Top

Filmfabrikken i Alt for Dullerne

12.05.2015
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Alt for Damerne, Rockpaperhome, den gamle filmfabrik, cathrine nissen, rockpaperdresses^^^Hvad man ikke ser på billedet bag bordbenet, er den der gigant af en støvle, hospitalet havde givet mig på, da jeg brækkede min storetå. Den blev let og elefant gemt på billedet! Vi har i øvrigt lige fået fint nyt havesæt i ejerforeningen
Alt for Damerne, Rockpaperhome, den gamle filmfabrik, cathrine nissen, rockpaperdresses^^^Gulvtæppe fra Westelm (billigere her fra ELLOS, adlink), Bænk fra House Doctor, Taske fra Decadent
Alt for Damerne, Rockpaperhome, den gamle filmfabrik, cathrine nissen, rockpaperdresses^^^Gulvtæppe fra Carpetvista, Sofa fra Sentou, Sofabord fra Ox Denmarq, billeder primært fra Stilleben
Alt for Damerne, Rockpaperhome, den gamle filmfabrik, cathrine nissen, rockpaperdresses^^^Sengegavlen er hjemmelavet, find guiden her, sengelamper fra IKEA
Alt for Damerne, Rockpaperhome, den gamle filmfabrik, cathrine nissen, rockpaperdresses^^^Det fineste kort jeg fik til min fødselsdag sidste år af Katrine
Alt for Damerne, Rockpaperhome, den gamle filmfabrik, cathrine nissen, rockpaperdresses

Kan I huske, at nogen var forbi for at lave en boligreportage her sidste år? Det var i julimåned – ugen efter jeg havde brækket storetåen, så jeg ville gerne have aflyst eller rykket aftalen. Det helt store menageri var sat i sving, så de kom altså alligevel, og så stressede jeg over hele processen og humpede rundt inde i byen med kæmpe hjælp fra min mor – de sidste ting skulle købes, afleveres. Det var trods alt kun et par måneder efter, vi var flyttet ind. Det hele var egentlig ret åndssvagt, for vi var slet ikke på plads endnu, men sådan nogle boligstylister er altid pressede og på jagt efter det næste, så de presser på for at få aftalerne i hus.

I sidste ende lykkedes det at få huset nogenlunde på plads – altså så på plads man kan komme efter så kort tid. Og billederne kom i hus. Stylisterne solgte artiklen til Alt for Damerne, og NU mine damer og herrer, er det i bladet! Efter tip fra Mille Emilie ræsede jeg på tanken og købte bladet – egentlig ret dårlig stil at man ikke får nogen notits, nogen mail eller så meget som et blad ind ad døren, når man har lagt hus til siderne, og stylisterne har solgt det videre. Heldigvis kender jeg kvikke øjne, som kunne gøre mig opmærksom. TAK M.E.!

Så som regnen slog hårdest over gården, sprang jeg ud i bilen, kørte ned på Shell og fik bladet med hjem. Og hvor er det altså sjovt at se – især fordi der er sket så meget siden også! Vi er på side 32 i det helt almindelige Alt for Damerne. Billederne er nu ret fine, men altså ikke helt tilsvarende for, hvordan der ser ud i dag. I dag er stuen rykket lidt rundt, der er kommet flere billeder og lamper til. Så har vi fået nyt spisebord, og om et par uger kommer der maler på og fikser vores køkkengulv – gråt i stedet for sort. Der sker lidt hele tiden, men sådan er det velsagtens at bygge rede.

Der er flere og andre billeder i artiklen, hvis I vil se mere til den gamle filmfabrik!

Pst…: Tjek evt. hashtagget #rockpaperhome for mere inspiration – og nyere inspiration
Alt for Damerne, Rockpaperhome, den gamle filmfabrik, cathrine nissen, rockpaperdresses

19 kommentarer

 1. Nanna siger:

  Det er stenet! For bare to år siden var jeres hus i selvsamme ALt for dullerne, dengang var det bare nogen andres drømmehus:
  http://www.altfordamerne.dk/bolig/artikler/byhus-i-parisisk-bistrostil/

  1. Cathrine Nissen siger:

   I know 😀 Det er de samme damer, der har skudt begge gange 🙂

 2. Jeanette siger:

  Det er altså et fint lille hus 🙂
  Hvor er knagerækken i entreen fra? (2 sidste billede) 🙂 Den er så flot!

