller bedst med en middagslur og at gå tidligt i seng om aftenen. Men indtil man finde tid til at sove ud, så må det altså være et bad og en kop kaffe eller te der hjælper 🙂

 246. Tanja Maria siger:

  Mit absolut bedste råd til at få en god start (hvad end man har sovet for lidt eller nok) er at lade være med at snooze. Du bliver ikke mere frisk af det, faktisk nærmere tværtimod, og du skal heller ikke stresse rundt, fordi du har sovet for længe 😊Bonus råd: For de af os, der ikke har svært ved at stå op om morgenen, så er det også lækkert, at stå op 15-30 min før end du egentlig behøver, så du har rigelig tid, til at blive færdig 😊✌️

 247. Rebekka siger:

  Jeg starter altid dagen ud med en kop varm vand med æblecidereddike – det smager ikke så godt, men det er sundt og sætter forbrændingen i gang. Så giver jeg mig god til til at lave en lækker morgenmad, ofte med Leonard Cohen på pladeafspilleren. Det skal bare gå stille og roligt 🙂

 248. Frederikke siger:

  På de rigtig trælse morgener, hvor jeg er i søvn- og generelt underskud, starter jeg med at trille over under min kærestes dyne og lige ligge bare to ekstra minutter tæt med ham. Det hjælper ikke på trætte øjne og kaffelyst, men gud, hvor er det dejligt. De to minutter er sunde for sjælen og humøret.

 249. Mille siger:

  Et stort glas vand på sengebordet, der kan indtages som det første, når jeg vågner. Mens jeg drikker det, finder jeg Coldplays A Sky Full of Stars frem på Spotify, skruer helt op, danser dernæst stille og roligt ud af sengen og videre ud på gulvet, som var det dansegulvet på club’en fredag aften 💃🏼 Når sangen har nået vejs ende, er humøret i top og jeg er klar til indtage verden. Det er skide skægt og en smule svært ikke at grine lidt af sig selv, mens man gør det – og hvilken bedre måde end at starte dagen med et bette grin!

 250. Nina siger:

  Sikke lækre produkter 💥 Ud under bruseren og slut af med det kolde gys – det virker hver gang 💦

 251. Harriet siger:

  Jeg står meget tidligt op i hverdagene, og så hjælper det altså at have gjort en lækker portion morgenmad klar aftenen før. På den måde har man noget at glæde sig til, når det føles alt for tidligt at stå op, og man får samtidig en meget bedre start på dagen 🍁

 252. Annemette LK siger:

  Da jeg har en lille mor-syg bebs på 3 måneder er det meget begrænset hvor lang tid jeg har om morgenen! De fleste morgener på badeværelset sker med døren åben, så jeg kan snakke til den lille gut (der stadig ligger i sengen) og så ellers nå så meget så muligt inden han savner mor for meget! Herhjemme giver det overskud hvis jeg har kunne nå at vaske mig, børste tænder, få tøj på og sat håret op inden vi har gråd 🙈 men det mest overskudsagtige er min søde mand der gør morgenmad klar til mig inden han selv tager på arbejde – dét er lækkert!

 253. Astrid Marie siger:

  Hvis jeg vågner og er lidt for træt får jeg en ekstra lang krammer af min kæreste, hvilket jo altid er balsam for sjælen. Dernæst drikker jeg altid en halv liter vand om morgenen, da jeg synes det er rart at få noget fugt indenbords efter mange tørre nattetimer. Hvis jeg er træt hjælper det også for mig at spise en god og solid morgenmad med masser af krudt, i form af fibre, kerner og tørrede frugter.

 254. Anne siger:

  Som i morges hvor det både var mørkt, koldt og en smule klamt i vejret. Ja oven i det hele var dynen ekstra tung og varm. På sådan en morgen er den bedste start at høre små fodtrin trippe hen over gulvet, en lille hånd der løfter min dyne op, og slutteligt en lille varm krop der kryber op under dynen. Efter kort tids putning begynder uroen i den 3 årige krop at melde sig og et stille “godmorgen mor” høres. Det er altså den bedste start på en travl dag, når den så toppes op med skoldhed te og ostemadder med børnene kan det ikke blive bedre.

 255. Jane Wind-Hansen siger:

  Jeg er slem til at sove over mig og derfor har jeg altid en teske liggende i fryseren til at komme på øjnene – total mirakelkur mod mørke rande og hævede øjne.

 256. Frederikke Flyvholm siger:

  Åh Dine 4 tricks er helt formidable, men synes sjældent jeg har tiden, medmindre det er weekend… men en af mine absolutte yndlingsting, som der altid er tid til, er at jeg starter dagen med min bedre halvdel; Et kys, et ‘jeg elsker dig’ og en ‘god dag’ kan redde enhver morgen!💞

 257. Petrine Greve siger:

  Jeg kan godt lide at putte et par isterninger og en sjat mælk i morgenkaffen – så bliver den lidt mere frisk og ryger hurtigere ned, når der er brug for det på en træt morgen 😉

 258. Katrine B siger:

  I travle eksamensperioder er søvn ikke det jeg får mest af – men en halv time til mig selv om morgenen er høj-hellig. Derfor starter jeg morgenen med at sætte kaffen over, sætte P1 på, tænde stearinlys, drikke et glas vand med friskpresset citron + ingefær – og så ellers at have tid til at sidde i mit nattøj med uldsokker og spise min yndlingsmorgenmad <3

 259. Sofie-Amalie siger:

  Mit trick er, som du også har på din liste, at sætte en dejligt omgang musik på (gerne spotify’s liste “den dejligste morgen”)🎼 Det får mig altid i godt humør og gør mig klar på dagen. Derudover er et bad altid dejligt lige at vågne på💦

 260. Jette siger:

  Fin konkurrence – vil så gerne vinde.
  Jeg giver som regel mit ansigt en god gang olie fra Sart under min dagcreme, når jeg har sovet for lidt – som ofte sker i et hjem med en baby og en to-årig.
  Det og en god podcast på morgengåturen hjælper (næsten) altid.

