Top

OOTD: H&M CONSCIOUS EXCLUSIVE 2015

06.05.2015
Skabt af Cathrine

rockpaperdresses, cathrine nissen, elle style awards 2015, danmark, koncerthuset, H&M Conscious Exclusive 2015

rockpaperdresses, cathrine nissen, elle style awards 2015, danmark, koncerthuset, H&M Conscious Exclusive 2015

rockpaperdresses, cathrine nissen, elle style awards 2015, danmark, koncerthuset, H&M Conscious Exclusive 2015

rockpaperdresses, cathrine nissen, elle style awards 2015, danmark, koncerthuset, H&M Conscious Exclusive 2015

rockpaperdresses, cathrine nissen, elle style awards 2015, danmark, koncerthuset, H&M Conscious Exclusive 2015

rockpaperdresses, cathrine nissen, elle style awards 2015, danmark, koncerthuset, H&M Conscious Exclusive 2015

Godmorgen gode damer <3

I dag er sidste dag på P3 – i nogle dage bare- jeg har arbejdet alle dage siden i onsdags i sidste uge, og jeg er herre mega bagud på alt andet i livet. Det får jeg lige styr på de næste dage, når jeg altså lige har “overstået” dagens arbejde. Overstået er det forkerte ord, når jeg elsker at gå på arbejde, men I ved, hvad jeg mener.

Jeg skal have svaret mails fra de sidste hundrede dage, forberedt nogle billeder, gået tur med min hund, folde tøj (har ikke foldet vasketøj i to uger…) og så skal jeg vigtigst af alt: Have set det sidste afsnit af Gift ved første blik (US edition) – jeg er SÅ spændt på, hvordan det ender. Jeg har virkelig elsket den amerikanske version af programmet – der har været noget mere drama over det, men til gengæld er de virkelig gået op i det med hele hjertet. Jeg hepper på Jamie og Doug – Monet & Vaughn tror jeg ikke på overhovedet (han er sådan en klaphat). Cortney og Jason har været ret satte fra start af, så det tror jeg også på, men de har ikke brug for så meget hep som Jamie og Doug har. Har I set det?

Her får I aaalt for mange billeder af Elle-outfittet, haha, men Marie tog en ordentlig måsfuld, tilbød så at redigere og udvælge, og med alt det arbejde, så kan jeg næsten ikke nænne at tage nogen fra. Med hendes øje for detaljen, så er der sikkert en mening med hvert et billede i hendes øje. Hun er så dygtig. Jeg håber, I kan holde til det. Det bliver sidste omgang Elle-fokus for i år (skrev også sent i går aftes), så fra i morgen er alt ganske uglamourøst igen.

Så SÅDAN tog jeg mig altså ud i stiv kuling inden festlighederne i mandags. Det blæste en halv pelikan, så frisøren blev hurtig en fuglerede, men I kan se et lidt bedre billede lige HER af håret. Sidste år fik jeg lavet negle og alt muligt. I år prioriterede jeg bare at få sat hår. Det er ikke så vanvittigt dyrt, og det giver virkelig, virkelig meget til ens egen følelse af at hænge sammen. Jeg vil i al fald sige, at håret var halvdelen af outfittet.

Jeg håber, at Morten/H&M-folkene syntes, at kjolen var godt lånt ud – jeg gjorde mit bedste med rank ryg, hah! Og jeg håber, at jeg fik omvendt bare få af jer, der lidt stemte imod kjolen på Facebook. Jeg syntes alligevel, den blev meget rocker-agtig med pink læber, sejt hår og rigtig dametaske. Kjolen er så meget smukkere i virkeligheden, end den var på webshoppen. Den har et smukt mønstret for indvendigt også, som rigtig kom til sin ret, når vinden tog fat. Ma-ryh strikes again! I gode gamle H&M – det elsker jeg altså lidt. At jeg er damen, der kommer i H&M. Pyt med alle de dyre designere – inderst inde er det her jo det mest repræsentative for mig, min stil – jeg går i H&M til hverdag, hvorfor ikke til fest?

