Top

OOTD: Dressing like a grown up

25.08.2014
Skabt af Cathrine

 photo dagens250814_1_zps9ab294b0.jpg

 photo dagens250814_5_zps704ae980.jpg
Ballerinas – Miu Miu // Pants – Part Two // Shirt – Zara // Jacket – H&M Trend // Sunnies – & Other Stories // Bag – Mulberry

I DAG har jeg tænkt mig at vende tilbage til at træne. Kan I huske det her indlæg? Jeg har unfollowet et par af de mere ekstreme sundhedsguruer, og så har jeg nået at få mig selv med. Jeg vil rigtig gerne tilbage til træningen. Og jeg har tænkt mig at gøre det i mit tempo, uden at være fanatisk og uden at skulle kunne løbe 10 km den første dag. Jeg har trods siddet temmelig meget stille den sidste måneds tid/halvanden pga brækkede lemmer. Seriøst – bare af at have haft højre fod oppe i to ugers tid, så er lægmusklen som bolledej – af den lidt for våde slags. Den sidder nærmest ikke fast ved knoglen men har lagt sig i en hængekøje af hud og dingler. Okay, jeg kan også beskrive noget vanvittigt væmmeligt, men ergo pergo – jeg skal igang igen, og i dag skal jeg til Stram op. Sgu. Og så må vi se, hvor meget jeg holder til.
Oven over et outfit fra en af mine mere voksne dage. Altså tøjmæssigt (aldrig mentalt). Nogen gange når jeg tager tøj på om morgenen, så kigger jeg mig i spejlet og siger, at dét der vist er et ægte voksensæt, og det skal jeg huske til, når jeg bliver voksen. Så jeg stadig kan være smart. Og så er det, at jeg rammes to sekunder efter – jeg er jo voksen. Jeg er meget langt fra min scorekjole (pistaciegrøn med v-udskærling i polyester med simikæde mellem brysterne. Yes.), min supernedringede Miss Sixty-bluse med snyde-snørre mellem brysterne (meget fokus på brysterne, well a girl’s gotta know her assets) og mit hiver-lige-g-strengen-op-over-buksekanten-så-alle-kan-se-jeg-huskede-trusserne-i-morges. Jesus. Jeg var kropsfikseret for ti år siden. I dag er det et spørgsmål om at have det rart. Og det har jeg sørme i mine bløde Part Two-bukser og pæne jakke.
God dag <3
 photo dagens250814_4_zps9b48ca33.jpg
English Recap:
When I was younger I did everything I could to flaunt it. Ten years ago I was busy wearing my mint green polyester dress with a v-neck and some simile-chain-thing between my boobs. TIGHT-AS-HELL jeans and I would even pull my thong up so it would show – just to let people know, I guess, that I DID remember my underwear this morning. Or my very Kylie Minogoue-Can’t-get-you-out-of-my-head-low-V-neck. A lot of focus on the bustier department – a girl’s gotta know her assets, y’know! Fast forward ten years and couldn’t DREAM of EVER showing my now the-ones-before-granny-panties nor my boobs. Unless in a very expensive and fashion right dress. Never say never. How thing’s have changed! Thank God for 2014 and not 2004.

16 kommentarer

 1. Camilla siger:

  Rigtig flot og meget voksent outfit 😉 Jeg kan slet ikke forstille mig, dig i sådan en kjole, eller bluse…og hey hvad sker der for trusserne…! Altså min pæne lille kusine 😉
  Knus og kram

  1. Cathrine Nissen siger:

   But it’s true 😀 Jeg var vist ikke ene om det, mange af pigerne i klassen og parallelklasserne gjorde det – I blame the Thong Song! Kram

 2. Meeeega fint outfit 🙂 Er simpelthen så vild med din jakke! Angående det med at være voksen – jeg tror ikke, vi alle bliver mentalt voksne. Og heldigvis da!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Ja den var også et scoop – de kunne ikke sælge den, og så fik jeg den med – 50 % OG min dengang medarbejderrabat på 25 %. Jeg har været SÅ glad for den <3 Og HØRT angående mental voksentilstand 😀 KH

 3. Kir siger:

  Åååh, hvad man ikke gik i for 10 år siden! (U)tak for dét flashback…. 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det var SKRÆKKELIGT, haha! KH

 4. N.K.L siger:

  hvor ser du fantastisk godt ud 🙂
  //N.K.L
  http://www.nkl-fashion.dk

  1. Cathrine Nissen siger:

   STOOOORT kram til dig 😀 KH

 5. KJ siger:

  Haha! Jeg klukkede af grin for mig selv, da jeg læste din beskrivelse af lægmusklen, der blev til bolledej og dernæst lagde sig godt tilrette i en hængekøje af hud 😀 Håber det dér Stram op kan få den op af hængekøjen og tilbage på sin plads igen 😉
  Og godt gået med træningsopstart -det er så fedt, at du tager det i dit eget tempo -og så tilmed er ærlig omkring det herinde!
  🙂
  God aften til dig 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Godt det morer dig KJ 😀 Jeg var skrækslagen, da jeg opdagede det 😀 Og så kan jeg fortælle dig, at det var DØDShårdt at starte i dag, men det bliver forhåbentligt starten på en god rutine, sov rigtig dejligt! KH

 6. Emilie siger:

  Hvor er du smækker lækker! 😀

  1. Cathrine Nissen siger:

   TAK manner 😀 KH

 7. Ane siger:

  Jeg et vild med bukserne. Er det nogen der stadig er i butikkerne eller er de af ældre dato?

  1. Cathrine Nissen siger:

   Med lidt søgen er det lykkedes mig at finde dem, Ane 😀 De er fra i sommer, og de er på udsalg nu her: http://www.miinto.dk/p-869990-c-32980-part-two-urban-561-buks-laengde-68 De er lidt til den store side! KH

 8. Anne Thomsen siger:

  Hej, så fed mulberry taske, hvad størrelse er den i?
  Hilsen anne

Send en besked