Top

OOTD: H&M Studio Leather Pants

22.10.2014
Skabt af Cathrine

Ganni Kimono, H&M Studio leather pants, ISabel Marant leopard Bart sneakers, Frederiksberg, Cathrine nissen, Rockpaperdresses Ganni Kimono, H&M Studio leather pants, ISabel Marant leopard Bart sneakers, Frederiksberg, Cathrine nissen, Rockpaperdresses Ganni Kimono, H&M Studio leather pants, ISabel Marant leopard Bart sneakers, Frederiksberg, Cathrine nissen, Rockpaperdresses Ganni Kimono, H&M Studio leather pants, ISabel Marant leopard Bart sneakers, Frederiksberg, Cathrine nissen, Rockpaperdresses
Trousers – H&M Studio 2014 // T-shirt – H&M Trend // Kimono – Ganni // Socks – Dear Denier (similar) // Sneakers – Isabel Marant Étoile

Jeg kommer til at starte med at give jer et KÆMPE RUNGENDE TAK for, at I har taget jr tid til at  skrive idéer ned til mig. Jeg er totalt inspireret, og jeg har har arbejdet meget på at få min kæreste med på idéen om en spørgerunde, som gik igen hos jer. Jeg tror godt, det kan lykkes og hvis det gør, så føler jeg mig ærligt talt som en form for superhelt, for det har jeg faktisk arbejdet på længe, og nu har jeg endda også jeres ønske om det til at bakke op om idéen!

Apropos superhelt. Jeg var til træning klokken 07.00 i morges!! I never thought I’d see the day, haha! Én ting er at stå op meget før kl. 07.00, en anden ting er at træne på det tidspunkt! Jeg havde grinet og fnyset ad tanken for to måneder siden. Men nu er det sket. Men det er ikke pointen – jeg får simpelthen de vanvittigste hovedpiner til tider efter træning. Sådan helt igennem ondt i hovedet, hvor jeg skal kaste op og bliver skæv i hele fjæset. Jeg tager de stærkeste piller, jeg har, og så skal jeg sove det væk. Er det noget I har oplevet? Det er ganske frustrerende! Oftest har jeg jo fuld program resten af dagen; arbejde, studie, events. Og jeg bliver lagt helt ned og kan kun være ét sted, i min seng. Hvis I kender til det og har fundet en løsning, så please please please lad mig høre. Det er noget så frustrerende og gør det faktisk muligt kun at træne på fridage. Og selv på sådan en er det jo ikke fedt at gå i seng med migræne, kold før tolv. Jeg drikker vanvittigt meget vand i løbet af træningen, men jeg ved dog også, at jeg skal være bedre til at spise lige efter. Og så er jeg også oppe på squats med 50 kg på nakken (hvis du ikke kunne gennemskue det, så var det lige dele blær og praktisk info til situationen), og det giver rigtig mange spændinger, måske jeg skal have noget massage-agtigt? I don’t know, men jeg har brug for en løsning, nuuu!

Outfittet er det rareste og blødeste og prototypen på, hvad jeg har på i øjeblikket; de allerbedste læderbukser jeg har ejet (og bestemt ikke de dyreste, find dem HER!), og så min elskede Ganni-kimono (HER). Føler mig totalt bohemet og smart. Og godt tilpas bare. Det er guld værd!
Ganni Kimono, H&M Studio leather pants, ISabel Marant leopard Bart sneakers, Frederiksberg, Cathrine nissen, RockpaperdressesEnglish recap:

One of the very best items I have bought this season is the leather trousers from the H&M Studio 2014-collection. They are so comfortable and wearable. And at the moment I practically live in them. The same goes for the kimono from Ganni. They are just so damn great at making those bohemian lose fitted items that make me feel so feminine. Actually, we might as well call this my uniform, since it’s what I am wearing most of my days. More or less 🙂
Ganni Kimono, H&M Studio leather pants, ISabel Marant leopard Bart sneakers, Frederiksberg, Cathrine nissen, RockpaperdressesGanni Kimono, H&M Studio leather pants, ISabel Marant leopard Bart sneakers, Frederiksberg, Cathrine nissen, Rockpaperdresses
[show_shopthepost_widget id=”339502″]