Alt i alt følte jeg mig altså virkelig fin – og der var ingen andre, der havde kjolen på, som flere af jer ellers havde frygtet (og sådan set også mig selv).  Gid flere mandage var så festlige.

Igen, TAK TAK TAK for al jeres opbakning, jeres stemmer og engagement i valg af sko og taske. Det hele. GOD onsdag :-*

Heels – Jimmy Choo // Dress – H&M Conscious Exclusive 2015 // Bag – YSL // Bracelet – Aurélie Bidermann // Photos by Nemesis, Babe
rockpaperdresses, cathrine nissen, elle style awards 2015, danmark, koncerthuset, H&M Conscious Exclusive 2015

rockpaperdresses, cathrine nissen, elle style awards 2015, danmark, koncerthuset, H&M Conscious Exclusive 2015

rockpaperdresses, cathrine nissen, elle style awards 2015, danmark, koncerthuset, H&M Conscious Exclusive 2015

rockpaperdresses, cathrine nissen, elle style awards 2015, danmark, koncerthuset, H&M Conscious Exclusive 2015

rockpaperdresses, cathrine nissen, elle style awards 2015, danmark, koncerthuset, H&M Conscious Exclusive 2015

rockpaperdresses, cathrine nissen, elle style awards 2015, danmark, koncerthuset, H&M Conscious Exclusive 2015

rockpaperdresses, cathrine nissen, elle style awards 2015, danmark, koncerthuset, H&M Conscious Exclusive 2015

rockpaperdresses, cathrine nissen, elle style awards 2015, danmark, koncerthuset, H&M Conscious Exclusive 2015

rockpaperdresses, cathrine nissen, elle style awards 2015, danmark, koncerthuset, H&M Conscious Exclusive 2015

rockpaperdresses, cathrine nissen, elle style awards 2015, danmark, koncerthuset, H&M Conscious Exclusive 2015

34 kommentarer

 1. Lisbet siger:

  Så mega fin, altså. Ok hold nu k.. hvor jeg bare elsker den taske! MÅ simpelthen have fingrene i den en dag! Godt man snart fylder 30 😉

 2. Amy Dyrholm siger:

  Du ligner en ægte prinsesse!! SÅ SMUK! <3

 3. Nanna L siger:

  Igen: WOW! That dress!

 4. Julie siger:

  Er kjolen stadig til at købe? Kan ikke finde den på H&M webshoo 🙁

 5. Camilla N siger:

  Ejjjjjjj hvor er du læks!
  Har selv haft et øje til kjolen, men med mine små cm i højde dur den sgu nok ikk’ lige 😀

 6. Sabine siger:

  Jaaaaah jeg skal så meget også se sidste afsnit af Gift ved første blik i aften 😀 😀 Har også været meget mere på den amerikanske udgave end den danske – de må lige lære lidt til næste danske sæson 😉 Oveni hatten så klær du kjolen og den klær dig 😉

 7. Line siger:

  Det er ren Carrie B., jeg er vild med det! Du ligner en million. Kjolen er perfekt. Jeg kunne se, at Marie fra Vilde Kaniner også havde H&M på, det er god stil!

 8. Victoria siger:

  Du ser fantastisk ud på de billeder!
  Og jo jeg ser bestemt med i Gift ved første blik USA. Jamie og Doug krydser jeg så meget fingre for, det fortjener de begge. Og Vaughn og Monet tror jeg heller ikke på. De har måske potentiale, men de kommunikere simpelthen så dårligt. Også er han en klaphat som du så fint udtrykker det. Courtney og Jason er jo perfekte! Men det virker til at Jason har svært ved at binde sig? Eller måske er det produktionen der har klippet programmet sådan, så vi bliver i tvivl?
  Det bliver i hvert fald meget spændende! 🙂

 9. Louise Markussen siger:

  Ih, hvor er det altså fine billeder!
  Du er en rigtig mandags-prinsesse at se på, jeg er vild med det!

