Top

OOTD: Det falske outfit

11.06.2015
Skabt af Cathrine

(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-49339541-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

rockpaperdresses, cathrine nissen, âme copenhagen, munthe silkejakke, Frederiksberg C, nordic blogger, Louboutin parrot heelrockpaperdresses, cathrine nissen, âme copenhagen, munthe silkejakke, Frederiksberg C, nordic blogger, Louboutin parrot heelrockpaperdresses, cathrine nissen, âme copenhagen, munthe silkejakke, Frederiksberg C, nordic blogger, Louboutin parrot heel

Hellooo til min verdens bedste læsere fra vindueskarmen i køkkenet – her sidder jeg strålende!

I går blev min kæreste CAND. MERC. AUD.! Det er simpelthen den sejeste titel, jeg har hørt længe (den udfording tager I bare op i kommentarfeltet :P). Aud-delen er hans revision, og nu er han FÆRDIG!

Han skulle op og forsvare sin opgave 08.30. Jeg havde forstået det som 08.45, så jeg traskede ud mod bilen 09.25, så jeg kunne nå ned til CBS. Men 09.35 skrev han, at han gik mod metroen. Jeg havde ikke nået at fange ham. Æv. I stedet susede jeg hjem, tog den gigantiske Toblerone (2 kg – seriøst en bandit) under armen og gik mod metroen. Der kom han. Med et meget lille smil på læben, man kunne næsten ikke se det, så lille var det.

Mig: “Hvordan gik det??”.
Ham: “Det gik okay”.
Mig: “Men hvordan?? BESTOD DU??”.

Æij altså! Mennesker der ikke bare kan sige karakterer eller om opgaver er bestået/ikke bestået, at man sådan skal hive det ud af dem – SÅ irriterende, haha! Han var bestået, flot med et 7-tal. En afhandling – 85 sider skrevet på knapt en måned. Samtidig med man har haft sine egne elever til eksamen. Hvordan kan man ikke være stolt og tilfreds?

Han klarede det så flot, men helt glad var han ikke selv. Det lille sparede smil blev dog lidt større, da han fik kæmpe-tobleronen i armene. Mænd gider ikke have blomster, forestillede jeg mig. Vejen til mandens hjerte males af mælkechokolade i trekantsform. Er min overbevisning.

Så gik vi en tur på Ipsens og snakkede løs. Han havde ikke fået morgenmad inden eksamen. Og så hentede vi Pomfrida og kørte i Søndermarken. Der var mennesker over alt, damer i bikini, børn der spillede rundbold. Mega hyggeligt. Derefter gik turen mod dyrlægen til kontrol. Og SÅ hjem og gøre klar til en overraskelses-babyshower til min søster. Hun blev glad og overrasket, og imens hun åbnede gaver, fedtede jeg mig ind i hindbærsnitter – med blåbær, kærnemælkshorn med rabarber i, roulade, kløbenboller, oreos, slik, kakaomælk. Jeg sparede ikke på noget som helst.

Adam havde taget en bog under armen og sat sig på en bænk i solen ved Frederiksberg runddel. Da babyfesten var slut, kom han hjem og ville lige have sig en lille én på øjet. Så træt den lille mand var. Det kan jeg også godt forstå. Han har trods alt studeret i 25 år. Kan da godt unde ham en lur.

Imens løb jeg en lille tur. Kom hjem, gik i bad. Dullede hår. Lagde glimmer på øjenlågene. Smurte brun-dimmer på benene. Jeg havde brugt meget lang tid på, hvor vi skulle spise. Jeg havde været omkring Pluto, Marv&Ben og var endt på Rebel. SÅ jeg gik op og vækkede kandidaten.

Ham: “Jeg er for træt. Jeg orker ikke restaurant”.

Mig: “Ahmen, stå lige op og se om du egentlig ikke er herre sulten”.

Det gjorde han, og det var han ikke.

Jeg blev så mega skuffet. Jeg havde bygget det så meget op, lagt bobler på køl til inden vi skulle af sted. Jeg havde taget denne her bandit på, så det hele bare sad. Og så havde jeg glædet mig til vinmenu og kærestetid.

Mig: “Du kan i det mindste så tage nogle billeder af mit outfit. For det er herre smart i dag. Og jeg havde glædet mig”.

Det gjorde han så. Nappede nogle billeder. Men jeg var nu egentlig stadig lidt tvær – fuldstændig åndssvagt, nu det jo var hans dag, og hvis ikke han gad smart mad, så skulle han da ikke tvinges.

Så gik vi indenfor igen, og så skiftede jeg til nattøj (deraf det falske outfit – det var kun på i tredive minutter). Men beholdt min stramme krop på, yndigt, haha!

