Pandehårsguiden

Paris guide 4: Great places to eat (updated)

rockpaperdresses, cathrine nissen, rockpapertravel, paris
^^^Croissants from Des pains et des idées – awardwinning bakery
Rockpaperdresses, cathrine nissen, Paris guide, bedste steder at spise i Paris, Best places to eat in Paris

Rockpaperdresses, cathrine nissen, rockpapertravel, paris

^^^Burgermacarons from Gosselin – I was a bit sad to see the quality had declined a bit but it’s still a treatRockpaperdresses, cathrine nissen, Paris guide, bedste steder at spise i Paris, Best places to eat in Paris

SÅ er der en opdateret spiseguide til Paris til jer alle med en del nye tilføjelser ?

Grunden til, vi var i Paris, det var, at jeg skulle teste Momondos gratis guide-app Places. Den fortæller jeg om i et særskilt indlæg, men jeg kan lige sige, at de havde givet en os en voucher til fly og hotel, og så spædede vi selv til, så vi fik et par ekstra dage og et lidt finere hotel. Blot så I ved, hvad dealen var. Al mad osv. var på egen regning.

Her følger en opdateret spiseguide først og fremmest (I kan læse hvad I kan lave i Paris, hvad og hvor man kan shoppe i Paris og lidt om min virkelig fine oplevelse hos Le Labo, der mikser personlige parfumer på stedet – men de guides opdaterer jeg også).

Først det vigtigste; god mad og god kaffe!

Coutume (NEW) (47 Rue de Babylone, near Bon Marché) – Den BEDSTE kop kaffe vi hidtil har fået i Paris. Stedet (eller personerne der står bag disken) har vundet flere barista-priser, og de serverer også en lækker frokost eller brunch. Mega cool sted med super service.

// BEST coffee we’ve had yet and they serve a simple lunch and a delicious brunch during weekends!

? Tappo (NEW) (19 Rue Commines) – en lille lækker tapasbar med simple men mættende serveringer – gode pølser, lidt ost og den BEDSTE pesto jeg har fået i årevis.

// A great little places serving tapas; different Italian delicacies, great wine, tasty sausages, cheeses and a WONDERFUL pesto

? Little Red DOOR (NEW, found via Momondo’s app Places) (60 Rue Charlot) – rigtig cool bar, som set ganske anonym ud – på nær den lille (som i fysisk lille) røde dør. Foran står en dørmand og ser én ad – jeg tror, alle kommer ind, men det virker meget cool. Og så fik jeg øvet mit franske i smalltalk. Det er lidt en hule i stil med Lidkoeb, Gilt og Salon39 kendt fra København. Rigtig gode drinks og god betjening!

// A true gem for a cocktail lover (aren’t we all?). It’s rather anonymous seen from the street – except for the red door

? Bar Restaurant Beaucoup (NEW) (7 Rue Froissart) – Jeg siger det med det samme; det er altså lidt pricy. Men hvis man er typerne, der er glade for klassisk brunchbuffet, så serverer de altså en ganske hæderlig en på Beaucoup. Om aftenen bliver det et rigtigt drinks-hang-out.

// A bit pricy I must say, but if you are into that whole brunch-buffet-Sunday-thing, this is a good option!

Bread and Roses (7 Rue de Fleurus, near Jardin du Louxembourg) – virkelig fint lille bageri/konditori/frokoststed. Jeg fik den lækreste tatar med et dejligt glas hvidvin til. Og med hjem til aftenens oste-pølse-bord købte vi et virkelig godt brød. Hvis sulten havde været bare en smule større bagefter, så var jeg gået ombord i deres smukke kager

// GREAT place to get a simple lunch; salmon on dark bread. They serve breakfast and lunch and you can even buy cake and delicious bread to go

Ferdi (32 Rue du Mont-Thabor) – Kimyes (for de uindviede; Kim og Kanye) yndlingsspot i Paris. Restauranten ligger i et ellers ret kedeligt og meget business-dyrt-område, og dens indretning er i den mere kuriøse ende. Der er legetøj; Playmobil og bamser, fra gulv til loft. Men maden er god! Rigtig god. Vi fik deres charcuterietallerken til at starte på efterfulgt af den burger, de er så kendte for at servere. De laver gode drinks, og vi sparede ikke på dem. Til trods for en stor forret, to hovedretter og en del drinks spenderede vi stadig under 1.000 kroner. HUSK at bestille bord, for stedet er ganske populært

// Ferdi is Kimyes favourite spot in Paris and I understand why. They serve up one of the best burgers in Paris – but remember to book the table. It’s pretty busy!

? Da Rosa (NEW) (19 Rue Mont-Thabor) – ligger lige over for Ferdi, og der er næsten altid plads, hvis du er gået forgæves til Ferdi. De har åndssvagt meget lækker skinke i forskellige retninger fra forskellige lande og gode ost til – et rigtig fint tapassted, omend det er liiidt poppet i indretningen.

// Even though the decor is a bit off if you ask me they do serve a really great dish of tapas and they really know what they serve (our young waitress did!)

