Top

OOTD: Frynser i natten

05.04.2015
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Maje, rockpaperdresses, cathrine nissen, outfit, dagens, ootd

Godaften fra Paris (prøv lige at synge Vågner i natten med frynser – “det har frynset på mit vinduet”, sangen giver helt ny mening!)

Kvaliteten af billederne er ikke nær, det den plejer, men jeg spurgte min kæreste, om han ikke godt gad tage et par billeder, så jeg kunne vise jer min nye jakke. Den er så SMUK! Jeg har ledt efter et alternativ til den sorte og klassiske læderjakke, men det er virkelig svært at finde i pæne udgaver. I går i Maje, på min yndlings-shoppegade i Paris, Rue Vieille-du-Temple, fandt jeg en smuk navy læderjakke tilmed med de smukkeste frynser på ryggen og arme.

Jeg viste jer den også på Insta i går aftes på vej til aftensmad (vi fandt et virkelig godt pizzasted, hvor man selv skulle klippe sin pizza ud – jeg kommer til at opdatere mine tre Paris-guides!), den er bare så smuk og lige mig. Det tog en times tid sådan at beslutte sig for at gøre den investering, men jeg ved, at hvis den ikke var kommet med hjem, så havde det været “the one that got away”, som jeg har det med meget få stykker tøj. Det bliver dejligt at kunne vise jer den ordentligt, men en lille status – her går det rigtig godt – og et preview på jakke skulle der til, sådan en søndag eftermiddag, synes jeg.

Skoene er i øvrigt de rareste højhælede jeg har haft, siden mine allerførste, jeg fik til min søsters konfirmation i 1998. En lille og tyk hæl, den sidder godt fast på foden – ahhh!

Shoes – Decadent // Jeans – H&M “mom jeans” // Top – Munthe // Knit – Kjær København // Jacket – Maje // Bag – YSL
Maje, rockpaperdresses, cathrine nissen, outfit, dagens, ootd
Maje, rockpaperdresses, cathrine nissen, outfit, dagens, ootd

5 kommentarer

 1. puherock siger:

  la casaca està bonita

 2. Louise siger:

  Den er jo helt vildt fed! Tror det bliver en rigtig god investering!

 3. Camilla Kruse siger:

  Jeg får alt for sjældent takket dig for at forsøde min hverdag i radioen – og tilmed også på bloggen. Du virker så ekstremt positiv og livsglad, og det er altså en evig fornøjelse at følge med fra sidelinjen (også når de lidt tungere ting presser sig på). Da jeg så ovenstående billeder tænkte jeg straks, at du praktisk talt aldrig har været smukkere, og det siger altså ikke så lidt (for du har altid set fantastisk ud). Du ligner én, som er klar til at danse natten lang med din smukke frynse-læderjakke gennem Paris’ gader. Den er virkelig et scoop, den jakke. Hamrende fed! Og man skal ikke kimse af lidt materiel kærlighed krydret med frynser. Når den tilmed toppes med “the real deal”, så kan livet da ikke blive meget bedre.
  Og de der “mom-jeans” har jeg ikke været helt overbevist om tidligere, men det er jeg nu, hvor jeg ser rockeren rocke dem. Jeg må straks i H&M! Du og din kæreste ønskes (endnu) et fantastisk pariser-eventyr. Tak fordi du lader os følge lidt med i dit fine univers 😉

 4. Lisbet siger:

  Åårh – fiiineste billede af dig, det sidste her i rækken!

 5. Den er virkelig virkelig fed! 🙂

Send en besked