Top

OOTD: H&M Studio AW14

02.09.2014
Skabt af Cathrine

Danish blogger, Ootd, H&M Studio AW14, Green mulberry alexa, orange knit, Kokoon, Louboutin Danish blogger, Ootd, H&M Studio AW14, Green mulberry alexa, orange knit, Kokoon, Louboutin Danish blogger, Ootd, H&M Studio AW14, Green mulberry alexa, orange knit, Kokoon, Louboutin Danish blogger, Ootd, H&M Studio AW14, Green mulberry alexa, orange knit, Kokoon, Louboutin Danish blogger, Ootd, H&M Studio AW14, Green mulberry alexa, orange knit, Kokoon, Louboutin
Heels – Louboutin // Shorts+knit – H&M “StudioAW14” // Jacket – H&M Trend // Leo tee – Kokoon // Bag – Mulberry // Pictures by Natalie

Har I nogensinde set så skarpe billeder før?? Først og fremmest er jeg LYKKELIG over tippet om, at Photobucket forringer kvaliteten. De sidste mange outfits har jeg oploadet direkte i WordPress med en verden til forskel.

Men ikke nok med det, så har jeg købt et nyt objektiv. Det.er.det.vildeste.nogensinde. Før havde jeg en 50mm, og den er super. Men jeg havde læst en del anbefalinger på 85 mm, som streetstyle-fotografer bruger. Den er fantastisk! Jeg har ikke gjort NOGET ved de her billeder. Ikke så meget som lysnet, skruet på farver – ingenting. Jeg synes virkelig, den er vild. Det er et rigtig godt portrætobjektiv og så fungerer den altså også bare super til outfits. Jeg har købt den lige HER, og den er altså ikke dyrere end 50mm, som mange køber for sin ret lækre bokeh (den slørede baggrund – jo bedre objektiv, jo finere “korn” i sløringen). 85mm er bare en tand vildere.

Outfittet byder i øvrigt på to nye sager; silkeshorts og orange strik, som I var ret nysgerrige omkring i går på insta. Begge dele er såmænd bare fra H&Ms nye kollektion Studio AW14, som har været ret så modemediedækket, og det hele lander i overmorgen, torsdag online, på Amagertorv i København, Lyngby Storcenters H&M og i Galleri K i Århus!

I dag startede jeg i øvrigt 06.45, for jeg skulle i træningscentret kl. 08.00. Det er min allerførste gang i Sporting Health Club, og jeg har valgt at investere lidt i det. De første tre måneder har jeg nemlig betalt for en personlig træner. Det er lidt dyrt, men jeg har smidt så mange penge ud af vinduet i Fitnessworld ved bare at betale i fem år, og så stort set ikke komme der. Nu starter jeg ud med en træner, får motivationen, den gode rytme, og så kan jeg selv køre derfra, satser jeg på. Nicoline skrev på insta, at hun glædede sig til at følge processen. Det er egentlig ikke noget, jeg som sådan havde tænkt mig at skrive noget særligt om. Men har det interesse? Skrev jo selv om, at jeg blev ked af, når ALLE bloggede om sundhed.

Evt. tænker jeg ret ærlige i-undertøj-billeder før/efter? Jeg fik nemlig min træner Joanna til at tage nogle ret nådesløse billeder i omklædningen, for min egen skyld og udvikling, haha! Det kan også tænkes, at det interesserer nogen af jer, men ikke alle? Så kan jeg godt dele lidt, og så kan andre jo mark as read. Og hvad er evt. interessant? For mig er det noget, jeg gør for mig selv, som ikke er blogrelateret men med en drøm at være 25 år inden i og uden på. Ikke at tænke to gange over, hvilket tøj jeg kan “tillade” mig i mit eget hoved og bare for engang skyld fokusere på mig selv. Nyt hår, ny træning, nye arbejdsudfordringer (forhåbentligt) – der sker lidt i Rocker-hulen 😀

PS: Hvis I har tid og lyst, så er der et interview med mig HER, og så laver jeg en insta-take-over på @stylistadk hele dagen 🙂

C U later <3

Danish blogger, Ootd, H&M Studio AW14, Green mulberry alexa, orange knit, Kokoon, Louboutin Danish blogger, Ootd, H&M Studio AW14, Green mulberry alexa, orange knit, Kokoon, Louboutin

English recap:

Seriously I am IN LOVE, deeply and materially, in my new lens – an 85mm from Canon. None of these pictures were edited – isn’t it incredible or is just to me who’s too much of a blogger nerd? The bokeh – that blurry background – is amaze balls!