? Ralph’s (NEW) (173 Bld. Saint-Germain) – totalt for meget men virkelig fint sted bag Ralph Lauren-butikken på St. Germain. De har den fineste gårdhave og serverer en ret så hæderlig burger. Og mens den indtages kan man glo på den meget posh sidemand. HUSK bordbestilling!

// A very posh place run by the Ralph Lauren-brand but they do serve a great burger AND have the cutest little green garden to eat it in

? GODE macaron kan man få på Ladurée, mais bien sûr, men også på Gosselin (som jo serverer den der onde burger) og i en lidt billigere og endnu mere tilgængelig version – hos Paul-bagerierne, som er en kæde du også finder i London.

// Some of the best macaroons I believe you find at either Ladurée (the classic), Gosselin (the fun burger-edition) or at Paul’s. that bakery chain (the cheapest of the three)

? Breizh Café (NEW) (111 Rue Vieille du Temple) – nyligt renoveret, sidste gang var den ikke åben, da vi gik forbi, men denne gang var vi heldige. Der er næsten altid kø foran Breizh men med god grund! De laver de vildeste pandekager – både de mere frokostvenlige med skinke, ost etc. men altså også dem med Valrhona-chokolade, friske bananer og den mest fløjlsbløde flødeskum. De har et stort menukort, og deres pandekager er altså bare vanvittigt gode. Køen er forståelig.

// Newly renovated pancake place with an extensive menu – both pancakes for lunch and for dessert. They use Valrhona-chocolate and other GREAT ingredients. The queue in front of it speaks for the quality alone

? La Poule au Pot (9 Rue Vauvilliers) – det her er en klassiker i Paris! De er kendte for deres retter og mange kendisser har gennem tiden taget plads ved bordene, deraf også de mange små skilte med navnene på væggene. Deres kylling skulle være vidunderlig – den de er kendte for. Men vi måtte prøve deres bøf bearnaise. Mmm!

// La poule au Pot – it doesn’t get more French than this. A lot of famous people have dined here through the years, and their chicken is to die for – so I’ve heard. We had to go with their béarnaise. Pretty good too!

? Ten Belles (10 Rue de la Grange aux Belles) – vores morgenmadssted hver evigt eneste dag. Den mindede mig om de hyggeligste små caféer vi har i København, og morgenmaden var glimrende; sund og solid. Det er svært at finde i byen. Deres birchermüsli er edderlækker, MEN det virker som om, at halvdelen af Paris har opdaget for Ten Belles, for der er altså kø på gaden hen ad formiddagen.

// Ten Belles serves the best coffee in Paris and that is actually difficult to come by in that city – their breakfast is popular and sold out before noon

? Myrthe (NEW) (10 Rue de la Grange Aux Belles) – ved siden af Ten Belles ligger der en lille lækker delikatessebutik med hjemmelavede marmelader, cremer, pestoer, lidt og lidt pølse.

// If you are looking for homemade delicacies fit for a picnic try Myrthe when you’re buying coffee at Ten Belles anyway

Du pain et des Idées (34 Rue Yves Toudic) – Det skønneste gamle bageri tæt på République-metroen, og hvis jagten er sat ind efter byens bedste croissant så er det meget muligt et sted at starte!

// If you are searching for the best croissants in town you better start your search at Du pain et des Idées!

King Falafel Palace (26 Rue des Rosiers) – virkelig fin pita med falafler – masser af urter, rødkål og andet godt. Det er altså et helt andet måltid dernede end hjemme.

// In the Jewish quarter you will find quite a few great falafel places and this one was definitely one of the great ones – loads of herbs and cabbage, mmm!

? L’as du Falafel (NEW) (32-34 Rue des Rosiers) – det her er bare den ultimative falafel-restaurant. VIRKELIG. Intet slår den. Jeg har aldrig fået den bedre, og finder det nok ikke, før jeg vender tilbage. Til trods for at de er vanvittigt populære, må køre nummersystem og har flere til at tage imod ordrer allerede i køen, så fik vi SUPER mad og til en god pris. Tag maden med og sæt dig på en kantsten i solen, NYD hver en bid.

// Without a doubt the best falafel I have ever had. Even though it’s ridiculously busy the queue got their food rather fast, and it was SO good. SO SO SO good.

? Andre restauranter som vi har hørt virkelig godt om men ikke nåede; Balls (nede-på-jorden-kødbolle-sted – 47 Rue Saint-Maur), Le Cambodge (BEDSTE cambodianske mad i Paris i følge vores airbnb-vært, Justin – 10 Avenue Richerand), Le Regalade (klassiske franske retter, 123 Rue Saint Honoré).

 

// Other great restaurants to try; Balls (meatballs place with a young vibe), Le Cambodge (they say it’s the best Cambodian food in Paris), Le Regalade (for typical French food).

