Top

Fotodagbog: Uge 11 2015

15.03.2015
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Rigtig mange af jer spørger ind til min hverdag, hvordan den er strikket sammen, hvor meget jeg laver og hvor. Der var engang jeg lavede “ugen der gik” – men jeg fik bare pres af mig selv, for jeg følte, jeg skulle være sjov eller have lært noget. Hver gang. Det er jeg ikke, og det gør jeg sgu nok heller ikke.

Så nu prøver jeg noget andet. Totalt inspireret af agurkos har jeg kigge lidt på min telefons fotoarkiv. Nogen ting kommer på instagram – andre ting gør ikke, men det er jo små øjebliksbilleder af hverdagen, så lad mig dele lidt ud her.

Jeg kan lige ridse hurtigt op, hvordan jeg forbereder mig til en udsendelse af Smag. Jeg møder altid ind kl. 09.00 (okay, 09.07, jeg er kronisk forsinket), når jeg skal sende. Så bruger vi de første tre kvarter på at finde nyhedshistorier, vi gerne vil køre. Klokken 09.45 sætter vi os til redaktionsmøder, hvor vi hver især pitcher historier til hinanden. Så bliver de fordelt mellem os, og vi har fra ca. 10.15 til 12.00 til at forberede udsendelsen. Og så er det i studiet. Det forlader jeg ikke før 15.03. Nogen gange kan jeg gå lige efter, andre gange skal jeg forberede lidt til dagen efter. Jeg er altid HELT mørbanket efter at have sendt. Det er super drænende at sende alene, for der kun mig til at fortælle, redde min egen røv når jeg sludrer. Men det er også PISSE sjovt. Energien og koncentrationen er på sit ALLERhøjeste! I denne uge har jeg sendt onsdag, torsdag, lørdag og søndag. Typisk sender jeg tre dage om ugen.

Jeg har været i biffen for at se Selma, jeg har været i Aftenshowet, jeg har nået et par blogmøder, haft en lækker date med min kæreste. Samlet temmelig mange hundeprutter op med Frida på slæb. Jeg har været til min mors fødselsdag. For mig har det været en travl men dejlig uge.

Lad mig endelig vide, om I kunne tænke jer, at det her blev en ugentlig ting.

rockpaperdresses, cathrine nissen, københavn, blomsterhjørnet værnedamsvej

Mandag kl. 08.03 – Jeg startede ugen ud med en hjemmearbejdsdag, som startede ret sædvanligt. Jeg står op ca. 07.15 og spiser morgenmad og sætter mig straks ved computer, klar ca. 08.00. Mit mål er altid at få indlæg af sted fra morgenstunden ca. 07.30/08.00, så I har lidt til morgenkaffen, så jeg arbejder tidligt fra morgenen. Så arbejder jeg frem til frokosttid, går i bad. Og så ud med Frida på en frokosttur. Som jeg skrev på Insta; “Mondays are for buying those flowers you didn’t get during the weekend” 😛 Så der kommer lidt med hjem!

De bliver i øvrigt altid købt hos Blomsterhjørnet eller Blomsterskuret, mine pushere!

rockpaperdresses, cathrine nissen, københavn

Mandag kl. 17.30 – Efter et møde inde i byen, besluttede jeg mig for at cykle hjem i stedet for at tage til ballet. Vejret var så sindssygt godt, alt for godt til at stå indenfor. Så snart min kæreste kom hjem, hev jeg ham med ud, selv om vi egentlig ikke løber sammen, haha! Jeg går for tid, han går for at gennemføre, hehe… Jeg løber ikke så langt, tre-fem km, men nu er der knapt en måned til Nordic Race, og jeg skal lige oppe løbet. Der skal i al fald lægges 3-4 løbeture ind i den kommende uge.

rockpaperdresses, cathrine nissen, københavn

Tirsdag 17.46 – Anden og sidste hjemmearbejdsdag denne uge, så den er liiiidt presset. Jeg startede dagen kl. 09.00 i Butchers Lab, et crossfitsted i Kødbyen, for at deltage i lancering af en ny Reeboksneaker. Så skulle jeg ned og have fikset ansigtspels – brynene blev farvede, og de ser sgu altid så farlige ud, når de er nyfiksede, haha. Jeg bliver inde døre ind til kl. 15.00, hvor jeg tager ind til Torvehallerne for at mødes med min bedste veninde til kaffe. Og mandesladder. Vi hænger bare en times tid, og så er det hjem til bloggen. Og så kommer min kæreste også hjem. Til Fridas store glæde.

