Top

Vores byhus i Boligmagasinet – nu med flere billeder

22.10.2015
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

RPD04_1

rockpaperdresses, cathrine nissen, rockpaperhome, boligmagasinet

 

Godmorgen fra rockerborgen <3

Her ligger jeg hjemme under dynen og forsøger at komme en forkølelse til livs. Den har truet det meste af ugen eftersom alle omkring mig har været syge; min kæreste har taget fire dage på langs, vores praktikant på programmet har været syg, min medvært har skrantet. Og selv om jeg ikke har kysset med en eneste de sidste mange dage, så har jeg ikke kunne undgå at blive ramt. Æv! Men ved at komme det lidt i forkøbet og blive hjemme i dag, som det “bare” summer og snotter, så håber jeg, at slå det ned.

Jeg skrev forleden til Boligmagasinet og bad om flere billeder (end jeg viste her), hvis de havde nogen liggende. Såmænd så! Så her får I altså hele billedserien fra Boligmagasinet – også de billeder de valgte fra til magasinet. Der er bl.a. nogle meget gode totalskud af køkkenet, så man bedre kan fornemme rummet.

Det var ret sjovt at have stylisterne på besøg, som de skød billederne. De lurede og kiggede, skrev noter. Det var som at få læst hænder nærmest, en oplevelse af at have fremmede i sin mest private hule. Og som bladet udkom, fik vi “dommen”, resultatet af en personlighedstest. “Glamour” var et klistermærkerne på vores lille hus. Og det er lidt sjovt, jeg tænker ikke selv glamour. Glamour klinger lidt overfladisk for mig. Alligevel kan jeg godt se, at vi har metaller, fx messing, der virker lidt bling, det grønne marmor – det er nok ikke skudt ved siden af. Vi synes jo bare selv, at her er hjemligt og hyggeligt og plads til at smække benene op. Det er heller ikke nødvendigvis hinandens modsatte. I al fald er det sjovt at lade fremmede kigge på hulen og sætte deres egne ord på ens stil. Man sammensætter jo bare sit hjem, som man kan lide, og så er der pludselig nogen, som kan sætte ord på den opskrift, man er kommet frem til. Det er skægt.

Er vi færdige her? Nej. Vores hjem er under konstant udvikling. Ligesom vi selv er. Nogle af væggene er stadig meget bare, men lige præcis “ting” på væggene, synes jeg ikke, vi bare kan købe. En dag drømmer vi om kunst, og måske kan vi ønske os bidrag eller lignende i bryllupsgave. Det ville jeg elske. Vi går også og håber på overbygning stadig, og vi er faktisk ret langt i processen, men mangler stadig kommunal godkendelse. Tænk, hvis vi kan bygge en stue på vores flade tag, få en tagterrasse og indrette soveværelse i vores nuværende stue! Det ville være så vanvittigt lækkert, og forlænger virkelig livet i rockerborgen. Jeg håber <3

God dag – uden snue og host!
rockpaperdresses, cathrine nissen, rockpaperhome, boligmagasinet

rockpaperdresses, cathrine nissen, rockpaperhome, boligmagasinet

rockpaperdresses, cathrine nissen, rockpaperhome, boligmagasinet

rockpaperdresses, cathrine nissen, rockpaperhome, boligmagasinet

rockpaperdresses, cathrine nissen, rockpaperhome, boligmagasinet

rockpaperdresses, cathrine nissen, rockpaperhome, boligmagasinet

rockpaperdresses, cathrine nissen, rockpaperhome, boligmagasinet

rockpaperdresses, cathrine nissen, rockpaperhome, boligmagasinet

rockpaperdresses, cathrine nissen, rockpaperhome, boligmagasinet

rockpaperdresses, cathrine nissen, rockpaperhome, boligmagasinet

rockpaperdresses, cathrine nissen, rockpaperhome, boligmagasinet

52 kommentarer

 1. Anna siger:

  Har lyst til at flytte hjem til dig, hver gang du viser billeder af jeres hjem. Eller hyre dig som indretningsarkitekt til min egen lejlighed. SÅ. PÆNT.

