Top

#rockpaperoriflame + rabatkode

24.11.2014
Skabt af Cathrine

Oriflame, Rockpaperdresses, cathrine nissen, Oriflame, rockpaperoriflame
Godmorgen piger!

Hvor er det dejligt at tjekke instagram en morgenstund, scrolle forbi alle billederne af den sunde morgenmad og så se alle jeres søde kinder! Jeg viser en milliard billeder på instagram og herinde, og selfies er noget af det, jeg selv synes, kræver mest mod. Der er bare et eller andet vildt sårbart over, at smække sit ansigt op. Men det har I gjort! Og jeg ELSKER at alle billederne er så forskellige. Nogle af jer føler jer smukkest, når I er på vej til fest, sammen med veninder, efter en løbetur, efter en tur på jagt. I er kattenknurme vildt seje! Og godt nok smukke. Jeg får lyst til at løbe den tur, jeg har udskudt hele morgenen. Og tage et langt lækkert bad og bruge tid på at sætte håret og det hele. Gøre mig lidt umage, nusse om mig selv og dimse den.

Jeg har en vinder af min konkurrence lavet i samarbejde med Oriflame:
@oriflamedk #rockpaperoriflame det var for det første rigtig svært at skulle sige til sig selv, at man er smuk. For det andet at finde et tidspunkt i løbet af ens dag, hvor man rent faktisk fik denne følelse. Men jeg synes, at jeg er allersmukkest når jeg ikke kun er smuk udenpå, men også føler mig det indvendigt. Det gør jeg lige her. Jeg er afslappet og smiler med alle kaninbisserne. Og så ser jeg glad ud. Og jeg synes bestemt at jeg er smukkest når jeg er glad. Og forresten også iført mormors hjemmestrik. Dette var en velfortjent pause fra studierne sammen med søde mennesker. #mitsmukkejeg #nårjegogsåerglad

Stort til lykke Jeanette/Jhardis! Alle godterne på billedet er dine! Skriv gerne her, så jeg kan få en mail at kontakte dig på!
Oriflame, konkurrence, rockpaperdresses, cathrine nissen
OG så er der en ekstra lille treat, en trøstepræmie!

Alle får 25 % på Oriflames webshop i dag, tirsdag og onsdag med koden rockpaperdresses25.

Hvis jeg skulle tippe jer til at prøve en ting eller to, så ville jeg hoppe på True Perfection Miracle Perfecting Serum, som har en let perlemorsshine, øjenbrynskittet som jeg har været glad for i flere år nu eller en rigtig fed fodcreme til vintertørre fødder.

Ellers kan I måske finde inspiration i min fodspa-diy eller hverdagsmakeup trin-for-trin.

***

Sorry the competition was only for Danish readers, but today, tomorrow and Wednesday I offer 25 % discount in collaboration with Oriflame on their site with the code rockpaperdresses25.

 

10 kommentarer

 1. Jeanette h siger:

  YEEEAAHHH!!! Hold nu op en mandag kan blive ri’ti god ri’ti hurtigt!!! Tusind tusind tak!
  Hopper lige lidt på praktikontoret i dag! wup wup!

  1. Camilla siger:

   Tillykke – bedste mandagsoverraskelse EVER! 😀

   1. Jeanette h siger:

    Tak Camilla 😛 Helt vildt ja!

 2. CamillaB siger:

  Den helt rigtige vinder 🙂 🙂 Sikke et dejligt smil!! TILLYKKE!!

  1. Jeanette h siger:

   TAK CamillaB! Hvor er du sød 🙂

 3. Julie Simper siger:

  Hej 🙂
  Nu skriver du, at du vil anbefale at købe serummet, men tænkte på om den lever op til hvad din normale serum fra Beaute Pacifique kan?
  Derudover synes jeg heller ikke helt jeg kan få koden til at virke, den skal bare tastes under kampagnekode, ikke? 🙂
  Hilsen Julie

  1. Cathrine Nissen siger:

   Hej Julie,
   Jeg har et par forskellige jeg bruger. I øjeblikket er det et serum fra Madara til dagsbrug, om aftenen er det Estee Lauder. Til fest kan jeg rigtig godt lide at bruge Oriflame pga. den lette perlemorseffekt. Jo, koden skulle meget gerne virke i det felt – har du prøvet både med store og små bogstaver? Jeg tjekker lige med kontoret, så jeg ved den virker 🙂 KH

 4. heeeeeey – jeg havde slet ikke set at jeg var med i collagen før nu :O Hvor sejt altså 😀 😀 (det er mig på miderste række heeeeeelt ude i venstre side)

Send en besked