Top

OOTD: Copenhagen Town Hall

01.02.2015
Skabt af Cathrine

rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic blogger rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic blogger rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic blogger
Aff. links: Sneakers – Mary Katrantzou for Adidas (alternative HERE) // Leather trousers – &Other Stories // Turtleneck – By Malene Birger // Shirt (SALE) – Isabel Marant (alternative HERE) // Peacoat (SALE) – Petit Bateau (alternative HERE) // Scarf – Faliero Sarti // Bag – Mulberry // Lips – Nars “Michiyo” // Photos by Wearemad

Godmorgen!

Jeg sidder stadig i min morgenkåbe, drikker kaffe og hører Musikquizzen. Minder mere og mere om min mor, men det er sgu egentlig også okay, haha!

Min kæreste overraskede mig med at invitere på date i går, efter jeg kom fra arbejde – vi skulle på Salon 39 allerede klokken 17.00, for det var det eneste tidspunkt, han kunne få bord. Det betød også, at vi allerede var hjemme 19.15 og i seng kl. 20.00 for så at se Danmarks Indsamlingen, haha! Vi er ikke engang gift eller opfylder kriterierne for mimrekort, men det var sørme lækkert at gå så tidligt i seng, og bare dase den fra dynerne til vi lullede i søvn til TV2 med sidste økonomiske status omkring 57 mio. kroner. Og så vågnede vi til 100.000.000 kroner! Og 20 % af det beløb havde verdens sejeste kolleger på P3 samlet ind. Fandenfisemig godt gået. Men vi har også kick ass lyttere!

I dag står den kun på blogarbejde og en minikoncert med Marie Key lidt senere, og hvad kan I så glæde jer til at se på bloggen den næste uge? Det ved jeg sgu ikke endnu, haha! Jeg har hevet fat i det her gode indlæg, hvor jeg fik masser af inspiration fra jer, og selv om jeg har sat hak ved mange af dem, så er der stadig noget at skrive. Men jeg har lige nu en prioritetsliste med følgende emner, jeg gerne vil berøre: Venindeskaber, hvad kræver det at køre blogkarriere, flere filmanbefalinger. Og så gad jeg bare mega gerne, at min lille mand skrev interviewet færdig. Men der er vist nogle multinationale firmaer, hvis regnskaber kommer før mig. Nårh.

Men lad mig starte med et rigtig hverdagsoutfit! En læderbås’. En uldskjorte og en klassisk jakke. Men da det nu var fredag, kom min pailletrullekrave inderst som lille detalje. Dén må nok tælles som årets bedste køb, for selv om det er et obskurt stykke tøj, så går der ikke en uge, hvor den ikke er på!

Udsalget slutter i øvrigt de fleste steder i dag, jeg overvejer liiiidt de her sandaler, denne her denimjakke (denim er kæmpe stort den kommende sæson, igen-igen) eller de her ballerinaer. Nu må vi se… Jeg går også og sparer op til Cali.

rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic blogger rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic blogger

An outfit from the other day where I went to this big happening near Tivoli in Copenhagen. A lot of jewelry brands were gathered at The Jewelry Room, an event to give focus to the scandinavian jewelry scene. And the Royal Heighness Crown Princess Mary were there to acknowledge that branch of the fashion scene. And the journalists and photographers were going bananas almost pushing all the displays and ruining the whole thing. Oh Gosh! That’s when my friend Katrine and I decided to leave. Outside we took a few pictures and of the photographers waiting outside for the Crown Princess decided to help Katrine with the composition and lightning. So sweet of him 🙂

Have a great SUNDAY!rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic blogger rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic blogger

7 kommentarer

 1. Anne Pahl siger:

  Sjovt du faldt i søvn til 57 mio på tv2, når det var dr der sendte showet

  1. Anne Pahl siger:

   Ihh, hvorfor forsvinder slutningen af min kommentar altid når jeg kommenterer herinde? Underligt! Anyhow, der stod bare, at det lød som en skøn weekend!

  2. Cathrine Nissen siger:

   Hehe, ja men det var da bandet TV2 gik på 😉 Der faldt vi i søvn 😀 Det var en herlig weekend, det håber jeg også du har haft 🙂 KH

 2. Laura siger:

  Eeeij, jeg håbede lige at fotografens tips kom med i indlægget 😉 Synes du teasede om noget på enten Facebook eller Instagram tidligere i dag, haha. Gode er de i hvert fald, billederne!
  Og så vil jeg også gerne lige rose for at du gør det rigtig godt med dine indlæg. Du får altid knyttet en god tekst til billeder, sådan så outfitbilleder nærmest aldrig står alene som blot eksempler på outfit. Det er fedt at der er noget indhold og noget substans! Det var bare det jeg ville sige 🙂 God søndag!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Hehe, jeg skrev, at han gav os nogle tips, men han overtog kameraet og gjorde bare. Og så sagde han, man skal gå i knæ så hovedet går mod himlen på outfitbilleder 😉 Ellers havde jeg indstillet kameraet rigtigt 🙂 KH

 3. Karina siger:

  Ej hvor ser du bare fin ud 😉

  1. Cathrine Nissen siger:

   TAK Karina, altså, du er kær :-* KH

Send en besked