 261. Caroline siger:

  Øj altså, der er nogle gode rutiner imellem kommentarerne! Når jeg har sovet for lidt plejer jeg bare at plaske lidt koldt vand i ansigtet for at vågne (selvom jeg godt ved det er no go, specielt nu hvor det bliver koldere). Så er en kop kaffe sammen med morgenmaden ellers hvad der redder mig. Hverdagsmorgenerne er som oftest lidt forhastede, men at læse denne post og kommentarerne til giver mig helt klart inspiration til at lave om på det! Så hvis ikke man vinder her, kunne det jo godt være man skulle investere i sådan et lækkert sæt, og ændre sine mere eller mindre dårlige vaner! 💞

 262. Nana Sophie siger:

  Hvis jeg har sovet lidt for lidt og har brug for en frisk start på dagen, så starter jeg allerførst med at sidde på min seng, lukke øjnene og trække vejret dybt en gang eller to. Derefter går jeg ud på min lille, lukkede altan, åbner det ene vindue på vid gab og står der – har jeg travlt, trækker jeg blot en ordentlig omgang luft i lungerne og går ind igen, hvis jeg har tid står jeg gerne lidt og kigger ud.
  Derudover så har jeg kun stearinlys og lyskæder tændt i min lejlighed; ikke blot sådan en morgen, men hver morgen. Det giver en hygge-følelse i kroppen, der gør mig glad.

 263. Mai Marie siger:

  Jeg har SÅ mange af de morgener du snakker om for tiden! Jeg forsøger at komme igennem studiet og blive dyrlæge, og lige nu har vi bare rygende travlt og ser kronisk lidt klatøjede ud.. For mig er det vigtigt at få renset mit ansigt, snyde poserne væk med lidt concealer og sidst, men ikke mindst, spise virkelig solide portioner god morgenmad! Med god benzin går alt altså bare nemmere!

 264. Anne Katrine P. siger:

  Jeg har en morgenrutine, som er mit drømmescenarie, og så har jeg den realistiske 🙂
  Den realistiske når jeg har sovet for få timer, men alligevel skal op og i gang, indebærer altid meditation, det er blevet non-negotiable for mig, og jeg føler mig altid meget friskere bagefter, det behøver ikke at være mere end 10 min. for mit vedkommende. Inden jeg hopper under bruseren tørbørster jeg hurtigt kroppen, det får gang i blodomløbet og hjælper også på friskheden. Jeg afslutter altid bruserbadet med det kolde gys. Og så drikker jeg et glas lunkent vand med citronsaft eller æblecidereddike og tager mine vitaminer. Drømmescenariet indebærer også noget yoga, tid til make up, duftlys, hyggemusik og lækker morgenmad 😀

 265. Laura Munk siger:

  Jeg ændrer min væggeurs-alarm på telefonen ca. hveranden dag, til en sang der får mig i godt humør – så jeg aldrig bliver træt af lyden af min alarm, men i stedet bare har lyst til at lade den spille hele vejen ud. Men man er altså nød til at skifte mega ofte, ellers vil hjernen bare begynde at associere en sang med dét at skulle ud af de varme dyner.

  1. Laura Munk siger:

   *vækkeur selvfølgelig

 266. Rikke B siger:

  Hvis jeg skal forkæle mig selv lidt ekstra eller har sovet for lidt bruger jeg ekstra tid på at massere olie på både krop og ansigt. Lange, bløde og udførlige bevægelser. For mig giver det både en beroligende, varm fornemmelse og så er det jo godt for huden 🙂

 267. Maria siger:

  Jeg er udpræget B-menneske, så jeg har svært ved at komme op om morgenen, hver morgen…. Men jeg prøver at sørge for at have god tid, så jeg og min krop langsomt kan vågne. Og så elsker jeg kvali-appelsin juice 🙂

 268. Molly siger:

  Jeg har virkelig ikke særlig mange gode tips eller tricks, når man kommer til at snue den lidt længe om morgenen. Anden end en kold skyller – så er man vågen!!! Og en god kop kaffe 🙂 Afsted med mig!

 269. Mona J siger:

  Et hurtigt koldt brusebad og god, glad musik i højtaleren – så får den manglende søvn ikke en chance for at påvirke humøret 😊☀️🚿

 270. Sanne siger:

  Jeg er også en af dem, der har brug for langsomme morgener og god tid til at vågne – ikke mindst på dage, hvor nattesøvnen har været for kort eller for dårlig. Tid til at lave et stort glas myntethe, gå ud i den kuldslåede luft på terrassen, sætte mig og nyde den varme the, mens morgenglade katte smyger sig om mine ben, og jeg lader lydene, der tyder på, at også fuglene i haven og byen tæt på er ved at gøre klar til en ny dag, synke langsomt ind. Derefter har jeg knapt så ondt af mig selv, og sætter i gang :-).

 271. Emilie siger:

  For mit vedkommende hjælper det med koldt vand i ansigtet og en stille og rolig morgen, hvor der er tid til morgenmad og tid til at gøre sig klar til dagen.

 272. Simone siger:

  Jeg står som regel op kl. 5.07 i hverdagene. Så jeg har god tid på badeværelset, tid til havregrød med banen og kaffe (!)
  Jeg hører for det meste de Mads & monopolet-podcasts jeg ikke nåede lørdag, fordi jeg arbejdede og det giver mig altid et smil på læben. Og jaderullen – den udretter mirakler! Især efter en tur i køleskabet 👸

 273. Charlie siger:

  For at blive rigtig frisk om morgenen går jeg som det første ud på min altan og tager tre dybe indåndinger. Uanset vejr, vind og årstid. Er jeg et sted uden altan åbner jeg et vindue på fuldt gab og stikker hovedet ud. Den ofte kolde luft giver mig et kick og jeg får en fornemmelse for vejret og for dagen, der venter.

