Top

Test: Cliniques Pep-start med især en favorit

13.10.2016
Skabt af Cathrine

pepstartdk, clinique, rockpaperdresses

ANNONCE

Indlægget er udgivet i samarbejde med Clinique i forbindelse med kampagnen #pepstartdk

Hvor mange af jer kom af sted til morgenfest i sidste uge? Det så så vildt ud! Der var morgenrave i p-huset til Frederiksberg Centret – og værterne var Costume og Clinique. Det så bare så vanvittigt ud. Jeg blev helt inspireret til mere fest – med p-huse som det nye, det er da en glimrende lokation?! Ej, ikke mere fest lige nu, haha, kun hvis andre arrangerer. Og det havde de gjort rimelig godt i torsdags. Meget stemningsfyldt må jeg sige, tjek lige billederne.
pepstartdk, clinique, rockpaperdresses
Arrangementet blev holdt i forbindelse med Cliniques nye produktlinje; #pepstartdk. Den består af tre produkter, som jeg har testet; en scrub, en øjencreme og en ansigtscreme. Selv bruger jeg til daglig kun Cliniques mascara (den mest geniale i verden til gengæld, fjernes med lunken vand og giver ALDRIG vaskebjørnsøjne; Lash Power) og så deres lipgloss (som den jeg havde på i går). Men selve deres skincare-produkter er det mange år siden, jeg har været omkring. Deres 3-trins-system er en teen-klassiker! Her får I min uforbeholdne test af de tre produkter:

pepstartdk, clinique, rockpaperdresses

Allerede da jeg får pakket produkterne op, fornemmer jeg, at de gerne vil henvende sig til os unge; sådan 35 og under-ish, typerne der arbejder for meget, sover for lidt og knapt nok har tid til at lægge makeup om morgenen, for alle tre produkter har ligesom flere funktioner, så vi ikke spilder tiden. Og så er farverne også noget mere kække, end de ellers douchede grønne og gule der hører sig Clinique til.

pepstartdk, clinique, rockpaperdresses

Clinique pep-start 2-in-1 Exfoliating Cleanser:

En rimelig blid skrub med små korn, som du skulle kunne bruge både morgen og aften som din rens. Så ofte vil jeg dog ikke selv bruge en skrub. Det er trods alt et produkt, du påfører huden “mekanisk” og “sliber” huden med, og det er min hud for sart til, men jeg har læst flere anmeldelser fra folk med blandet/fedtet hud, der gladeligt har brugt den dagligt, så hver sin smag.

Jeg har derimod haft den stående i badet og påført den før, jeg kommer shampoo i håret – jeg vasker hår hver fjerde dag. Og der fungerer den – rent lavpraktisk er den nem at åbne selv med våde hænder og så skummer den let. Den er ikke for grovkornet, men føles let på huden. Og selv om den kommer i en skrigende pink tube, så har min mand også været lokket til at prøve den – han er ikke lige typen, der ellers gider at rense eller gøre noget som helst ved sin hud. Men det gør det bare nemmere at kombinere bad med skrub, for mig i hvert fald.

Den er uden parfume, hvilket er rigtig rart, men selv om den er i den blide ende, så er min hud ikke helt klar til at gå direkte til ansigtscremen – jeg har både brugt min mist og min serum efter skrub og før creme, som jeg foretrækker det. Men alt i alt en fin skrub, der ikke er for grov og som nem kan finde plads i brusebadet, så der er endnu mindre spildtid.

pepstartdk, clinique, rockpaperdresses

Clinique pep-start HydroBlur Moisturizer:

Okay, denne her er VILD! SÅ god. Den minder faktisk om en cremeudgave af Benefits POREfessional! Kender I den? POREfessional er en klassiker som primer inden makeup. Men HydroBlur er bare næste niveau. Det er en virkelig god primer OG fugter inden makeup. Ansigtscremen matterer huden, fugter og mindsker linjer og porer – og det gør den, seriøst. Det er den vildeste creme, jeg har haft mellem hænderne længe. Den er virkelig god som base inden makeup, fordi den ikke fedter, og den efterlader huden så flot.

