Top

… Og jeg sagde "JA!"

19.09.2015
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Processed with VSCOcam with a5 preset

Okay, grunden til, at postkortene blev lidt færre de sidste to uger, var ikke kun udpræget dårlig internetforbindelse. Halvvejs gennem turen, fredag den 28. august (teknisk set den 29. august om morgenen for jer, dansk tid), så skete der noget absolut helt særligt, som tog al opmærksom på resten af turen (nogen af jer har luret mig på pinterest, hvor jeg har set på kjoler, andre har set det på insta i går). Noget der gjorde, at vi begge i endnu højere grad var helt til stede i øjeblikkene og glemte alt andet. En begivenhed som har jeg gjort mig helt fraværende herinde, også siden vi kom hjem, da hele familien har skulle have besøg og besked de sidste dage.

Vi havde hiket en hel dag i Yosemite for at nå de eneste to vandfald i parken, som ikke var påvirket af tørken. Det var en lang og vanvittig smuk dag, og da vi nåede målet ved foden af ruten igen, tilbage ved start, gik vi direkte i det supermarked (selvfølgelig er der en general store i midten af en nationalpark, når vi taler The US) for at købe ind til turens første hjemmelavede måltid. Gode bøffer, salat, bbq-sauce at dyppe i. Og så startede vi den meget lange køretur hjem ud af parken. Vi havde et par timers kørsel foran os, og jeg var af uransagelige årsager i dårligt humør. Det var faktisk den eneste dag, hvor jeg var lidt mast og træt og utilfreds. Det kan man åbenbart godt være, selv man er på jordens fedeste ferie. På det tidspunkt rykkede vi ca. hveranden dag, ny by, nye oplevelser. Jeg tror, jeg var træt.

Da vi kom hjem, gik jeg igang med at lave salat inde i camperen, og min kæreste tændte op i grillen og i vores lille bålplads. Da vi satte os med maden, knappede vi et par cidere op, tændte lommelygtefunktionen på en af vores telefoner, og placerede den op ad bbq-saucen, så vi havde en smule lys i mørket – romantisk, ikke? Haha! Fuldmånen hjalp dog også til med lyset. Vinden ville dog, at vores bål osede fuldstændig vanvittigt, så jeg spiste med lukkede øjne.

Så sad vi dér, i vores træningstøj, gennembankede efter dagens anstrengelser. Spiste en hel afslappet, hjemmelavet middag.

Og så kom det: “Jeg har taget en gave med til dig… Eller faktisk et lille spørgsmål…”. Mine øjne gjorde hammer ondt med al den os, så de var lukkede, og min respons var derfor et uforstående: “Hvad?!”. Jeg fattede ikke en brik. Men så kom alle ordene. En masse andre søde ord, som forbliver mellem ham og jeg. Vi sad begge to og fnes som to fjogede teenager. Grinede af situationen. Jeg spurgte, om han egentlig ikke skulle gå på knæ, grinende, haha (bossy wife). Og så gjorde han det. “Vil du gifte dig med mig?”. Og jeg sagde “JA, det vil jeg gerne”, og så krammede vi helt og længe og hårdt. Og kyssede. Og jeg fattede stadig ikke, hvad der havde ramt mig. Han gik på knæ igen, så jeg kunne forstå, hvad der foregik. Og jeg gentog endnu højere; “JA! Jeg vil så gerne!”.

Efter det kunne jeg ikke spise mere, alle følelserne fløj rundt i kroppen. Vi lod maden være, satte os hen til bålet, tæt, med et tæppe. Skålede i cider og tog øjeblikkene ind. Jeg havde lyst til at folde øjeblikket, aftenen, sammen fra alle verdens hjørner, så jeg kunne gemme det for evigt.

