Merry Black Christmas

OOTD: Ganni down jacket

Ganni dunjakke, asos checkered pants, munthe strik, decadent taske, rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, nordic blogger

Contains adlinks: Jacket – Ganni // Trousers – Asos // Knit – Munthe // Bag – Decadent // Scarf – Modstrøm // Sneakers – Nike

Bedste søndagssæt jeg kan komme i tanke om – uld på løse gevandter. I er et par stykker, der har bedt om at se min Ganni-dunjakke på, og jeg må altså bare sige, at den er toppen. Virkelig! Så god og lun, og den er på mange gange ugentligt.

Nåh! Kender I den følelse efter en fest, hvor man har lyst til at skrive til hele selskabet, en fællesbesked med caps lock: “UNDSKYLD”. Sådan havde jeg ærligt talt lidt i går morges. Frokost. Da jeg vågnede.

Jeg blev så frygteligt fuld til julefrokosten. Jeg dansede for vildt til Me&My og 90’er-festen. Så vildt at jeg vist fik skubbet til de fleste omkring mig. Det holdt indtil jeg resolut styrtede af dansegulvet og gik op på redaktionen og hentede mine ting. En af mine yndlingskolleger Pelle fik sat mig på en taxa med cykel bag på. Og så sov jeg, indtil vi svingede forbi Imperial, hvor jeg vågnede brat og sagde jeg ville ud. Så gispede jeg lidt efter vejret og troede jeg skulle kaste op. Kors hvor teenageagtigt. Jeg holdt hårdt på, at jeg ikke skulle køre mere med ham, og han så helt forbavset ud. Så trak jeg cyklen hjem i stormen. Med bare ben, uden vanter og halstørklæde. Og fra jeg kom ind af døren, til jeg vågnede i går, husker jeg intet. Jeg havde stadig tøj på, armbånd på. I mit pandehår var der et eller andet stift, rimelig Vild-med-Mary-agtigt, og min kæreste sagde, at alle mine ting havde ligget spredt over hele gangen.

Jeg må konstatere, at jeg er for gammel eller bare utrænet til fest. Jeg må øve mig noget mere.

I dag er virkeligheden en anden. Jeg er frisk som en havørn, og jeg skal på arbejde lige om lidt. Den gode nyhed jeg fik at vide torsdag er, at jeg bliver fast vært på Smag på P3 fra januar. Det bliver altså Sara og mig, der fra 5. januar styrer biksen. Og jeg er så hammerglad. Jeg har været i DR i fire år til januar, og fra første dag har drømmen været at have noget at kalde mit. Som ikke er på vikarbasis, på tilkald osv. Noget jeg er vært på, som jeg kan udvikle, sætte mit præg på, og som kan udvikle mig. Den del har været en stor udfordring for mig, synes jeg, på den måde jeg har arbejdet – uden faste rammer. Det her har jeg arbejdet på så længe, jeg kan huske. Og nu er jeg der. Det er så, så godt. 2015 bliver godt. Jeg glæder mig!

Ganni dunjakke, asos checkered pants, munthe strik, decadent taske, rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, nordic blogger

Ganni dunjakke, asos checkered pants, munthe strik, decadent taske, rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, nordic bloggerGanni dunjakke, asos checkered pants, munthe strik, decadent taske, rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, nordic blogger Ganni dunjakke, asos checkered pants, munthe strik, decadent taske, rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, nordic blogger

   

29 kommentarer

 • Pernille S

  Kæmpe tillykke med det knapt så “nye”, men dog mere faste job 🙂 Glæder mig til at tune ind! Kh. Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare fedt for dig – stort tillykke herfra! 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort, STORT tillykke! Hvor er det bare super sejt xD
  Du har virkelig drømmejobbet altså. Jeg er så evigt imponeret (:

  Du skal ikke have det alt for dårligt med den julefrokost – sidste weekend formåede jeg at gå kold klokken 19.30 og efterlade “DNA-spor” hele vejen fra Haderslev til Odense. Ups!
  Se på den positive side: du får os andre til at føle os mindre forfærdelige 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene J

  Stort tillykke, kære Cathrine, det er SÅ velfortjent! Som andre også nævner, bliver jeg så glad, når jeg tænder for radioen, og du er vært (og også lidt når Pelle er om eftermiddagen, jeg elsker det han kører for tiden, hvor lytterne skal sende historier om forskellige ting, haha! Giv meget gerne mine roser videre til ham). Jeg glæder mig til at høre mere til dig i 2015! Og hey, ift. branderten – har vi ikke alle været der? 😉 Jeg er sikker på, at dine kolleger selv har været så beruserede, at de ikke har lagt mærke til det.