I started the day at 06.45 AM – I had my first workout with my new personal trainer Joanna from Sporting Health Club at 8 o’clock. I think it’s about time I do something good for my body. I don’t want to have to think about what clothes I can and cannot wear – especially the butt and tummy area and my upper arms are my own “weak” spots. I sometimes catch myself covering those parts up – and I am too young for that! Come on, I’m 25, my body hasn’t starter to naturally decline just yet. So all the money I spent monthly in my old gym and not showing up, I decided to put into a personal trainer for tee months – it’s probably the same… It was tough – had to do a cooper test and some strength exercises for the trainer to get an idea of my body’s state. It’s kinda made up of what I eat the most – cookie dough. But not any more! I’m going to be fierce! And STRONG! And LEAN!

… The outfit is from a Boohoo-dinner yesterday, wearing two new beautiful items from the upcoming H&M Studio AW14-collecion that’s hitting stores come Thursday <3

Danish blogger, Ootd, H&M Studio AW14, Green mulberry alexa, orange knit, Kokoon, Louboutin Danish blogger, Ootd, H&M Studio AW14, Green mulberry alexa, orange knit, Kokoon, Louboutin

46 kommentarer

 1. Karen siger:

  Irriterende flotte ben… 😉
  (og bare hvis du er i tvivl, så er det ment som en kæmpe kompliment – bare krydret lidt misundelse)

  1. Cathrine Nissen siger:

   Hahaha, en god kødfarvet stilet har aldrig skadet nogen 😉 TAK Karen <3 KH

   1. Karen siger:

    Jeg er heldigvis selv den lykkelige ejer af et par nude Louboutin, og mens jeg så billeder sad jeg og tænke på hvornår jeg næste gang kunne have dem på… 😀
    MEN, skoene gør det altså ikke alene. Du har sgu stadig et par gode stænger.

    1. Cathrine Nissen siger:

     Hahaha, du er fanme kær. TAK Karen! Du må i de stilletter, de giver altså ret fin selvtillid synes jeg 🙂 ALT bliver bare bedre og pænere og sjovere i dem. Indtil de gnaver og klemmer, men hvad faen, man kan ikke få det hele 😀 KH

     1. Karen siger:

      Ork, når nu jeg lige tænker efter, så havde jeg dem da faktisk på til et bryllup for halvanden uge side… Så de bliver luftet. 🙂
      Havde sågar overvejet at have dem på til mit eget bryllup om en måned, men eftersom at jeg har fået dem af min kommende husbond, så går den ikke. Vupti! Så har man jo pludselig en god grund til at købe et par nye sko til samlingen. 😉
      God dag!

     2. Cathrine Nissen siger:

      Hahaha “ups” 😀 Må man ikke have sko på købt af sin kommende mand, når man skal giftes? Den skal da i så fald noteres! Og hjerteligt til lykke med det forestående bryllup <3
      KH C

     3. Karen siger:

      Hvor er du sød, tusind tak! <3
      Ja ja du, det er åbenbart no-go, men ellers er der ret frie tøjler når der skal vælges sko… 🙂
      "Man må gerne låne brudeskoene af en anden, og man må ifølge overtroen også gerne bruge et par af sine gamle sko. Derimod må brudgommen ikke købe brudesko til sin tilkommende, for så vil hun løbe fra ham. Hvis bruden køber nye sko, skal hun passe godt på dem. For hvis de går i stykker, sker det samme med ægteskabet. "

 2. Trine siger:

  Læser MEGET gerne med om dit træningsprojekt! 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Fedt Trine, er der noget specielt du vil vide? Noget, du tænker, kunne være interessant? KH

