Top

Link Love #7 ♥

01.07.2015
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

linklove_colDet forpligter at skrive om cykelhjelme, men nu har jeg også valgt at købe én efter Roskilde – det var en ret god pointe med at den skulle have god ventilation for at undgå svedig knold. Derfor går jeg med den sammenfoldelige hjelm med masser af huller. Den kan købes flere steder på Nørrebrogade, så der må jeg forbi i næste uge.

Nu til det det handler om! Jeg tror simpelthen, at jeg i min egen fødselsdagskådhed glemte alt om at dele lidt link-kærlighed for en måned siden. Jeg ragede til mig i gaver og søde og gav bare så lidt igen. Det skal være slut!

Så nu, mine damer, så er der altså links til noget af det, jeg har klikket på i de forgangne to måneder – der tip til roadtripplanning, rengøringstips (det skal man ikke være for ung til) og masser af opskrifter selvfølgelig!

? Jeg har stadig kig på en meget fin skjorte fra Isabel Marant Étoile, som lige nu er sat ret godt ned – den tror jeg er fin til jeans <3

Emily har tippet om madoplevelser på Roskilde festivalen, og nu jeg tager af sted i dag, så var den da passende at have på telefonen. I øvrigt tippede hun tidligere om 13 gode drinksopskrifter samlet – den havde jeg in mente til min fødselsdag.

? Jeg går lidt og overvejer, hvad vores næste store boliginvestering er – altså ikke på den kæmpe skala, men jeg drømmer lidt om kunst til væggene. Rigtig kunst, og jeg pt kig på

? En ny variant af quinoa-salaten er velkommen – vi spiser sorte quinoa flere gange om ugen, og vi kunne virkelig godt trænge til lidt fornyelse.

? Twinfood havde samlet en masse idéer til studentermad – men jeg tænkte, at det er ligeså fint til picnic.

? Healthjunkie har tippet om hjemmelavet skyris, og siden jeg kom til at købe en bøtte for meget forleden, så tænker jeg, jeg vil prøve den af!

? Jeg er helt helt vild med Adam&Noah – lige det friske pust, jeg synes, vi har brug for mediefronten – jeg håber, drengene kan skubbe lidt til de forudfattede meninger i lille Danmark

? Kæreste bedste Chris har lavet en mega fin pakkeliste, som skal med mig til USA!

? I need more træstammer in my life… Og roulade! … Og kærnemælkshorn! … Og BOUNTYKAGE, åh mit hjerte smelter af rent sukker og fedt!

? Lidt sjovt var det at se Bungalow5 tippe om The Line Hotel i LA kort efter, vi havde booket værelse der

? Nu vi er ved det – flere tips til LA fra Cupcakes+Cashmere, og flere af jer tippede mig om siden Roadtrippers.com til at guide mig rundt på vores roadtrip.

? Sytten oplevelser man SKAL tage med sig i USA fandt jeg lige her – og Antelope Canyon er med!

? … I kan godt se, hvad jeg har på hjernen ikke?

? Vores hofret herhjemme er tacos – hvis vi virkelig skal hygge, så laver vi tacos. Det har vi altid gjort. Ikke særligt elegant men fy for katten, det er lækkert! Her fandt jeg opskrift på frisk tomatsalsa, som jeg vil prøve næste gang.

Doug the Pug har virkelig givet mig mange “nåååårh” og gode grin!

? Et lille blogbusiness-indlæg til at forstå hvordan Google Analytics fungerer gemte jeg også.

?Her bliver jeg lige lidt lavpraktisk, men jeg fandt bloggen The Rusty Home, som giver en milliard tips til rengøring og husholdning – jeg er måske lidt underligt vild med det!

Kylling i karry på en ret elegant måde fandt jeg lige hos Maria! …. Det var også hos Maria, at jeg fandt en god morgenmadsopskrift på rabarberskyr!