  Kh en fast læser – og glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej
  Først og fremmest kæmpe tillykke med jobbet, det er så velfortjent.
  Dernæst er jeg så vild med dine ternede bukser, overvejer at klikke dem hjem men ar aldrig købt bukser på Asos. Hvordan er de i str og vil du beskrive farverne…..kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe stort tillykke hvor det skønt at hører! 🙂
  Knus og kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla N

  KÆMPESTORT tillykke!! Det er nok mit drømmejob du får, men det er SÅ fedt for dig. haha. HURRAAAAAA 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  STORT tillykke med fastansættelsen! Det er så fortjent, for du er hamrende dygtig både her og i radioen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • EJ hvor lækkert! Altså med jobbet – ikke tømmermændene, haha. Kæmpe tillykke! Når man som jeg har fulgt med nærmest siden du startede bloggen, så bliver man altså ret glad for at høre om fast job, huskøb og sådan. Det er rart når det går godt – både for en selv og for alle andre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe stort tillykke med jobbet! Hvor er det fortjent! Glæder mig til at høre Smag på P3 fremover – det er som om, at dagen bliver dét bedre, når du er at finde i min radio og smitte mig med højt humør og godt musik! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KJ

  Åh TILLYKKE med jobbet, Cathrine! Hvor er jeg glad på dine vegne (og, indrømmet, også mine egne, for jeg elsker når du er i radioen)! 😀 Du gør det så godt i Smag!

  God søndag til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med jobbet! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er også god i den radio! Jeg elsker at tænde for Smag, og opdage at det er dig der er på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Rømer

  Ej hvor er det stærkt gået, Cathrine. Kæmpestort tillykke, jeg glæder mig til at lytte med i det nye år. Og så håber jeg, at vi fuldes til en DR julefrokost igen en dag.

  Stort knus frs Aarhus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, ja den der UNDSKYLD-sms kender jeg godt. Det er heldigvis længe siden sidst, men er altid nervøs for at nå dertil, fordi det ‘er så sjældent jeg er ude’ (hold nu op, hvor lød det aaaaalt for voksent og kedeligt).

  Kæmpe tillykke med jobbet! 🙂
  2015 bliver også et fantastisk år her, der byder på fuldtidsstilling og ny (egen) bolig i januar 2015. Og inden sommeren kommer skal jeg have afleveret speciale og kan dermed lægge 6-7 års studie bag mig. Det bliver skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  TILLYKKE med ny værts-tjans! Og tak for sjov historie om julefrokost 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbet

  Stort tillykke! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  STORT TILLYKKE! Hvor er det flot og velfortjent!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jaaaaaaa, hvor er det bare hammerflot og velfortjent. Du har gjordt det godt Cathrine! Hvad så med Nicholas, når det er jer to fruer, der skal styre biksen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Åh gad lidt godt have været en flue på væggen til den julefrokost og vejen hjem 😉

  Og tillykke med jobbet! Hvad tid er det Smag bliver sendt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Jakobsen

  Stort tillykke med jobbet! Vil glæde mig til januar! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Stort tillykke Cathrine, hvor er det godt gået 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna LS.

  Årh – stort tillykke med jobbet! Det er så velfortjent! Hurra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ååh TILLYKKE! Hvor er det altså sejt og vold-flot klaret at du nu er fast på Smag! Iih jeg hepper! Du er jo faktisk sejhed med sneaks!
  Og det der med fuldskab? Jeg har det ALTID sådan, også selvom jeg ikke ender med rigtig at være plørefuld. Jeg krummer altid tæer over mig selv – jeg skal nok have sagt noget tåbeligt. Men det er altid 1000 gange værre i mit hoved, og chances are, at mine venner/kolleger/med-fest-mennesker selv har prøvet at være stang-whisky til en fest. Og været mindst lige så fjollede. Du er bare heldig, at du har søde kolleger der smider dig på en taxa 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CamillaB

  Stort tillykke! Hvor er det sejt gået! Må vi ikke se dit julefrokost out-fit?? goooddd søndag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort stort tillykke sødeste Cath!! Glæder mig til at høre dig endnu mere i radioen – for ja ja P3 netradio findes også på min lille Ø 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe stort tillykke søde Cathrine! Hvor er det bare fantastisk for dig! Og det lyder som om at det var brag af en fest (og brandert), du må have haft behov for at slå dig løs 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Så sidder jeg her – en 41 årig fast læser fra Jylland – og tager mig selv i et spontant Yeah! og en lille klump i halsen, fordi du har fået opfyldt din drøm. Og glad fordi Smag nu bliver dét bedre. Kæmpe til lykke og godt gået!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  åh! Hvor er det dog dejligt – og hammer fortjent!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Merry Black Christmas