  1. Cathrine Nissen siger:

   Haha, du skriver bare 😛 TAK! KH

 2. Julie siger:

  Jeg blev så glad, da jeg så den forside i sommerferien! Og fedt med ekstra billeder – jeg vil nærmere sige rustik glamour, hvis man endelig skulle sætte et mærkat på det. Og rart at høre om din oprydningshistorie den anden dag – så ved man, at boligstylisterne pynter på det, og at ens eget hjem er ganske normalt! :b

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det er så nemt at fokusere på alt andet end rodet på instagram osv 🙂 Stylisterne lavede intet om, men jeg arbejdede i dagevis på at rydde op over alt for billederne, haha! Det er hårdt arbejde at være en roderøv 😛 KH

 3. Rebecca siger:

  Det er altså et super lækkert og indbydende hjem I har jer dér.
  Jeg bor i en andelslejlighed sammen med min kæreste på 63 kvm. Jeg synes noget af det sværeste er opbevaring af alle de kedelige, men nødvendige, ting. Så som gulvmoppe, støvsuger og vasketøjskurv. Har du nogle tips til hvordan man opbevarer disse ting på en smart og pæn måde?

  1. Cathrine Nissen siger:

   Vi er så heldige at have et skab under trappen til alt det der kedelige som rengøringsmidler, støvsuger, moppe osv. Hvis ikke vi havde, men til gengæld havde mulighed for at have et af Ikeas smalle skabe i 37 cm dybde, så kunne det også fint du – måske i en entre eller gang eller i et køkken. KH

 4. Linette siger:

  Hej Cathrine 🙂
  Denne kommentar har ikke noget med dagens indlæg at gøre – selvom det er nogle rigtig flotte billeder – men nu spørger jeg her, i stedet for at lede efter et gammelt indlæg, hvor det er mere oplagt.
  Jeg tænkte på, om du havde lyst til at lave et indlæg om det at cykle rundt i København (eller andre byer). Jeg har boet herinde i et års tid, og inden jeg flyttede herind havde jeg aldrig rigtig cyklet, fordi jeg boede så langt ude på landet, at man altid tog bussen. Jeg er heldigvis VILD med at cykle; det er gratis, nemt, man får motion og man ser byen på en helt anden måde!
  Men jeg synes også at der er nogle ulemper ved jernhesten: jeg synes ofte man skal have meget tøj på når man starter sin tur, fordi det er koldt og vinden blæser på en, mens man er ved at dø af varme, når man kommer frem og stiger af cyklen. Jeg synes også at det kan være lidt svært at klæde sig super smart altid – især nu i efterår/vinter-perioden – fordi det skal være varmt og cykelvenligt. Lange cardigans som suser ind i hjulet er bare ikke fedt… Og endelig er der problemet med cykelhjelm og flot frisure.. Jeg ved ikke om du cykler med hjelm, men det håber jeg, for det ville være forfærdeligt hvis der skete noget med dit kloge og kreative hoved, så hvis du gør, har du så noge gode løsninger?
  Det er selvfølgelig slet ikke sikkert, at du oplever samme “problemer” som jeg, men hvis du har bare nogle få gode råd, idéer eller lignende, så ville det være fedt, hvis du gad at dele lidt ud 🙂 Vi er i hvert fald mange som benytter den to-hjulede dagligt.
  God bedring til dig!
  – Linette

  1. Cathrine Nissen siger:

   Jeg har ikke nogen cykelhjelm selv pt. Til gengæld har jeg den der svenske Hövding-hjelm på min ønskeseddel, det er sådan en, der sidder om halsen og puster sig op, hvis man falder af cyklen. Den ødelægger nemlig ikke hår 😉 Jeg er typen med mulepose og skiftesko og ellers er der faktisk ikke den store forskel på, hvad jeg går med på gaden, og hvad jeg har på, når jeg cykler 🙂 KH

 5. Ditte siger:

  Virkelig flot hjem I har ? Hvor er de to guld-vaser, I har stående på køkkenbordet, fra?

  1. Cathrine Nissen siger:

   Den ene er vist købt i Skjalm P og den anden i Magasin – jeg tror, den er fra Housedoctor 🙂 KH

 6. Ser virkeligt lækkert ud…
  Er det metalskinner I har på trappetrinene?
  Vi har en trappe næsten magen til men dem der boede i vores hus før, har skåret den yderste kant af, for at lægge gulvtæppe på trappen – det har vi taget af nu, men mangler så en afslutning… – og det ser altså ret pænt ud på jeres trappe… (men man skal så vælge aldrig at falde på den… av av)

  1. Cathrine Nissen siger:

   Ja vores har de originale jernlister fra det var en filmfabrik – jeg er faldet flere gange ned ad trappen, av! Listerne har dog ikke gjort ondt, det har faldet 🙂 Måske I kan få en smedje til at lave noget lignende 🙂 KH