Hvis I er faldet over noget dejligt, vi andre kunne have glæde af, så del det endelig!

10 kommentarer

 1. Sabrina siger:

  Sikke skønne sager du har fundet frem, det er altid dejligt med lidt ekstra inspiration 🙂
  Nu er det måske lidt mærkeligt at linke til sig selv, men jeg vil lige tippe om denne virkelig nemme og rigtig lækre jordbær og fennikelsalat http://withloveandsugar.dk/fennikelsalat-med-jordbaer/ og en ret så sund, super nem, men ikke mindre velsmagende koldskål med jordbær http://withloveandsugar.dk/sund-koldskaal-med-jordbaer-og-skyr/
  Ok jeg stopper selvpromotionen nu 😉
  KH

 2. Hurra, elsker gode links – og folk der deler dem viderer!
  Derfor har vi selv lige anbefalet vores favorit-instagram-profiler (eller, hvertfald 10 styk liiige første omgang), netop for at sprede lidt linklove selv <3
  Så mangler du nogle nye skønne folk at følge, så tjek gerne op for dem: http://venterpaavin.blogspot.dk/2015/06/10-gode-bud.html?m=1
  Derudover, frister den altid talentfulde madblogger ihvertfald mig, med opskriften på rabarber gin&tonic herpå: http://piskeriset.dk/rabarber-gin-tonic/ – så sommerligt!
  – Og så fik morsomme Omveje mig som altid til at le over sit ordgøgl, og hvad weekenden lærte hende: http://omveje.com/weekenden-laerte-mig/
  – Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

 3. Google Analytics er virkelig en jungle synes jeg! Nogle gange ret meget mere kompliceret i dets set-up i forhold til det, man egentlig skal bruge. Har lige tjekket linket her ud det giver virkelig et godt overblik. Jeg nørder løs 🙂

 4. Sophie siger:

  Åhh jeg er også på udkig efter pæn kunst til min lejlighed. Vil du indsætte det link der mangler i indlægget til inspiration? 🙂

 5. TineLee siger:

  Er lidt (læs: VIRKELIG MEGET!!!!) misundelig på jeres roadtrip. Havde selv fornøjelsen for et par år siden og det var den fedeste ferie, vi har været på, uden tvivl.
  Men ville faktisk bare tippe om, at den selverklærede USA ekspert,Rene Frederiksen, driver en blog, hvor han har lavet nogle vildt fede tips til roadtrippere i USA, som I helt sikkert bør tjekke ud, inden turen 🙂
  http://www.renefrederiksen.dk/roadtrip-turen-gar-til-usa/
  Rigtig god roadtrip og god sommer.
  /Tine

 6. Laura siger:

  Åh, du er sød! Tak for link. Vi kan nok heller ikke skjule at have roadtrip på hjernen hele tiden – også selvom det ikke er der turen går hen næste gang. Kun måske. For vi drømmer lidt 😉 Så må vi bare krydse fingre, haha.

 7. Rosa siger:

  Endnu en fantastisk opskrift med quinoa – nu med kikærter, søde kartofler og feta. Fantastisk proteinfyldt og smagfuld!
  http://wealthofhealth.ca/2012/12/09/quinoa-chickpea-and-roasted-yam-salad/
  Og så til kongedressingen over dem alle:
  https://eatingwithsole.wordpress.com/tag/whitewaters-glory-bowl-dressing/
  Den har så meget umamismag, den får en tyk konsistens når man blender den længe nok og den er god på ALT (i salater, på ris, kartofler, i sandwich, på omeletter, på kylling, skaldyr). I min familie kalder vi den crack-dressing, fordi man bliver afhængig af den – så er du advaret 😉
  Begge opskrifter er fra Whitewater-kogebøgerne, som varmt kan anbefales!

 8. Tine siger:

  Sikke en masse dejlig inspiration! Jeg venter i spænding på link til kunst 🙂

Send en besked