Morgenen efter tog jeg dette billede af vores lille bålplads og camper. Hele øjeblikket, stedet – det hele var meget os. Helt intimt, nede på jorden, afslappet, bare for os. Jeg ville ikke lavet noget om. Selv bål-osen gjorde sit, det var så fint, og vi grinede fjoget, kyssede og holdt i hånd hele aftenen. Han forklarede mig om aftenen, at han havde forberedt sig i et halvt år, spillet filmen inden i hovedet igen og igen, hvordan han ville gøre det, hvad han ville sige. Han havde ikke forberedt øjeblikket. Flere gange havde han ville gøre det på turen, fx denne aften, men jeg havde været træt og sagt godnat for tidligt, haha! Da han endelig gjorde det, føltes det helt rigtigt, øjeblikket, og han fortalte, at det var meget “ude-af-kroppen”-agtigt. Derfor glemte han helt, hvad han ville sige, at han ville falde på knæ. Det synes jeg bare, er så fint.

Vi har holdt det for os selv, helt indtil vi kom hjem, selv om det har været svært. Vi ville også gerne dele lykken. Det var bare så fint at have vores egen bobbel. Vi landede tirsdag omkring kl. 18.00, hvorefter vi tog direkte op til min svigermor og -far, hvor min mor var. Så fik de nyheden. Onsdag kørte vi hjem til min farmor, ringede til min søster og mormor. I går holdt vi en lille middag for nogle nære venner under dække af min kærestes kandidatfest, så fik de nyheden.

Og nu er turen kommet til jer – it happened, og det gjorde vores tur endnu mere særlig og kærlig. Så forbered jer på #rockpaperwedding, 2016! Hold kæft, vi glæder os, mand!

IMG_1317

64 kommentarer

 1. Anna siger:

  Stort tillykke, jeg glæder mig allerede til at følge med i forberedelser og det hele på sidelinjen! Jeg bliver helt bryllupsskruk 🙂

 2. Alberte siger:

  Hej Cathrine,
  Jeg har fulgt dig i mange år og nyder hvert et opslag. Jeg har aldrig før brugt kommentarfeltet, da jeg som regel bare nyder at suge til mig, af hvad du og alle dine læsere skriver. Men denne gang kan jeg simpelthen ikke lade være, jeg er blot 20 år men blev både rørt og følte en så stor glæde for jeg nyhed – skørt at man kan indvolvere sig følelsesmæssigt med mennesker man aldrig har mødt. Jeg er selv lige kommet hjem fra godt 2 uger i Californien med min kæreste og hans forældre, og jeg har skænket jeres underskønne tur mange tanker, mens jeg selv gik i et par få af jeres veæbevandrede fodspor.
  De bedste lykkeønsknknger fra Alberte

 3. Sarahb siger:

  Jeg ved ikke, om det er fordi, jeg selv lige er blevet forlovet og skal giftes næste sommer, men jeg fik sgu våde øjne! Kæmpe tillykke til jer!

 4. Mia siger:

  Stort tillykke, og meget fin ring. jeg glæder mig til at følge med i planlægningen.

 5. Christina siger:

  Stort tillykke. Jeg gik og havde det på fornemmelsen (uden overhovedet at kende jer), så blev kun lidt overrasket, men meget glad da jeg så det på insta.
  PS. jeg havde også luret min venindes graviditet før hun selv havde, måske jeg skal begynde og bruge mine evner 😉
  Endnu engang stort tillykke og jeg glæder mig til at følge med her på bloggen.

 6. Ida siger:

  Åååha da! Sikke en smuk historie, som kan gøre alle varme indeni! Stort, kæmpe tillykke til jer begge! Glæder mig til at følge jeres fremtid sammen her på bloggen og ikke mindst #rockpaperwedding, hvor jeg er sikker på at du bliver den smukkeste brud! Kæmpe knus og lykønksninger fra Fyn.

 7. Anna S. siger:

  Åhhhhhhhhh altså <3 <3 <3 <3 Hvor er det bare fint.. Verdens største tillykke til dig og din husband to be!
  Det er sjovt, det med at følge én, her dig, gennem så mange år – i både medgang og modgang! At man kan blive så oprigtigt glad for sådan en nyhed og på nogen vegne, for én man aldrig i sit liv har mødt, og dog på nogle punkter føler, man kender så godt. Så glad at man højlydt kommer med et juhu eller hurra, da dit billede dukker op i mit feed. Fjollet, men fantastisk!
  Glæder mig til #rockpaperwedding 🙂

 8. Amalie siger:

  Stort tillykke til jer to!
  Det er jo let at sige bagefter, men jeg havde på fornemmeren at Adam ville benytte ferien til at stille spørgsmålet 😀
  Juhuuu!