Ham: “Kan vi ikke bare bestille en pizza?”

Mig: “De har lukket nu…” (I kan lige høre damesurheden, ikke?)

Ham: “Men så henter jeg lidt indisk til os”

Og det gjorde han. Og så jeg dér med kandidaten på stuegulvet og delte en butterchicken, i nattøj, mens vi så et afsnit Mad Men. Det var hans dag, og det var faktisk en rigtig fin dag. Jeg er stolt af manden, og det håber jeg også snart han er af sig selv og sine vanvittige præstationer.

Adlinks: Heels – Louboutin // Jacket + shorts – âme Copenhagen // Jacket – Munthe
rockpaperdresses, cathrine nissen, âme copenhagen, munthe silkejakke, Frederiksberg C, nordic blogger, Louboutin parrot heel
rockpaperdresses, cathrine nissen, âme copenhagen, munthe silkejakke, Frederiksberg C, nordic blogger, Louboutin parrot heel
rockpaperdresses, cathrine nissen, âme copenhagen, munthe silkejakke, Frederiksberg C, nordic blogger, Louboutin parrot heel

rockpaperdresses, cathrine nissen, âme copenhagen, munthe silkejakke, Frederiksberg C, nordic blogger, Louboutin parrot heel
rockpaperdresses, cathrine nissen, âme copenhagen, munthe silkejakke, Frederiksberg C, nordic blogger, Louboutin parrot heel
rockpaperdresses, cathrine nissen, âme copenhagen, munthe silkejakke, Frederiksberg C, nordic blogger, Louboutin parrot heel

16 kommentarer

 1. Mette siger:

  Ååh jeg kan lige se det for mig, og er sikker på at jeg ville have reageret på PRÆCIS samme måde! Det med at man sætter forventningerne op, glæder sig, og det så alligevel ikke sker 😉 meen som du selv siger, det er hans dag!
  Og så flot af ham, ham kan du godt være stolt af! En både klog og flot mand 😀

 2. Søs / Frk NV siger:

  SEJT at han er færdig efter så mange år!
  Puha, jeg skal op og forsvare speciale torsdag i næste uge. Kæresten har også taget fri fra arbejde, og så må vi se hvad humøret er til. Tør ikke helt planlægge noget som helst, for tænk nu hvis jeg vil noget helt andet når jeg lukker døren bag mig og er færdiguddannet (cand.merc, uden aud). Jeg har indtil nu været rimelig afslappet, og jow jow jeg glæder mig da, men nervøsiteten begynder at melde sig…

 3. Nanna L siger:

  Du ser dælme godt ud, når du er tvær! Wowsa, god hårdag!
  Jeg kender det så godt, det med at blive skuffet – øver mig virkelig i ikke at blive det, for følelsen er så… Træls! Men jeg forestiller mig altid, hvordan tingene skal være, hvor meget vi skal hygge og når det så ikke lige går efter mit hoved er jeg på grådens rand. Dumt! Men når det er sagt, lyder det faktisk som en ret rar aften, og når jeg tænker på hvor træt jeg stadig er her to dage efter kulminationen på 2 måneders eksamenslæsning, forstår jeg ham godt 🙂

 4. Turid siger:

  Mega sej kæreste du har – stort tillykke til/med ham! 🙂 Jeg kender det desværre godt selv – den der flade fornemmelse. 2. marts afleverede jeg mit hjertebarn (det bliver ens speciale lidt, efter man har brugt et halvt år på ikke ret meget andet end det) – det blev overleveret til en sekretær, og så kunne jeg ellers få lov at trille tommelfingre i op til 2 måneder, før jeg fik svar pr mail, om den var bestået. Her havde jeg lige glædet mig mega meget til at fejre et afleveret speciale – og så var det bare jordens fladeste fornemmelse. Heldigvis var der et par søde veninder, der var friske på kage efterfølgende – hvorefter jeg også tog hjem og SOV (jeg sad oppe til kl. 3 om natten dagen før det skulle afleveres og var oppe igen kl. 6 for at finpudse de sidste detaljer). Da jeg så i starten af april endelig fik mailen om et bestået speciale og en fin cand.mag.-titel kom i hus, var det 4 dage før min lillebror skulle konfirmeres, og i sagens natur handlede det hele mest om ham lige der. Så jeg har ikke fået så meget som en buket blomster endnu af nogen – men har sørget for at klappe mig selv på skuldrene et par gange siden da 🙂 For det ER altså godt klaret – og temmelig livsforandrende at man ikke længere kan identificere sig selv som ‘studerende’ (selvom jeg nu ikke håber, jeg nogensinde bliver færdig med at lære) 🙂