 10. Corporate Mor siger:

  Mega flot kjole!
  Og outfit i det hele taget! H&M laver altså nogle gode ting, så synes det er ret befriende at du ikke “designsnobber”, som mange andre til Elle aftenen.

 11. katrine siger:

  ihh hvor er du altså bare smuk og fin. Er simpelthen så glad for at du lyttede til os læsere og valgte de sorte sko, det er SÅ godt ud sammen med kjolen og dine lækre stænger 🙂 Jeg er faktisk begyndt at overveje om jeg skal købe kjole til et sommerbryllup, jeg skal til denne sommer. Jeg synes simpelthen den er så fin og enkel, selvom den er “vild”.
  Må lige sige at jeg også hepper på Doug og Jamie, come on han er sød og forstående overfor hende, så hepper virkelig på at hun bliver hos ham, så de kan lære hinanden at kende OG endelig komme i kanen, he he 🙂 Jeg tror ikke helt på Monet og Vaugn, han virker til hele tiden at piske en stemning op, så jeg forstår sgu godt at hun bliver tvær, særligt da han spurgte om hun ville sige ja til en trekant, suk!
  Noget helt andet, jeg bliver nødt til lige at fortælle at jeg har lyttet med på dit radioprogram de sidste par dage, på vej til arbejde, og du gør det virkelig godt. Særligt har jeg nydt dit indlæg i går om Beyonce og hendes fundne unge talenter, og så vores danske r’n’b stjerne, der var på SPOT. Det er SÅ dejligt og befriende med sådan nogle indlæg og lækker musik i radioen. Klap dig selv lidt på skulderen, for du er en knaldhamrende god radiovært.
  Tak for en skøn og inspirerende blog. Knus Katrine

 12. jeanette h siger:

  H&M gør det dælme godt! Og du ligeså! Rigtig flot outfit

 13. Eva siger:

  Du ser ganske enkelt helt fantastisk ud, og jeg må tilføje, at du simpelthen har så flotte veltrænede arme – ja, jeg er sådan en, der lægger mærke til det udover tøjet selvfølgelig 🙂

 14. Julie siger:

  wow hvor er du smuk!! Kjolen ser vidunderlig ud på dig, dit hår er mega flot og jeg er altså helt vild med dine arme, de er godt nok smukke og veltrænede!

 15. Er sikker på H&M-folkene er mere end tilfredse!
  Og elsker altså de pink læber, neonpang kommer altid bedst til sin ret, i neutrale omgivelser 😀
  – Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

 16. Nastassja siger:

  Du er så freaking smuk. Av av!
  Kjolen gør det ogs’ ret godt 😉

 17. Saba siger:

  Ej den kjole sidder altså spot on på dig! Tilbehøret er også bare perfekt..
  Jeg elsker Gift ved første blik-den amerikanske. Jeg blev total hooked på den og så alle afsnit på nettet lige efter hinanden haha.. Det ender godt synes jeg.. Husk at se follow up afsnittene hvor man ser dem efter et år..

 18. Maria siger:

  Uuh, jeg er også stor-afhængig af Gift ved første blik! Jeg er pt. bosiddende i USA, så jeg har allerede fortæret sæson 1 råt og er godt i gang med sæson 2. Den er i øvrigt også anbefalelsesværdig, hvis man er til den slags 🙂

 19. Louise siger:

  Det er en sindssygt flot kjole, og du ser sindssygt godt ud i den! Det kan der bare ikke være for mange billeder af!