41 kommentarer

 1. Mia Back siger:

  Har du prøvet at få strukket nakken ordentlig ud efter træning ? Nakkesmerter kan sidde i forkortede muskler i benene, så prøv at strække både nakken og dine ben godt ud.
  Alternativt, at rolle på en foamroller med både ben og ryg – det hjælper mig 🙂 Har også en yogaøvelse hvor man ligger med rumpetten i vejret, der virker – men den er ikke for de generte 😉
  ps. du snakekde om agent provocateur et par indlæg forinden – KØB KØB KØB! Deres str32 er fint til de helt smalle af os 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Juuuuhuuu Mia, you always got my back 😀 TAK for tip – har lige købt mig en kettle bell, en chin up bar og en ab-roller, jeg kiggede godt på den der foam roller og er da lidt en torsk, at jeg ikke har købt sådan en med nu jeg var igang 😀 Hvilken størrelse vil du anbefale den i til nakke og ben? KH

   1. Mia Back siger:

    Bogstavelig talt 😉
    Størrelsen skal jeg ikke gøre mig klog på – jeg bruger bare den de har i fitteren. Men så alligevel, måske bare den laveste og blødeste af dem ? Nakken er jo temmelig sart.
    Og yoga øvelsen hedder ‘ploven’ på dansk, men du skal lige youtube den før du går i gang 🙂 den er også rigtig god hvis du har siddet laaang tid foran computeren. Det anbefales dog ikke at lave den på kontoret 😉
    Kram,
    ps.lægen som de andre siger er heller ikke et dumt bud – min fys er næsten min bedste ven mod hovedpine 🙂

 2. Ella siger:

  Hej søde Cath.
  Jeg plejer at få det sådan efter træning, når jeg enten har presset mig selv for hårdt, eller ikke har drukket nok vand dagen før. Man kan godt blive dårlig af at drikke for meget vand under selve træningen. Det har man slet ikke brug for selvom man er tørstig. Jeg skal desuden også have lidt mad i maven inden træning, ellers kan jeg også få det dårligt. Men vand nok i løbet af dagen inden træning 🙂 Ps. Mega sejt du kan komme så tidligt afsted til træning, jeg kan slet ikke komme ud af sengen mens det stadig er mørkt ;(

  1. Cathrine Nissen siger:

   Nu jeg tænker mig om, så drak jeg alt for lidt i går – jeg var tørstig da jeg gik i seng og gad ikke rejse mig. Dovenskaben længe leve. Jeg havde faktisk ikke tænkt så langt, at det kunne hænge sammen med dagen inden, men det giver jo mega meget mening. Jeg skal også spise bare lidt inden træning – jeg hoppede på en skive knækbrød og kyllingepålæg og lidt blåbær – ikke så avancerede evner, når klokken er 06.20, haha! Hvad spiser du inden? Uf den var også grum, nu det var så mørkt, ad! Til gengæld mega fedt at være oppe og igang og have en hel dag foran sig 🙂 KH

   1. Ella siger:

    Tænkte det nok 😉 hvis man er tørstig inden man går i seng er det fordi man ik har fået nok væske i løbet af dagen 🙂 Hvis jeg træner meget tidligt, har jeg sjældent meget appetit, så der spiser jeg bare en protein bar eller en banan inden. De dage hvor jeg er oppe en times tid før jeg skal træne, spiser jeg for det meste overnight oats, det er så dejlig nemt når det står klar i køleren når man står op 🙂 Generelt synes jeg det er bedst med kulhydrater, når man bliver lidt dårlig af morgentræning, det optager kroppen hurtigst. Så tror en banan, æble eller evt en friskpresset juice ville hjælpe dig virkelig meget!:)

 3. Daiga siger:

  Hovedpine på et niveau, hvor du er ved at kaste op, kan også tyde på, at du har tømt alle dine depoter… og lidt til.
  Træner du meget hårdt, skylder du dig selv at spise noget senest 30 min. efter træning. Og evt. en lille snack ca. 1 time før træning (banan, knækbrød med os, muslibar – you name it), altså sådan, at du ikke har alt for meget i maven til træning, da det nu også kan ødelægge træningsoplevelsen.