Bon appétit!

rockpaperdresses, cathrine nissen, rockpapertravel, paris

^^^L’as du falafel in the sunRockpaperdresses, cathrine nissen, Paris guide, bedste steder at spise i Paris, Best places to eat in Paris

^^^Pancakes from La Droguerie du Marais in the making (56 rue des Rosiers)Rockpaperdresses, cathrine nissen, Paris guide, bedste steder at spise i Paris, Best places to eat in Paris^^^Lunch at Chez Paul across from Isabel Marant’s store (Rue de Charonne)

Rockpaperdresses, cathrine nissen, Paris guide, bedste steder at spise i Paris, Best places to eat in Paris

^^^Pancakes from La Droguerie du Marais (56 rue des Rosiers)
Rockpaperdresses, cathrine nissen, Paris guide, bedste steder at spise i Paris, Best places to eat in Paris

^^^Salmon at Bread and Roses
Rockpaperdresses, cathrine nissen, Paris guide, bedste steder at spise i Paris, Best places to eat in Paris^^^That burger macaron from Gosselin

   

13 kommentarer

  • […] mine tip tip, hvad man kan foretage sig i Paris HER, og hvor man bør spise HER. Hvis du er ude efter shoppingområder, så læse […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] in her Copenhagen townhouse she shares with three friends – an amazing place. I brought the burger macaroons that my boyfriend got me from Paris, and they weren’t only looks, they actually tasted good. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Little Red Door er rigtig cool, og de har en søsterbar oppe ved Pigalle, Lulu White. Jeg fik aldrig bestilt en drink derinde, da jeg var forbi, fordi der ikke var et ledigt bord, og det krævede mit selskab lidt, men der virkede mindst lige så hyggeligt som Little Red Door! Et tip til næste gang. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cathrine Nissen

      SEJT! Godt tip Caroline 😀 Approver du ellers anbefalingerne? 😀 KH

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg må desværre indrømme, at jeg ikke har prøvet så mange af stederne. Problemet ved at bo hernede er, at man går på arbejde i stedet for at gå ud! Men det er god inspiration for mig også – der kommer heldigvis snart en masse helligdage. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rosa

    Hvis du vil have gode falafler herhjemme, så prøv den, der ligger over for Drone på Nørrebrogade. Den ser mega poppet ud med billeder og videoer af maden i vinduet. MEN de laver alt brød fra bunden, når du bestiller, det er sprødt uden på og syrligt indeni. Deres pitafalaffel med hjemmelavet humus og surt rødkål til 30 kr er uovertruffen, og jeg aldrig kan spise op, før jeg bliver mæt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cathrine Nissen

      BEDSTE tip Rosa, manner! Det er virkelig en yndlingsret her! Mums 😀 TAK! KH

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Hej Cathrine, Hvor boede I i Paris?
    Min kæreste og jeg tager til Paris i slut maj, hvor vi absolut vil bruge din spise-guide…Mmmm 🙂
    Mvh. Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cathrine Nissen

      DEnne gang boede vi på hotel le mareuil – næste gang skal vi prøve hotel emile 🙂 KH

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bare lige et ord om Breizh Café. De var vildt ubehøvlede, da jeg var der med min kæreste i sommers. Jeg var ikke sulten og ville bare have noget at drikke, mens min kæreste spiste, men det kunne sørme ikke lade sig gøre, de krævede, at jeg også bestilte en hovedret (det var sent på eftermiddagen og ikke midt i frokosttravlheden eller noget). For såvidt fair nok, men ejeren fik nærmest et hysterisk anfald ud af det blå og stod og råbte “This is a restaurant, this is not a café!” af os (man kunne jo mene, at de så kunne have valgt et lidt mere præcist navn, hvis dén detalje var så vigtig), og vi endte helt enkelt med at gå.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cathrine Nissen

      Æv en oplevelse! Altså jeg oplevede ikke de dårlige service på Breizh, men jeg vil altså sige, at jeg har oplevet det på flere andre af de “hypede” steder. Når det først bliver turiststeder og populære, så er det som om, de glemmer at gøre sig umage – hvis gæsterne alligevel rejser hjem, så pyt. Det er et totalt dårligt træk, men desværre typisk nogen steder i det turistede. æv. KH

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, kom selv hjem fra Paris i søndags og dit indlæg giver akut flashback og rejsesavn 😀 Det er jo et pragtfuldt, pragtfuldt sted – jeg er stadig ikke kommet ned fra min lyserøde sky!

    Får du lyst, kan du jo altid læse mine oplevelser her vedr byen og maden – mangler kun et liiille Disneylandsindlæg – det var simpelthen fortryllende <3

    venterpaavin.blogspot.com/2015/04/paris-fotodagbog-dag-1.html

    venterpaavin.blogspot.dk/2015/04/paris-fotodagbog-dag-2.html?m=1

    venterpaavin.blogspot.dk/2015/04/paris-fotodagbog-dag-3.html?m=1

    – Anne http://www.venterpaavin.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cathrine Nissen

      Det vil jeg gøre, kæreste Anne, du er så sød altid til at følge med og kommentere – jeg vil tjekke din fine inspiration! KH

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandehårsguiden