Top

OOTD: The rug dress

15.08.2014
Skabt af Cathrine

Godmorgen ladies og resten <3
Dejligt, I kunne bruge min lille hjemmespa-guide. Det var en fornøjelse at lave den til jer – bogstaveligt talt, sådan at blive fedtet ind i creme og selvnusseri. SKØNT! God fornøjelse til dem af jer, som kaster jer ud i affæren i aften.
Selv skal jeg være fin i tøjet og til ret sjovt bloggerhalløj, hvor vi får nusset hår og negle. Jeg har en fornemmelse af, at halvdelen af blogland er inviteret med, og det må betyde instagram-overload mellem klokken 16-22. Jeg har nærmest ikke spist siden i mandags (okay, det er 100% lyv) for at kunne være i min kjole senere. Det er nemlig sådan en af slagsen, der afslører om man har fået morgenmad 10 timer inden. Stram og fyldt med perler. Det er uden tvivl at være overdressed, men jeg har ikke nogen store, fine fester om hjørnet, så jeg har lyst til at gå all in, nu jeg skal til noget, der lugter af fest. Det kan også vel tænkes jeg skifter taktik og trækker i sweatshirt og en nederdel, hvis vejret bliver ved med at være lunefuldt.
 photo dagens150814_2_zps8f2f7e38.jpg
 photo dagens150814_3_zps344f5c43.jpg

Contains adlinks: Sneakers – Keds // Dress – H&M Trend // Bag – Mulberry (old, but this is similar) // Phonecover – Ganni // Lips – Impassioned from MAC

I går mødtes jeg med Kat, Acie og Mie i den vildeste lejlighed i en baggård på Nørrebro. Den lå på Ravnsborggade, hvor vi faktisk kiggede på hus sidste efterår – for snart et år siden (!). Der har ligget rigtig meget industri i tidernes morgen, så lejligheder og husene dér er så vilde – højt til loftet, glaslofter, baghuse. Jeg havde min nye kjole på, som ligner lidt et pænt gulvtæppe, og som jeg GLÆDER mig til at have med til Paris om en måned – tror den vil være skidepæn i de små parisiske gader. Anyhoodles! Vi fik serveret snacks, legede klæd-ud-kasse i flere stativer med Notice-tøj og så fik jeg stylet hår af en L’Oréal-dame. Meget sigende, da jeg flyttede mig fra stylingstolen, så spurgte Mie: “Har hun gjort noget ved dig endnu?”. Jeg har seriøst glat og flat hår. Det er UMULIGT at sætte, for alt glider ud. Stylistdamen måtte af to omgange toupere, og lige lidt holdt det. Overvejer at få lavet fald i håret – det var der engang en frisør, der tippede mig om. Ligesom man kan trække krøller ud af håret, kan man også lave permanent fald. Nogen af jer der har erfaringer på området? Evt. en salon jeg kan få det fikset i? Det kunne måske afstive det lidt.
Et lille tip: Jeg får rigtig, rigtig mange forespørgsler på Instagram, hvor ting er fra, når jeg poster derinde. Jeg har indtil nu forsøgt at tagge brandsene efter bedste evne, men det virker ikke altid lige godt, og ofte får jeg stadig spørgsmålene. Til et møde i sidste uge blev jeg tippet om værktøjet LIKEtoKNOW:IT. Idéen er, at I kan signe jer op HER med mail, og når I så ser et #liketoknowit-hashtag på min instagram, så får I en mail med detaljer og direkte links (som er adlinks) til at kunne shoppe outfittet, hvis I liker billedet. Hvis I ikke signer op til nyhedsbrevet, så sker der intet, når I liker biledet. Altså I får kun noget ud af det, hvis I signer jer op på siden, og det generer derfor ikke og gør ingen forskel, hvis I ikke gør. Men jeg tænker det som en ekstra service, hvor I får alle links serveret, hvis I lyster det.
 photo dagens150814_7_zps51c52704.jpg
 photo dagens150814_5_zps1eff87fe.jpg
 photo dagens150814_6_zps421a73b5.jpg

… Meget stædig håndværkertype som insistererede på at være med på billedet, haha!
 photo dagens150814_4_zps73b02f8f.jpgEnglish recap:

I wore my green rug looking dress from H&M Trend yesterday as I went to look at some awesome clothes by Notice in this crazy apartment in Nørrebro, CPH. The apartment had glass ceilings and I think it used to be some old workshop as it was very rustic and kind of industrial, SO beautiful. I had my hair styled but since it’s so smooth it’s impossible to work with – sounds like a luxury problem and it’s definitely a 1st world problem, but nothing stays. No curling can do!

