Top

Weekend over and out

18.01.2015
Skabt af Cathrine

rockpaperdresses, cathrine nissen
Nogen gange skal der bare et lille hint til, og så fatter de det. Andre gange skal der den undebrodermig vinkes meget med den vognstang før tiøren falder. Det må være efter forgodtbefindende (i øvrigt sindssygt lækkert ord at skrive; forgodtbefindende) – rammer de en Netto på vej hjem fra arbejde, så kan der godt falde lidt af til mor her… Som regel; I’ll buy my own flowers (sagt på Minaj! Men hvis andre gider købe dem for mig, så er det alligevel lidt sjovere, og forleden fik jeg fiiiine tulipaner – og hey! De var ikke pakket i plastikcellofan (ej heller fulgte plastikurtepotte-i-gratis-tynd-pose-taget-ved-kassen med – kender I den indpakning?) men sådan noget rigtig blomsterhandler-grønt-papir. Det var meget flot, og som I kan se på billedet, var jeg meget glad.

Jeg synes, weekenden er gået, uden jeg egentlig helt nåede at være i den. Kender I det? Det er som om, weekenden bare kørte forbi, og nu er det mandag om halvanden time, og så går der fem dage til, før jeg kan forsøge at hoppe på igen.

Det var ikke nødvendigvis planen, at jeg skulle holde mig fra tasterne. Fredag var jeg på seminar med arbejdet og til middag efterfølgende. Jeg gik ikke med i byen men hjem og sov i stedet (hvis du føler dig lidt tør i halsen, så er det bare, fordi jeg støver). Lørdag gik med træning og god mad og en film og en hundeluftertur og praktisk rengøring og oprydning. Søndag med morgenmad på Union Kitchen (den er stadig udmærket, hvis du skulle overveje den), så hundeluftertur, vasketøj, en tur til lufthavnen og kramme saft og kraft ud af min bedste veninde, der er hjemvendt fra seks måneders New Zealand-tur, så ud og spise med agurke-parret. Og nu er klokken så snart 23, og jeg skal virkelig i seng. Én til travl arbejdsuge, og så har jeg nogle fridage i næste uge igen.

SÅ… På bloggen den næste uge får I Hamborgguide, et outfit fra Amalienborg, en morgenmadsanbefaling OG lidt køkkenbilleder. Det er i al fald på programmet +  det løse.

SOV GODT – vi ses til ballet i morgen, det er mig, bare så I kan kende mig!

***
The weekend went by without me even noticing it was there. So many plans and things I did and then again – I feel like I have done absolutely nothing. But time passed anyways. Today was supposed to be my big blog day doing and preparing all these posts for you. But I have been on the get go from early morning tip now. I better tuck myself in. Another long week of work ahead of me but next week I am off for a few days!

3 kommentarer

 1. Nadia siger:

  Jaaaa Hamburg-guide! Jeg skal derhen i weekenden! 😀

 2. Frida siger:

  Studsede lidt over din brug af ordet “udmærket”, fordi jeg kunne huske, du før havde omtalt morgenmaden som virkelig god. Men dette gav mig svar, haha!
  http://sproget.dk/raad-og-regler/artikler-mv/sproget-jyllands-postens-sprogklumme/et-udmaerket-ord
  Synes bare det var lidt sjovt. Flotte tulips! Klø på med arbejdet – inden man ser sig om, er det weekend igen!
  Klem

 3. Mathias siger:

  Shit! jeg glæder mig til den hamburger guide. Burger Kings har altid været suveræn i forhold til McD’s tarvelige pap!

Send en besked