Top

Adam: Om indretning og muskelhunde

20.11.2014
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Playtype plakat, dråbestol, Ox Denmarq, rockpaperdresses, cathrine nissen, rockpaperhome, ehrenstråhle

Min billedsammenling vokser og vokser! Der er så meget pænt derude, og når man er plakatglad, så kan man også tillade sig at skifte og bytte ud lidt oftere, end hvis jeg nu havde et kæmpe, dyrt oliemaleri hængende.

Fra venstre er det et tryk af Ehrenstråhle, et lille tryk af Hanna Konola, en Playtypeplakat, et guldtryk af Kristina Krogh og et jubilæumstryk fra Boligmagasinet med kendte møbeldesignere. Stilleben er min helt store pusher, haha! Jeg knuselsker den butik og skal ikke kigge derind, hvis der ikke er penge på kontoen.

I front kan I se mine Dråber af Arne Jacobsen, og vores gamle vintagetæppe fra Carpetvista.

Og lad det servere som en indledning til, hvad der er på dagens tapet; Adams svar på boligspørgsmål 🙂

 

Hvorfor ville du ikke flytte sammen med Cathrine dengang i boede hver for sig, og Cathrine meget gerne ville flytte sammen med dig?
Jeg var lige flyttet hjemmefra og lige ankommet til København. For mig var det tid til at bestemme volumen på musikken, menuen om aftenen, hvor længe der skulle ligge snavset tøj på gulvet i hjørnet, om fjernsynet skulle stå i centrum af stuen, Wii?en ligeså, og at IKEA faktisk kan levere ALLE møbler!
Den dag i dag ville jeg ikke gøre det om men holde fast i, at det er vigtigt at prøve at bo alene, alternativt med en ven, inden kæresten flytter ind. Det skal altså prøves, når man flytter til byen. Det skal prøves længe nok, til man bliver træt af snavset tøj, det samme mad hver dag og for høj musik ? så kan man flytte sammen med kæresten.

(Adam boede sammen med en kammerat, jeg boede alene  i det år, og jeg er stadig hammerglad for, at jeg gjorde det. Jeg ved, at jeg kan selv, hvis vi nogensinde skulle gå fra hinanden. Det er trygt at vide. Selv om jeg dengang fik knust en lille del af mit følsomme hjerte, haha!)
Går du lige så meget op i jeres hjem, som Cathrine gør? En ting er vel de store møbler, men hvad med alle dimser og detaljer?
Jeg går absolut ikke op i det lige så meget som Cathrine. Jeg er med på de store beslutningen, fordi vores hjem er min base. Det er her, jeg skal koble fra, slappe af og lade mine batterier op, det skal der være plads til at kunne.
Dimser og detaljer bliver jeg ikke involveret i, men jeg går heller ikke op i det og engagerer mig. Jeg kunne hurtigt finde ti dimse-ting, jeg ville smide ud, hvis jeg fik muligheden for det, haha! Det er altid Cathrine, der leverer input til indretningen, min interesse er bare ikke ligeså stor.

(… Og han siger altså tit “NEJ”, når jeg foreslår lyskæder, lysende bogstaver eller lignende. Eller også siger han “det må du selv betale så”, og så gør jeg det)

Var det din ide at få Frida? Eller skulle du lige overtales?
Det var bestemt ikke min ide at få Frida. Det krævede en del overtalelse fra Cathrines side, år faktisk. Jeg er vokset op med hund, så jeg vidste godt, hvad jeg gik ind til. Det er tidskrævende og dyrt at have hund, men det hele bliver opvejet gange ti når man får en hjemvendt-soldatværdig velkomst, når man kommer hjem fra arbejde.

(Det tog mig flere ÅR at få Adam overtalt. Han sagde bare “nej”, hvis jeg spurgte. En dag spurgte jeg “hvorfor?”, og så var der pludselig ikke nogen argumenter, og så tog vi ud og så på hvalpe. I kan læse mere om Frida HER, lidt praktisk om hvorfor og hvordan med en mops og også lidt om samme her og lidt om en dag i Fridas lille liv. I dag må jeg ofte sige til Adam; “ej skaaat, tal lige ordentligt”, fordi han taler babyhundesprog, haha! Det er nu ret sødt.)