De næste fire dage skal jeg på DR og sende Smag.

uge11_7

Torsdag 16.32 – jeg cykler hjem over Amagerfælled, over havnen, over cykelslangen. Den tur tager jeg mange gange om ugen, og det er ren forkælelse. Turen er virkelig fin, forbi alt fra Istedgades brogede typer til køer på Amagerfælled. København er sgu lidt magisk.

uge11_8

Torsdag 18.47Christiane og jeg er klar til at skulle tale om Emojis i Aftenshowet – dagen endte helt anderledes end, jeg troede, da jeg stod op. Ærligt talt, er jeg lidt træt, jeg har sendt Smag, jeg har ikke fået så forfærdeligt meget spise (det når vi ikke meget af, når vi sender), men så snart jeg sætter mig i makeupartistens stol og bliver real life airbrushet, så bliver min koncentration skærpet igen. Ligegyldigt hvor sulten man er, hvor meget man skal tisse, så er det helt glemt, når man skal i fjerneren. Det er som at skulle til eksamen! Fa’me sjovt!

I kan se klippet HER.

rockpaperdresses, cathrine nissen, københavn

Fredag 17.33 – Jeg har haft en lang dag, der startede med arrangement hos Mulberry, som jeg også delte med jer på Facebook, så forbi Beauty Avenue til en lille brazilian (det er jo festlig fredag), hjem og svare et par mails, og ud på DR kl. 12.30 for at nå forberede og optage søndagens udsendelse, der ikke er live.

Jeg når kun lige hjem 16.50 for at gå med Frida, før vi skulle af sted på BÆST for at spise. Vi fejrer, at det er otte år siden, vi kyssede for første gang på Nørrebro Bryghus. Og BÆST var FABELAGTIGT. Jeg kommer med et helt indlæg om den oplevelse!

rockpaperdresses, cathrine nissen, københavn
Lørdag 13.08 – Jeg har forberedt dagens udsendelse siden kl. 10.00, og mit fokus har været mit interview med Vinnie Who, som er min lørdagsgæst. Han er med mig en hel time. At interviewe er min absolutte yndlingsdel af at lave radio. Jeg elsker at få folk til at føle sig trygge og så hjælpe dem med at folde sig ud og lade lytterne komme tættere på dem.

Da jeg er færdig med at sende, så skynder jeg mig hjem og så går turen til Fredensborg for at fejre min mors fødselsdag den 5. marts.

rockpaperdresses, cathrine nissen, københavnSøndag kl. 10.56 – Sidste træning med Sara og VitaminWell. Seks søndage er brugt i selskab med nogle af mine dygtige blogkolleger i svedens tegn. Det er helt trist, at det er slut, for det har været en lille rejse med pigerne. Jeg glæder mig nu også lidt til at kunne spise en brunch med min kæreste en søndag morgen, hah!

 

33 kommentarer

 1. Julie A siger:

  Mere, mere, mere!!! SÅ hyggeligt! <3

  1. Cathrine Nissen siger:

   Ahmen FEDT med feedback Julie :-* KH

 2. Nanna L siger:

  Dejligt indlæg! Meget gerne mere af det 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Fedt, Nana! Tak for feedback :-*

 3. Mette S siger:

  så hyggeligt at læse om din uge. Syntes du gør det super godt i radioen

  1. Cathrine Nissen siger:

   Åh tusinde tak Mette, det betyder så, så meget, at du skriver det. Virkelig. Jeg får jo aldrig feedback fra lytterne normalt, så jeg håber bare hver dag, at “det gik”. Så tusinde tak :-* KH