 274. Anna Kappel Buhl siger:

  Mine morgenrutine indeholder ofte et brusebad og altid, altid, altid en god kop kaffe. Men hvis jeg har sovet for lidt og/eller hvis jeg skal samle energi til en lang dag, er der én ting at gøre: Åbne vinduet og få frisk luft ind. Bare lige 5-7 minutter – det er den bedste morgenvækker jeg kender! Især hvis jeg lige har to minutter til at stå og glane lidt på dagen udenfor og samle kræfter.

 275. Katrine Pedersen siger:

  Hvis jeg har brug for ekstra hjælp til at blive frisk, så åbner jeg altan døren og smutter under dynen igen. Så kan jeg stille og roligt vågne i den friske luft.

 276. Christina siger:

  For mig er morgenbadet den vigtigste del af vågne-op ritualet og den bedre måde at starte dagen. Der skal også gerne være god tid til at vågne ordenligt imens jeg spiser morgenmad – gerne i selskab med en podcast eller lydbog og en kop te. Lige for tiden sværger jeg til Pukkas Clean Matcha med citron og den te er blevet så meget en del af mit morgenritual at jeg ikke kan drikke den andre tider på dagen 🙂

 277. Mai P. siger:

  Hvor cool at man kan vinde to sæt og ens veninde eller søster kan drage fordel af ens held!
  Pt er jeg på barsel med en 5 mdr baby. Så det er ikke meget søvn jeg får for tiden. Men når morgenen starter (som regel for tidlig efter min mening – baby er ikke enig) så har jeg altid et glas lige ved håndvasken. Så drikker jeg et stort glas vand. Og er også begyndt på et nyt ritual. Jeg ligner som regel en hængt kat med de mange opvågninger om natten. Men nu kigger jeg mig i spejlet. Smiler STORT (også selvom man ikke er glad – men det bliver man) og siger HEJ SMUKKE. Og det virker! Både for humøret og velværdet. Der er en tendens til at gokke sig i hovedet over at man ligner L. Man får altid af vide at man skal tale pænt til andre, men man skal altså også lære at tale pænt til sig selv 😊

 278. Gry siger:

  Lige inden jeg falder i søvn, aftaler jeg altid med min kæreste, hvem der først står op og laver kaffe. Det er meget nemmere at stå op, når han eller jeg har gjort klar til en hyggelig morgen og kaffen står klar. En lille ting i hverdagen, som jeg sætter stor pris på.

 279. Katja Borch Grønlund siger:

  Jeg må ærligt indrømme at jeg er et kæmpe B-menneske, der har (enormt) svært ved at stå op om morgenen😅 Derfor kunne jeg godt bruge dette sæt, for at kickstarte mine morgener! Og når den er hel gal, så klasker jeg noget koldt vand i ansigtet samt en masse concealer under de sorte rander og håber på det bedste😉

 280. Amalie siger:

  Det bedste i min morgenrutine er helt sikkert min halve liter vand, som jeg drikker i løbet af morgenen, men inden jeg spiser morgenmad. Fugt kommer jo også indefra 😉 Det “trick” gælder både når jeg har sovet for lidt eller lige tilpas.

 281. Eva siger:

  Den har været den samme siden jeg var en lille bitte en, dog med enkelt korrektion – skønhedsrutinen er lidt længe end at bare at bøste bisserne. For mig handler det hele om varm mad og drikke, havregrød og varm kakao, er den vildeste luksus for mig. Bliver helt nostalgisk og varm og mæt. Føler mig helt tryk og godt tilpas. Dagen bliver lidt bedre for mig af det. Min kæreste synes det så mærkeligt at jeg som voksen en gang i mellem drikke varm kakao om morgen, men det virker

 282. Lise R siger:

  Koldt vand i hovedet efterfulgt af en lækker creme.
  Og glem ikke kaffe!
  Kh

 283. Anne Christensen siger:

  Det allerbedste for mig er min morgenkaffe og at høre p6 beat. Radio har været en fast del af mine morgener lige siden jeg var lille. Tak for en virkelig dejlig blog!

 284. Sandra Dupont siger:

  Iskoldt vand i hovedet, tørbørstning og kaffe, så kommer jeg hurtigere fra start! 🎉 Håber at jeg vinder lidt god creme til at toppe morgenerne med!

 285. Sofie siger:

  Tag et glas vand og gør noget ud af din morgenkaffe. Jeg nyder at kværne bønnerne til morgenkaffen og have tid til at nyde den. Det gør at jeg ikke stresser hver morgen, men godt kan finde lige 5 min til at nyde min kaffe og min morgenmad.

 286. Mie siger:

  Jeg prøver at være ekstra god til, særligt når jeg slet ikke magter noget, at komme op og træne noget crossfit fra morgenstunden af. På den måde bliver hele min krop og hjerne sat i gang. Så går jeg hjem, laver en ekstra stor kop kaffe og en stor dejlig morgenmad. Morgenmad er muligvis mit yndlingsmåltid, så det hjælper virkelig på mit humør, når det er en god en af slagsen end den sædvanlige hurtige skål med skyr og whatever, der nu er i køleskabet.
  Så alt i alt: aktivering af krop, stor kop kaffe og et morgenmåltid, som kan give noget energi til resten af dagen.

 287. Simone siger:

  Et glas koldt vand derhjemme (foruden morgenmad) og så cykelturen til arbejdet! Det er som regel først der, jeg rigtigt vågner op 😉

 288. Kirstine siger:

  Jeg har så svært ved at stå op om morgenen og kører herefter den klassiske med en stærk kop kaffe. På de gode morgener, når jeg at fyre op for musik og danse dagen ind til bare en sang med min roomie – så starter dagen ekstra godt 🙂

 289. Agnete siger:

  Mine bedste tricks til en frisk start på morgenen er masser af koldt vand i ansigtet og en matcha latte. Det virker hver gang!