  1. Cathrine Nissen siger:

   Jeg synes bare ikke jeg gave 110 % under træningen. Men den der migræne har jeg også haft i andre tilfælde, og den giver tit kvalme og opkast til følge… Jeg skal helt sikkert have en bar af en art eller et stykke frugt i tasken til efter træningen. Ofte går jeg i bad og gør mig færdig og cykler af sted mod arbejde osv – så er der hurtigt gået halvanden time før jeg spiser igen. Tak for tip Daiga, du er en skat! KH

 4. Pernille siger:

  Jeg fik for et par år siden også pludselig kraftige migræne anfald. Gik til lægen med det, og hun foreslog at jeg skiftede p-pille mærke og gik til optikeren for at tjekke mit syn. Fik efterfølgende læsebriller med meget lidt styrke, men det var lige det der skulle til! Udover at sørge for at slappe af. For idag kan jeg mærke begyndende migræne anfald, hvis jeg har presset min krop for meget, eller fået for lidt søvn. Måske det kan være noget af det samme for dig? Nu kan jeg holde min migræne nede, ved at tage briller på og 2xipren de få gange det kommer snigende. 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   P-piller er måske ikke så dumt? Men det kommer som oftest i forbindelse med træningen – dog også en sjælden gang imellem ved siden af. Derfor det måske også kunne være interessant at kigge på. Heldigvis er mine øjne okay – dem har jeg fået tjekket et par gange. Og så er det nok smart at spise et par smertestillende i opløbet når man ved det kommer i stedet for, når det er “fullblown” 🙂 Tak for tip!

   1. Pernille siger:

    Med hensyn til p-pillerne er det sjældent meget der skal til. Jeg har oplevet at jeg ikke kunne tåle den film der var over dem. Så det er i hvert fald et godt sted at starte 🙂
    Og ja tag piller i opløbet! Det virker i hvert fald langt de fleste gange for mig 🙂
    Held og lykke med det i hvert fald – og tak for den skønneste blog! 🙂

 5. Rikke siger:

  Det lyder som om du presser dig selv for hårdt til træningen. Kunne det være tilfældet? Og hvad siger din personlige træner, hun må da kunne hjælpe?

  1. Cathrine Nissen siger:

   Hun har nævnt, at massage kunne være en idé. Det var efter første migræne. Men nu er det sket en 3-4 gange, og at rende til massage er også dyrt. Så må vist vende den med gode Joanna igen 🙂 KH

 6. Kat siger:

  Du skal gå til lægen med det. Vi kan alle sammen sidde og kloge os men det kan være så individuelt når det lige gælder migræne. Har lidt af det kronisk siden jeg var 10. Og en del af mine anfald kunne bla komme pga muskel dpændinger, men jeg er født med en sammenvokset nakkehvirvel så det er bla fordi jeg mangler affjedring. Men migræne er super individuelt så få det tjekket!

 7. Rikke siger:

  Sikke en masse gode råd der kommer. Jeg vil da lige give mit besyv med. Jeg døjede for et par år side med migræne der lyder som den. Den startede med ét til en træning og gjorde bare så ondt at jeg havde lyst til at græde (jeg er ellers ikke så pivet) og det eneste der hjalp var drugs og søvn. Den kom og gik så lidt, indtil den begyndte at komme hver gang jeg trænede. Jeg prøvede både masser af væske, mad og professsionel massage. Så gik jeg til fysioterapeut én gang og han lavede sådan en ninja-kiropraktor-knæk i min nakke, og det har ikke været der siden!!!
  Det var simpelthen et spørgsmål om at spænde for meget of forkert i nakken. Så måske du skulle prøve en fysioterapeut?
  I hvert fald sørg for ekstra meget fokus på altid at holde nakken i forlængelse med rygraden, særligt i øvelser som kettlebell swings, dødløft og squat!
  Jeg håber at en af os har kuren til dit problem, for det er noget så invaliderende.
  Happy training 🙂

 8. Ida siger:

  Hej Cathrine!
  Har oplevet præcis det samme flere gange fordi at jeg har givet den lidt for meget gas og ikke har drukket eller spist nok! 🙁 Prøv med et stykke frugt og en masse vand lige efter træningen.
  God bedring.
  kh Ida

 9. J. siger:

  Jeg har nogle gange hevet mig selv op til spinning kl. 6.30 og HVER eneste gang, har jeg også haft den sygeste hovedpine hele dagen – og også lidt utilpas. Så det er jeg altså stoppet med. Nu vil jeg kun træne senere på dagen – helst efter arbejde! Men jeg er da spændt på om du finder en løsning på det, i så fald lad os det vide!
  Ps. Møgsejt at du kan komme op og træne kl. 7. Det er hårde løjer.

 10. Anonym siger:

  Min læge har engang sagt, at hvis jeg bliver syg efter træning / er nødt til at bruge hele dagen på sofaen, så har jeg presset mig selv for hårdt. Og så gælder det om at gøre det lidt mindre hårdt næste gang. Også selvom det ikke har været “hård” træning i generel forstand. Og også selvom det betyder at løbe kun 25 min. på løbebåndet og så langsomt bygge op. Det kan føles lidt forkert og nederlagsagtigt i de her tider, hvor alle træner eller løber marathon.
  Men det kræver træning at træne 😉
  Så mit umiddelbare bud er, at du overbelaster dig selv. Men er enig med de andre, det er nok en god idé at høre din egen læge.

 11. Trine siger:

  Jeg har oplevet det samme – migrænelignende hovedpine efter træning. Migræne opstår når blodkarrene til og omkring hovede/hjerne udvider sig, og det skabes et tryk mod den hårde skal. Jeg blev anbefalet at få pulsen langsomt op og ned, så blodtryk og puls ikke steg pludseligt og der dermed skete en pludselig kar-udvidelse. Jeg synes aldrig rigtig jeg fik det til at fungere. Jeg vil også anbefale at du tager til læge med det. Det kan aldrig skade, og selv om hovedpine kan virke lidt hverdagsagtigt og trivielt kan det jo trods alt ikke være meningen at den skal forhindre dig i at dyrke motion og leve det liv du gerne vil.

 12. Stine siger:

  Da jeg gik på efterskole, for efterhånden nogle år siden, døjede jeg også med forfærdelig migræne. Lægen dikterede stærke piller på faste tidspunkter i løbet af dagen. Intet hjalp. Men så prøvede jeg kraniosakralterapi – hvis du ikke har hørt om det, er det en slags virkelig blid massage af hovedbund, nakke og af og til også ryggen. Det er super behageligt, ingen rusk og knæk, men det virkede fantastisk for mig! Held og lykke med at komme migrænen til livs 🙂

 13. Mathilde siger:

  Jeg får det tit dårligt efter træning, hvis jeg træner tidligt på dagen, hvor jeg måske ikke har spist morgenmad endnu, eller hvis jeg løber en tur, hvor jeg ikke har spist nok eller noget ordenligt nærende i løbet af dagen.
  Jeg ved også, at min mor (som lider af migræne og spændingshovedpine) ikke “må” have noget så tungt på nakken, som du har haft ved squads med 50 kg. Hun får tit slemme migræneanfald, når hun er anspændt i nakken og har belastet den på den ene eller anden måde.
  Men du burde nok gå til lægen, som alle de andre også foreslår 🙂
  Knus!