And just a quick tip: Sign up to LIKEtoKNOW:IT to receive direct links to what I’m wearing on instagram if you like my pics on instagram!

13 kommentarer

 1. Ret sødt – og sigende for dig – at H&M selv siger, at det egentlig er en frakke, men ja, hvorfor ikke bruge den som kjole? 🙂

  1. Hov lige et lille PS. Kunne du ikke få sådan en “Klik for mail om opfølgende kommentarer”? Du er så sød til at svare, men men alle de kommentarer, du får, sker det jo ikke inden for et par dage, så jeg tror, at jeg (og andre?) tit misser svar fra dig.

   1. Anne siger:

    Jeg er helt enig i det med muligheden for at få en mail, hvis folk har svaret på ens kommentar! 🙂

    1. Kathrine siger:

     Jeg stemmer lige i -synes også det ville være fantastisk med sådan en service! 😉

     1. Cathrine Nissen siger:

      haha, I er gode piger! jeg har faktisk allerede fået det på vores udviklingsliste. SÅdan nogle ting skal simpelthen udviklings (og koster derfor en smule, fordi nogen skal sidde og gøre det), men det er kommet på, I hear you!
      Og Marina; jeg var overbevist om at det VAR en kjole, indtil jeg så at de måske har sparet lidt på knapperne, for når vinden blæser og skørtet suser, så er der altså syn til understellet. Jeg må vist sy en trykknap i, haha! KH

 2. Jeg er vild med, hvordan du worker den kjole (som åbenbart er en frakke?)!
  Og generelt ret vild med, hvordan du formår at bære ting, jeg aldrig ville turde kaste ind i mit klædeskab, på en måde, hvor det bare ser så naturligt og lækkert ud.
  Og så tænkte jeg på. For jeg ved, at du har h a m r e n d e meget labert tøj, og jeg kan selvfølgelig bare kigge hele bloggen igennem. Men kunne det måske tænkes, at du havde lyst til en gennemgang af dine garderobe-favoritter, lidt om, hvor du helst køber tøj og sådan? Altså lidt et dameblads-agtigt indlæg om det på din blog? Det ville være så fedt. 🙂
  Bedste hilsner
  Luna

  1. Cathrine Nissen siger:

   Ja det undrede også mig, da jeg så den online?? Frakke?? Det er sgu da en en skør frakke 😀 Men ja ja, det kan man jo heldigvis selv bestemme.
   Og skidegod idé Luna. Det vil jeg faktisk rigtig gerne. Jeg skriver den ned i min lille blogbog og får det strikket sammen, når jeg har tiden til det. TAK for input :-* KH

 3. Oh My Gown siger:

  SÅ fine billeder 🙂 ha ha, så ved jeg da, at jeg skal holde mig væk fra instagram på det tidspunkt 😉

  1. Cathrine Nissen siger:

   Consider yourself warned 😛 KH

 4. Lisbeth siger:

  Hold nu op, hvor er det nogle fine billeder. Du ser smuk ud, selv med glat og flat hår (:

  1. Cathrine Nissen siger:

   De er lidt uskarpe, lidt træls, men outfittet var for sjovt til ikke at komme på. Du er så sød Lisbeth, tusinde mange tak! KH

 5. Line siger:

  Jeg har lige som dig langt, glat og tungt hår. Det er umuligt at sætte, da alt bare glider ud. Forsøgte mig i december for 2 år siden med en permanent der skulle give fald i hår – jeg fik ikke noget fald i håret, men derimod en høstak. Mit hår blev simpelthen ødelagt af produkterne, som ellers skulle være helt nyudviklede, og derfor være mere milde end dem man ellers bruger. Venter stadig på at det ødelagte hår gror ud, så jeg kan få mit lange glatte hår tilbage – som jeg aldrig, aldrig nogensinde vil udsætte for en permanent igen. Har lært at sætte pris på det hår jeg har/havde 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Æv, Line! Hvor er jeg glad for du skriver. Jeg må hellere lade være. Hellere et, i virkeligheden, sundt og supertungt og glat hår, end en tør høstak med fald. Hm… Jeg skulle måske tage og lære at bruge krøllejern, bare i ny og næ så… Tak for feedback! KH

Send en besked