 3. Sophie siger:

  FLOTTE billeder!! Elsker at farven på jakken passer til det irrede grønne tag i baggrunden 🙂 så fint 🙂
  jeg vil også gerne følge med på sidelinjen mht dine oplevelser omkring træning.. 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Ja det opdagede jeg også, som jeg kiggede billederne igennem, en ret fin detalje 😀 Og tak for de søde ord. Fortæl endelig, hvad du kunne tænke dig at vide, noget særligt du ønsker, jeg skriver om ifht. træning? KH C

 4. rijaH siger:

  Virkelig nogen flotte billeder, det må jeg gi dig ret i 😀 På det 7. billede ser det faktisk lidt ud som du svæver fordi jorden nærmest går i et med baggrunden 😉

  1. Cathrine Nissen siger:

   Guuud ja, det havde jeg slet ikke set! Det er da egentlig rigtigt 😀 Jeg er også hammerglad for objektivet. Det gør virkelig en forskel, og tænk hvor nemt, hvis jeg ikke behøver redigere! KH C

 5. Rikke siger:

  Måske ikke super-relevant her, men til de forrige indlæg med din kærestes stil. Den minder meget om min kæreste, som snart har fødselsdag. Det kunne være fedt, hvis din kæreste (eller du måske) ku’ komme med ideér til gaver, til en kræsenpind. Jeg har allerede bestilt Grand Frank rosen! 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Uhhhh det spørger jeg min kæreste om, om han vil. Han er nemlig kropumulig at købe gaver til og ønsker sig ingenting 🙂 Hvornår har han fødselsdag? Blot i forhold til deadline 🙂
   KH C

   1. Rikke siger:

    Det kunne være fedt! 30. november – så der er masserrrr af tid 😉

    1. Rikke siger:

     Jeg er vist lidt dato-blind, med mit “snart” fødselsdag, ha ha!

     1. Rikke siger:

      skod-kæreste.dk er selvfølgelig også datoblind. 30/10 er datoen. Bum.

 6. Line siger:

  Du ser simpelthen så fantastisk ud! Jeg er vild med det.
  Jeg vil også meget gerne læse om træningsprojektet, hvis du får lyst til at dele noget om det.

 7. Anna siger:

  Dit bedste outfit til dato, vil jeg mene, at jeg synes! Og det hår dér – det gør så meget godt for dig! Meget bedre end det andet 🙂 God dag Cathrine!

 8. Ditte Blog siger:

  Det er så irriterende at photobucket forringer kvaliteten. Det der er pointen ved at bruge photobucket er nemlig at det ikke tager lige så lang tid at indlæse billederne på bloggen for læseren. Desværre synes jeg godt at man kan mærke forskel nu hvor du uploader direkte. Altså at den hakker mere nu når computeren skal indlæse indlægget. Jeg er selv ude efter et alternativ men har endnu ikke fundet et desværre.
  Virkelig fint outfit med den røde detalje fra stiletterne 🙂
  Og jeg vil da rigtig gerne høre om din oplevelse med at have en personlig træner 🙂

  1. Tine siger:

   Jeg må give ret her. Det tager meget længere tid at loade din side nu, selvom man som jeg har hurtigt internet. Det er blevet en meget meget tung side at hente…

 9. Virkelig flotte billeder! Kan godt forstå, at du er ret så glad for dit nye objektiv. Og den tøj sammensætning er temmelig vild! 🙂
  Og vil da også gerne følge med i dit træningseventyr. Jeg er selv gået i stå, og betaler og betaler til Fitness World, men kommer aldrig rigtig i gang, så er lidt i samme båd som dig.

 10. Ditte M siger:

  Hvor er dit nye hår flot til dig! 🙂
  Jeg er så frisk på at læse om din træning. Gik selv træning-amok for 1,5 år siden og tabte mig en del samt tonede min krop og jeg var så glad for, at jeg gjorde det i forbindelse med en bootcamp afholdt af en kostvejleder og træner, så jeg fik både gode råd og før/efter billeder. Nu er jeg så bare faldet lidt tilbage i min gamle zone med “den dér træning – den tar jeg i morgen”.. Ser frem til at følge med i dit “nye” liv med alle de ændringer 😉

 11. WOW! Du er så smuk og pæn! : )
  Er helt vild med billede nr. 2 (og alle de andre for den sags skyld)!
  Håret klæder dig SÅ godt.
  Sjovt nok så jeg selvsamme grønne jakke i H&M for noget tid siden, og tænkte med det samme: “Det er lige sådan én, Cathrine ville kunne style.” Og bum så er du i den : D

