Top

Inspiration: Korte/midi kjoler til bryllup og galla

28.02.2016
Skabt af Cathrine

Det har egentlig været en liiidt tough uge for mit korpus. Jeg kan mærke, at jeg er tættere på tredive end tyve, haha, well, well.

Det startede med lidt ondt i hoften onsdag/torsdag efter søndagsløbet og min efterfølgende onsdagstur. Til de af jer, der var så bekymrede og omsorgsfulde – jeg fik en hurtig tid hos en fysioterapeut på en sportsklinik (ligger på Rosenørns Allé), som Mia havde tippet mig om. Der var heldigvis intet galt med min krop – begge ben er lige lange, hah! 30 % af alle har et ben, der er liiiidt længere end det andet, og det kan altså give problemer, når man løber. Det er altså ganske almindeligt. Det var en meget spændt ballemuskel. Simpelthen. Under den store ballemuskel er der en masse små, som var rigtig spændte. De blev løsnet, jeg fik nogle øvelser, og siden har det været i gevaldig bedring.

Så faldt jeg jo også min løbetur, så jeg fik et stort sår på knæet og en blå knæskal. Hm… I dag er jeg ramt af influenza, som kom snigende i går aftes. Kan I huske, da jeg bad om en enkelt sygedag? DET skal man lade være med, hah! Så går hele kroppen ned, åbenbart, lille ven. Jeg har forkælet den med min nye pyjamas, frisk fra vask, og en dele-luksus-meyers-snegl og masser af te. Dagens maratontest måtte altså vige. Sådan er det!

Som kontrast til min pyjamasdag har jeg en masse, masse fine kjoler til jer. Foråret og sommeren byder på masser af fester; gallafester, bryllupsfester. Og de lange kjoler kunne I finde her, men jeg skylder jer også inspiration til de kortere kjoler. Både mini- og midi-versioner, så værs’god d’damer. Må jeres søndag være bare en smule mere glam end min egen, selv om luksussnegl og nattøj nu egentlig er ret lækkert.

Møs fra sygesengen!

Indeholder adlinks!

kjole_col2

1 ASOS // 2 ASOS // 3 Keepsake // 4 ASOS // 5 ASOS // 6 Needle & Thread

kjole_col3

1 COAST // 2 GANNI // 3 Self-Portrait // 4 ASOS // 5 Lavish Alice // 6 ASOS // 7 ASOS // 8 Paul & Joe Sister // 9 ASOS // 10 Chi Chi London

kjole_col1

1 Stine Goya // 2 Self-portrait // 3 Chi Chi // 4 Needle & Thread // 5 Needle & Thread

kjole_col4

1 ASOS // 2 Paul & Joe Sister // 3 GANNI // 4 French Connection // 5 ASOS // 6 ASOS // 7 Jarlo // 8 Truly You // 9 ASOS

kjole_Col5

1 Paul & Joe Sister // 2 ASOS // 3 Storm & Marie // 4 ASOS // 5 ASOS // 6 ASOS // 7 True Violet // 8 Samsøe & Samsøe

14 kommentarer

 1. Cecilie B siger:

  Selvom det ikke rigtigt er relevant for mig selv (jeg er på TALL-holdet til gengæld), vil jeg bare lige hurtigt rose, at du også har nogle plus-size-versioner med. Det er fandme god stil, at det hele ikke er size-0, mange af dine bloggerkollegaer kunne lære lidt her. Og alle kjolerne er for NICE!
  God bedring og god dag med sneglemedicin!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Hcor er det abre dejligt, det kan bruges – et par af kjolerne findes i øvrigt også i tall-udgaver 😉 Jeg synes virkelig også, der er MANGE fine kjoler i øjeblikket <3 Og tak Cecilie, god søndag! KH

 2. Louise siger:

  Jeg ville bare lige sige TUSIND TAK for at inkludere plus-size! Jeg var faktisk begyndt at springe let og elegant over de fleste ”inspirations” indlæg på alle blogs, fordi jeg alligevel aldrig kan passe tøjet. Men fra nu af klikker jeg altid ind på dine! Tak! 😀 <3

  1. Cathrine Nissen siger:

   Hvor er det dejligt, det kan bruges. Jeg forestiller mig, at de fleste simpelthen ikke tænker over det, men måske tænker at tøj typisk kan købes Xs-Xl. Jeg synes faktisk Asos har et ret godt udvalg i deres niche-linjer; tall, petite, curve, maternity osv 🙂 Jeg husker fortsat at inkludere! KH

 3. Mia Back siger:

  Godt du fik det checket og det ikke var værre 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Meget!TAK fordi du fik mig af sted Mia 🙂 Kh

 4. AnnaM siger:

  Altså, altså! Lige som jeg tænkte “nej, hun skal altså have ros for at finde plus-size kjoler” – så kan jeg se, at andre tænkte det samme – men du skal stadig have ros fra mig! 🙂
  Hvis du en dag skulle mangle et emne til et indlæg, så ville jeg blive begejstret for inspiration til hverdagstøj. Du lavet bare de bedste “inspirationer” – jeg overvejer stadig en af de broderede kjoler! 😀

 5. Sophie siger:

  En skam man ikke står og skal til bryllup, så mange smukke kjoler! Vil du dele de øvelser, du laver for ballemuskulaturen? Jeg har præcis det samme problem, men synes ikke at jeg har ret stort udbytte af de øvelser, jeg laver for det – det er virkelig frustrerende.

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det handlede meget om at varme musklerne op fx med squats inden og andre klassiske øvelser. Altså få musklerne og coren varm og så sørge for at strække ud bagefter. Og bruge den lille bold, jeg fik med. Den skal massere i de dybere lag. Men jeg kan kun anbefale selv at gå til fysioterapi – bare en enkelt gang. Det kan jo være en anden udfordring med dig. KH

   1. sophie siger:

    Jeg kunne helt klare gøre mere ved opvarmningen, det vil jeg prøve. Jeg har været ved fys, men desværre har det kun hjulpet lidt. Tak for svar, god dag:-)

 6. Cathrine siger:

  Ihh de er alle SÅ fine! Det ville forresten også være lækkert hvis du i løbet af foråret kunne komme med et par bud på studenterkjoler?

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det vil jeg så gerne. Man kan altid bruge en fin hvid sommerkjole – student eller ej <3 KH

 7. Marlene Kristensen siger:

  Skønt indlæg!
  Jeg skal til et bryllup til sommer og har allerede lidt små krise over hvad jeg skal have på…
  Jeg har faktisk selv haft kigget på en af dem fra ASOS – så tænkte om du ikke lige vil dele dine erfaringer med ASOS?
  Har ikke rigtig shoppet via dem før, for er lidt i tvivl om hvad returneringsmuligheder osv. er? 🙂

  1. Cecilie siger:

   Deres returneringsmuligheder er ikke imponerende, primært fordi der ikke er gratis retur 🙂 De er dog blevet bedre i og med, at man kan købe en postlabel som man bare kan printe og klistre på sin pakke og af sted.. Tidligere har jeg i hvert fald været på cyklen ude i Kastrups industrikvarter for at aflevere en ASOS-pakke, fordi jeg ikke ville betale både for DK-UK-fragt PLUS DK-DK-fragt 🙂
   Men der er vildt mange fine ting og gerne til gode priser (og rabatter) – det’ bare ikke stedet hvor man køber ting “for lige at prøve det”, som jeg nogle gange gør med Zalando fordi man gratis kan returnere.

Send en besked