 9. Sabrina siger:

  Hvor er det bare fantastisk sødeste Cathrine, kæmpe tillykke. Det lyder helt perfekt! Jeg var helt overbevist om at det var sket efter alle de flotte kjoler på pinterest, det kunne ikke være andet 😉 kæmpe kæmpe tillykke med kærligheden og hinanden. Der må være et eller andet i vandet i Californien 😉

 10. Trine siger:

  KÆMPE stort tillykke! Hvor er jeg glad på dine vegne, på jeres vegne. Tårerne stod i mine øjene og en klump i halsen fik jeg også – både i går da jeg læste nyheden på Instagram og i dag ved læsning af dette indlæg.
  Tak for det du deler med os, både de dårlige dage og de gode dage (og de fantastiske dage) <3

 11. Katrine siger:

  KÆMPE STORT TILLYKKE <3 hvor er det bare dejligt for jer. Glæder mig til at følge processen her på bloggen, jeg ELSKER bryllupper. Og sikke et sødt frieri 🙂
  Synes simpelthen, det er så pudsigt, at du var I Cali samtidigt med min bror og hans søde kæreste, men endnu mere sjovt er nu at min bror også friede der lige midt i nationalparken. Han har fortalt mig at det er ubeskriveligt smukt og at den nærhed der opstår på de hikes, faktisk er ret så romantiske, selvom man er svedig og i træningstøj. Han havde også gået læææænge og ventet til det rette tidspunkt. Så der må åbenbart være et eller andet særligt i det område, he he 🙂 måske jeg skulle invitere min revisor-kæreste til Cali også, hvis man kommer hjem og er blevet forlovede, thi hi 🙂 igen et STORT tillykke. Kh Katrine

 12. Nadja Mia Hansen siger:

  ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ TILLYKKE!

 13. Katrine J. siger:

  Hold nu op hvor er jeg glad på jeres vegne! Sikke et fantastisk lille eventyr i har været på.. Må indrømme, at jeg sidder her med helt våde øjne! Det er vildt at kunne blive så glad og rørt på nogens vegne, som man egentlig slet ikke kender og aldrig har mødt. Men det gør det på sin egen fine måde bare endnu mere fantastisk 🙂 STORT tillykke!

 14. Pernile siger:

  STORT tillykke til jer <3 <3

 15. Miriam siger:

  Tillykke! Jeg er simpelthen så GLAD på jeres vegne! Og det mest positive af det hele må vel være, at de mange timer med Say Yes to the Dress nu kan arkiveres som research? 😀

 16. Jeg tror sgu lige, jeg tilfældigvis sender dette indlæg til min kæreste, så han tilfældigvis kan gøre nøjagtigt det samme, når vi engang tilfældigvis skal på den samme tur. Ja, det er planen. Jeg troede det ikke, men jeg vil sgu også fries til foran en RV midt i ørkenen!

 17. Det lyder som et helt fantastisk frieri, specielt når I har haft muligheden for, bare at nyde det jer to. Man bliver skam helt rørt af al jeres kærlighed ?
  Jeg glæder mig til at følge med planlæggelserne af brylluppet, er sikker på det bliver helt anderledes og specielt, end hvad andre gør.
  I hvert fald et KÆMPE tillykke til jer begge!! ??

 18. Katrine siger:

  Whaaat?!!!!! Kæmpe stort mega tillykke! Hvor er det dejligt! Jeg har seriøst tjekket dagligt efter nye indlæg fra dig, og var faktisk gået hen og blevet helt bekymret for, om der var sket en mindre ulykke derude i ødemarken. Heldigvis ikke! Bliver skønt at følge!

 19. Tina siger:

  Det lyder bare som et mega fint frieri! <3 STORT tillykke til jer begge, det bliver mega spændende at følge med i!

 20. Nikoline siger:

  Hvor bliver man dog bare glad af at læse din oplevelse! Stort tillykke til jer, er så glad på jeres vegne! <3

 21. Rie siger:

  Århhh manner, stort tillykke ? Det lyder som den dejligste ferie.

 22. Anna siger:

  Det gjorde da bare turen så mindeværdig! Jeg glæder mig til at følge med – og jeg er glad for du er hjemme igen. Savner hverdagsinspirationen fra dig! 🙂
  TILLYKKE til jer

 23. Laura siger:

  Hold kæft hvor er I søde! Vi havde virkelig svært ved at sove i nat, fordi vi om morgenen skulle ud på en lidt voldsom hike på Den Kinsesiske Mur. Derfor nåede jeg også at tjekke Instagram omkring kl. 2 vores tid, hvor du lige havde lagt billedet op, og jeg blev så glad og skyndte mig naturligvis at fortælle det videre til min egen A 😉 Og nu er vi næsten lige kommet hjem efter verdens hårdeste og længste dag, og hvor er det fint at kunne tjekke ind og læse jeres historie. Det lyder helt som det skal være! Endnu engang kæmpe tillykke 😀

 24. Julie siger:

  Shit jeg fik de vildeste kuldegydninger! Det lyder så smukt og fint. Tusind gange tillykke! Jeg glæder mig til at følge med fra sidelinjen – og ikke mindst til at se hvilke kjole, dronningen af funky og smukke dresses, skal giftes i! TILLYKKE og tak for at give mig det største smil på læben.

 25. Line siger:

  Kæmpestort tillykke!! Er selv blevet gift for en måneds tid siden, og jeg kan kun sige at frieriet, planlægningen af brylluppet, polterarbend og selve bryllupsdagen har været den bedste tid i mit liv!!! Husk at nyd det;) glæder mig til at følge med! Kæmpe tillykke til jer begge to❤️

 26. Louise siger:

  Kæmpe stort tillykke til jer begge to ❤❤❤
  Hvor bliver det bare spændende at følge bryllupsforberedelserne. Glæd jer – bryllupsdagen er simpelthen en overdrevet fantastisk dag ???

 27. Signe Caroline siger:

  Kæmpe tillykke! Det lyder simpelthen så fint, jeg bliver blød i hele kroppen, altså!
  Jeg glæder mig til bryllup, for der bliver da en kæmpefest for alles os på bloggen, ikke? 😉
  Kram!

 28. Hurra – det må siges at være optimering af standard bålhygge – og jeg som troede skumfiduser var det ideele bud :p
  Tillykke!
  – Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

 29. Hurra – det må siges at være optimering af standard bålhygge – og jeg som troede skumfiduser var det ideele bud :p
  Tillykke!
  – Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

 30. Emilie siger:

  Ih altså, stort tillykke! Hvor er det skønt for jer! Jeg skal giftes i foråret 2017, så jeg glæder mig virkelig til at følge med i jeres planlægning. Tillykke tillykke 🙂

 31. Nanna siger:

  Nøj fik altså helt gåsehud af at læse dit indlæg. Hvor er det bare sødt! Stort tillykke 🙂 Glæder mig til at følge med i planlægning, og (selvfølgelig) kjole 😉
  Alt held og lykke fremover. Skal Frida så være brudepige? 😉 hehe

 32. Sille siger:

  Jeg er bestemt ikke en “tuder” men der kom altså tårer under dette blogindlæg?
  Jeg kender dig ikke, men er virkelig glad på dine vegne? SÅ skete det endelig!!! TILLYKKE????

