Top

Link Love #2 // August

31.08.2014
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

linklove
Sidste måned var det en kæmpe succes at lave Link Love-indlægget, så nu gør jeg det igen! Og denne gang har jeg lyttet til jer omkring layoutet og bare gjort det til en klassisk collage.

1. Jeg har savlet på Carrie hos They all hate us!

2. Jeg har læst ægteskabs-eller-bare-virkelige-lange-forhorholds-tips hos A cup of Jo!

3. Simone gav tips til Hamborg, som jeg skal besøge i efteråret. Der er blandt tip til den mest geniale vintagebutik.

4. Cupcakes and Cashmere er altid god for lidt kig-indeni-skriveri, og der gemte jeg blandt andet 5 love languages.

5. Gane og Gaffel har været i Paris og forædt sig, og jeg har planer om at gøre det samme om to uger, så guiden faldt på et tørt sted! Der var i øvrigt også en opskrift til de frankofile, der kalder en toast for en Croque Monsieur (udtales Krok Misjø). Og så var der den med de andre Pariser-tips her.

6. Natten, som jeg bare kalder min gode veninde, har lavet den fineste strop til kameraet – den skal jeg kopiere!

7. Sebrinas svigerinde laver de vildeste fletninger, og denne her har jeg gemt til en særlig lejlighed (som nu kræver håret vokser ud igen).

8. Ingen Link Love uden Homesick-pigerne – de har lokket mig med et Karlsson-ur <3

9. Marie tippede om et par fashion-things-to-do, når regnen falder. Og når nu man keder sig og regnen falder, så kan man da også lige lave sig sådan en norsk naturhytte som hos French by Design.

10. Bored Panda har lavet de sødeste småkager, jeg endnu har set! Det er MUST DO nu til efteråret. Og så var der også noget med nogle bounty-ispinde, mums.

11. Apropos min snak om 00’erne, så har Manrepeller også fokuseret på det smukke årti i denne måned!

12. Queen of Jetlags skrev om gode idéer til, hvordan man finder indlægsinspiration.

13. Jeg ønsker mig nogen gange at jeg var barn til en af pigerne bag Green Kitchen Stories, eller måske bare veninde til – så kunne jeg spise sindssygt meget lækkert, fx denne her suppe. Og nu vi er ved mad, så lavede Sofie citrontærte, som jeg kopierede til mine dejlige studieveninder. Den VANDT.

14. AC har givet mig basic tips til Photoshop, og Bonjour Luce gav flere fototips

15. Stinestregen tegnede mig som en bangebuks (det kunne i hvert fald ligeså godt have været mig), og Live fra Lolland beskrev kompromisets gyldne vej.

16. Riksen skrev en ret sød anbefaling af mig, så den gemte jeg også.

17. Miriam viste sine to ansigter, og jeg elsker hende for det – aren’t we all two faced?

18. Og så starter jeg studie igen – så kan man da lige fikse fryseren med alt muligt smart og sundt.

19. Der blev også tid til en lille bitte test. Og jeg blev Jack.

19 kommentarer

 1. Miriam siger:

  Tak for kærligheden, Cathrine, du er sgu så rar. Jeg blev i øvrigt Rose i den der test, så vi er vel nærmest soulmates. 😉

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det tror jeg vist godt man kan kalde os, haha <3

 2. Sabrina siger:

  Dejlige links 🙂 Jeg blev også Jack – det’ nice! Åhh Leo, han var fandeme læks <3

  1. Cathrine Nissen siger:

   Haha, han var så forfærdeligt lækker! KH

 3. Sebrina siger:

  Det var virkelig pænt af dig! 1000 tak, som jeg nok bør give videre til min dejlige svigerinde 😉

 4. Laura siger:

  Endnu engang fan! Og layoutet er meget bedre denne her gang, hvor linksene får lov til at komme sin ret. Jeg har trykket mig videre til flere af dem (nogle af dem har jeg allerede besøgt), og nu går den sidste ventetid i lufthavnen i Dallas med masser af god underholdning. TAK!

 5. Louise siger:

  Er kæmpe fan af dit nye “link love”!!! (Og dig, høhø)

 6. Alona siger:

  HEJ CATHRINE!!
  Glædelig sommer 🙂 Jeg elsker det hele som altid. Virkelig. og pænt hår og læbestift og smil!
  I dag tænkte jeg på noget, fordi jeg sad i en situation og gerne ville have nogle ord ned på skrift, men samtidig ville jeg også redigere billeder. Da begge dele var gjort, synes jeg slet ikke tingene passede til hinanden. Ingen vegne endte de, udover til min egen fornøjelse og erindinger.
  Derfor overvejede jeg om du har en taktik når du producerer dine indlæg, din klumme (da det var aktuelt), eller for den sags skyld dine ord som går ud til os gennem radioen.. Skriver du først? Mindmapper du idéer til skrivelser? Tager du billeder og skriver ud fra dem? Eller hvad gør du dog? 🙂
  Kærligst
  Alona

 7. Clara siger:

  hvad starter du for studie? viderelæsning på Film- og Medie? eller noget helt andet?

 8. rijaH siger:

  Ved ik om jeg ska grine eller græde 😮
  You got: The Iceberg
  People perceive you as cold (perhaps you’re often accused of bitchy resting face?) but really you’re just resolute. You can cause a lot of destruction if you need to, but you’d really rather stay still and not get involved.
  Men altid lækkert og læse lidt link love! 😀

 9. OMG! Live fra Lolland! Det er mig! Mange tak! 😉

 10. Anne siger:

  Er allerede vild med link love-konceptet, men en lillebitte ting der kunne gøre layoutet endnu bedre: hvis du kunne finde tid til at skrive numre på collagen – således at man kan se hvilket billede der hører til hvilket link. Det forvirrer ihvertfald mig lidt at jeg ikke kan se hvilket billede der hører til hvad, medmindre det er helt tydeligt (som Sebrinas fletning, f.eks.)
  🙂

 11. Tine siger:

  Jamen hovsedasseda, når du sådan skal til Paris lige om hjørnet, så føler jeg mig nødsaget til at tippe om min “Restauranter i Paris”-kategori. Jeg kom selv hjem fra Paris sidste fredag, så den er ret up to date og mangler stadig et indlæg eller to 🙂
  http://kammerknas.wordpress.com/category/restauranter-i-paris/

 12. Ditte B. siger:

  Jeg er forholdsvis ny læser af din blog, men dine Link Love-indlæg er allerede mine yndlings!

 13. Når du nu sådan står og skal til Hamburg inden længe, så får du dælme også min guide. B. la. til den sødeste kebabmand og en café så fin, at man skal passe på ikke at købe det hele med hjem 🙂
  http://paeneoverflade.blogspot.dk/2014/09/hamburg-guide.html

 14. Joanna Goddard er simpelthen også fantastisk! Elsker hende og de små små rødder, hun har. Har vist nok egentlig fulgt med siden hun var gravid med Toby.

  1. Cathrine Nissen siger:

   Ja hun er så, helt igennem! KH

 15. Fik slet ikke sagt tak for link-love igår! TUSIND tak smukke… Håber du finder lige så meget guld i Hamborg, som jeg gjorde 😉 <3

Send en besked