Føler du dig umandig ved at have en mops som hund? Hvis nej, kom gerne med gode argumenter!! (Så jeg kan bruge dem mod min kæreste 🙂
Umandig?! Frida skal jo bare grynte lidt med sin vejrtrækning, så bliver de andre hunde bange, fordi de tror, hun knurrer af dem. Mopsen er den bedste race og passer faktisk godt til min personlighed. Madglad, altid legesyg og glad for alle!

(Frida er flere gange af fremmede på gaden blevet omtalt som en muskelhund, hah! Hun er absolut ikke en tøset race, siger jeg bare.)

Er du ligeså meget et hundemennesker som rockeren?
Guilty as charged.

(Oh yes!)

God dag <3

 

English recap:

My boyfriend got a lot of questions from you guys about interior decorating, how much he decides and controls, why he didn’t want to move in with me our second year together – you can read a translation right HERE.

11 kommentarer

 1. Stine B siger:

  Oh, jeg er en kunstelsker og græmmer mig lidt ved plakatkunstens indtog! Der er sindssygt mange fine plakater – ja bestemt! Men der er virkelig også meget god kunst derude – og snakker vi litografier og nye unge kunstnere, behøver det ikke være så dyrt 🙂 måske du skulle give gallerierne et skud en dag? Der er ikke noget dejligere end et fint maleri, hvor man kender kunstneren bag og har brugt lidt overvejelse inden man har købt det. Plakatkunsten er bare lidt mere køb og smid væk og der er sjældent mange tanker og teknik bag det..
  Din kæreste lyder skøn – ligesom dig!
  God dag og tak for din skønne stemme i radioen og spice girls igår

  1. Cathrine Nissen siger:

   Selv tak 😀
   Jeg forstår rigtig godt din mening, men jeg kan også godt lide at kunst bliver for alle uanset pengepung. Og så vil jeg sige, at Stilleben faktisk gør sig i rigtig mange særtryk og få optryk, og det er meget dem jeg dyrker 🙂 I forhold til gallerier er det slet ikke min force, så der må jeg få tips fra jer!
   KH

 2. Nikita siger:

  Jeg bed mærke i “mine stole, og vores tæppe” og “det må du selv betale”. Har I ikke fællesøkonomi?

  1. Cathrine Nissen siger:

   Nej det har vi ikke 🙂 Vi har en fælleskonto at sætte penge ind på. KH

 3. Line siger:

  Jeg må lige høre dig hvor dine billedrammer er fra? For nok er plakater flotte, men kun når de kommes i en smuk ramme og dine er ret så fine!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det er Ikea’s finest 😉 De koster ingenting! KH

 4. Maria siger:

  Hej Cathrine.
  Jeg er temmelig ny læser på din blog. Men jeg er nødt til at sige; Hvor er du dygtig til dit job, hvor har du en sød kæreste og ikke mindst; hvor bor du lækkert!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Åhr hvor er du sød Maria, tusinde mange tak og rigtig meget velkommen til <3 KH

 5. J. siger:

  Søde Cathrine, har du mon på et tidspunkt lyst til at dele lidt om, hvor du finder inspiration til boligindretningen? Er det fra diverse blogs, magasiner eller er det bare et naturligt talent? 😉

  1. Cathrine Nissen siger:

   Jeg har skrevet lidt om det før, men Pinterest er helt klar en inspiration og så det desværre nok “natuligt talent”, eller min egen forestilling og hoved. Jeg tror også, at det meget er strømninger, som man måske lige får fra blade eller blogs men også butikker, på gaden osv 🙂 KH

 6. Tina siger:

  Det er sjovt med de mopser – vi er også flere gange blevet spurgt “Er det ikke sådan en kamphund?” eller kigget skævt til. Der må man altså bare grine 😀 de sløve tænder en mops har, ville sgu ikke kunne være til meget nytte i nogen kamp. Haha

Send en besked