 5. Pernille siger:

  Jeg kan godt genkende hans træthed. Da jeg skulle forsvare mit speciale for nogle år siden, havde jeg heller ikke lyst til den store fejring på dagen. Jeg havde på forhånd frabedt mig en masse ståhej på uni, så det var kun min mor, der var med (og så kom min lillebror, uden jeg vidste det). Om aftenen var jeg ude at spise med mine forældre og begge søskende, men nøj jeg var træt, skulle bare hjem og sove – og jeg fik endda 12, så ingen skuffelser der – men det var ligesom om kroppen bare var glad for at det var overstået 😀

 6. Caroline siger:

  Alle cand-titler lyder jo bare så blæret 😀 Glæder mig til jeg næste år kan kalde mig cand.merc.jur. Tillykke med ham og det flotte 7-tal!

 7. Nikoline siger:

  Stort tillykke med ham! Og super fedt outfit, selvom det ikke varede så længe xD
  TheNormcoreRebel

 8. Karina siger:

  Stort tillykke med din kæreste 🙂 Du ser desuden brand godt ud i dit falske outfit <3

 9. Ann Mølgaard siger:

  Åh STORT tillykke til ham igen! Og hils lige og sig, at han ikke må være skuffet over et 7-tal. Det fik jeg også i sin tid, og man glemmer lidt, hvor svær den opgave er! Jeg havde to jobs mens jeg skrev, og elever til årsprøve i min lærerstilling. Shit, hvordan i ALVERDEN jeg kunne jonglere det skidt, aner jeg ikke. Og din kæreste har også kæmpet med arme og ben! Det er pisse flot!
  Hih, og jeg kan også huske trætheden! Da jeg havde afleveret (jeg skulle ikke op og forsvare den) sad jeg og fejrede med mine venner og forældre på tagterrassen på Nobelparken i Aarhus. Folk hældte bobler på mig, der var en polterabend-gruppe forbi og sige hej og det var vildt hyggeligt. Tror jeg. Seriøst – kan knap huske det. Min mor havde købt en buket blomster til mig, og ville have den i vand. Jeg anede ikke hvordan den opgave skulle gribes an – jeg sad bare sådan lidt: Blomster? Vand? Ehm. … Vand?
  Det endte med, at min veninde (der ikke kendte bygningerne) gik ned for at lede efter en vandhane. Jeg sad bare med bobler i hånden, og prøvede at være menneske.
  Jeg er sgu alligevel ret imponeret over, at din kæreste kom igennem en frokost. Og det lyder altså også virkelig hyggeligt med en indisk takeaway aftensmad på stuegulvet 🙂 Så kunne I begge ramme jer selv (og hinanden) lidt ovenpå sådan et speciale 🙂

 10. Rikke siger:

  Tillykke med ham.
  Lækre Loubs, men hvor er det vigtigste billede?? MEGA TOBLERONEN!!
  Det er ikke pænt at tease, og få vores mundvand til at løbe, og så bare skuffe os, NOT nice!

 11. Cecilie siger:

  Jeg synes nu det lyder ret dejligt alligevel! Og så har du jo outfittet til gode til en anden god gang, du ser i hvert fald pissehamrende godt ud!
  Er lidt nysgerrig – hvordan har din kæreste elever, altså han underviser i hvad og hvordan under studiet?

 12. lærke siger:

  argh jeg ville også have været så skuffet hvis det var mig! Men det virker som om at de fleste i kommentarfeltet der har prøvet at aflevere speciale har oplevet nogenlunde det samme, og jeg kan egentlig også genkende det fra mig selv efter eksaminer. Jeg håber at det var hyggeligt for jer begge der på stuegulvet 🙂

 13. Stort tillykke med ham 🙂 Det sgu da dejligt at kunne godt sommeren i møde med en Cand. Merc. Aud. i bagagen 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Ja det er slet ikke så dårligt vel? 😀 KH

 14. Du er smadrende lækker på de billeder (hvilket du også er i virkeligheden) 😉 At manden ikke ville lufte dig, det er måske ikke helt til at forstå, og så alligevel. Sådan et studie kan trække diverse tænder ud. Godt han alligevel gad at forevige din skønhed, på netop denne store dag.
  Mange gange tillykke med ham. Det er smadder flot klaret, og han kan med god grund være hamrende stolt!

 15. Beam siger:

  Du er så sød. Nu ærgrer jeg mig bare endnu mere over, at jeg ikke stødte på dig i fredags til Northside.
  P.s. Til lykke med din kærestes flotte præstation og du ser som altid brandgodt ud! God dag til dig!

Send en besked