 290. Eva siger:

  Åh, jeg er så dårlig til at give mig god tid om morgenen. Ofte er fokus bare hurtigt i gang og ud af døren (mam har vel fleks)
  MEN når jeg så forlader mit hjem for at tage på job eller studie er det med en god podcast i ørerne. Det gør en kæmpe forskel for mig og hjælper mig til at slappe af og undgå at stresse over fx et aflyst tog.

 291. Anne siger:

  Brusebad – en lille stund for mig selv der ud over at friske op også klarer hovedet og giver ny energi.

 292. Anne Sophie Westin Pedersen siger:

  At give sig selv et stort smil i spejlet indtil man mærker energien sprede sig ud i kroppen 😺

 293. Amalie siger:

  Min bedste trick er ikke at tænde den lampe der er i selve brusekabinen og på den måde starte langsomt med et bad i spa-lignende lys. Ahh
  Derefter kommer den obligatoriske kaffe og p6 beat.

 294. Laura siger:

  At sidde over en kop the og levende lys, og give sig selv 5 minutter til bare at kigge ud i efterårsmørket om morgenen. Og så cykelturen til arbejde – den kølige luft frisker mig altid op.

 295. Anja siger:

  Jeg bruger allerede denne serie, men har ikke alle produkterne. Dog kan jeg berette at øjencremen virkelig gør hvad den lover og fjerner hævede øjenomgivelser, som får mig til at se friskere ud om morgenen.

 296. Ina siger:

  Giver mig selv lov til at ligge lidt længere under dynen mens jeg strækker mig og tænker på de gode ting der venter i løbet af dagen. Efter et godt bad og en go frisk morgenmad er jeg som regel klar til dagen.

 297. Caroline F siger:

  Selvom det at snooze er det hyggeligste, så er det bare ikke dét, der giver den friskeste start på dagen. Derfor; stå op så snart vækkeuret ringer, tænd for morgenradioen, brug yndlingsbodyshampooen i badet og se frem til den bedste kop kaffe, det er nemlig dagens første kop, der slår alle!

 298. Ida B siger:

  Jeg har vist ingen magiske tricks, men tørbørstning, slutte badet med koldt vand og stærk kaffe er tit redningen på mental træthed. Ser jeg også træt ud, virker det med en let øjenmassage og en beige streg på den våde kant. Og så på med læbestiften, så er der ingen, der ser det. Hvis jeg vinder, deler jeg med min veninde. Hun har 3 børn og er, forståeligt nok, ofte lidt træt i det.

 299. Lea siger:

  Ligesom dig har jeg en stor kærlighed til farver, og når jeg har sovet for lidt, er det netop farverne, jeg går til. Jeg sætter en podcats på, og bruger god tid på, at finde det rigtige outfit. På de trætte dage skal mit tøj få mig til at trække på smilebåndet, når jeg ser mig i spejlet, så gerne mere cirkus end pænt er vejen frem. Det er nemlig så svært at fokuserer på de trætte øjne, når tøjet er sjovt 😉

 300. Martine siger:

  Det enkle er ofte det beste: kaldt vann i ansiktet 😉 Og er jeg virkelig trøtt har jeg en maske fra The Body Shop liggende i kjøleskapet som jeg legger over ansiktet i 10-15 min mens jeg ser på serie (en maske som likner på sovemaske, med flytende et eller annet inni! Det beste er at den kan brukes igjen og igjen og igjen- win for miljøet!)

 301. Sanne Mathiasen siger:

  Dejlig konkurrence! Hvis jeg vinder, vil jeg dele med min søde lillesøster 🙂
  Jeg starter næsten altid morgenen, uanset om jeg har sovet for lidt eller ej, med at høre lydbog – både når jeg gør mig klar på badeværelset, men også når jeg spiser morgenmad. På den måde starter morgenen dejligt, man bliver vækket på en behagelig måde og der er noget at glæde sig til, når man slår øjnene op 🙂

 302. Caroline siger:

  Hvis jeg vågner og er træt, sløv og i søvnunderskud, så er en omgang upbeat musik mit bedste morgenvåben mod zombietilstand resten af dagen! På med noget festligt og glad musik med gang i, så jeg ikke kan undgå at sygne med og danse lidt rundt, mens jeg gør mig klar – så er der automatisk gang i kroppen, og jeg er meget mere klar på at indtage dagen.

 303. Anna siger:

  Fin konkurrence. Jeg har vist rigtigt nogle gode tricks til de morgener, hvor jeg har sovet for lidt. Det skulle da lige være at lave en kop ekstra god kaffe.

 304. Trine siger:

  Less is more 🙂 Et dyb i (et nu ret koldt) hav, en tur i sauna og en kop kaffe!

 305. Jamie siger:

  Magiske tricks ved jeg ikke om jeg tør kalde det, men det der virker for mig når jeg synes det er ekstra svært at komme op af sengen.
  Jeg strækker mig i sengen (har engang hørt, at det kan give en følelsen af én gratis times søvn)
  Efter morgenbadet synes jeg ikke der er noget bedre end at smøre ansigtscreme på, jeg føler mig pludselig dobbelt så frisk. Derefter skruer jeg op for musikken samtidig med jeg laver morgenmad, også er jeg ved at være klar til at udfordre dagen 🙂

 306. Emma Bonde Stanek siger:

  Dejlig konkurrence!
  Når jeg få sovet for lidt og desuden kommer liiiidt for sent op (hvilket oftere er reglen end undtagelsen), er min damage kontrol et glas koldt vand med citron – min kæreste er rigtig flink til at lave en stor kande vand med citronskiver, som han stiller i køleskabet om aftenen. Så er det nemt og hurtigt at skænke sig et glas om morgenen 🙂 Desuden gør cykelturen til arbejde også underværker..