 4. Lea siger:

  Så hyggeligt at læse om og se billeder af din uge – det må meget gerne blive en fast ting!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Hurra Lea! Det lader til, at jeg skal forsøge mig <3 KH

 5. S siger:

  åh, jeg gad gerne på bæst! Det lyder så lækkert. Må jeg spørge, om i valgte en af de to menuer? Og i så fald hvor meget mad, der var i dem? Synes det ser en smule dyrt ud (ift mit budget ;)), men det lyder også som et sted, som er en date værd. Glæder mig til et uddybende indlæg derom 🙂 god søndag aften til dig

  1. Cathrine Nissen siger:

   Jeg laver et indlæg dedikeret til den oplevelse for det var SÅ lækkert. Vi tog den helt store omgang med vinmenu, og ja det var bekosteligt. Men det behøver man ikke 🙂 KH

 6. Laura siger:

  Som jeg også lige har skrevet til Acies indlæg, så var det super hyggeligt at få et indblik i “bag om”-bloggen. For min skyld behøver det ikke nødvendigvis at være en ugentlig tilbagevendende begivenhed, men alligevel gerne tilbagevendende 😉
  Blev næsten helt forpustet af at følge med din uge i indlægget, for du har godt nok nået mange ting :O
  Er forresten begyndt at sætte radioen i ørerne på praktikken, så jeg får både fulgt med i Ghandi og Smag og bliver sgu så glad når det er dig derinde, haha!

 7. katrine siger:

  virkelig et dejligt indlæg. flere af dem 🙂
  kh katrine 🙂

 8. Sara siger:

  jeg stemmer i og skråler: MERE MERE MERE!!!! Virkelig fedt indlæg, dejligt med indblik i din uge på en ny måde:)

 9. Christina siger:

  Så meget ja tak til uegentlige indlæg af denne slags. Det er super sjov at få en status på din uge, og hvordan du egentlig administrerer din tid med blog og radio.
  Du har gang i mange ting i løbet af sådan en uge, og det er virkelig imponerende at du – på trods af mange gøremål i løbet af din dag – stadig kan være så overskudsagtig og smilende. Det er meget inspirerende, og virkelig noget jeg selv arbejder på.
  Men bliv som sagt endelig ved med disse slags indlæg.. det gør det kun mere interessant at følge med på bloggen 🙂
  Rigtig god søndag aften til dig.

 10. Marianne siger:

  Puh, du er vild! Bliver altid lidt forpustet, når du fortæller om din hverdag, hah! Du er sej 🙂 skønt billede af Adam og Frida! Jeg forsøger at vænne mig til at høre dig i radioen, når jeg er på arbejde – bliver bare altid så overvældet af min inbox, at jeg glemmer alt andet

 11. Marianne siger:

 12. Marianne siger:

  (Stop med at slette halvdelen af mine kommentarer, Stylista!) … nå, men endelig flere af denne type indlæg – men ikke nødvendigvis hver uge 🙂

 13. Rebekka siger:

  Så fedt indlæg 🙂 (mangler klappende og festende emoji her)
  Går du hos en fast behandler hos Beauty Avenue – er der en du kan anbefale? 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Nej det veksler meget i forhold til, hvad jeg får lavet 🙂 Men jeg har nogle favoritter på de forskellige områder 🙂 Tak for emojis :-* KH

   1. Rebekka siger:

    Uha skal prøve brazilian for første gang, så ville sætte pris på din behandleranbefaling? 🙂 Hvis du har en favorit i dette område 😉

    1. Cecilie siger:

     Julie eller Cecilie er mine egne personlige favoritter. Julie er umulig at få tid hos, og Cecilie har ind i mellem lidt kolde fingre, men de er begge gode! Men jeg tror også det kommer lidt an på hvordan man vil have det 🙂
     Der er selvfølgelig også chefen, som er awesome, men hun tager sig vist primært af bloggere og andre kendisser 😉

