Top

Hverdagsmakeup: Fem-trins-guide

14.10.2014
Skabt af Cathrine

Rockpaperdresses, let hverdagsmakeup, oriflame, cathrine nissen

Godmorgen piger (og ca. 10 % mænd – jeg har kigget statistikker i går, ret sjovt!),

Jeg har endnu en lille guide klar til jer i samarbejde med Oriflame. Den første guide handlede om bløde fusser, og nu skal det handle om hverdagsmakeup.

Først og fremmest skal der lyde et rungende TAK til min kæreste for at gide at tage billeder af en hel makeupsession. Heldigt for ham var konceptet hverdagsmakeup – det tog ikke mange minutter. Min makeup i hverdagen skal være let og hurtig. Jeg vil hellere sove fem minutter længere end bruge for meget tid foran spejlet. Nu kræver håret jo også sine minutter 🙂 De fem trin kan også skæres ind til benet, hvis I vil. Jeg synes dog resultatet er i top med alle fem.

Rockpaperdresses, let hverdagsmakeup, oriflame, cathrine nissenJeg har brugt en ret let foundation, Oriflame har en fin økologisk og Fairtrade-certificeret en af slagsen. Så har jeg brugt en concealer omkring øjnene, for jeg har tendens til mørke rander ligegyldigt, hvor længe jeg sover. En perlemorsskygge til øjenlåget. En mascara (fra The One-serien på tilbud lige nu) som er god til at skille vipperne fra hinanden – længde og adskillelse er vigtigst for mig til hverdag. Og så til slut lidt cremerouge, som også kan bruges på læberne – det gør hele ansigtet lidt friskere.
Rockpaperdresses, let hverdagsmakeup, oriflame, cathrine nissenoriflame_col2

Den perlemorsagtige cremeøjenskygge er rigtig fin både som highlighter “øverst” på kindbenet, som highlighter lige under øjenbrynet og i øjenkrogen for at “åbne” øjet – og selvfølgelig som helt almindelig øjenskygge. Min erfaring med cremeøjenskygger er, at de ofte klumper lidt i “pølser” på øjenlåget, men jeg synes, man kan komme omkring det ved at bruge concealer eller anden “mætter”, en primer, på øjenlåget først.
oriflame_col3
Rockpaperdresses, let hverdagsmakeup, oriflame, cathrine nissen

Jeg måtte virkelig lægge makeup’en langsomt for at min kæreste kunne få det hele med, haha! Det lykkedes!

Jeg er ingen makeup-ekspert, men jeg har alle dage elsket at lege med makeup. Helt fra jeg var barn og blev placeret på det orange toiletbræt inden fastelavnsfesten – min mor lagde masser af blå mascara på mine små vipper. Jeg havde selv et lille sæt med blå, grøn og lyserød øjenskygge, øjensynligt fra Fætter BR. Så gjorde jeg hende “kunsten” efter. Jeg har været igennem de mest kradse glimmerfarver på øjnene; lilla, irgrøn, blå osv. I dag skal det bare være nude og let. Er det ikke også trenden? Jeg lærte ikke om concealers før for et par år siden, og det er nok dét sammen med rouge, jeg nødigst undværer.

Hvis jeg skal bygge mere på, så får brynene også lige en tur. Men that’s it 🙂

Rockpaperdresses, let hverdagsmakeup, oriflame, cathrine nissen

English recap:

A simple step by step-guide to an easy everyday makeup look. A light foundation, a concealer around the eyes, a beig-y eyeshadow with the slightest amount of glitter, then mascara and some rouge to finish of with!Rockpaperdresses, let hverdagsmakeup, oriflame, cathrine nissen

9 kommentarer

 1. Malene siger:

  Brugbare tips. Men du er nu altså også smuk uden makeup 😉

 2. Sara siger:

  Rigtig fine steps, mere behøves der heller ikke. Jeg har dog svært ved at begrænse mig, men mest fordi jeg synes det er sjovt. Hehe.
  Hvis du vil have en cremeøjenskygge der bare holder, så skal du prøve Macs paint pot. De holder virkelig godt, og jeg kan ellers også have svært ved at få dem til at blive på øjenlåget.

 3. Amanda siger:

  Hvor er din fine fine sweater fra? 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Den er fra Designers remix, Amanda – lige her: http://www.designersremix.com/dk/asta-brush-19887.html KH

   1. Amanda siger:

    Tak!

 4. sara siger:

  Hvilken læbestift har du brugt?

  1. Cathrine Nissen siger:

   Jeg har brugt den samme farve til kinderne som til læberne; Studio Artist Blush – der er linket til den 🙂 Det er et fint alt-i-et-produkt 🙂 KH

Send en besked