 307. Cecilie siger:

  Jeg ville elske at vinde sådan et sæt!☀️
  Noget der kan få mig op om morgenen, er tanken om en lækker morgenmad med god kaffe til. Ofte tænder jeg for P1, og så får jeg energi af at tænke på dem inde i radioen, der har været vågen i mange flere timer end jeg selv.
  Hvis den er helt gal, hjælper det at afslutte sit morgenbad med iskoldt vand – så bliver man altså frisk! 🙂

 308. Sofie siger:

  Mit fif til at blive frisk om morgenen må være en tur i havet. Det gør jeg tre dage om ugen og det er FANTASTISK.
  Herudover synes jeg det bedste er at starte dagen under dynen med et morgenknald 😉 Se DET gør mig frisk og glad og giver mig en glød der holder hele dagen 🙂

 309. Sofie siger:

  Jeg står ofte 30 min tidligere op, end jeg egentlig skal, så jeg har god tid om morgenen. Det er det vigtigste for mig, så undgår jeg at stresse og har tid til at vågne. Derudover masser af vand! Så plejer dagen at blive god 😉

 310. Pernille siger:

  Når jeg ikke får sovet nok er det ofte i perioder med lidt for meget i hovedet, alt for mange tanker som ikke vil tie stille og som taler i munden på hinanden i mit hoved. Tanker er en god ting – bevares, men når de skaber kaoslignende scenarier – særligt i præstationsmæssige øjemed, ville det være rart med en off-knap.
  Derfor bruger jeg, på særligt tunge morgner, 5 minutter, ikke mere eller mindre, på at trække vejret og tænke på ting som er dejlige, ting som jeg skal være taknemmelig for og ting som jeg glæder mig til i løbet af den dag, som ligger helt frisk og klar til mig. Det behøver ikke være store ting, det kan være at jeg skal have blødkogt æg til morgenmad, at jeg skal have nye pæne sko på, at jeg skal snakke med min mor, eller ses med en sød veninde. På den måde formår jeg, at vende en masse tankemylder om store præstationer og krav til små stjernestunder, som jeg kan gå og glæde mig til. Det giver mig energi og mod på dagen. 🙂

 311. Laura siger:

  De morgener, jeg har sovet lidt for lidt, så prioriterer jeg morgenmad, en hurtig halv kold tur under bruseren og fem minutter til at kysse og holde lidt i hånd med min kæreste. Så skal det nok blive en god dag alligevel. 🙂

 312. Caroline siger:

  Min morgenrutine starter med, at min kæreste vækker mig, blidt og med lidt nus på ryggen.
  Han er mit human vækkeur! Jeg sover så dårligt efterhånden, når jeg selv sætter alarmer, og er så bange for ikke at komme op (jeg sover exceptionelt tungt). Så løsningen er blevet, at han vækker mig. På den måde er jeg sikker på at vågne rart. Hver morgen!

 313. Amanda Bøjgaard Sand siger:

  Sådan et stort glas vand at starte på og med et halv friskpresset citron på siden, hvis jeg er rigtig god. I badet (et must for at starte min dag godt) med kokosolie til oilpulling i munden – og Avénes kropsolie på den anden side af badeforhænget. Den gør det så godt for min hud – dejlig rar duft og så blød, så blød. Og så er der den gode fugt til ansigtet-rutine, som vægtes noget så højt. Origins orange serie kunne garantrisse skubbe vintergrå hud lidt! Og måske hjælpe på den ubehagelige udtørrende akne-behandling min hud bliver udsat for et par måneder endnu?
  Mange smil og god dag

 314. Julie B siger:

  De morgener, jeg har sovet for lidt, er det min 1 årige og (sommetider også) min 3 åriges skyld! Og der er det svært at finde noget der rigtig kan gøre en frisk andet end at sætte sig ned på gulvet og joine “the circus” med Duplo Lego og andet godt fra kasserne! En god kande kaffe hjælper dog også på sagen 😉

 315. Camilla Skytte-Olesen siger:

  Sådan en morgen prøver jeg at kile lidt selvforkælelse ind, lidt ansigtsmassage (især om øjnene – farvel hævelser og mørke rander), en særlig lækker duft, den strikbluse som føles ekstra dejlig, en god kop te/kaffe eller friskpresset juice, en minidate med min mand i løbet af dagen….
  Held og lykke til alle

 316. Stine Skou siger:

  Mine morgener starter bedst de dage, hvor jeg har tid til at forkæle mig selv lidt og sidde og nyde en god kop kaffe under dynen inden det hele går løs 🙂

 317. Emilie siger:

  Når jeg vågner en morgen efter for lidt søvn, så sover jeg lidt længere. Tænder lyset og radioen første gang alarmen ringer, og så snoozer jeg et kvarters tid. Vælter ud af sengen og sætter kaffe over, pjasker vand i hovedet og tager lidt concealer på. Og så danser jeg ellers rundt i min lejlighed og hører Kendrick Lamar på cykelturen til uni. Det hjælper!

 318. Marie siger:

  Masser af fugt i face. Mer’ kaffe i koppen. Højere musik i ørerne. Op på cyklen og afsted 🙂

 319. Stine Bech siger:

  TID! Tricket er tid til mad og godt selskab, hver morgen har mig, kæresten og datteren mindst 40 min til at spise og drikke kaffe. Det giver overskud at få vendt dagen med hinanden og have lidt kvalitetstid inden den hektiske hverdag starter 🙂

 320. Charlotte siger:

  Puha, jeg vil nok sige at en festlig og glad sang over højtalerne altid hjælper, hvis jeg vågner og stadig er helt udkørt. “Walking on sunshine” virker hver gang, og selvom det er vinter og solen ikke er til at se 😀
  En frisk og lækker smoothie plejer jeg også at se frem til. Jeg bilder mig selv ind, at jeg får ekstra energi fra et vitaminboost fra morgenstunden.
  Og hvis intet andet lykkedes, så har jeg været glad for at tage cyklen på arbejde/uddannelse. Den friske luft i hovedet hjælper altid.
  Det må nok være mine bedste tricks til at føle mig frisk og klar på en ny dag, selvom søvnen var for kort.