 14. Ditte siger:

  Hej Cathrine
  Åh, det er simpelthen det værste at døje med migræne. Har læst de fleste kommentarer og der er mange bud og mange gode råd. Må sige, at jeg helt har droppet styrketræningen, da jeg konsekvent fik migræne efter. Nu dyrker jeg faktisk kun yoga, men har IKKE haft et eneste anfald af migræne efter jeg stoppede 🙂 Jeg er ikke i tvivl om, at det skyldes spændinger i nakken – men desværre lykkes det aldrig mig at slippe for det. KUN hvis jeg droppede vægtstangen på nakken, men så er der jo ikke meget sjov ved styrketræning;)
  Held og lykke – jeg håber du finder en måde, hvor det forsvinder for dig. Kærligst Ditte

 15. Amalie siger:

  Jeg træner hård styrketræning 4 dage om ugen og 1 omgang yoga. Hvis jeg ikke supplerer med foam roll, væske og yoga bliver min krop ikke glad. Jeg får hovedpine, bliver træt og utilpas i kroppen – tror det er de satans affaldsstoffer, der ikke bliver vredet ud…
  Det er en skide god idé at tage en times yoga/mobility om ugen, fordi ens krop har bedst af de længerevarende stræk og ikke blot 10 minutters hurtig udstrækning. Jeg supplerer med en sportsmassage når jeg har tid og råd.
  Det er også sindssygt vigtigt for mig, at jeg har spist kulhydrater 1,5-2 timer før min træning og indtager noget efter, fordi musklerne har godt af glykogen. Det omdannes ikke til glukose, men til energi og har derfor en positiv restitutionseffekt.
  Kilden til disse visdomsord kommer oprindeligt fra min kæreste, der er personlig træner.
  God vind!
  Jeg håber, du finder en løsning på problemet 🙂

 16. Astrid siger:

  Hej Rocker 😉
  Jeg er imponeret over din stigende trænings eksapader! Jeg vil sindssygt gerne i gang med løb, men jeg kan åbenbart ikke finde ud af at komme ud af døren og få det gjort. Til gengæld laver jeg noget hotyoga mm, men det er bare ikke ligeså fleksibelt som løb. Det kan jeg jo tage med overalt og det ville fandme være smart. Jeg håber jeg tager mig sammen snarest.
  – og ja HUSK for fanden at drikke vand og spise godt, når du træner. MEGA vigtigt.
  Pøjpøj og god bedring!
  Kh Astrid 🙂
  http://www.gingerloved.dk

 17. lykke siger:

  Jeg lider selv af meget hovedpine – og det må nok komme fra mit job som tjener på fuldtid, der kan være ret stressende. Jeg tænkte på, om det også kunne have noget at gøre med din travle og til tider stressende hverdag? Og som de andre siger, øm og spændt nakke. Derudover kan det også være mangel på koffein – jeg kunne forestille mig at din krop virkelig trænger efter sådan en hård og sej træningsmorgen? Angående det der med at kaste op, sker det også for mig. Jeg fik at vide, at ingefær skulle være rigtig godt for fordøjelsen, og har nu spist lidt, de dage hvor en kvalme var på vej pga hovedpine – og det hjælper! Jeg har også prøvet at drikke vand ovenpå, men det er som om, at det bare bliver forværret. Så jeg ville klart sikre mig, at få en masse væske dagen før, som ovenstående kommentar også påpeger! Held og lykke med det ♡

 18. Turid siger:

  Sikke en masse gode råd – jeg kender alt for godt til den der invaliderende migræne, har det selv i forbindelse med mesntruation. Jævnt træls med flere dage om måneden, hvor man må gå i seng inden aftensmaden, fordi det er det eneste der hjælper 🙁 Så jeg kan godt forstå du ønsker hjælp pronto 😀 Uden at jeg er uddannet indenfor træning og kost (og derfor selvf. heller ikke er vanvittig kompetent) så ville jeg nok sørge for at spise noget ordentligt mad inden hård styrketræning (noget med kulhydrater) så kroppen har noget at arbejde med – Anne Bech anbefaler i hvert fald selvsamme, så måske det ikke er helt nok bare med noget knækbrød og pålæg? Jeg ved det ikke, men det er da forsøget værd 🙂 Og en omgang massage er jo altid dejligt uanset 😉