 20. Lisbeth siger:

  Åh altså, hvor blev du bare smuk. Ikke at du ikke altid er det, men du ved hvad jeg mener. Smuk, med smukt på. Kjolen, skoene, make-up’en. Så gennemført flot og elegant. H&M-Morten kan da på ingen måde være andet end tilfreds (:
  Jeg er helt vild med det nederste gå-billede. Virkelig flot på alle måder. Stor kado til både model og fotograf!
  // http://www.moonlitmadness.dk

 21. Kære smukke Catrine!
  Fantastiske billeder! Du og kjolen var om muligt endnu smukkere i virkeligheden.
  Jeg blev placeret lige foran dig til Elle Style Awards! Jeg blev først flyttet derhen (fra min yderst sørgelige plads længst væk i hjørnet), da showet var gået i gang, så jeg havde ikke mulighed for at sige hej. Men jeg havde sådan glædet mig til at vende mig om og give dig en stor krammer, når showet var færdigt! Du har altid været en kæmpe inspiration for mig, og jeg knus-elsker at følge med herinde. Desværre smuttede du jo før showet var slut! Så de rosende ord og krammer må vente til en anden gang 🙂 Men tusind tak fordi du deler ud og skaber sig meget glæde og sætter så mange tanker i gang.
  Kæmpe stort knus Christina
  http://christinaelisabeth.dk

 22. Line LC siger:

  Eeejjjjj hvor er du altså bare flot!!

 23. Den kjole er simpelthen for fin, og du har klaret outfittet virkelig godt! Er glad for at du valgte de sorte sko, og tilsatte lidt pink til at bryde det hele med. Gennemført! 🙂

 24. Caroline siger:

  Du ser fuldstændig fantastisk ud! Wauw!

 25. Mille Emilie siger:

  Du ser blændende ud. Intet mindre!
  Jeg følger også med, skal netop til at se sidste afsnit NU på computeren efter en lang arbejdsdag. Jeg kan slet ikke ta’ ham Vaughn. Han er da den største fisk! Han er bare lidt træls kon-fucking-stant! Kan godt forstå hun bliver irriteret. Doug & Jamie tror jeg kunne blive godt, men hendes tvivl, gør at jeg tvivler, lidt. Hmm.. Men jeg krydser! Courtney og Jason er også virkelig gode synes jeg. Dem håber jeg også forbliver sammen. Nu må jeg se.. spændt spændt spændt!

 26. Laura siger:

  Jeg kværnede hele US-edition af Gift ved første blik på en eftermiddag/aften, da jeg satte mig for at rydde op i soveværelset, haha. Og jeg heppede nøjagtigt som du gjorde! Vil ikke lige afsløre noget, men det var virkelig sjovt at se hvordan samme koncept bliver gjort på den anden side af Atlanten, for selvom det var de samme betingelser og sådan, virkede det på mange måder som et helt andet program ift. det danske 🙂
  I øvrigt ser du FANTASTISK ud i kjolen! Får du egentlig lov at beholde den nu hvor den har været til skrædder, hvis man må spørge? For det synes jeg du skal have lov til 😉

 27. Franciska siger:

  Ih hvor er du altså bare helt sindsygt smuk! Kjolen er så flot til dig.
  Stort kram til dig 🙂

 28. Line siger:

  Det er seriøst også gennemført, det look. Smukt!

 29. Linnea siger:

  I am in love with the dress! and the hair! Generelt bare det hele, egentlig. Så fint, edgy og glamourøst all in one – god balance. Så dejligt at du lytter til dine læsere generelt. Gode billeder og i det hele taget en fornøjelse at læse din blog.
  Mvh :o)

 30. Sara siger:

  WAUW, sikke nogle billeder! Og nærbilledet af dine ben giver bare fuldstændig Sex and the City-feel – du ved, sådan som Carrie altid løber afsted over gaden. Super duper pænt 😀
  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

 31. Malene siger:

  Jeg prøvede den i størrelse-alt-for-stor i Aalborg i fredags. Bare fordi jeg var nødt til at mærke hvor fin den ville være 😉 Du ser til gengæld drøngodt ud.

Send en besked