 321. Julie siger:

  Sikke en flot konkurrence.
  Når jeg har sovet lidt for lidt, sørger jeg for at fortælle mig selv, at det ikke skal ske igen… Haha. Jeg fungerer utroligt dårligt, når jeg har fået for lidt søvn, for så er jeg bare ikke god ved mig selv (eller mine omgivelser… Dårlig egenskab)
  Når så skaden er sket, vækker jeg mig selv med et bad, da det giver mig utrolig meget energi. Efter det sørger jeg for at få mig noget god solid morgenmad, tage det stille og roligt med at gøre mig klar, og fortælle mig selv: “I dag bliver en god dag!” og så kan dagen ellers bare komme an 😀

 322. Sofie siger:

  Årh jeg er et B-menneske med stort B, og om vinteren har jeg virkelig brug for ekstra søvn – så jeg trækker den altid så lang tid som muligt om morgenen. Men jeg har fundet ud af at en god sund morgenmad virkelig hjælper på energiniveauet (det er selvfølgelig ikke raketvidenskab)

 323. marlene siger:

  Dejlig konkurrence og sikke et hyggeligt indlæg at sidde og læse her mens mørket falder på og stearinlys skaber hyggestemning.
  Til de morgener hvor jeg føler mig ekstra træt (hvilket er hver arbejdsdag da jeg skal møde kl 7 og det bestemt ikke passer mit gode sovehjerte) ser min rutine for at gøre det hele lidt mere rart således ud:
  Jeg vågner til alarmen fra mit Philips Wake Up Light. Den begynder at lyse ½ time før alarmen ringer og efterligner solopgangen. Ofte når jeg at vågne før alarmen går i gang pga lyset.
  Herefter ud på badeværelset, hvor jeg sætter P4 på. Har simpelthen brug for at høre både musik og andre mennesker for ikke at føle mig helt alene i verden på det tidspunkt. Så følger alm morgenpleje og herefter går jeg ned til mine morgenfriske katte og giver dem morgenmad. Det er så livsbekræftende at komme ned til sådan to morgenivrige, glade og kælne væsner. Derefter kører jeg på arbejde, hvor dagens første kop kaffe indtages med mine dejlige kolleger 🙂

 324. Maja b siger:

  Et bad og en ansigtsscrub synes jeg vækker mig og min hud 🙂

 325. Kirstine siger:

  Jeg starter altid morgenen med at lave et stor glad C-vitamin fra Puori – brusetabletten tager 10 min at opløse sig, så den ventetid bruger jeg på at rense ansigtet og lave lidt morgenmad 🙂
  God aften!

 326. Sarah siger:

  Jeg bruger min jaderulle til en blid ansigtsmassage hver morgen, det er en virkelig dejlig og nærmest meditativ måde at vågne op på. Bagefter tager jeg mig en bid mad, som oftest noget enkelt, men lækkert: en god kop kaffe og en ostemad, mens jeg kigger ud i luften.

 327. Mette siger:

  Koldt vand i hovedet, musik i højtaleren og grøn te med citron i koppen. Så er dagen ligesom godt i gang.

 328. Katrine siger:

  En tur i havet – året rundt!!

 329. Louise siger:

  Karmamejus ansigtsbørste, en sheet-maske, rigelig med tid under bruseren, en fed creme til kroppen og så et perfekt blødkogt æg til morgenmad. Og nå ja, en iskold (og totalt politisk ukorrekt) cola zero, hvis det er en af de morgener, hvor min ti uger gamle datter har vækket mig kl 4…

 330. Cecilie siger:

  Hånden på hjertet, så bruger jeg desværre slet ikke nok tid på mig selv om morgenen. Dog ville jeg elske at komme ind i en dejlig rytme hvor hud, hår og hele baduljen fik en god start på dagen.
  I weekenden kan jeg dog godt lide at stå op og drikke et stort glas vand som det første. Det holder en god mæthedsfornemmelse, for ikke at “overspise” resten af dagen. Derefter laver jeg en greenie og en god kop the! – ville elske at kunne forkæle min hud efterfølgende:-) skøn konkurrence!

 331. Lærke siger:

  Jeg er et rigtigt b-menneske, så for at blive morgenfrisk starter jeg altid med koldt vand i ansigtet. Har jeg god tid sætter jeg musik på på badeværelset, så bad og ansigtspleje bliver ekstra hyggeligt. 🙂

 332. Sara siger:

  En morgen starter altid med et morgenkys (man skal altid huske at kysse godmorgen, hvis man har en at kysse på 😉), derefter en tur på badeværelset hvor radioen spiller og hovedet bliver vasket, renset og cremet ind, inden jeg laver en god morgengrød. Kysset er der altid, det er dog ikke altid tiden er til rens og grød 😉🙈

 333. Helene siger:

  Jeg er absolut ikke et morgen-menneske, og har faktisk haft store søvnproblemer i mange år. Men nu har jeg netop fået mit første voksenjob som gymnasielærer, og skal altså op kl. 6.05 om morgenen TO dage om ugen. Det er helt i modstrid med mit system. Så jeg har virkelig brug for rare morgener. Først tænder jeg sådan en “terapilampe”, som jeg sidder ved, så meget som muligt om morgenen, for at slukke for melatonin-produktionen og dermed få gang i hovedet. Og så spiser jeg altid en god morgenmad med yoghurt med havregryn og lidt mandler, granatæblekerner og hvad “drys” der nu lige er. Og så lige et enkelt stykke mørk chokolade med høj kakaoprocent ^_^ Og SÅ starter jeg mad ansigtsens og creme osv.