 7. Anne siger:

  I bor rigtig pænt, men jeg ville heller ikke kalde det glamourøst… “glamour” klinger lidt for kunstigt (a la overdådig amerikanerstil) i mine ører. Men jeg må altså lige spørge om noget: Hvor ofte gør du/I rent? Jeg tænker, at det bliver ret støvet med alle de nipsting og især i køkkenet med de åbne hylder (som virkelig ser lækkert ud!) Jeg har en temmelig minimalistisk boligstil selv; delvist fordi jeg hader at støve af, og jeg synes det er for besværligt, hvis der står for mange ting på fladerne 😉

  1. Cathrine Nissen siger:

   Jeg har det ligedan med ordet glamour 🙂 Vi gør rent en gang om ugen, ca. Vi er dog ikke perfide, det har vi givet op for længst med hund og en travl hverdag 🙂 Åbne hylder er klart noget, der støver, og hvis vi selv skulle lave køkken, så tror jeg ikke, jeg ville lave det. De var der, da vi flyttede ind 🙂 Hver anden uge får den hele armen! Og så støvsuger vi ugentligt og støver af. KH

 8. Julie siger:

  Lamperne – de smukke lamper ud af gamle krystalkarafler – hvordan har du lavet dem? 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   De er købt – de er lavet af en britisk designer Lee Broom 🙂 KH

 9. Jeres hjem er skisme også bare så smukt! Jeg forstår måske heller ikke mærkattet med “glamour” som sådan passer, men jeg ser det dog ikke som nogen skidt ting.
  Jeres køkken er i hvert fald perfektion! Mit er temmelig lille, og ville elske at have et køkken, der både havde plads til spisestue, og en kogeø. 😉

  1. Cathrine Nissen siger:

   Nårh tak JanniChristiane 🙂 Det er sjovt, for vores køkken er det vi selv er mest trætte af. Køkkenet er 15 år gammelt og slidt ned – det er sjovt, når andre kan værdsætte det, man selv er træt af. Det er sundt at høre 🙂 KH

 10. Lene Filsø siger:

  Sikke et skønt skønt hjem I har jer. Er ret vild med jeres plante samling på stribe og sikke et fedt skrivebord! GOD STIL <3

  1. Cathrine Nissen siger:

   Du er kær Lene 😀 TAK! KH

 11. Mille siger:

  Det er så pænt, jeg ikke kan holde det ud!!!??

  1. Cathrine Nissen siger:

   Haha, du er sød Mille 😀 KH

 12. Thania siger:

  I bor så fint altså?? meget inspirerende☺️ Er den smukke lysekrone ved trappen tilfældigvis en, der kan købes i butik/webshop? Eller er den antik? Dbh Thania☺️

  1. Cathrine Nissen siger:

   Den kan købes! Den er fra Flos, og lige vores er en limited edition i kobber, men det er en designklassiker som også fåes i messing blandt andet 🙂 KH

 13. Christina siger:

  Ej hvor ser det altså bare alt for dejligt ud!! Jeg må lige høre, hvor ligger sådan et “byhus” hen ad? – altså ønsker ikke din adresse, men er selv igang med at skulle købe ny bolig, og det ville da være alt for lækkert med sådan et, men vil gerne vide hvor langt uden for byen man skal 😉

  1. Cathrine Nissen siger:

   Vi bor faktisk tæt på Frederiksberg Runddel, så vi har været meget heldige 🙂 Det kommer selvfølgelig an på pengepung, “heldighed” og ledighed. Der ligger faktisk ret mange baghuse inde i byen bag både lejlighedskomplekser og huse – det er noget med at lede godt og grundigt 🙂 KH

 14. Nadia siger:

  ‘Amen altså, det er det pæneste skrivebord jeg har set længe. Hvor er det mon fra?

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det er designet af en vistnok tysker; Eiermann 🙂 Det er også ret pænt som spisebord og super kvalitet! KH

 15. Lulu siger:

  Hej Cathrine
  Hvor kommer den fine planteskjuler til den store plante på gulvet ved siden af stolen fra?
  Har lige købt en fin Stoooor plante men har ingen skjuler fundet! Og det ser altså ikke så godt ud med den originale plastic potte…

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det er simpelthen Ikeas finest 😀 Den kostede ikke alverden, og vi købte den i foråret! KH

 16. Karoline siger:

  Hvor er hylderne i køkkenet fra? De er virkelig fine og ville passer perfekt ind i mit køkken 🙂
  God weekend søde Cathrine!

 17. Catrine siger:

  Hey, hvor er skrive bordet fra, som du så fint sidder og arbejder ved? 🙂 Takker!