 33. Ditte siger:

  Åh det kunne mine tårekanaler alligevel ikke holde til, hvor er det bare den fineste historie jeg længe har hørt 🙂 Stort tillykke, jeg glæder mig så meget til at følge med i alle forberedelserne 🙂

 34. Meget smukt og rørende. Stort tillykke og al mulig lykke jers vej 🙂

 35. Victoria siger:

  Så for søren, så skete det! Og hold da op hvor er jeg glad på jeres vegne. Simpelthen!
  Det er en lidt underlig følelse, men efter at have fulgt med i flere år nu, kan jeg ikke lade være med at se op til dig Cathrine. Og med mine 20 år, giver det måske meget god mening.
  Jeg tror aldrig jeg ville sige det her direkte, men nu skriver jeg det. For mig er du en kæmpe inspiration og forbillede. Alt for stressen da du havde job, blog og klumme til nu med rockpapperwedding har gjort at jeg har kæmpe respekt for dig og selvfølgelig for Adam også.
  Næste gang jeg ser dig på gaden, vil jeg tvinge mig selv til at sige Hej. Du skal nemlig vide at jeg altid har kunnet bruge dine indlæg og kommentarfeltet hos dig. Der er en tryghed og hjælpsomhed blandt dine andre læsere som man ikke finder andre steder. Og det er så fint.
  Nu vil jeg kysse min egen kæreste og krydse fingre for at vores kærlighed også vil vare ved som jeres.
  Kæmpe stort tilykke med forlovelsen!
  Jeg er allerede spændt på kjolen. <3

 36. Lisbeth siger:

  Det er bare så smukt, og fint, og fantastisk! Glæder mig helt vildt til at følge med i #rockpaperwedding! Noget siger mig, at du bliver en fantastisk brud 😉
  – man kan åbentbart ikke være blogger og komme hjem fra US uden en ring på fingeren. Min veninde er i NY lige nu, så må hellere tjekke efter, når hun også kommer hjem, haha! xD
  Stort, stort, STORT tillykke med kærligheden i to smukke mennesker. Al lykke til jer. I fortjener det! <3

 37. Signe siger:

  Jaaaaaa!
  Jeg håbede sådan, at det ville ske! Har liket overalt og blev simpelthen så glad, da jeg så det (trods vi ikke kender hinanden. Haha). Glæder mig allerede helt vildt til følge alle forberedelser – tænk lige dine indlæg med brudekjole. Ej det er fantastisk!

 38. Tiiiiiiiiiiiiiiiiillykke…!!
  Hvor dejligt for jer og sikke en sød historie, MEGET romantisk. :o)

 39. Marlene J siger:

  Hvor er jeg bare glad på jeres vegne, sødeste Cathrine, stort til lykke <3 GLÆDER mig til #rockpaperwedding!!

 40. Camilla siger:

  Åh, en fantastisk historie! Kæmpe stort tillykke til jer begge 🙂 <3

 41. Mathilde siger:

  Glædestårer herfra – hold kæft hvor er det stort!!! Tillykke rockpaperwife!!

 42. Camilla siger:

  Stort tillykke! 😀

 43. Hvor er det bare fedt for Jer! Endelig ? Så hjalp dine små hints alligevel
  Stort tillykke med det! Glæder mig til at følge med i rockpaperwedding ???

 44. Nanna L siger:

  Yeeeees, tillykke med hinanden! #rockpaperkærlighed

 45. J. siger:

  Åh tillykke, tillyke, tillykke kæreste Cathrine! Hvor er det en dejlig historie og meget romantisk på den nede-på-jorden-agtige-måde! Det må egentlig være dejligt, at det sker på sådan en ferie, hvor man har et par uger sammen helt alene til at fordøje det, glæde sig og bare nyde hinanden! I lader til at supplere hinanden enormt godt. Jeg glæder mig meget til at følge med i bryllupsprocessen!

 46. Tilllykke tillykke tillykke! 😀

 47. Caroline siger:

  Stort tillykke! Jeg får helt tårer i øjnene når jeg læser din historie. Jeg glæder mig til at følge med i bryllupsforberedelserne 😉

 48. Marianne siger:

  Jaaaa, hvor er det fint! Tillykke, tillykke. Har nærmest lyst til at melde mig som din private bryllupsplanner – udelukkende fordi jeg tror brylluppet bliver så fint! 🙂

 49. Pernille siger:

  Fantasktisk fortælling – tillykke ??