 334. Signe siger:

  Det der især giver mig overskud om morgenen er, hvis jeg har forberedt dagen allerede aftenen inden: Ryddet sådan nogenlunde op, lavet madpakke og have gjort så meget klar til morgenmaden som muligt, det giver mere tid til alt det hyggelige. Og så bruger jeg altid 5-10 minutter på at planlægge morgenmad, tøj og generelt tænke dagen igennem inden jeg står op.
  Hvis jeg har rigtig travlt er prioriteten helt klart at drikke et stort glas vand, få noget morgenmad og kysse/kramme både kæreste og hund godmorgen.

 335. Amalie siger:

  Koldt vand i hovedet, en god fugtighedscreme og hvis øjnene er ekstra trætte så har jeg en ske liggende i køleskabet, som jeg ligger på poserne under øjnene, hvilket hjælper utroligt meget!

 336. Nina siger:

  Min morgen starter ikke før jeg har sat mig på cyklen og fået lidt vind i hovedet. Bedst er de morgener hvor jeg ikke er sent på den og kan nyde København i roligt tempo. Jeg har en teori om at vi danskere er mere produktive, fordi de fleste af os starter dagen med en cykletur.

 337. Betina siger:

  Jeg starter som regel dagen med vand, ti minutters morgenyoga og en god gang havregrød. Og så sender bruseren automatisk iskoldt vand i hovedet på mig det første halve minut. Det varme vand vinder, men det kolde vækker altså kroppen ret godt.

 338. Annika siger:

  Selvom jeg som mange andre har verdens bedste skønhedsritual-intentioner om morgenen (senest den fremhævede tørbørste), så er det der altid virker bedst for mig, når søvnen ikke har været første prioritet, er bare at komme ind under den helt kolde bruser, og sætte al blodcirkulationen igang! Og selvfølgelig drikke et stort glas vand 😉

 339. Frida Moesgaard Bjerre siger:

  jeg ved som regel godt at min morgen skal reddes allerede aftenen inden, og på den måde kan jeg nå at redde dagen i morgen, selvom det måske trækker lidt ekstra energi om aftenen… nogle af mine sikre SOS-ritualer er at lave en god køleskabsgrød, lave en salat til madpakken, lave et par solhilsner og stå på hovedet i et par minutter (vildt godt til at få kroppen til at falde bedre til ro, hvilket tit kan være allersværest når man har allermest brug for det), gå i bad, planlægge outfits osv… jeg er generelt all in for aftenplanlægning, så jeg har mest mulig tid til bare at tulle rundt om mig selv om morgenen med en god kop te og et ekstra langt morgenkram <3

 340. Bine siger:

  Når jeg er træt om morgenen plejer jeg at vække kroppen med nogle blide stræk i sengen. Det er virkelig den lækreste måde at vågne på 😀

 341. Kristine Hansen siger:

  Koldt vand i hovedet efterfulgt at varmt vand med friskpresset citronsaft – de giver en frisk og opkvikkende start på dagen for mig 😀

 342. Maria siger:

  Åh, hvor er det en skønt præmie, men ikke mindst en masse gode ideer i kommentarfeltet. Her har de sidste mange mange måneders morgener været fyldt med næsespray, vaginale stikpiller, piller, hormoner og kalendertjek for at ekstra-dobbelt-tjekke klinikaftaler, mærkedatoer, Medicinhusker osv. Men det kende du desværre også alt for godt. Så mit bedste råd må være at forestille sig de fremtidige morgener hvor jeg (og du) bakser havregrød sammen til et andet lille væsen end os selv, selvom vi er kommet for sent op og har fået for lidt søvn… dette billede af havregrødsklatter og flere skåle på mit bord, gør at jeg samler ekstra energi og overskud til dagens (hormonelle) udfordringer. (Men lidt lækkert til at masserer i panderynkerne, mens visualiseringerne og kroppen gør sit, vil sikkert også hjælpe 🍀) jeg krydser fingre for dig og mig🤞🙏 ( og vores guldæg og fremtidige børn)

 343. Mare L siger:

  En dejlig morgentræning. Og når der ikke er tid til det, så plain Jane og ind i bad, videre på arbejde 🙂 Her skal der dog kaffe til.

 344. Tessa siger:

  Jeg ville ønske jeg kunne sige, jeg gør et eller andet sejt, men hvis jeg har sovet for lidt er mit overskud ikke det største. Jeg drikker en halv liter koldt vand og spiser mine vitaminpiller, det giver mig en god følelse. Når det er sagt ELSKER jeg Origins, og jeg er ikke i tvivl om, at dit “sæt” ville være et tiltrængt energiboost til mine (selvforskyldt) travle morgener😊💃🏽

 345. Katrine K siger:

  Jeg ville elske at have tiden til mig selv om morgenen – men ingen af os derhjemme er særligt gode til at komme op om morgenen (heller ikke børnene) ….
  Men jeg synes jeg er friskere hvis vi vågner tidligt nok til at hygge lidt med børnene før vi står op😀 i virkeligheden er det vel bare det at det ikke er stresset der hjælper 😁

 346. Mette O siger:

  Kogt vand med friskpresset citron, og en kaffelatte fra min elskede Nespresso maskine🍋 + ☕️ = ❤️

 347. Sofie I.V. siger:

  Ej, for en fin konkurrence! Skøn præmie, og en fed ting at dele med sine med-morgen-mennesker 🙂
  Det der har gjort den største forskel for mig, var da jeg for et par år siden begyndte at spise havregrød, toppet med frugt, og et blødkogt æg til morgenmad. Og kaffe selvfølgelig 😉 Til en start var jeg absolut ikke begejstret for grød, men fordi jeg mærkede hvordan det solide morgenmåltid bare gjorde en kæmpe forskel ift. mæthedsfornemmelse, energi i løbet af dagen og forbedrede fordøjelsen, har jeg lært at elske det, og virkelig værdsætte hver morgen og hvert måltid. Det kan klart anbefales.
  Derudover har jeg i perioder sat mine forskellige yndlingssange som alarm på vækkeuret. Når man starter dagen ud for fuld musik, kan den kun blive god 😀

