Top

Winter is coming: 8 puffa jackets

09.09.2017
Skabt af Cathrine

Godmorgen venner,
Whaaaat, det er blevet koldt! Det var så koldt i går, at jeg tænkte, jeg skulle have haft vanter på. Allerede? Goodbye, håbet om Indian summer. Det, tror jeg ikke, kommer til at ske nu. Og jeg tog konsekvensen i går eftermiddags og pakkede alle mine sandaler væk. De står alligevel dér og håner.
Men så kigger jeg mod uld og strik og strømpebukser, og det er faktisk også lidt hyggeligt, synes jeg. Min søster ringede sågar i forgårs og spurgte ind til årets juleplaner. Og det er da egentlig også dejligt at have forude. Og en lille smule stress (I ved, et par år med semidrama over julen). Men det tager vi i år oppe fra og ned.
First things first. En jakke til sæsonen, og det har flere af jer spurgt ind til. Lidt inspriation. Jeg synes, samme regler gælder for vinterovertøj som for badetøj – man skal helst ikke være for sent på den, for så er alt det gode røget. Og flere af jakkerne, kan jeg også godt se, er ved at sælge ud. Det går hurtigt.
Jeg har lavet to indlæg – et med dynejakker og et med uldfrakker. I får førstnævnte først, for dynejakker er min favoritting til vinteren – det ligger nærmest i ordet, ikke? En jakke at kunne putte sig ind i. De er gode og varme og heldigvis også så smarte den kommende sæson, at der findes så mange smukke. Selv da jeg var færdig med at lede til collagen, fandt jeg denne her mega flotte velour-bandit og denne fine gule, der lyser op i vintermørket. SÅ flotte.

reklamelinks: blue STELLA MCCARTNEY // burnt orange 2ND DAY // bright orange GANNI (on budget HERE) // top pink WEEKEND MAX MARA // military H&M // brown STINE GOYA // bottom pink DESIGNER’S REMIX // blue MANGO


Let’s keep it real. Winter is coming, though it seems like summer never really showed. In the Northern part of Europe, at least. Even when I was escaping the cold of Denmark, driving through Belgium, Netherlands and France. it was raining and not as warm as I thought it would. Better embrace it! And what better way than to check out this season’s pretty puffa jackets! These are my favorites and I kept finding new ones after I finished the collage – like this mustard, velvety one. SO pretty.

6 kommentarer

 1. Tine siger:

  Åh jeg ville så gerne, at dynejakker klædte mig, men det gør de bare så sjældent hos lavstammede typer som mig, der oven i købet har en ret kort overkrop. Så jeg vælger vinter efter vinter at klapre tænder i en feminin uldmodel med markeret talje og så ellers bruge lag-til-lag-metoden med masser af sweaters 🙂

  1. Cathrine siger:

   Heller ikke de korte versioner? Eller dem med lidt mere femininfigur med fx bælte i taljen? Jeg har til gengæld det andet indlæg med uldfrakker klar også 😀 KH

 2. Nanna siger:

  Hej Cathrine 🙂 Et hurtigt ude-af-kontekst spørgsmål:
  Den skomager du bruger i indre by, gider de også godt fikse highstreet-sko? Altså dem der måske ikke er bedste kvalitet, men nu er det alså yndlingsstøvlerne og måske de lige kunne klare et par år (!) til med lidt kærlighed og en ny hæl?
  Og hvordan er de i pris ca.?
  God regnvejrsdag!
  KH Nanna

  1. Cathrine siger:

   Det er en helt almindelig skomager, så de fikser hvad som helst 🙂 Synes de er ret almindelige på prisen også. Men må indrømme, jeg ikke har tjekket hele markedet 😆 KH – og god lørdag!

 3. Tille siger:

  Den blå fra Mango kan jeg ikke finde – hverken på boozt eller deres egen hjemmeside :'( Kan du hjælpe? Virker som om linket til boozt er “defekt”?

  1. Cathrine siger:

   Æv, den er udsolgt – jeg har lige tjekket :/ KH

Send en besked