 18. Noreen siger:

  Virkelig lækker indretning 🙂 Hvor har du købt planten i køkkenet med de store blade henne? Den er virkelig fin.

 19. Malene siger:

  Hvor er jeres fine spisebordsstole fra?

 20. Iben siger:

  Hej Cathrine.
  Ligesom dig er jeg VILD med jeres tæppe fra CarpetVista. Kan du huske hvad modellen hedder?
  Kh
  Iben

 21. Lise siger:

  Jeg har vist skrevet det før, men det kan simpelthen ikke skrives for meget: Hold nu op manner, hvor bor I lækkert!! 🙂
  Måske har jeg misset det, men har du lagt billeder op udefra? 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   TAK Lise 😀 Der er lidt billeder udefra HER. KH

 22. Sarah siger:

  Hvor er tæppet, der ligger under skrivebordet, fra? 🙂

 23. Sofie siger:

  Så pænt og samtidig vanvittig hyggeligt!
  Jeg vil høre, hvor guldlampen i stuen er fra??

  1. Cathrine Nissen siger:

   TAK Sofie 🙂 Den er fra DBA 😉 Jeg tror, jeg søgte på noget a la “mushroom lampe” eller “lampe messing” bare. Den lå som en af de første, da jeg søgte 🙂 KH

 24. Malene siger:

  Hej Cathrine 🙂 Jeg bliver simpelthen lige nødt til at høre, hvad det er for et gulv, som I har i jeres køkken? Det har sådan en fin farve, synes jeg. Er det malet trægulv eller linoleum? Hvis du evt. har en farve eller et link eller noget, ville jeg være lykkelig! Leder nemlig selv efter et gulv til vores køkken lige i øjeblikket. Kh Malene 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det er malet trægulv, men det kan absolut ikke anbefales. Vi har haft en maler til at gøre det, så jeg har ikke farvekode. Men den skaller af, så jeg vil ikke anbefale malingen. Men jeg vil kalde farven musegrå 🙂 KH

 25. Anna siger:

  Hej Cathrine,
  Meget inspirerende hjem I har!! Jeg har også lige et gulv spørgsmål, her angående det flotte hvide gulv. Jeg har ‘stalket’ alle dine gulvindlæg, men jeg kan ikke rigtigt gennemskue eller se på billeder om epoxy behandlingen har gjort gulvet til “en stor overflade” eller om man stadig kan se brædderne? Er det fluganyl akrylgulvmaling I har i køkkenet, som der skaller? Hvordan har stuegulvet holdt i forhold til?
  Håber du vil svare! Jeg går og overvejer at male mine gulve hvide, men er totalt i vildrede om, hvad jeg skal vælge!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Jep vi har flyganyl i køkkenet, og det duer ikke. Men det er vist underlaget – de havde ikke bedt os om at få slebet gulvet inden, så det har ikke bundet. I forhold til epoxy, så er det en meget tyktflydende maling – men den opfører sig også efter underlaget. Jo flere sprækker, jo mere det kan falde ned i, jo mere kan man se underlaget. Vi havde et relativt nylagt plankegulv under, og det kan man godt se lidt liv under. Epoxy holder bedst, men det er svært at få af – det er rimelig permanent. Plus det er giftigt og man skal have folk til det. Men det er bare pænest. Så, det kommer lidt an på modet 🙂

 26. Louise siger:

  Hej Cathrine,
  Jeg kunne huske at I havde sådan en OUI lampe, som jeg har forelsket mig i… Har bladret din feed på insta igennem, men kunne ikke finde noget på den 🙈 Kan du fortælle mig hvor den er fra? På forhånd tak

  1. Cathrine siger:

   Fra LebenCPH – men den er godt nok vintage. KH

 27. Louise siger:

  Hej Cathrine. Jeg står overfor indretning af nyt hus og er meget inspireret af det univers I kører 🙂 Hvor er jeres barstole mon fra?? De bedste hilsner fra Louise

  1. Cathrine siger:

   De er fra Frama 🙂 KH

 28. Frederikke siger:

  Hej Cathrine
  Hvor er den sorte lampe over jeres sofa fra? Vi mangler stadig hygge belysning i stue – det er så svært jo 😅
  Mvh Frederikke

 29. Mona siger:

  Jeg har ledt uendelig længe efter spisebordsstole i den orange farve ligesom jeres! Må jeg spørge hvor de er fra? 😍

  1. Cathrine siger:

   De er cognacfarvede 😀 De hedder Primum Chair fra Bent Hansen! KH

Send en besked