 19. C siger:

  Jeg har selv haft problemer med en slem hovedpine når jeg træner tidligt om morgenen, uden ordentlig morgenmad.
  Derfor prioriterer jeg altid morgenmad, og står gerne tidligere op for at kunne spise ca. 1,5 time før træning. Hvis ikke det er muligt, er morgentræning simpelthen ikke det værd.
  Forklaringen er at kroppen om morgenen har meget lidt energi i energilagrene (glukogen) og den begynder derfor at forbrænde fedt. Nu kører hjernen på ketonbodies i stedet for glukose – dette giver hovedpine.
  Desuden kan kroppen slet ikke opbygge muskelmasse når den er i energiunderskud (evolution: større muskler, større energiforbrug – derfor er det ikke smart for kroppen at bruge den sparsomme energi på at opbygge noget der vil gøre at den har brug for endnu mere energi).
  Det vil strengt taget sige at træningen er spildt, hvis ikke kroppen får god energi hurtigt efterfølgende. (faktisk kan det ødelægge mere end det gavner, da muskelmasse nedbrydes under træning).

 20. Karin siger:

  Hvad blev der egentlig af det indlæg ‘For kendt til det her sted’ du teasede om i foråret??

 21. Charlotte siger:

  Jeg er næsten sikker på, at problemet kommer af din styrketræning. Problemet er jo, at bare fordi dine lår og bagdel kan holde til squat med 50kg, så skal overkroppen altså også bære noget af vægten… Hvis jeg var dig ville jeg prøve at se om mindre vægt i squat gør, at du ikke får migræne (evt med flere gentagelser)? Hvis du så ikke får migræne der, så må du igang med at træne din overkrop stærkere så den kan bære mere af de 50kg 🙂

 22. Louise siger:

  Hej Cathrine
  Sejt med dit nye liv som fitnessgænger!!!
  Jeg har selv trænet rigtig meget altid og på mange forskellige måder! Men kan også få perioder med mega blive-hjemme-i-sengen-hovedpine. For et halvt års tid siden satte min nakke sig fast og jeg måtte afsted til fys for at få gang i bevægeligheden igen. Efter fys-forløbet blev jeg meget mere bevidst om hvordan jeg spænder op i nakken både i dagligdagen, men også under træning…og jeg er ret sikker på at det er grunden til av i gokken!! Det skyldes simpelthen, at når jeg begynder at blive træt, laver jeg en lille spænding i nakken som jeg først giver slip på efter træningen, og så kommer hovedpinen.
  Jeg kan for det meste styre det nu, fordi at jeg er blevet bevidst om det, men er jeg ukoncentreret i min træning falder jeg tilbage i den gamle vane, og resultatet er hovedpine igen!
  Jeg har ingen lægefaglig uddannelse eller noget, så kan kun gætte mig frem og mærke efter i min krop…men mit råd til dig er at mærke efter om ikke du spænder i nakke/skuldre og evt. lave nogle afspændings- og styrkeøvelser af din nakke! Det har hjulpet mig!!

 23. Jeg har en veninde, der lider af anstrengelsesmigræne. Ja, hun får migræne, når hun anstrenger sig for meget. Jeg håber ikke, det er det samme, du har fået. Hvis jeg var dig, ville jeg gøre to ting: Høre min læge ad. Og dyrke yoga eller i hvert fald få strukket virkelig, virkelig godt ud efter træning – også ryg og nakke. En kort yogatime efter træning kan være et bud.
  Jeg er selv kæmpe yogafan (og yogalærer), men jeg ved godt, at ikke alle synes, det er lige så fantastisk som jeg. Men det har især gjort noget for spændingshovedpiner, som jeg faktisk aldrig har længere.
  Om det er migræne eller spændingshovedpine, så ville jeg personligt være påpasselig med at kaste for meget smertestillende indenbors, når man ved, hvorfor de opstår. Men jeg ved, at der er delte meninger om dette.
  Men i hvert fald: Jeg håber, du finder en rigtig god løsning, og måske kan ovennævnte bruges? 🙂

 24. Josefine Sol siger:

  Hej Catherine
  Først tak for en super blog!