 14. Kathrine S siger:

  Super hyggeligt indlæg!
  Sjovt med et lille indblik i radio-produktionen også. Vil benytte lejligheden til at rose dig for radioen. Jeg klapper i mine små hænder hver gang jeg hører, at det er dig der er i radioen på min cykeltur hjem. Din stemme får altid et smil frem efter en kedelig skoledag! 🙂

 15. Line siger:

  Virkelig skønt, hyggeligt og “bag-om-scenen”-agtigt indlæg 🙂
  /Line

 16. Johanne siger:

  Det var da et virkelig hyggeligt indlæg. Jeg ville ønske jeg oftere hørte dig i Radioen, men som den mormor jeg er, er P4 mere min smag (undskyld)
  Håber denne uge også bliver fin for dig.

 17. Mette WK siger:

  Jeg synes det her var et super hyggeligt indlæg. Gerne mere af det 🙂
  Jeg ELSKER at høre dig i radioen. Jeg kan især godt lide at kunne binde bloggen og radioen sammen – det giver jo mening i min verden 🙂 Hver gang jeg kører bil med min mand og du kommer på, så skal han liiiiige høre om, at du er min yndlingsblogger, at jeg ikke har købt sort tøj siden jeg begyndte at følge dig og at det jo i øvrigt var hos dig at jeg vandt det make-up som bliver sendt til min søster, bla bla bla 😉
  Du har i øvrigt fået en meget mere afslappet stemme på det seneste. Jeg ved ikke om det er øget træning? Du har jo altid sagt noget begavet (eller sjovt), nu er det som om din stemme også er mere “med”. Det er meget behageligt at være i dit selvskab…

 18. Sanne siger:

  Jubii… Jeg blev så glad, da jeg så, at du havde lavet sådan et indlæg! Det er så super inspirerende. Ligesom dengang du også skrev om din ugentlige træningsplan! Så bliv meget gerne ved med det

 19. Lisbet siger:

  Enig med de andre – rigtig hyggeligt type indlæg 🙂 (..som du selvfølgelig ikke ska stresse over!)
  Jeg har ikke nævnt det før, men jeg synes altså også det er så fint at høre dig i radioen!

 20. Mette H. siger:

  Det kunne bestemt være sjovt en gang imellem (ikke nødvendigvis hver eneste uge) at få et lille indblik i din hverdag. Spændende og hyggeligt! 🙂

 21. Marlene J siger:

  Sikke et hyggeligt indlæg – gerne flere af den slags! Ikke nødvendigvis hver uge, det tænker jeg kan blive ret presset for dig, men bare en gang imellem 🙂
  Jeg læste lige i en af dine kommentarer, at du sjældent får feedback på Smag – du skal bare vide, at du gør det så fint! Jeg bliver altid glad, når jeg hører Smag – både når Sara og du er på, men fordi jeg føler, at jeg kender dig gennem bloggen, er det ofte lige en liiille tand bedre, når du sender programmet. SÅ klap dig selv på skulderen for godt arbejde på Smag (og med alt det andet, du har kørende)!

 22. Sara siger:

  Super indlæg som også er meget nærværende, faktisk. Så jeg siger klart go til mere af den slags 😀
  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

 23. Louise siger:

  Så hyggeligt indlæg 🙂 Og ja Bæst er virkelig, virkelig godt! Har de sidste par weekender været forbi Mirabelle, fordi jeg ikke kan få nok af brødet! Dyr vane.
  Hvor er den fine gule bluse fra, du har på på billedet?

 24. Anna siger:

  Hej Cathrine! Puh, helt forpustet efter at have læst om din uge! Sikke meget du får lagt for dagen 🙂
  Jeg synes det er sjovt at følge lidt med i din hverdag og derfor må disse indlæg gerne komme igen. Og fine billeder.
  Jeg hører ikke så ofte Smag – kun når jeg tilfældigvis “kommer forbi”. Men du har helt sikkert udviklet dig. Kan godt huske, da du startede på P3 og du virkede meget ung og grøn. Synes også dine interviews er ganske vellykkede 🙂

Send en besked