Tanken er så, at man kan nøjes med at gå fra skrub direkte til cremen for at spare tid, og sommeren vil det sikkert være fint nok for min hud, men på nuværende tidspunkt med kulden udenfor er det ikke heeelt nok for min hud, der er tør. Jeg har derfor holdt fast i min mist og serum inden ansigtscremen, men det er heller ikke noget problem. Det er stadig en virkelig, virkelig god creme. Det ligner, at jeg lige har fået fikset hud af en makeupartist, fordi den bliver så pæn og jævn og mat, og så er den klar til makeup.

Den er igen uden parfume, men hvor ville jeg gerne, at den havde været i en lukket beholder i stedet for en krukke. Det er en mindre ting, men bare min præference. Og så kunne jeg godt have ønsket mig, at den havde lidt solfaktor i, men det kan jeg faktisk se, de har i den anden fugtighedscreme fra samme linje..

pepstartdk, clinique, rockpaperdresses

Clinique pep-start Eye Cream

Denne her fingerede jeg lidt med, før jeg fattede, hvordan den skulle åbnes, haha! Jeg kunne simpelthen ikke forstå det, men den skulle sådan set bare hives op i toppen og lukkes på samme måde – det er fint, for så holder den sig frisk længe. Normalt bruger jeg ikke øjencreme, fordi jeg bruger concealer om øjnene, hver dag. Det plejer at kage rundt, hvis jeg også bruger creme. Men denne her lille bandit er egentlig ret let, også selv om jeg faktisk bare har tilført den i et godt lag med selve tuben og slet ikke fordelt den med fingrene.

Den lover at opfriske huden omkring øjnene og få dig til at se vågen ud på 3 sekunder. Altså, måske med en kop kaffe on the side også, hah! Nej, jeg har bare ikke så store udfordinger med sorte rander under øjnene og den slags, og det er dét, den er sat i verden til at bekæmpe. Den skal friske øjnene op, få de hævede øjne til at falde til ro. Men for mig er den “bare” en virkelig rar lille fugtcreme, der ikke fedter for meget men efterlade huden silkefin. Og så har jeg haft den liggende i køleskabet – oh the joy at få kold creme på trætte øjne.

Også denne her er uden parfume og i ret smart emballage.

ALT I ALT: tre fine produkter i pep-start-linjen, der er nemme at bruge, som er rimelig no bullshit-agtige. Men jeg må især give HydroBlur et stort klap med på vejen – den er klart en af de smarteste produkter, jeg har haft mellem hænderne længe, så den er flyttet ind.

6 kommentarer

 1. Jeanette h siger:

  Tak for tippet med mascara. Jeg leder i øjeblikket efter en ny. Og de ser virkelig lækre ud de produkter. Jeg associerer også Clinique med 3-trins proceduren, og har selvfølgelig som enhver anden ung kvinde haft dem mellem hænderne 🙂
  Jeg ville i øvrigt SÅ gerne have været med til morgenrave! Det ser i hvert fald ud som en god start på dagen!!

  1. Cathrine Widunok Wichmand siger:

   Altså, jeg ELSKER den mascara og køber den gang på gang. Har haft den i nogle år nu, og så har jeg fået nogle andre i goodiebags, men jeg ender med at smide dem ud. Intet slår Lash Power, så den må du prøve 🙂 KH

 2. Anne siger:

  Jeg har også problemer med sensitiv hus og tør hud om vinteren. Hvilken serum bruger du? Det er altid rart at høre fra folk der er glade for et produkt, det er jo en jungle ☺️

  1. Cathrine Widunok Wichmand siger:

   Jeg har lidt forskellige afhængig af sæson faktisk og dag/aften.
   Men til min hud i sommerperioden: https://purelyprofessional.dk/shop/serum-30-ml/
   og om vinteren: https://www.rudolphcare.dk/products/acai-anti-ageing-facial-oil eller en fra Bioeffect – de er i øvrigt dyre, men seriøst gode: http://www.magasin.dk/s/mdn/egf-day-serum-30-ml./VA03846384-00000001_061.html
   Dog vil jeg altid bruge mist inden for at forsegle de gode sager. Så rens, så mist (bruger denne: https://www.rudolphcare.dk/products/acai-facial-mist) og så serum og slut med creme 🙂 KH

 3. Nina siger:

  Kære Cathrine,
  Din kombi af pink strik og grøn skjorte er for nice! Hvor er de to ting fra? 🙂
  Nina

  1. Cathrine Widunok Wichmand siger:

   Strikken er gammel fra Acne, men kjolen under i grøn er fra H&M og på webshoppen nu 😀 KH

Send en besked