  1. Cathrine Nissen siger:

   De er begge fra gamle bankbokse, hvor nøgler har hængt. Jeg fandt dem hos ShopDora sidste år 🙂 Og TAK! KH

 3. Marie siger:

  Hejsa Cathrine,
  TAK for et alt for skønt blog. Jeg læser flittigt med hver gang der kommer nye indlæg. Du er fantatisk med ord, og er ubetinget min yndlingsblogger, jeg elsker at følge med i din hverdag.
  Og nu er jeg så nysgerrig, for efter at have tjekket linket som Nanna lagde op, kunne jeg så huset på afstand, og der virker det større end jeg forestillede mig, og med flere døre 😉 Er det sådan et dobbelt-hus?
  God aften,
  KH

  1. Cathrine Nissen siger:

   Arhjmenaltså, DET glæder mig Marie, TAK TAK TAK! Efter sådan en omgang roser er tak altså et fattigt ord, men i mangel på bedre. Det er et dobbelthus – vi har lidt over halvdelen af den gamle fabrik 🙂 GOD aften! KH

 4. Emma siger:

  Hold nu op, hvor bor I lækkert altså! Jeg elsker huset, men indretningen er simplethen også så fin! Personligt, men alligevel uden at være rodet eller noget.. 🙂 Det er virkelig sådan et hjem man altid ser i bladene, og tænker: “Nøj, der gad jeg godt bo!” 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Juhuuuu, tænk det er altså en kæmpe ære – sådan har jeg også selv ønsket og tænkt; “sådan gad jeg gerne bo”. Vi har vendt os sådan til stedet, at vi ikke rigtig tænker over det, så det er så dejligt at høre fra andre med friske øjne 🙂 KH

 5. Louise siger:

  Du bor simpelthen SÅ pænt. Sikke en æstetik! Hvilken farve er bagvæggen i jeres soveværelse? Har du en farvekode? Vi flytter snart i et dejligt rækkehus og vil i den forbindelse farve bagvæggen i soveværelset grå, og jeres farve er helt perfekt.

  1. Cathrine Nissen siger:

   TAK TAK TAK søde Louise, det er faktisk lidt svært selv at se det – man vænner sig til, hvordan man bor, så at høre jer gør, at jeg lige sætter lidt mere pris på det. Jeg var så hurtig til at smide bøtten ud, da vi var færdige – uden at notere koden. Den er dog fra Flugger, købt i Silvan og den er meget koksgrå på farvekortet :/ KH

 6. katine siger:

  hvor er det bare fint og mega inspirerende, især billederne af uderummene. din stil er virkelig lækker og kreativ, og jeg nyder billederne af din bolig, det sætter tankerne i gang. tak for en skøn blog. kh katrine, og ps. godt klaret med speciale-retningen, min mand er jo også revisor, så tro mig, jeg kender det, du så fint beskriver 😉

 7. Marlene siger:

  Det er simpelthen så fint og ligner et sted man bare ikke kan undgå at være lykkelig 🙂
  Hvor er det sjovt….jeg købte et Alt for damerne i går og plejer ellers aldrig at læse Alt for damerne-er mere til Femina. Har slet ikke fået åbnet bladet endnu men nu må jeg da lige få kigget på den fine boligreportage 😀
  Og ja meget underligt at de ikke lige oplyser en om hvornår man er med i bladet….og sjovt at der så kort tid forinden var et indslag med de tidligere ejeres indretning….

 8. Lærke siger:

  Ih, hvor bor du altså fint! Hvilken strørrelse har du tæppet fra Westelm i?

 9. Julie Josephine siger:

  Sikke et fint hjem! Jeg er vild med jeres sofa og har ledt og ledt efter flotte illustrationer til væggen – hvor er det med NY-motiver på 3. billede fra? Synes ikke, jeg kan finde det på Stillebens hjemmeside..

 10. Liza Svendsen siger:

  Hvad er det hvide lyse gulv i stuen lavet af?
  Linoleum, beton? Syntes ikke Jeg kunne læse mig frem til det…

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det er et plankegulv, som vi har fået malet med epoxy – søg på det herinde, og du får masser af ord om det 🙂 KH

 11. Hvor ser huset bare fint ud og så lækkert indrettet! 🙂 Er desuden maks forelsket i den mørke væg vs. træ boardet i soveværelset samt Jeres entré! <3 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   TAAAAK Julie :-* KH

 12. Simone siger:

  Knagerækken på anden sidste billede… Hvor er den fra? 😀 Lige hvad jeg leder efter!

Send en besked