 12. Annemette siger:

  Sikke en fin jakke! Og det ser så flot ud med striktrøjen i en skrigende farve under!
  Jeg vil SÅ gerne høre om dit træningsforløb og rigtig gerne se før og efter billeder!
  Egentlig vil jeg gerne høre om alt mht. forløbet. Om du synes det er hårdt, føler dig mere energisk, er det svært at finde tid og føler du at din krop bliver sundere! Jeg kunne da også godt tænke mig at høre om det indebærer nogle kostændringer (og hvilke) og hvor tit/hvad du skal træne. Glæder mig i hvert fald til at følge med!

 13. Mille Emilie siger:

  WOW WOW WOW!!!! Jeg er blown away.. du er så gudesmuk og worker bare de farver SÅ lækkert! SHIT altså du er læks.. og de stænger dér! Nøj mand. Virkelig flotte billeder Cath! Du ser fantastisk ud.
  Sejt med træning. Jeg er også gået væk fra at læse om det, da det ligesom du, gjorde mig ked af det. Jeg har været lidt off med det, men er alligevel altid nysgerrig omkring det. Jeg læser gerne med, så længe det ikke bliver for meget og for hysterisk.
  God dag! //M

 14. Nanna siger:

  Sejt af dig! Hvad koster sådan et (dyrt) forløb? Jeg har selv overvejet det, men jeg kan ikke se priser på det.
  Fortsat god dag 🙂

 15. Kristine V siger:

  Hvor er du bare gudesmuk. Virkelig elegant og fin med det nye hår.
  Jeg sidder “desværre” i sydfrankrig langt væk fra en H&M når Studio A/W kollektionen kommer ud 🙁 Må jeg spørge hvilken størrelse du har taget shorts og strik i, hvis jeg skal forsøge mig online? Er de normale?
  Ville være så glad for svar. Tak!

 16. Nana siger:

  Hold nu op nogle flotte stænger, du har!! 🙂 Er grøn af misundelse:)

 17. Mie siger:

  Det er nogle helt vildt flotte billeder! Og flotte farver rent tøjmæssigt! Og jeg synes altså at du kan tillade dig at tage hvad som helst på med den flotte figur du har! 🙂 god aften!

 18. Anna siger:

  Ja, billederne er helt bestemt gode! 🙂
  Mht. at følge din træning er jeg nok lidt lunken. Af grunde, som du netop har skrevet om i et andet indlæg 🙂
  Jeg kan så godt lide, at man ikke forlader din blog med skide dårlig samvittighed og mindreværdskomplekser.
  Men på den anden side: når det skal til at være en del af din hverdag, må man tage det med, tror jeg! Du kan vel godt skrive lidt om, hvilket program du laver, tænker jeg..? 🙂

 19. Caroline siger:

  Ej nej nej, jeg bliver bare NØDT til at kommentere – shiiiit, du er jo bare for lækker! Jeg vil også gå efteråret i møde i det outfit 😉

 20. KJ siger:

  De billeder er knivskarpe. DU er knivskarp! Det hele spiller bare på de her billeder, synes jeg -outfit, omgivelser, dig, dit smil, udstråling og nogle meget smækre stænger (hvordan skal det ikke gå dem nu hvor du også er begyndt at træne?!) 😀
  Apropos træning så skal du dele, som du lyster. Personligt synes jeg, det lyder som en god idé med før/efter-billeder! Og ellers nogle af de tanker du gør dig omkring det at træne, både før, under og efter (altså før forløbet, under forløbet osv, efterlyser ikke livereportager fra træningslokalet), måske? Bare gør det på ‘Cathrine-måden’ med tanker og reflektioner -øvelser og træningsprogrammer kan man finde alle steder, men det er kun herinde, man kan finde dig! 😉 😀

 21. Anette siger:

  LABER LARVE, siger jeg bare! :-*

 22. Tanja siger:

  Hvor ser du hamrende godt ud! Man skulle ikke tro at du ikke allerede trænede 🙂
  Personligt vil jeg gerne høre lidt løbende om din træning, så længe det ikke går over i jegslårmigselvovenihovedethvisjegmisserentræningoglaverkunmadmedproteinpulveri 🙂