 348. Ida siger:

  Du kan tro min hud (og SU økonomi!!) ville prise sig lykkelig hvis jeg vandt sådan et sæt 😍 Når jeg har lange aftener med læsning til studiet, på latin og andre delikate ting man som sygeplejerske studerende skal lære udenad, så vækker jeg min trætte krop med et lunkent bad, som sluttes af med 30 sekunders iskoldt vand. Så er jeg fuldstændig frisk og klar til en ny dag 💦❄️ Når jeg engang bliver gammel vil jeg bo ud til vandet, så jeg kan tage et koldt dyb hver morgen 👌

 349. Klara Kongsdal siger:

  Åh en dejlig konkurrence, jeg er simpelthen så ovenud lykkelig for Origins produkter !
  Når jeg ikke helt har fået søvn nok tager jeg mig altid et dejlig langt bad, for at forkæle mig selv. Derefter benytter jeg mig hver dag af Origins “ENERGY-BOOSTING GEL MOISTURIZER”, som bare gør underværker (!) Den masserer jeg ind i ansigtet mens jeg nyder min citron-ingefær te.

 350. Nønne siger:

  Jeg tror ikke jeg sover for lidt , men jeg har generelt bare svært ved at komme ud af sengen .. specielt putningen med min hund holdt mig under dynen .. For lidt over en mdr siden startede jeg altid med et koldt bad, kaffe og så ud i den friske luft med min dejlige hund Mille som jeg desværre måtte aflive da hun var uhelbredelig syg af knoglekræft … aws… 💔 nu sover jeg lidt længere end før, står op, tager et koldt bad og får en kop kaffe ..
  Er generelt dårlig til at gøre noget virkelig godt for mig selv, har aldrig brugt cremer eller noget fordi jeg simpelthen ikke kan overskue hvad jeg skal bruge 😆 Men dette kunne være skønt som en ny selvforkælelse 🍀

 351. Louise siger:

  Først iskoldt vand i ansigtet, så kaffe og derefter på med min yndlingslæbestift. Så får jeg pludselig lyst til at komme ud af døren!
  Origins laver sådan nogle fede ting, krydser alt hvad jeg har!

 352. Maria siger:

  Kaffe står øverst på listen, men derudover en god og sund gang morgenmad.
  Koldt vand i ansigtet, til at tage de hævede øjne, afrensning og fugt til huden og en lækker makeup.

 353. Anna siger:

  Med et fuldtidsstudie, (næsten) fuldtidsarbejde og et stort og elskværdigt netværk får jeg næsten aldrig sovet nok. At slutte morgenbadet af med en kold skyller er den bedste start på dagen. Bagefter kommer selvfølgelig morgenkaffen og afslutningsvis en frisk farve på læberne – så er der ingen, der lægger mærke til de få timers søvn 😉

 354. Line siger:

  At afslutte brusebadet med et koldt skyl (koldt-varmt-koldt er det bedste), en gåtur med kæresten i hånden, meditation og en god kop te redder enhver morgen. 🙂

 355. Michelle Aagaard siger:

  At tage skiftevis koldt og varmt vand i ansigtet hjælper virkelig på at vågne og at få en fin og frisk hud!

 356. Katrine siger:

  Er så heldig jeg er studerende, så jeg springer oftest bare den første times forelæsning over, hehe 😀 Men ellers sætter jeg mit yndlings-danse nummer på (for tiden Feel it still, engang var det Cheerleader) og giver den gas mens jeg spiser morgenmad og lægger makeup.

 357. Trine siger:

  Hvis jeg har tid, laver jeg 15-30 minutters yoga på stuegulvet med udsigt til solen der står op – ellers kan iskoldt vand i ansigtet altid friske mig op (efterfulgt af fugtgivende produkter selvfølgelig)!

 358. Julie siger:

  Når jeg står op laver jeg en frisk kop espressokaffe med rismælk i. Det smager så blødt og lækkert. Så tager jeg den med ud på badeværelset, hvor jeg går i bad og får ro på inden dagen begynder.

 359. Olivia siger:

  Sikke en fin konkurrence. Min mor er kæmpe fan af næsten alt hvad Origins kommer ud med, så jeg ville elske at kunne give hende nogle nye skønne produkter i gave.
  Jeg tørbørster min krop hver eneste morgen, det vækker som du siger nemlig kroppen, og jeg føler også på den måde at jeg kommer bedre ned i min krop fra starten af dagen. Derudover så afslutter jeg altid et bad med en kold skyller, det er ikke altid jeg synes det er lige rart, men bagefter føler jeg virkelig at jeg er vågen og klar til dagen. 🙂

 360. Line M. siger:

  Jeg har for nylig fået hund, og har virkelig lagt mærke til hvor meget en frisk gåtur hver morgen betyder for resten af min dag. Der er selvfølgelig perioder hvor man godt kunne undvære det (=regnvejr), men ellers er frisk lidt min nøgle til at gøre mig lidt mere klar til dagen ☺️

 361. Caroline siger:

  Åh, det ville være så skønt at vinde! Arbejder derudaf med specialet for tiden, samtidig med job og det trækker lidt tænder ud at blive færdig så lidt selvforkælelse ville virkeligt være skønt! Og så ville jeg da give det ekstra sæt til min gode veninde jer får set lidt for sjældent for tiden! 🙂

 362. Melina siger:

  For mig er det vigtigt, at have god tid om morgenen, lave en kop kaffe, side i min seng og drikke den i mens at jeg ser go morgen Danmark. Når man ikke har sovet nok er det rart at starte morgenen i laveste gir, og hygge lidt om sig selv.

 363. Camilla H siger:

  Jeg tager normalt et dejligt varmt bad 🙂

Send en besked