Top

Tip: Billig men effektiv micellarvand

13.04.2015
Skabt af Cathrine

garniermicellar_1

Indlægget er lavet i samarbejde med L’Oréal

Til alle der sætter deres hud højt og passer godt på den! Listen up, her er et godt tip (hvis ikke I allerede har læst det på en masse andre blogs, anyways, det fortjener en gentagelse!).

For efterhånden et par år siden blev jeg introduceret til micellarvand på apoteket. Jeg har altid døjet med tør hud (havde skrevet “hund” først, klokken er også mange), og tanken med micellarvand er, at undgå vand i ansigtet, som udtørrer. PERFEKT til sådan en som mig, mente apotekeren.

Micellarvand har sit navn fra miceller, som er mikroskopiske runde og rensende molekyler, som flyder rundt i vandet. Når du påfører produktet på huden (jeg bruger en vatrondel), så får de rensende agenter kontakt med olien og snavset på dit ansigt, og derved får du fjernet dem. Dog kan miceller ikke fjerne vandfast mascara.

Apotekeren introducerede mig først og fremmest til La Roche Posay – det var inden Bioderma var kommet til landet. Da Bioderma så kom, så måtte jeg altså prøve den, så hypet den var – prisen er nærmest den samme for de to. Med hjem fra Paris har jeg købt absolut non-travel-size mængder aka. gigantflasker af micellarvand. Det er altså lidt hampert i prisen herhjemme. Men rigtig effektivt og tidsbesparende, og jeg har sjældent haft så glad og tilfreds hud (læs også mere her og her).

Et nyt produkt er kommet, som kan det samme som alle de dyrere – bare til en brøkdel af prisen. Ærligt indrømmet, jeg har ikke brugt Garnier-produkter, siden jeg boede hjemme – husker stadig hvordan mit hår lugtede af kunstige æbler de sidste år af folkeskolen, men der er altså sket noget.

Jeg må slå en streg over al brandsnobberi: for 70 kroner kan man få 400 ml Micellar Cleansing Water fra Garnier (til sammenligning koster 250 ml Bioderma 119 kr. 200 ml La Roche Posay koster 139 kr.). Det er et fund til prisen. Den er stadig uden parfume. Den renser ligeså effektivt som andre micellarvand. Den er ligeså drøj i brug. Jeg kan simpelthen ikke mærke anden forskel end på pengepungen. Jeg har læst flere tests på beautyblogs – de melder nøjagtig samme oplevelse.

Jeg er supersensitiv omkring, hvad jeg kommer i hovedet, så jeg ville aldrig anbefale noget, der rent faktisk ikke duer – hvilket også kommer til udtryk i, at jeg har overskredet deadline for, hvornår jeg skulle have skrevet om produktet. Jeg havde ikke testet nok efter en uges tid. Men nu efter en måneds tid – ansigtet er ligeså fint som før.

Aftenens budgettip – nu til skønhedssøvnen.

Hvis du lægger et selfie op af dit nyrensede ansigt på instagram og bruger #micellarfaces og #garnierdanmark, så kan du vinde et års forbrug af Garniers Micellar Cleansing Water. Du kan også finde flere tips til at holde huden fin lige HER.

garniermicellar_2

15 kommentarer

 1. Louise J siger:

  Jeg har ikke prøvet andre Micellarwaters end Garniers og er også godt tilfreds, så med din anbefaling er jeg ikke ked af ikke at have prøvet Bioderma og sikkert min pengepung også 🙂
  Må da klart lægge et selfie op, 1 års forbrug ville være super rart!

 2. Line siger:

  Jeg har den også, og er glad nok for den. Nivea har dog lavet en version, der duer lidt bedre for mig. Den fjerner ligesom krigsmalingen og andet snavs lidt hurtigere.
  Ville blot nævne, at Garniers ind i mellem er på bud. Jeg købte de 400 ml for 35 kroner i Matas for en lille måneds tid siden. Så hvis man holder øje (og hamstrer, når det er sat ned), så er det en billig rensevand 🙂
  /Line

 3. Sara siger:

  Den får også en varm anbefaling herfra – den er nemlig bare fantastisk! Fjerner makeup super hurtigt og effektivt og renser huden nænsomt samtidig. Et mindre mirakelmiddel 😀
  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

 4. Dne fætter er helt sikkert en jeg skal have med hjem. Om aftenen er jeg simpelthen så træt, at det sidste jeg orker at tænke på, det er at rense min hud godt og grundigt i diverse produkter. Men et produkt, der tilmed ikke skal skylles af, det må jeg lige kunne overskue 😉 Og når det tilmed fungerer for andre, så tror jeg såmænd også, at det vil fungere for mig 😀

 5. Karina siger:

  Kender det ikke, bruger Bioderma som jeg er ret glad for, men den er jo også dyr 😉 Måske man skulle prøve denne en dag?

  1. Amalie siger:

   Prøv at kigge på farmaline.co.uk – der har jeg købt Bioderma rensevand og nogle La Roche Posay produkter..
   De har mange ting og fornuftige priser, eksempelvis 2 x 500 ml Bioderma for 17,98 pund (dog er pundet jo højt lige nu)

 6. Heidi siger:

  Tak for tippet, det må prøves :O)
  ….og så til noget helt andet! Hvor er din nye header bare F.L.O.T – total Carrie ;O)

  1. Cathrine Nissen siger:

   TAK HEIDI 😀 Det er jeg glad for du synes! KH

 7. Mathilde siger:

  Øv, 140 kr i Føtex for Garnier? Nu havde jeg lige sat mig op for at købe den efter din anmeldelse :/ så vil jeg hellere holde mig til bioderma 🙂
  Er btw fuldstændig tosset med dig og din blog! Og satme en sweet ny header!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det må være en fejl: https://www.matas.dk/garnier-micellar-rensevand-400-ml Tjek den pris 🙂 KH

 8. Mathilde siger:

  dumme føtex 😉 jeg drager fluks til matas imorgen 🙂 God aften!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Gør det 😀 God tur Mathilde! KH

 9. Anne Sofie siger:

  Jeg har også været glad for denne, men nu er den taget af hylderne mange steder fordi den indeholder polyaminopropyl biguanide, PHMB, som er mistænkt for at være kræftfremkaldende. Øv!
  http://politiken.dk/forbrugogliv/forbrug/forbrugersikkerhed/ECE3002274/kaedebutikker-fjerner-loreal-produkter-fra-hylderne/
  Så hellere en af de dyrere versioner 🙂

 10. Sara siger:

  Pst. Er blevet ulovligt og taget af hylderne. Der er kræftfremkaldende ingredienser i.
  http://politiken.dk/forbrugogliv/forbrug/forbrugersikkerhed/ECE3002274/kaedebutikker-fjerner-loreal-produkter-fra-hylderne/

  1. Cathrine Nissen siger:

   Jeg bruger den heller ikke længere, der var også andre der skrev det samme dengang. æv! Tilbage til Bioderma 🙂 KH

Send en besked