 23. Du har de pæneste ben! Sidder lige og får lidt et girlcrush på dem, må man godt det?
  Anyway, fordi jeg er godt gammeldags nysgerrig, så vil jeg da gerne følge med i din træning og se før/efter-billeder, men det er selvfølgelig op til dig, hvad du vil dele. 🙂

 24. Karla siger:

  Du er jo for lækker altså! Stråler jo helt 🙂
  Jeg er desværre ikke helt med på træningsvognen..
  Så kan man altid finde fitness-inspiration andre steder end på din dejlige blog – som man siger i min venindegruppe:
  NOBODY wants to hear about your work out, unless you fell off the treadmill 😉

 25. Utrolig lækre billeder – dem vil vi meget gerne se flere af 🙂 Og ja, kunne også fornylig se, at photobucket forringer kvaliteten ret meget, især når det kommer til outfits… og er vild med dine shorts, så fede! 🙂

 26. Ellen siger:

  Hej søde Cathrine. Jeg har fulgt med på bloggen længe, helt tilbage fra da du skrev om New York, men har aldrig taget mig tid til, at fortælle, hvor meget du inspirerer.
  Jeg elsker at følge med i dit liv og dine tanker, og jeg elsker hvordan du formår at balancere perfekt imellem indlæg om tøj og dybe tanker, der får dine læsere til at reflektere. Så egentlig bare tak for, at vi må følge med!
  Derudover er du virkelig en skønhed, og disse billeder er nok de bedste, bloggen nogensinde har set. Det er ren nydelse
  Mange knus

 27. Baysen siger:

  Jeg sidder sådan lidt og tænker: “Hun kan sgu da bære ALT! Hvad snakker hun om?”
  Du ser jo helt og aldeles fantastisk ud 🙂 Men jeg kan godt forstå, at du gerne vil i form – om ikke andet for sundhedens skyld. Og det kunne da være meget sjovt at følge processen – så længe det ikke bliver frelst 😉 Og vil især gerne høre om dine erfaringer med personlig træner.

 28. Frederikke siger:

  Hej søde Cathrine.
  Lige et tip til alle photobucket-brugere for original kvali af billeder: tilføj ~original i slutningen af billedekoden, altså …jpg~original” width=”eksempelvis 600″> 🙂

 29. Maria M. siger:

  Du har virkelig nogle pæne ben, det må jeg sige! Og nej, det er ikke stiletterne der gør det, frk. beskeden – de er også rigtig pæne i sneaks;) forstår til gengæld ikke heeelt shorts’ne, de ligner lingerie? Altså sådan noget lingerie som damer i 40’erne sover i:) Beundrer dog din evne til at bære lige hvad du har lyst til – du ser altid skøn og sød ud på billederne, nok pga. din personlighed skinner så meget igennem. Så er det sgu ligemeget med hvad vi andre synes, så længe du selv kan lide det – det kan jeg godt lide ved dig! 😉

 30. Ej du sælger jo fuldstændigt det objektiv – nu havde jeg ellers lige udset mig et andet, jeg skulle investere i næste gang 😀
  Står man tættere på eller længere væk end med 50mm *abederholdersigforøjenenesmiley* – det kan jeg ikke helt gennemskue…
  Lige et tip ift dine billeder. Inden du uploader dem her til wordpress skal du sørge for at resize dem til den bredde, du har her på bloggen (mit er fx 590 px) – på den måde tager de ikke nær så lang tid at loade 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Du skal længere fra med 85 mm, det er faktisk lidt træls, men bokehen og portrætbilleder er der hvor den er mærkbart bedre – i mine øjne i hvert fald 🙂
   Jeg prøvede at resize i picmonkey som vanligt, men der blev de sgu også lidt grumsede. Hvad faen? er jeg bare for kræsen?? KH

 31. Helene siger:

  Du er simpelthen så god til at sætte farver sammen Cathrine! Du eksperimentere med farver som jeg aldrig nogen sinde ville tænke på passede sammen. – Men som ser monster lækkert ud! Du er virkelig inspirerende at følge, det er en fornøjelse! 🙂

Send en besked