Top

Link Love #1 // juni+juli

02.08.2014
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Cupcakes and cashmere har et fast indlæg, der hedder “Links I Love”, og det synes jeg er sådan et fint koncept. Hun deler nogle af de indlæg, hun har holdt af at læse rundt omkring fra blogland. Og det vil jeg tage til mig og forsøge at gøre til en fast ting slut på måneden, hvis ellers I kan lide konceptet? Det kan jeg i hvert fald, jeg synes, det er en fin måde at lære nye blogs at kende på, og også en fin måde at dele lidt “link love”.
Indlæggene herunder er alle nogle nogen jeg har bogmærket fra de sidste to måneders tid 🙂 Næste gang nøjes vi med én måned!
 photo linklove6_zps12091576.jpg
Frøkenen og Baronen gav en ret fin opskrift på en hæklet Cirkeline-dukke, som jeg bede min mor om at lave til en fremtidig baby!
 photo linklove_7_zps801b237b.jpg
Copenhagen Cakes har fristet mig med hjemmelavet ginger ale, som jeg i den grad holder af! Opskriften er stadig ikke testet, men det SKAL den blive!
 photo linklove_1_zps0a6b71a8.jpg
Beautyspace skrev om blomkål på lårene, og hvilken børste der er Anettes egen favorit, når tørbørstningen skal i sving op til sommeren! Den er på min to-buy-liste.
 photo linklove_2_zpse67f2811.jpg
Jeg fandt den sejeste og lide mandede plakat hos Boligcious, og jeg tænker den vil være rimelig cool i køkkenet! Min kæreste er dog ikke helt overbevist. Lidt senere på måneden tippede hun i øvrigt også om de fineste plaider fra Studio Mae Engelgeer, som er rimelig tæt på toppen af min ønskelisten. Desværre er de liiiiidt (læs: MEGET) dyre.
 
 photo linklove_3_zps680ce68f.jpg
TwinFood lavede et indlæg om tilbehør til grillmad, som jeg tænkte var nyttigt – vi griller næsten hver aften!
 photo linklove4_zps70089c2a.jpg
Marie er efterhånden rimelig godt kendt i Paris efter sine mange modeuger, så hun har været så rar at samle tipsene i en guide.  Perfekt til vores forestående Paris-tur! Jeg læste i øvrigt også Valdemarsros tips til parisiske spisesteder!
 
 photo linklove5_zpsb6534fbb.jpg
The Pioneer Woman laved nogle rimelig vilde cheddar/jalepeno-scones, som jeg synes lyder farligt lækre!
 
 photo edamame-pure-610x300_zpsd6acf4cb.jpg
Foodblogging lavede en lækker edamamepuré, og nu har jeg endelig fået købt bælgede edamamebønner, så den opskrift skal testes!
 
 photo linklove9_zps376d831e.jpg
Og så var der Homesick-pigerne, som igen, igen leverede en del god inspiration til mig. Jeg har gemt indlæg om styling af sorte gulve, Andy Warhol-citat-plakater, inspiration til gårdhaven, den der seje flip-clock-screensaver (som desværre ikke er kompatibel med min rimelig nye Macbook, fine flasker til shampoo, som jeg virkelig overvejer (jeg ved dog ikke om jeg gider stå og overhælde alt til dem, men flotte er de) og til slut var der stylingbillederne af Piet Hein-citaterne, som jeg har været lidt lun på længe.
Fortæl endelig om det er noget I kan bruge!

18 kommentarer

 1. Lisbeth siger:

  Jai, sikke et fint koncept! Det er da hyggeligt at vide, hvad andre (aka. du) synes er hyggeligt hehe. Der er en form for metablogging over det, og hvem elsker ikke en god gang meta? xD

  1. Cathrine Nissen siger:

   Fedt Lisbeth, det er jo også en lidt anden måde at anbefale bloggere på, som, jeg egentlig synes, er lidt fint 🙂 Dejligt du kunne lide det, på meta’sk 🙂 God lørdag til dig! KH

 2. Johanne siger:

  Hyggeligt at se hvad mine yndlingsbloggere læser. Også rart at der henvises til specifikke indlæg!
  Hvis du nogensinde har lyst til inspiration på “anderledes” mode, synes jeg du skal svinge forbi http://www.bedremode.nu
  Mest fordi du virker som en der godt kan lide at reflektere over ting, så hvorfor ik os moden?

 3. Malene siger:

  Jeg er vild med indlægget, Cathrine. Det er hyggeligt at se hvor du får inspiration fra og samtidig have mulighed for måske at finde nogle blogs man ikke lige læser.
  Jeg må dog indrømme at stylingen af indlægget forvirrer mig helt. Det er meget svært for mig at skelne mellem dine ord og screendumps. Blot lidt feedback 🙂
  Hav en skøn dag.

  1. Anne siger:

   Enig med Malene – layoutet (kalder man det dét?) er lidt forvirrende. Men idéen er fantastisk, jeg ville være ret glad hvis du vil tænke det ind som en fast del af dit dejlige blog-univers, som jeg nyder (næsten) hver dag! 🙂

 4. Super godt! Det er så fedt med al den link love og god karma der flyder rundt i blogland pt 🙂

 5. Emily siger:

  Super fedt indlæg 🙂
  Omkring den der børste, ved du hvor den kan købes for jeg kan ikke finde den nogen steder? 🙂 Heller ikke på den hjemmeside Anette siger hun har købt sin fra 🙂
  mvh Emily

 6. Rigtig skønt indlæg – det er altid dejligt med inspiration til nye blogs.
  Men enig Malene længere oppe. Jeg for også lidt vild i opsætningen 😉

 7. Mette siger:

  Virkelig fin ide 🙂 og rigtig nyttigt, når man hungrer efter mere, efter at have ædt alle dine indlæg! TAK for evig inspiration! <3

 8. Tatiana siger:

  Åh, tak for det dejlige indlæg! Som du allerede ved, så knus-elsker vi jo også din blog 🙂 Btw. så er der blevet sat et nyt link ind i indlægget med den der screensaver. Jeg havde nemlig samme problem, så vi gik på jagt efter at finde noget, der virker til de nye versioner – og det virker i hvert fald på min nu. Håber også det virker på din! 😀

 9. Sara siger:

  Er du sikker på at du installerer den der flip-clock-screensaver rigtigt? Jeg har nemlig en spritny (okay okay, to måneder gammel) Macbook Pro Retina, og på den virker den screensaver altså helt perfekt! 🙂 Det gjorde den forøvrigt også på min gamle Macbook Air. 🙂

 10. Laura siger:

  Super hyggeligt indlæg! Jeg er selv helt tosset med Cupcake & Cashmere’s indlæg i samme dur. Også selvom det nødvendigvis ikke er blogindlæg, men generelt spændende artikler. Og nu er jeg helt madsulten efter de tips 😉

 11. Kirstine siger:

  Jeg synes bestemt at denne type indlæg er intet mindre end genial! Glæder mig til flere!!!

 12. Janni Frø siger:

  Så fint et koncept – følger faktisk også de søde links ovre på Cupcakes & Cashmere, og synes det er så hyggeligt at læse om og klikke ind på 😀

Send en besked