  1. Josefine Sol siger:

   Ej okay så var størstedelen af min kommentar så forsvundet efter jeg trykkede post…mystisk…
   Anyways det jeg oprindeligt skrev: Min første tanke da du nævnte hovedpinen efter træning + at du drikker meget vand under træning var at du muligvis “over-hydrere” dig selv, det er nemlig sådan at kroppen hvis den får for meget vand for hurtigt og tit i kombination med hård motion/træning, kan komme i ubalance, således at ens natrium niveau i kroppen ikke er som det skal være…et af symptomerne er nemlig hovedpine, ubehag og i slemme tilfælde blackouts, i fagsprog kalder vi det Hyponatriæmi.
   Se fx her: http://www.prijsindex.net/hvordan-du-kan-diagnosticere-hyponatriaemi.html

 25. Nadia S siger:

  Hej søde Cathrine,
  HVIS du er på p-piller og lider af migræne skal du gå til lægen med DET SAMME! – det må man nemlig ikke!
  P-piller har en effekt på blodkarene i hjernen (som også er grunden til migræne) og forøger risikoen for blodpropper. Kunne forestille mig, at du efter en hård træning, hvor du har presset dig selv, kan fremprovokere sammentrækningerne i blodkarene og derfor får migræne.
  Jeg har selv haft samme problemer og er derfor skiftet til mini-piller i stedet for p-piller – de virker på samme måde og jeg har ikke haft migræne siden!
  Held og lykke og tak for mange smil på læben!

 26. Julie siger:

  Har du svært ved at svede?? Jeg har nemlig en veninde, der næsten ikke sveder, hvilket resulterer i, at hun bliver overophedet og meget utilpas, næsten til et punkt, hvor hun er ved at besvime. Ganske enkelt fordi hun ikke kan svede ordentligt, ligesom os andre. Hun fik nogle piller for det og så har hun startet helt fra bunden igen med konditionstræning, langsomt arbejdet det op, så svedkirtlerne kunne følge med. Det lyder skørt, men det skulle være enormt ubehageligt ikke at svede 🙂

 27. Maya siger:

  Har du overvejet elektrolytter nå du træner. Jeg bruger det både om sommeren når det er varmt, og når jeg dyrker blandt andet bikram yoga. Her er en videnskabenlig forklaring på hvorfor det er en god ide at bruge 🙂 http://vorespuls.dk/artikel/hvad-skal-du-drikke

 28. Sara siger:

  Jeg har ofte fået det skidt efter træning hvis jeg træner tidligt på dag (morgen/tidlig formiddag), hvilket jeg slet ikke har fået når jeg træner senere på dagen. Jeg kender andre der har det sådan, og jeg tænker at det måske kan have noget at gøre med hvad ens krop simpelthen bedst “kan forenes med”, og der er det måske ikke alle der er egnede til at træne tidligt på dagen. Jeg er i hvert fald stoppet med det, fordi jeg ikke gad render rundt med hovedpine en hel dag, og siden har jeg slet ikke haft noget problem med at blive utilpas i forbindelse med træning. 🙂

 29. Lisbeth siger:

  Hopper lige med på vognen med alle dem som siger SPÆNDINGER! Det lyder i hvert fald skræmmende meget, som hvad jeg lider af. Derfor får du nu de råd, som lægen gav mig: drop de smertestillende fuldstændigt, for de kan ikke gøre en pind ved spændingshovedpiner. Tag til lægen, og få en henvisning til fysioterapeut, som mere eller mindre kan fjerne spændingerne med det samme. Og ja, som der bliver sagt, prøv med yoga og andre afspændingsøvelser. Hver også påpasselig med det psykiske, for hvis du går og forventer at hovedpinen kommer, så kommer den helt sikkert.
  Held og lykke med det, og kæmpe god bedring! Led selv af kronisk hovedpine i en måned, fordi vi ikke vidste hvad det var, så jeg ved virkelig, hvor forfærdelige de her hovedpiner kan være..

 30. Tina siger:

  Hey, har du stadig din røde Ganni Kimono – og vil du sælge den? Kh Tina

  1. Cathrine Nissen siger:

   Ja det har jeg, men sælger desværre ikke 🙂 KH

Send en besked