 50. Sidsel siger:

  Et KÆMPE tillykke skal det lyde, her fra Tanzania! Jeg så dig annoncere nyheden på din facebook-gruppe, og jeg blev, helt seriøst, glad helt ned i maven på dine og jeres vegne. Jeg har fulgt med så længe nu, og husker tydeligt et indlæg du engang skrev om at vi skal huske at dele hinandens lykke – dét er om noget lykkedes dig her! Jeg glæder mig så meget til at følge med i alle forbederelserne fra sidelinjen 🙂

 51. Fanny siger:

  Kæmpe, kæmpe tillykke til jer, Cathrine! Ihh, det er så godt, for i virker så gode sammen! 🙂
  Jeg fik tårer i øjnene og et kæmpe smil på, da jeg læste din historie.
  Sikke et fantastisk, romantisk og enestående øjeblik, i havde sammen – nu og resten af livet.
  Al godt og held og lykke xxx Fanny

 52. Søs / Frk NV siger:

  Kæmpe tillykke!! Hvor er det dejligt for jer – og tak for et smil på læben over frieriet. Det er dejligt, at det kan være så nede på jorden, og fantastisk alligevel 🙂

 53. Caroline siger:

  Kæmpestort tillykke til jer begge to! ‘Amen hvor er det fantastisk!

 54. Mette siger:

  Det er helt skørt – fældede en tåre! Kæmpe stort tillykke til dig søde Catherine! Har fulgt dig i mange år efterhånden og må sige, st for en person jeg ikke kender er jeg godt nok glad på dine vegne. Glæder mig til at følge alt op til og forhåbentligt også et lille billede af det hele når det kommer. Igen, stort tillykke! Kærligheden længe leve

 55. ida siger:

  Hjerteligt tillykke med forlovelsen til jer! Jeg hvinede og blev så oprigtigt glad på jeres vegne, da jeg så din opdatering på instagram. Og rørt da jeg læste dette indlæg. Kærligheden er så smuk. Jeg glæder mig til at følge med! Kh

 56. Lisbet siger:

  Hvor er det skønt at høre – jeg sidder skisme med en lille tåre i øjenkrogen, det er så dejligt for jer! Jeg glæder mig virkelig til at følge med, tak fordi du lader os!

 57. Simone siger:

  Jeg er blevet læser for nyligt og jeg er bare hurtigt kommet til at kunne lide dig og din blog rigtig meget! Jeg er ung og kærligheden behandler mig ikke så godt for tiden, men når jeg læser sådan noget som det her giver det mig en tro på at jeg også nok skal finde dét der en dag! Tillykke til jer, I er i sandhed heldige 🙂

 58. Stine B siger:

  Tillykke favoritblogger og radiovært ! I er sgu heldige med hinanden 😉 Og for pokker jeg glæder mig til at se din kjole 😉
  Og fedt med er frieri i joggingtøj – det er fedt 😀

  1. Cathrine Nissen siger:

   Ja er det ikke lidt herligt? Jeg elsker at det bare var så afslappet og nede på jorden. Jeg glæder mig også herre mega meget til den kjole, haha 😀 KH

 59. Louise siger:

  Årh Cathrine for hulan! Stort tillykke. Jeg fik sq våde øjne – da du mindede mig om mit eget magiske frieri for snart et år siden også helt særligt og langt ude i USA’s vildmark kl. Meget tidligt om morgenen (Ruby Beach, Washington State), med efterfølgende endnu mere magiske roadtrip ned af vestkysten. Og nu fuldblods tuder jeg, af glæde på jeres og mine og livets vejne. Det er sq da smukt. 😀

  1. Cathrine Nissen siger:

   Åhhh hvor smukt, det simpelthen vidunderligt. Kæmpe stort til lykke med jeres kærlighed. Har I holdt bryllup endnu? KH

   1. Louise siger:

    Mange tak 🙂 Vi var valgt en lang forlovelse så vi kan nå at spare op til bryllup og et huskøb der også lurer i horisonten. Men det bliver i sommeren 2017 🙂 Jeg glæder mig til at lure bryllupstips. Du har go’ stil 😉

Send en besked